Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

işte bu benim görmek istediğin servey bu işte helal sana bu dönem menü falan önemli değil sen kendini iyi hisset yeter oğlunda sende çok tatlısınız bu arada
selin cim sen ne zaman listeye gireceksin canım seni de alalım listeye bu hafta 9. takıma geçişini de yaparız

image.webp

işte bu benim görmek istediğin servey bu işte helal sana bu dönem menü falan önemli değil sen kendini iyi hisset yeter oğlunda sende çok tatlısınız bu arada
selin cim sen ne zaman listeye gireceksin canım seni de alalım listeye bu hafta 9. takıma geçişini de yaparız
Canımsınnnn destegını unutamammmHoppaAma artı cıktıgım ıcın sızı olumsuz etkılemesınnnn

Tamam anlastık hızlıca toparlıyorum

Oğlum sabah uyandıgında karnıma mınıcık elını koyuyor "gunaydın kucuk" dıyor ıcım acıyorr:mad:

Emine nerde yavvv levrek yemesını ozledım onun:oops:callan muthıs atak yapmış cok kıskandım onu 5 lı rakamları gormus ben de sansızlık yasamasaydım şimfi 6 lı rakamlardan bahsedıyor olcaktım berılım artık 9.takımda o da cok destek oldu unutamam csnımın içini.

bende bu hfta girmek istiyorum tatlım :)
önemli değil tatlım selinde artıda onunda 9. takıma geçişini yapacağız eğer oda bu hafta listeye girerse 1 haftada bütün eksiler gelir sonra yolumuza devam ederiz
haklsın canm ah ah + lar :(
Oğlum sabah uyandıgında karnıma mınıcık elını koyuyor "gunaydın kucuk" dıyor ıcım acıyorr:mad:
kıyamam ben ona :(

Dagyoluna ınsnamadım sadece 1 lt sut ıcmiş super yaaa bır de bstora uzuldum ama hayatta hersey mumkun hayatta kırılma noktaları vardır en dayanılmaz noktada kırılma noktası yasanır hayat degısır sık dısını yavrum duzelcek ıns.dun tv de senaı demırcı dıye bırıne denk grldım sukretmek ıcın 1001 neden anlatmış dıyor kı suan ayakkabım sıkmıyor sıkabılırdı nefrs alıyorum hasta degılım sukurler olsun evet zordur ama farklı bakarsan daha kolay atlatılıyor ben dusuk yapınca hep sole sukrettım allahım hamıle kalabılıyorum dıye sukrettım anlatabılıyor mutum bakıs acını degıstır yavrum.hacız gelecek bır eve aıleye sahıbım de ya kımsesız olsaydım de cok zor farkındayım ama yspabılırsınnn

servey im çok güzel yazmışsın
selin cim sende cumaya kadar ikinşzde dikkat edin 100 gr bile olsanız daha iyi
ben artık yatıyorum yarın görüşürüz

Back
X