Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK46::KK46::KK46::KK46:Ablaaaa :))) Üstüme gelmeyin ! Bak ablama söylerim sizii !!! Evet ablam bana bu siteden yazmış.Diyorum ya velisi bulunan tek üye benim herhaldeeee.Hergün telde söylüyor dinlemiyorum.Ya ben zayıflayamıyorum.Napıyım yaaa .

zayıflayamıyor musun:mad:yüksek bir yerden kendimi atayım beeeennnn....kızlar ben bu hatuna 5 gün dukanın atağını yaptırdım..yaptırdım dedimse zorla yani.....tehditle falan:KK48:5 günde 3 kilo vermişti.diğer denemeleri anlatmaya edebiyatım yetmez:KK48:yetseydi roman olurdu:KK70:

:KK68::KK68:
Seviyorum seniiii

ben de seni seviyorum fıstığım:KK37::KK37::KK37::KK60::KK60::KK68::KK68::KK68::KK68:

beva cım kusura bakma sırf poaca olmuş bugünün yarın daha güzel bir memü bekliyoruz

sen accık takıl bize bak seni nasıl zayıflatacağız hepbirlikte ablan biz
hoşgeldin kısperisi ilk sayfada kurallarımız var eğer sana ıyarsa bizim takımda deneme ye katılırsın
selin cim nasıl oldun tatlım

evet siz...ben...olmadı belediye ekipleini çağırırız:KK70::KK70::KK70:
böyle böyle yazayım da bari bunları okumak için buraya gel......

zayıflayamıyor musun:mad:yüksek bir yerden kendimi atayım beeeennnn....kızlar ben bu hatuna 5 gün dukanın atağını yaptırdım..yaptırdım dedimse zorla yani.....tehditle falan:KK48:5 günde 3 kilo vermişti.diğer denemeleri anlatmaya edebiyatım yetmez:KK48:yetseydi roman olurdu:KK70:

ben de seni seviyorum fıstığım:KK37::KK37::KK37::KK60::KK60::KK68::KK68::KK68::KK68:

evet el atalım hep beraber zayıflatalım onu

Kaptanın kılom epey fazla bu nedenle sıze zarar Olmasın dıye beklıyrcektım
Ama listeyı benden başka sabatoj eden fıstıklar olunca arada kaynayım dıyom
Cumaya bır kılı Bule gıtse kârdır verecegım zarara

Herkese Merhabaaa

Hava soguk malumm sabah 10 da spora gittim hemen yapip geldim bfit soguma derken yine 45 dk surdu.
Bugun esime mum isinda bi masa hazirlamk istiyorum o nedenle heyecanlıyımmm ♡♡♡

İyi akşamlar hanimlar
Bugun çok ama çok kınadım kendimi ama öglen vakti o boncuk boncuk bakan 2 dilim baklavaya yarım lavaş et dönere karşı gelemedim.hem hava çok soguktu ben yemesem üşüyüp hasta olabilirlerdi
O kahvaltidaki 2 dilim ekmek tereyag ballı yalvardı ayıp olmasın diye yedim.
Akşam ise mısırlı ton balıklı makarna 1.5 tabak yedim ama bir sorun neden.
Dramatik ve duygusal bir gündü hanımlar
Bugünü jillianla tamamladım
Yarin 1 kglik agırlık alıcam inşallah şu squadıda denicem kısmetse
Hepinize iyi geceler
Ballı lokma tatlı rüyalar
Butün sıkıntılarınız bu gece siz uyurken yagan kara karışsin kaybolup gitsin

canim gercegi soylemeliyimki hata yapmissinn hededine yaklastigin bi kiloda olsan ve bi hata olsa belki kabullenilebilir ama sen kacamak ustune kacamak yapmışsin.
benden tavsiye cumaya kadar bunun telafinisi yapmalisim
Artik kendine değil bizlere karsida sorumlusun ve hepimiz senin hedefine ulasman konusunda destek veriyoruz.
Lutfen kendin ve bizim icin bunu yapma olur muu ??

Kızlar, ancak fırsat bulabildim yazmaya. Bugün yürü yürü nasıl yorulduysam artık, sinemada uyuyup kalmışım.

