Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

7den sonra yediklerin olmamış:KK43::KK43::KK43:
sen bu kaçamaklarla bile kilo veriyorsun..bir de kaçamak olmasaUOTE]

maalesef çok abarttım:eek: valla ben de anlamıorum, metabolizmam hızlı galiba, ben sizin menülerinize bakıyorum da, o menülerle ben ayakta duramam gerçekten

neyse ben geç kaldım galiba

bildirim yapıyorum
geçen hafta 68.9
bu hafta 68.8
fark 0.1
yüzde 0.14

bu hafta pek iyi değilim yaa

berilcim o zaman sen hızlı alıp verenlerdensin inş kısa zamanda vereceğini düşünüyorum kolay gelsin
aynen oyleyim canim
aslinda 5 gundur sporada basladim gunde 2-3 saati buluyor sanirim kaslarda sisti bilemedimki
ama haftaya yarisi gidecek yemem vallahi
cok moralimi bozdu bu durum ama ne yalan soyleyim annem yapti yedim pismanmiyim cikkkkkk

demin komşudaydım bir bardak meyve suyu içtim o yüzden ara öğün yapmıycam ne kötü ya içemem diyemezdim ki herkes içerken:mad:

aynen oyleyim canim
aslinda 5 gundur sporada basladim gunde 2-3 saati buluyor sanirim kaslarda sisti bilemedimki
ama haftaya yarisi gidecek yemem vallahi
cok moralimi bozdu bu durum ama ne yalan soyleyim annem yapti yedim pismanmiyim cikkkkkk
ya anne yemeğini her zaman bulsam tamam yanlış yapmışsın derim o yüzden pişman olma afiyet bal şeker olsun en kısa zamanda gider inş

Kızlar, arada göz ucu ile okuyorum yazdıklarınızı.
Eve bir dönsem, hiç bir şey kaçırmayacağımm.
Callancım, menülere yıldız olayı çok şeker bence de olabilir.
Beğendiğin menüleri yıldızla. :KK53:
Bu arada, sen bana uzun zaman önce demiştin ya gözümle görsem inanmam diye. Kaçamak yapacakken hep aklıma geliyor, utanıyor ve kendimi tutuyorum.
Tabi, tatilde her zaman tuttum desem yalan olur.
Çok sıkı olmıyor ama çok sıkı yaptığım zamanlardan da iyi gidiyor sanırım kilolar.

Kaptanım, çok geçmiş olsun.
Ihlamurunu iç de iyi ol.
Ne zor yahu anneyken hasta olmak.
Ben olsam battaniyenin altına girer ve çıkmazdım heralde.

Bu arada, azıcık gelmiş kilolar.
Haftaya çıkarız bir şey olmaz.
Siz var olun da hep artıda çıkalım.
Hep 1. olsak ne olur ki şu takım ruhumuz, takım terapimiz olmasa.
Bu hafta dibin de dibine gireceğiz nasıl olsa hepimiz alsaydık da olurduç :KK19::KK19:

Kaptanım, Gözde de bilmediğim bir durum mu var?
Bakınca verdiği kilo 3.1, yüzdesini 3.32 olarak görüyorum.

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
ozaly ne yaptın yahu
işin yoğun ama kendine göre çözümler üretmen lazım
mesela
sabah tamam
öğlen adananın yanına kola olmaz,ayran olacak.mümkünse adananın sadece eti yenilecek
akşama menün bunlarsa 2 kaşık patates püresi ve yanına salata yapmaya üşeniyorsan domates ye,salatalık ye..diğerleri olmazzzz:63::63::63::63::63::63:

canım menüler böyle giderse artı cıkmaya devam edersin:KK4: kızma bana ama haklıyım

ya akşam eşimin teyzesine gittik püreyi falan orada yedim
evde yemek yapamıorm kaç gündür geç çıkıyorum ya :(

Ama haklısın biliyorum dikkat etmem lazım
Hedefimi şaşmamalıyım :KK31::KK6:

ah o cevizli sucukk
bolbol dinlen toplightım,hastalıklar aslında ancak böyle geçiyor

ben senin yanına artı koydum zaten tatlım
teşekkür ederim menünü yazdığın için:KK15::KK15::KK15::KK15:
Ben teşekkür ederim :KK68:

***5.TAKIM 395.ETAP***
toplight (70.6/71 /0,4/ )
CallanPinckney (5-9.9/60,6/)
servey(71,5/74,4/-0,73/%-1,01)392, etapta kg bildirmeden izne ayrılan üye geri döndü 4 e bölündü
dagyolu(61.2/59.6/1.6/2.61)
hm22( 82/81/1,0/%1,22)
EmineF (78.5/77.4/1.1/%1.4)
Bstor (93.5/90,4/1,55/%1,66) izinli
hytsvncgzl(68.9/)
beril77(68,8/75/+6.2/%+2.25) 391. etapta izne ayrılan üye kg su 4 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
selinhm(80,0/ )392. etapta izne ayrılan üye kg su 3 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
Ayda2kilogo(71,2/) deneme
ozaly deneme
neva deneme
ates-su deneme

5. TAKIM ORTALAMASI :%

buldugum son liste buydu ekledim
üzgunum :KK42::KK42::KK42::KK42:
Berılım 75 mi okudum dogru mu

bstor canım dikkat et kendine sağlığına biley olmasın ayrıca bildirim yaptığın için sağol tatlım
beril cim sen zaten söylemiştin ben 72-73 zannetmiştim neyse boşver sürekli mi gidiyorsun annenin yanına
selin ne yaptı acaba
hm cim gözde grcen hsfta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü bu arada elimde ıhlamur battaniye altındayım ama üstümde de büyük oğlan küçüm şindilik bakıcının yanında oynuyor bakıcı gidince o da tepeme çıkar

Yedın ne oldu servey alll kilo olarak dondu sana iş guc sorununa bır de kılo alma mı ekleyeceksın yapmaaaa sılkelen toparlar , kedı kopekler ıslandıktan sonra soyle sallarlar tuylerını yaaa oyle yap kendıne gel cok hızlı sekılde 69 istıyorum senden anlastık mı o_O

2 tane vardı eğer benle aynı dönem olanı soruyorsan. bizim dönemde 2 furkan vardı. ama benim çok fazla samimiyetim olmadı ikisi ile de .

Back
X