- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #130.641
Kıyamam yaaa stres hormonlar soludugumuz hava artık dogal degıl kı hıcbışeyyyyevet selin de yaptı mağlesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam yaaa stres hormonlar soludugumuz hava artık dogal degıl kı hıcbışeyyyyevet selin de yaptı mağlesef
Canımın içi soyle yapalım listeye gormedıkce salcam bılıyorum cumaya listede olayım elimden geldıgınce gelırım duzenlı menu bıldırmezsem kızar msınız bırkac hafta işlerı toparlıyana dek ne dersınızzzgecmis olsun bstorcum
hersey geride kalacak ama suan hissetiklerini unuttumayacak malesef
guclu ol emin ol her gecenin gunduzu vardir
ahahah ablan ve sen bi harikasiniz yahuu
ablan en güzelini yapmis vallahi
serveycim senin icin hemen ataga gecelim canim birakma kendini
ki sana guveniyoruz sen o kilolari nasil veriysen suan aldiklarinida verebilirsin
evet yapalım bir kaç güne işlerim var onu yoluna koyarsam başlayabilirm sende inş düzelirsin öyle başlamamız senin içinde daha iyi olurhadi dagyolu beraber başlayalım gerçi emine ozaly e hasta iken spor yapma demiş benim de faranjitim azdı şu aralar ama spor da yapmak istiyorum
güzel bir menu sadece akşam ki ara öğünde süt sadece olsa daha iyi sonuç alırsınbu günki menümü şimdiden yazayım akşam onun dışına çıkmayayım
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim jambon
1 kk peynir
1 dilim ananas
ara
4 tane hurma
1 bardak ayran
öğle
2 dilim ekmek
3 köfte yeşillik domates salatalık
ara
100 gr yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
2 yemek kaşığı yaban mersini
1 incir (kayısı olacaktı incirle değiştirdim)
2 kaşık yulaf ezmesi
akşam
1 kase çorba
1dilim ekmek
8 kaşık sebze yemeği
salata veya turşu (bilmiyorum hangisi olur)
ara
1 /2 bardak süt
1 armut
şu ana kadar diyetisyenin listesine uydum bakalım akşam da bozmazsam gayet güzel bozacak olursam yazarım ne ile bozduğumu
su şimdiye kadar 2 lt yi geçti sanırım 2,5-3 lt arası olur
spor
5,5 km yürüyüş
yeşil çay bitki çayı vs bol miktarda
hadi bakalım sizlerinki nasıl olacak
anlaşilan sende karbonhidrat sevenlerdensin damak tadını değiştirmen gerekliHerkese hayirli aksamlar arkadaslar az once eve geldim işlere dalmadan once topiğe daldim
Menumu vereyim tabi dun ve bugunu kacamak ilan etmistim yarin tekrar protein agirlikli beslenmeye devam
Kahvalti
1,5 tane kücük boy poğaca
Çay şekersiz
Saat 2 gibi
Yarim dilim ekmek
Tavuk doner
Arada saat 5 gibi 2 tane poğaça (bu olmayaydi iyiydi)
Kaptancim menun cok guzelmiş ne zamandir devam ediyosun acaba bu menuye bide hurma yemenin özel bir amaci varmi yoksa diyetisyeninmi yazdi
bence çok yogunsun diyete tam kendini veremediğinden zayıflamadığını düşünüyorsun o yüzden acizane tavsiyem azar azar vermeye çalışAblaaaa :))) Üstüme gelmeyin ! Bak ablama söylerim sizii !!! Evet ablam bana bu siteden yazmış.Diyorum ya velisi bulunan tek üye benim herhaldeeee.Hergün telde söylüyor dinlemiyorum.Ya ben zayıflayamıyorum.Napıyım yaaa .