Gözdecim, canım, umarım en kısa sürede bu sorunları halledersiniz. Gerçekten çok zor durumlar ama umarım çözümü kolay olur.
Zeynepcim, o kadar bilinçli insanlar. Resmen hayranım. Yok ya, ciddi ciddi aç hayvan yok. 1 tane mi denk gelmez. Her geçen hayvanları sevip geçiyor falan.
Serveycim, yeni bebek gelirse diye mi oğluna şimdilik söylememeyi tercih ediyorsun?
Kaptanım, haber vermedik ama komik durum biraz. Yolda karşılaşırsak, biz de size süpriz yapacaktık diyeceğiz artık. :KK69::KK69:

hmcim hic tartildinmi cnm cumadan berii durumun nedir acabaaa ??
sinemada uyuyan insanlara hep gülmüsümdür yavru yaa :KK48:

günaydın kızlar.....

çok hasta oldum ben yaaa, fena grip olmuşum, gece uyuyamadımm çenem bile ağrıdı. ilaçla ayakta duruom. neyse dünki menümü yazayım ben.

kahvaltı 07.30
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kaşık bal
2-3 çatal sahanda yumurta

öğle yemeği 11.35
2 kase çorba
2 kaşık yoğurt

ara 15.00
2 sigara böreği
2 küçük kurabiye

akşam 18.00
1 çay bardağı sütle, 2 kaşık yulaf ezmesi

gece ağrım çoktu, ilaç içmek için yarım dilim kadar ekmekle 2-3 tane zeytin yedim

3 lt su, 3 kupa kuşburnu çayı

gecmis olsun hayatcim bu havalarda maksumum önlem ve dikkat sart

Eki Görüntüle 1363542 Eki Görüntüle 1363543 Eki Görüntüle 1363544 Eki Görüntüle 1363545

ankaradan sabah manzaraları ilki bizim sokak en sondaki de ana cadde düşünün durumu artık

uuu maşallah buralar henuz kar toplamadii

Evet biraz zor Bakalim ne kadar dayanacam bu bir rus diyeti can Cok guzel paylasim insan gozlerini hakiki manada acsa nelere sukretecek aliskanliktan goremiyebiliyoruz O kaptancim seni gormek muthis almaman bence mumkun olamazdi ben bu hafta biraz atak yapacam belki listeyi biraz etkim olur evet kacamak gunlerin oldugunu bilmiyordum ya uniteee derken anlamadim da o zaman karbonhidrat alimini dengeliyirsun

Birde bas agrisi cok oldu korkum kastan kaybetmek sizce kaybedermiyim sonucta sut ictim

dagyolucum yaptigin diyet bana hic mi hic saglikli gelmiyor bu tarz hic bi diyet saglikli gelmiyor. Sen ki hedefine yaklasmis guzel ilerleyen biri olarak bu tarz seylere ihtiyacin oldugunu dusunmuyorum
sagligini kaybettikten sonra kilo vermenin hic bi anlami yokk bence kendine bunu yapma

boyle bi ablasi oldugu icin cok sansli yavvv
siz elinden tutmaya devam edin
belli ki siz onun vucudunu daha ii taniyorsunuz dukan ii geliyorsq o yolda ilerleyebilirm
herkesin bunyeye her diyet her yonrem yaramayabiliyor cunku sizi de ayrica tebrik ederimm

menum
gün boyunca 1 litre süt
3.5lt su 35 dk koşu bandı
daha nelerrr...kız bu ne
evet serveim aynı kaderi paylaştık ama beni haberim bile yoktu hem şok hem üzntü bir arada oldu kuzum :KK43:
canm sıkntılı dönemini atlatıp tam gaz vericeksin inanıyorum canm<:)

teşekkur ederim canım ikimizede inşallah ağrıların filan geçtmi senin tatlım strste bindi üstüne ama
Selin sana ne oldu?
Oğlum sabah uyandıgında karnıma mınıcık elını koyuyor "gunaydın kucuk" dıyor ıcım acıyorr:mad:
hamıle oldugunu bılıyordu ..hımmm kıyamam yaaa
tekrar gecmıs gıtmıs olsunn
Koca kafa servey 75 ne yaa emine yetıstı yaa saka gıbı
demistimmmm :KK59:
günaydın kızlar.....

çok hasta oldum ben yaaa, fena grip olmuşum, gece uyuyamadımm çenem bile ağrıdı. ilaçla ayakta duruom. neyse dünki menümü yazayım ben.

kahvaltı 07.30
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kaşık bal

öğle yemeği 11.35
2 kase çorba
2 kaşık yoğurt

ara 15.00
2 sigara böreği
2 küçük kurabiye

akşam 18.00

gece ağrım çoktu, ilaç içmek için yarım dilim kadar ekmekle 2-3 tane zeytin yedim

gunaydın cok gecmıs olsun
Biraz kar gorun ya hep biz mi gorecegiz
ouyhhhhh yaaaaaaaaa... tum kar gorenlerı kıskanıyorummm ühüüüüüü ühüüüüüüü
ben İST Beylikdüzü'deyım ve kar ınce ınce yagıyor o ka.
Birde bas agrisi cok oldu korkum kastan kaybetmek sizce kaybedermiyim sonucta sut ictim
evet kaybedıyorsun.

Berıl hosgeldın... merak ettım kac kılodan bahsedıyoruz..
ben 78deydım cuma.. bugun 77deyım:)) Allah azaltsınnn saglıkla... ne dıyımmm:KK71::cool::KK59:

gözde cim bu durumda ne denir inan bilmiyorum ama sen konuşmak istersen biz burdayız içine atma tatlım

klasik emine menüsü maşallah emine sporu da tamam
yeni arkadaşlar sakın eminenin yaptıklarını yapın ama yediklerini yemeyin çünkü o bir antrönör hem de emziriyor o yüzden çok yiyor haberiniz olsun
neden bu uyarıyı yaptınnn :KK62: bana uyunnnn herkesı sagıma alıp soldan soldan selalayacagıkmm en buyuk hedefım bu nıhahahahhahaa
bknz...servey.. son 2kgEn Büyük TÜRKİYE

bugün yarın gelirler heralde bende bakıyorum bi sakinlik var burda

iyidir emine cim sen nasılsın nasıl gidiyor özledik tatlım seni
bu arada bana bu tatil hiç yaramadı ama bugün itibari ile kendimi toparladım tatilde ilaçlarımı düzenli almayı unutunca kabızlık sorunum nüksetti felaket şekilde kendimi hala şiş hissediyorum
ılac derken.. bı duphaloc kullanıyorsun dıye bılıyorumm

daha nelerrr...kız bu ne

Selin sana ne oldu?

hamıle oldugunu bılıyordu ..hımmm kıyamam yaaa
tekrar gecmıs gıtmıs olsunn

demistimmmm :KK59:

gunaydın cok gecmıs olsun

ouyhhhhh yaaaaaaaaa... tum kar gorenlerı kıskanıyorummm ühüüüüüü ühüüüüüüü
ben İST Beylikdüzü'deyım ve kar ınce ınce yagıyor o ka.

evet kaybedıyorsun.

Berıl hosgeldın... merak ettım kac kılodan bahsedıyoruz..
ben 78deydım cuma.. bugun 77deyım:)) Allah azaltsınnn saglıkla... ne dıyımmm:KK71::cool::KK59:
maşallah emine cim 77 haa ne güzel
canım selinde hamile imiş ve düşük yapmış tatlım maalesef
neden bu uyarıyı yaptınnn :KK62: bana uyunnnn herkesı sagıma alıp soldan soldan selalayacagıkmm en buyuk hedefım bu nıhahahahhahaa
bknz...servey.. son 2kgEn Büyük TÜRKİYE
ee kızlar bakacak sana bu kız sahanda yumurtaları götürüyor hemde ikide bir birinci oluyor demekki böyle beslenmek lazım diyecekler :)

ılac derken.. bı duphaloc kullanıyorsun dıye bılıyorumm
yok canım duspatalin nexium ve gaviskon verdi dr duphalac sadece 2-3 gün wc ye çıkamazsam kullanacakmışım sindirim sistemini düzenleyip bunlarla güya wc ye 15-20 gün sonra çıkabilirmişim:oops:

kızlar merhabaaaa
internet gitti
havada yağmur,bizim ya elektrik gidiyor ya da internet.çok şaşırıyorum
Sorma zeynepcım bır solukta 10 kılo verdım şimdi hızla gerı almak ıstemıyorumm
almayacaksın canım merak etme,artık buradasın
Callancım toplightım sormayın aglıyorum uyuyamıyırum eleman bulamıyorum yetıstırecek haftaya serı uretımımım baslıyor ne yıyorum farkında degılım lutfen yardım edın vakıt bulup gelemıyorum hesap vereyım spor ztn yok dusuk yaptıktan snr dınlenemesım cok sevdıgım elemanlar qyrıldı resmen krızzzzz her goren cook sevındık bebek olmasına dıyor anlatırken ayrı uzuluyorum dusunsenıze kısa zaman snr gene hamıle oldugumu 75 olmusum en son 71,5 olmuştum bana acıl yardımmmm
canım sana eylem planı yapmalıyız
1. bu 2 hafta için de aldığın tüm kilolar geri verilecek,kız istemeye 71,5 olarak gidilecek
2. senin acilen yeni eleman alıp kendine zaman oluşturman lazım,bunu sen halledeceksin,bu zamanda herkes iş arıyor,öyle açık kadro kalması cok ilginç
menum
gün boyunca 1 litre süt
3.5lt su 35 dk koşu bandı
bu hafta 3-4 kilo vereceksin gibi
çokkk kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
emzirmesem ben de yapardım ama emziriyorum,bundan dengeli beslenmek zorundayım
Hemen yarın baslıyorum zeynepcım hesap vermedıkce kotu olacak cumaya listeye alın benı kaptanım sadece bırkac hafta duzenli menu bıldıremem olur mu sekerlerrr
sen yine elinden geldiğince menü yaz canım

Tam 6lı rakamları gormeme ramak kalmıştı bu alma da nesı hem fırsat bu benım için ilerısı için belim kopuyor spor yapamıyorum ayrıca tuvalet problemım kısmen var reglım sastı duygusal çökuğum beyse atlatacagım sozzz
evet canım,artık silkelenip kendine gelme vaktiiii

Inanıyorum duzelcek ıkı hafta kardesımın kız ıstemeye gıtmeden aılesıyle tanısacagız toparlanmam sart
evet canım iki hafta senin için bir fırsat
haklısın canım daha fazlaüzmek yok kendmizi...
aynı durumdayım canm hiç sorma sağdan sola dönemiyorumm:KK43:
selincim sen de artık toparlan tatlım.kilo verme vaktiii geldii

Canımsınnnn destegını unutamammmHoppaAma artı cıktıgım ıcın sızı olumsuz etkılemesınnnn
canım iyi kötü günde destek için buradayız,hepimiz zayıflayacağız
takımın birinci olması bunlardan sonra gelir

Dagyoluna ınsnamadım sadece 1 lt sut ıcmiş super yaaa bır de bstora uzuldum ama hayatta hersey mumkun hayatta kırılma noktaları vardır en dayanılmaz noktada kırılma noktası yasanır hayat degısır sık dısını yavrum duzelcek ıns.dun tv de senaı demırcı dıye bırıne denk grldım sukretmek ıcın 1001 neden anlatmış dıyor kı suan ayakkabım sıkmıyor sıkabılırdı nefrs alıyorum hasta degılım sukurler olsun evet zordur ama farklı bakarsan daha kolay atlatılıyor ben dusuk yapınca hep sole sukrettım allahım hamıle kalabılıyorum dıye sukrettım anlatabılıyor mutum bakıs acını degıstır yavrum.hacız gelecek bır eve aıleye sahıbım de ya kımsesız olsaydım de cok zor farkındayım ama yspabılırsınnn
ne güzel ifade etmişsin...
İyi akşamlar hanimlar
Bugun çok ama çok kınadım kendimi ama öglen vakti o boncuk boncuk bakan 2 dilim baklavaya yarım lavaş et dönere karşı gelemedim.hem hava çok soguktu ben yemesem üşüyüp hasta olabilirlerdi
O kahvaltidaki 2 dilim ekmek tereyag ballı yalvardı ayıp olmasın diye yedim.
Akşam ise mısırlı ton balıklı makarna 1.5 tabak yedim ama bir sorun neden.
Dramatik ve duygusal bir gündü hanımlar
Bugünü jillianla tamamladım
Yarin 1 kglik agırlık alıcam inşallah şu squadıda denicem kısmetse
Hepinize iyi geceler
Ballı lokma tatlı rüyalar
Butün sıkıntılarınız bu gece siz uyurken yagan kara karışsin kaybolup gitsin
canım çok tatlısın,spor iyi ama bu yemek listesi seni hedef kilondan uzaklaştırır

günaydın kızlar.....