Canımın içi soyle yapalım listeye gormedıkce salcam bılıyorum cumaya listede olayım elimden geldıgınce gelırım duzenlı menu bıldırmezsem kızar msınız bırkac hafta işlerı toparlıyana dek ne dersınızzz
Callancım toplightım sormayın aglıyorum uyuyamıyırum eleman bulamıyorum yetıstırecek haftaya serı uretımımım baslıyor ne yıyorum farkında degılım lutfen yardım edın vakıt bulup gelemıyorum hesap vereyım spor ztn yok dusuk yaptıktan snr dınlenemesım cok sevdıgım elemanlar qyrıldı resmen krızzzzz her goren cook sevındık bebek olmasına dıyor anlatırken ayrı uzuluyorum dusunsenıze kısa zaman snr gene hamıle oldugumu 75 olmusum en son 71,5 olmuştum bana acıl yardımmmm
canım kızlar yazmıştı bu dönem lohusalık gibiymiş hormonlarının böyle çalışması normal sen nasıl şatersen şarjım bitiyor biraz şarja takıp donra geleceğim tekrarCanımın içi soyle yapalım listeye gormedıkce salcam bılıyorum cumaya listede olayım elimden geldıgınce gelırım duzenlı menu bıldırmezsem kızar msınız bırkac hafta işlerı toparlıyana dek ne dersınızzz
canım benim liste tamamen diyetisyenin verdiği liste o zaman biz spora beraber başlayalım ven accık toparlanayım sende işlerini halletevet yapalım bir kaç güne işlerim var onu yoluna koyarsam başlayabilirm sende inş düzelirsin öyle başlamamız senin içinde daha iyi olur
güzel bir menu sadece akşam ki ara öğünde süt sadece olsa daha iyi sonuç alırsın
anlaşilan sende karbonhidrat sevenlerdensin damak tadını değiştirmen gerekli
bence çok yogunsun diyete tam kendini veremediğinden zayıflamadığını düşünüyorsun o yüzden acizane tavsiyem azar azar vermeye çalış
evet serveim aynı kaderi paylaştık ama beni haberim bile yoktu hem şok hem üzntü bir arada oldu kuzumSelincim dusuk mu yaptın yavrummmm
canm sıkntılı dönemini atlatıp tam gaz vericeksin inanıyorum canm<:)Callancım toplightım sormayın aglıyorum uyuyamıyırum eleman bulamıyorum yetıstırecek haftaya serı uretımımım baslıyor ne yıyorum farkında degılım lutfen yardım edın vakıt bulup gelemıyorum hesap vereyım spor ztn yok dusuk yaptıktan snr dınlenemesım cok sevdıgım elemanlar qyrıldı resmen krızzzzz her goren cook sevındık bebek olmasına dıyor anlatırken ayrı uzuluyorum dusunsenıze kısa zaman snr gene hamıle oldugumu 75 olmusum en son 71,5 olmuştum bana acıl yardımmmm
teşekkur ederim canım ikimizede inşallah ağrıların filan geçtmi senin tatlım strste bindi üstüne amaSelincan cok gecmiş oldun yavrucummm
Nasıl yaaamenum
gün boyunca 1 litre süt
3.5lt su 35 dk koşu bandı
Sorma zeynepcım bır solukta 10 kılo verdım şimdi hızla gerı almak ıstemıyorummbencede oyle olsun gerci son soz toplihtta olur ama kendini toplaman sart.
acin taze isler yogun evet ama hersey bi sekilde geride kaldiginda bu defa kendin icin uzuleceksin.
en azindan kendinle ugrasirsan bir nebze iyi hissedersin diye dusunuyorum
cunku sen kilo vermede gayet iyisin
Sorma zeynepcım bır solukta 10 kılo verdım şimdi hızla gerı almak ıstemıyorumm
İş stresınden dınlenemedım kı agrım var hala kanamam uzun surdu yenı bıttı o yuzden gucsuz kaldım sehır dısı toplantılar sureklı ayakta durmalar neyse gececek inş.haberının olmaması daha ıyu hem baglanırdın.bebegın kucuk daha.allahım hayırlısını bılır kuzucum vardır bızımkınde de hayırrrrevet serveim aynı kaderi paylaştık ama beni haberim bile yoktu hem şok hem üzntü bir arada oldu kuzum
canm sıkntılı dönemini atlatıp tam gaz vericeksin inanıyorum canm<:)
teşekkur ederim canım ikimizede inşallah ağrıların filan geçtmi senin tatlım strste bindi üstüne ama
Hemen yarın baslıyorum zeynepcım hesap vermedıkce kotu olacak cumaya listeye alın benı kaptanım sadece bırkac hafta duzenli menu bıldıremem olur mu sekerlerrrbizde almani istemiyoruz o yuzden bi yerden baslamani istiyoruz
Hemen yarın baslıyorum zeynepcım hesap vermedıkce kotu olacak cumaya listeye alın benı kaptanım sadece bırkac hafta duzenli menu bıldıremem olur mu sekerlerrr
Tam 6lı rakamları gormeme ramak kalmıştı bu alma da nesı hem fırsat bu benım için ilerısı için belim kopuyor spor yapamıyorum ayrıca tuvalet problemım kısmen var reglım sastı duygusal çökuğum beyse atlatacagım sozzz
haklısın canım daha fazlaüzmek yok kendmizi...İş stresınden dınlenemedım kı agrım var hala kanamam uzun surdu yenı bıttı o yuzden gucsuz kaldım sehır dısı toplantılar sureklı ayakta durmalar neyse gececek inş.haberının olmaması daha ıyu hem baglanırdın.bebegın kucuk daha.allahım hayırlısını bılır kuzucum vardır bızımkınde de hayırrrr
aynı durumdayım canm hiç sorma sağdan sola dönemiyorummBelim ıkıye ayrılacak sanki yavvv