kahvaltı 07.30
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kaşık bal

öğle yemeği 11.35
2 kase çorba
2 kaşık yoğurt

ara 15.00
2 sigara böreği
2 küçük kurabiye

akşam 18.00

canım benim çokkkk geçmiş olsun
şu ufaklıklarla yemeği bırak tatlım,15 arası olmasa daha da iyi kilo verirsin
Eki Görüntüle 1363542 Eki Görüntüle 1363543 Eki Görüntüle 1363544 Eki Görüntüle 1363545

ankaradan sabah manzaraları ilki bizim sokak en sondaki de ana cadde düşünün durumu artık
vovvvv süperrr

aslinda cok acikmadim sut tok tutuyor da sonradan tati hos olmuyor can sen sutu bosver de asil bugun 1 litre maden suyuyla nasil dayanacam onu bilmiyorum
bence 57 kiloyu göreceksin,gerçi cumadan başlamadın diyete,akrep 1 hafta yapmış buu diyeti

karbonhidrat alımına 50 veya altında tutuyorum karbonhidratı sıfır olan yiyeceklerden ve içeceklerden sınırsız tüketebiliyorum cok güzel kilo verdim bunla o yuzden ömür boyu devam etmeyi düşünüyorum
karbonhidrat üniteside şöyle oluyo listeler var oradan yiyecegının kaç gramı kaç puan ona bkıyosun ayrıca paketlerin ardında kh degeri yazıyo her yıyecegın bir kaç arkadaşıma diyetesyenleri bu puanlamayı vermiş kalori saymaktan daha hızlı verdiriyor
hımm ben de bu konuyu bir araştırayım

Rakibemmmm nerdesin
sonunda gelebildim dagyolum :(

Herkese Merhabaaa

Hava soguk malumm sabah 10 da spora gittim hemen yapip geldim bfit soguma derken yine 45 dk surdu.
Bugun esime mum isinda bi masa hazirlamk istiyorum o nedenle heyecanlıyımmm ♡♡♡

canim gercegi soylemeliyimki hata yapmissinn hededine yaklastigin bi kiloda olsan ve bi hata olsa belki kabullenilebilir ama sen kacamak ustune kacamak yapmışsin.
benden tavsiye cumaya kadar bunun telafinisi yapmalisim
Artik kendine değil bizlere karsida sorumlusun ve hepimiz senin hedefine ulasman konusunda destek veriyoruz.
Lutfen kendin ve bizim icin bunu yapma olur muu ??

hmcim hic tartildinmi cnm cumadan berii durumun nedir acabaaa ??
sinemada uyuyan insanlara hep gülmüsümdür yavru yaa :KK48:

gecmis olsun hayatcim bu havalarda maksumum önlem ve dikkat sart

uuu maşallah buralar henuz kar toplamadii

dagyolucum yaptigin diyet bana hic mi hic saglikli gelmiyor bu tarz hic bi diyet saglikli gelmiyor. Sen ki hedefine yaklasmis guzel ilerleyen biri olarak bu tarz seylere ihtiyacin oldugunu dusunmuyorum
sagligini kaybettikten sonra kilo vermenin hic bi anlami yokk bence kendine bunu yapma

boyle bi ablasi oldugu icin cok sansli yavvv
siz elinden tutmaya devam edin
belli ki siz onun vucudunu daha ii taniyorsunuz dukan ii geliyorsq o yolda ilerleyebilirm
herkesin bunyeye her diyet her yonrem yaramayabiliyor cunku sizi de ayrica tebrik ederimm
çok tatlısın ya
eşinle mum ışığında yemek..ben de yapayım önümüzdeki günlerde....

kızlar merhabaaaa
internet gitti

1. bu 2 hafta için de aldığın tüm kilolar geri verilecek,kız istemeye 71,5 olarak gidilecek
2. senin acilen yeni eleman alıp kendine zaman oluşturman lazım,bunu sen halledeceksin,bu zamanda herkes iş arıyor,öyle açık kadro kalması cok ilginç

canım çok tatlısın,spor iyi ama bu yemek listesi seni hedef kilondan uzaklaştırır

vovvvv süperrr

bence 57 kiloyu göreceksin,gerçi cumadan başlamadın diyete,akrep 1 hafta yapmış buu diyeti

sonunda gelebildim dagyolum :KK43:

çok tatlısın ya
callan cım elektrikler kesikse ısınma işi nasıl oluyor tatlım yaaa
kolay gelsin

bugun elektrikler gitmedi kaptanım,başka günlerde gittiği olmuştu,internet gitti..ağ gözüküyor ama bağlanmadı,daha yeni bağlandı.anlayamadım ama genelde hava kötü olunca böyle oluyor

Pratik diyet için 25 altın kural
Ünlü diyetisyenlerin ve ünlülerin denenmiş hızlı kilo vermenizi sağlayacak ipuçları burada… Diyet yaparken dikkat edilmesi gereken o kadar çok ayrıntı var ki; bu çokluk gözünü korkutup, kilo vermelerini zorlaştırıyor olabilir. Oysa kolay ve küçük değişikliklerle söz konusu ayrıntıları uygulamak oldukça kolay, işte size uzmanlardan ve ünlü isimlerden diyet yaparken hızlı kilo vermenizi sağlayacak 25 ipucu…

1. Fındık oranına dikkat
Fındığın yararları saymakla bitmiyor! Tam bir kalori tuzağı olsa da, aslında diyet sırasında metabolizmaya oldukça yardım ediyor. Ancak doğru oranda tüketildiği takdirde… Fındığın içeriğindeki iyi huylu yağlar, yağ yakan genlerin çalışmasını hızlandırırken, diğer yandan yağ depolayan genlerin de çalışmasını yavaşlatıyor.

2. Karbonhidratlarla yağlı gıdaları karıştırmayın
Why Do You Overeat (Neden Aşırı Yiyorsunuz) kitabının yazarı Zoe Harcombe; yağlı gıdalar ile karbonhidratların aynı öğünde tüketilmemesi gerektiğinin altını ısrarla çiziyor. “Vücudunuza enerji sağlayan ve en kolay tüketilen besin karbonhidratlardır. Vücut hemen bu besin ile enerji ihtiyacını karşılar ama ne yazık ki bir kısmını da aynı öğünde yiyeceğiniz yağlı gıdaların yağını depolamak için de saklar” diyen doktor, bu ayrıntıya çok dikkat etmemiz gerektiğini de vurguluyor.

3. Alternatif egzersizler yaratın
Kadınların favori egzersizlerinden biri hiç şüphesiz kardiyo… Genellikle de yarım saatlik bir yürüyüşün ardından yapılan beş, on dakikalık ağırlık çalışmasının da yeterli olduğu varsayılıyor. Evet; bu şekilde kalp atışlarınızın dengelendiği ve metabolizmanızın hızlandığı doğru. Ancak bu bir rutine dönüşmemeli ve başka egzersizleri de denemelisiniz. Örneğin bir saat bisiklete binmek ya da yüzmek gibi…

4. Kahvaltınızı krallar gibi yapın
Yapılan bir araştırmaya göre kahvaltıyı es geçenler, geçmeyenlere oranla daha kilolu. Çünkü iyi bir kahvaltı metabolizmamızın hızlı bir şekilde çalışmasını sağlıyor ve kahvaltıda tükettiklerimiz bizi tok tutuyor. Ayrıca gün içerisinde sarf edilen enerji ile de yenileni yakma şansına da sahibiz.

5. Egzersiz zamanlarını doğru seçin
Regl olmadan önceki iki hafta boyunca yapacağınız her egzersiz daha fazla yağ yakmanızı sağlar. Çünkü bu dönemde metabolizmanız yüzde 8 oranında daha hızlı çalışır.

6. Sakinleşmeye çalışın
Kötü bir günün sonunda; eve stresli ya da mutsuz dönüldüğünde metabolizma tatlı besinler tüketilmesi için adeta beyne özel sinyaller gönderiyor. Zira stres, kortizolun hormonunun aşırı üretimine neden oluyor ve bu hormon da tatlı besinler tüketme isteğimizi körüklüyor. Bu gibi durumlarda tatlı tüketmek yerine spor yapmayı tercih edenler de var. Ancak ne yazık ki egzersiz yapmak kortizol seviyesini daha da artırıyor. Bu yüzden egzersizle birlikte yoga gibi ruhu dinlendiren sporlara yönelmeyi de ihmal etmemelisiniz.

7. Protein tüketin
Ünlü modellerle diyet üzerine yapılan olan röportajların hepsinde birçok kişi bol bol protein tükettiğini dile getiriyor. Çünkü protein vücuttaki ince kasların oluşumunu hızlandırıyor, bu kaslar da kalori yakınımı tetiklivor ve yağ biriktiren hücreleri enerjileriyle savaşa çağırıyor. Bu yüzden gün içinde içerisinde protein içeren içecekler tüketmeye özen göstermelisiniz.

8. Zayıf arkadaşlarınız olsun
Bu kulağa pek de hoş gelmeyebilir fakat uzmanlar kilo vermek için çok yardımcı olduğu konusunda ısrarcılar. Zira diyet yaparken zayıf kişilerle zaman geçirdiğinizde ister istemez yağlı yiyecekler tüketmek zorunda da kalmıyorsunuz. Yapılan sosyolojik araştırmalara göre arkadaşlarınızın yeme içme alışkanlıkları da kişiyi bütünüyle etkiliyor. Bunu bir tür etki tepki olarak da düşünmeniz mümkün…

9. Bol bol ağırlık kaldırın
Evet; spor salonlarında ağırlık kaldıran kadınlara tanıklık ediyoruz ama nedense bu ağırlıklar oldukça hafif oluyor, dolayısıyla da vücutta herhangi bir değişikliğe de neden olmuyor. Eğer vücudunuzun biraz daha kaslı görünmesini istiyorsanız, ağırlığı artırın. Bu şekilde vücudunuzun yağ yaktığını ve metabolizmanızın daha hızlı çalıştığını da unutmayın.

10. İlk siparişi siz verin
Arkadaşlarının düşünceleri, diyet yapan kişiyi hem olumlu hem de olumsuz etkileyebiliyor. Bu yüzden diyet yaparken eğer dışarıda yemek yiyecekseniz ilk siz sipariş siz verin, böylece diyet yapmayan arkadaşlarınızın siparişlerinden etkilenmemiş olursunuz.

11. Hindistan cevizini deneyin
Düzenli bir şekilde spor yapıyor ve sağlıklı besleniyorsanız yağ tüketimi için Hindistan cevizi yağına ya da Omega-3′e başvurabilirsiniz. Bu besinler ile vücudunuz daha fazla yağ yakma şansına sahip olur. Ayrıca doktorlar Hindistan cevizinin kilo vermeye yardımcı olduğunu ve metabolizmayı hızlandırdığı da dile getiriyorlar.

12. Öğünlerinizi dengeleyin
Yapılan araştırmalara göre her gün aynı miktarda kalori alırsanız, kendinizi daha iyi hissediyor ve yemek yerken pişman olmuyorsunuz. Bazı kişiler bir gün aç kalmayı tercih ederken, ertesi gün yüksek miktarda kalorili yiyecekler tüketiyorlar. Bu da ne yazık ki açlık sınırında sorunlar yaşatıyor. Daha hızlı bir şekilde doymak için öğünlerinizi dengelemeyi unutmayın.

13. Diyet içeceklerden vazgeçin
Kısa vadede her ne kadar kalori almanızı engelleseler de diyet içecekler, uzun süre tüketildiği zaman kilo almanıza neden olabiliyorlar. Çünkü şeker, beyninizi yakılması gereken kaloriler olduğuna dair uyarıyor. Ne zaman ki şekerli içecekler tüketmekten vazgeçiyorsanız, beyin de artık uyarılamıyor. Bu yüzden siz farkında olmadan daha fazla yemek tüketiyorsunuz.

14. Düşünce yapınızı değiştirin
Diyet yaparken psikolojiniz ve düşünce yapınız çok önemli. Çok kilo aldığınız zaman moraliniz bozuk olduğundan metabolizmanız harekete geçiyor ve sizi tatlı tüketmeye teşvik ediyor. Oysa kendinize güvenirsiniz daha hızlı kilo veriyorsunuz. Bu nedenle kilolu bir kişinin estetik olmadığı düşüncesinden de kesinlikle vazgeçmeniz gerekiyor.

15. Düzenli uyuyun
Uykusuzluk metabolizmanızı kötü yönde etkilerken, iştahınızı artırıyor ve ‘doydum’ mesajını veren hormonlarınızın azalmasına neden oluyor. Araştırmalara göre her gün altı saatten az uyuyanların yüzde 27 oranında obez olma ihtimali bulunuyor.

16. Tabağınızdakilerin hepsini yemeyin
Heroes’ın starlarından Hayden Panettiere, bir röportajında tabağındaki yiyeceklerin sadece dörtte birini tükettiğini, ardından da yirmi dakika mola verdiğini dile getiriyor. Diyet Uzmanı Dr. lan Campbell; “Beyninizin doyduğunuzu algılaması yirmi dakika sürüyor. Bu yüzden öğünler arası molalar vermek son derece mantıklı bir hareket olur” diyerek öğünler ve hatta yemek arasında mola vermeniz gerektiğini dile getiriyor.

17. Bol su için
Her doktor suyun diyet için olmazsa olmazı olduğunu belirtse de ne yazık ki bazı kadınlar suyun şişkinlik yaptığını düşürdükleri için bundan kaçınıyorlar. Oysa su olmadan böbrekleriniz çalışmıyor ve yardıma karaciğerlerinizi çağırıyor. Oysa karaciğer, yağ yakımında böbrekler kadar etkili değil. Hatta yağı vücutta depolamakta… Bu da kilo almanız için güçlü bir neden.

18. Sloganlara dikkat edin
Marketlerde satılan gıdalar ile içeceklerin paketleri, müşterileri etkilemek üzere hazırlanıyor. ‘Katkısız besinler’, ‘Tuz seviyesi düşük’ ya da ‘Az yağlı’ gibi sloganlar sizi satın almaya teşvik etmek için özellikle yazılıyor. Bu tuzağa düşmemelisiniz! İçeriklerini mutlaka dikkatle incelemeli ve diyetinize uygun olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

19. Sütten hiçbir zaman vazgeçmeyin
Süt ürünlerindeki kalsiyum, vücudunuzdaki yağın donmasını sağlıyor. Böylece kilo almanız yavaşlıyor. Bu yüzden günde iki kez yağ oranı düşük süt ve süt ürünleri tüketmeniz çok önemli.

20. Dikkatli çiğneyin
Genelde yumuşak yiyeceklerin tüketilmesinin daha sağlıklı olduğu düşünülür, oysa tam tersi diyet yaparken çiğnenmesi zor olan yiyecekleri tüketmelisiniz. Örneğin köfte yerine bifteği ya da muz yerine elmayı tercih etmelisiniz. Çünkü sert yiyecekleri tüketirken enerji harcıyorsunuz, bu da daha çabuk doymanızı sağlıyor.

21. Yemek öncesi sirke için
Pek de iştah açıcı gelmeyebilir fakat sirkenin diyet için yararları oldukça fazla. En büyük yararlarından biri ise açlık hissini azaltması. Heidi Klum ve Cindy Crawford sirkeyi yanlarından ayırmıyorlar. Böylelikle de yediklerini kısa sürede yakma şansına sahip oluyorlar.

22. Yiyeceklerle arkadaşlık kurun
Düzenli bir beslenme alışkanlığı geliştirmek için, yiyecekleri sevdiklerinize ve sevmediklerinize göre ayırmak yerine onlarla arkadaş olmaya çalışmalısınız. Aç kalmak yerine günlük besin ihtiyaçlarınızı gidererek kilo almadan da yaşayabilirsiniz.

23. Yediklerinizi unutmayın
Gün boyu yediklerimizi unuttuğumuz için dengesiz bir şekilde besleniyoruz. En son araştırmalardan birine katılan on kadın, 24 saat boyu izlenmiş ve her gün hesapladıklarından yaklaşık 300 kalori daha fazla tükettikleri ortaya çıkmış. Daha sağlıklı bir diyet için kendinize günlük tutabilirsiniz. Her öğünden sonra bir deftere yediklerinizi ve kalorilerini yazarak kendinize bir akıl defteri tutabilirsiniz.

24. Greyfurt koklayın
Seksi vücuduyla dikkat çeken Jennifer Lopez’in diyetisyeni Richard Giorla; greyfurt yağının kokusunun zayıflamaya faydası olduğunu söylüyor. Yağın içerisindeki aroma böbreğinizdeki enzimleri etkiliyor ve yağların parçalanmasını sağlayan sinirlerin harekete geçmesini sağlıyor ve vücudunuzdaki yağ oranı azalıyor.

25. Kendinizi oyalayın
Genellikle boş kaldığınızda gereksiz yere abur cubur tüketiyorsunuz. Böyle durumlarda kendinizi oyalamanızda fayda var. Özellikle de ellerinizi… Telefon açabilir, yazı yazabilir, oje sürebilir ya da arkadaşlarınızla sohbet ederek elinizi yemeklerden uzak tutabilirsiniz.

kızlar merhabaaaa
internet gitti

vovvvv süperrr

sonunda gelebildim dagyolum :KK43:

çok tatlısın ya

tesekkur ederim canim

yap tabiki romantik bir yemegin bahanesi olmamali bence.
hatta nedeni varsa bana siradan geliyor :)

Back
X