Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy brn nasıl atlarım bu uyarıyı yaaaa

canım buyur kazenin yazısını buldumm
dert etme şimdi öğrenmiş oldun

Merhaba
Fotograflarinizi paylasmanzi icin albumuygulamasini aktif ettik. Mesaji duzenle secenegi icerigi bosaltmaniz icin degil yazim hatalarinizi veya dusuk kurdugunzu cumleleri duzenleme icin verilmis bir ozelliktir. Silinen iceriklerden dolayi bir altta sizin mesajiniza veya fotografiniza yorum yapan kisinin mesaji anlasilmamakta ben bu kisiye deger verip yorum yapiyorum ama 3 dakika sonra siliniyor bu nasil tutumdur seklinde gelen sikayetlerden sonra konulardna bu ozellik kaldirilmistir. Album bolumune eklediginiz fotograf dilediginzi kisiler tarafindan goruntulenebilir ve dilediginiz zaman sizin tarafinizdan silinebilir.

Lutfen forumu dogru kullanalim, icerik silmenin cezasinin da 1 gun isteden uzaklastirma oldugunu ifade edeyim.

canım buyur kazenin yazısını buldumm
dert etme şimdi öğrenmiş oldun

Merhaba
Fotograflarinizi paylasmanzi icin albumuygulamasini aktif ettik. Mesaji duzenle secenegi icerigi bosaltmaniz icin degil yazim hatalarinizi veya dusuk kurdugunzu cumleleri duzenleme icin verilmis bir ozelliktir. Silinen iceriklerden dolayi bir altta sizin mesajiniza veya fotografiniza yorum yapan kisinin mesaji anlasilmamakta ben bu kisiye deger verip yorum yapiyorum ama 3 dakika sonra siliniyor bu nasil tutumdur seklinde gelen sikayetlerden sonra konulardna bu ozellik kaldirilmistir. Album bolumune eklediginiz fotograf dilediginzi kisiler tarafindan goruntulenebilir ve dilediginiz zaman sizin tarafinizdan silinebilir.

Lutfen forumu dogru kullanalim, icerik silmenin cezasinin da 1 gun isteden uzaklastirma oldugunu ifade edeyim.
Abovv yandım mesaj atıp bıldırsem mı ıtıraf edeyım sucumu hakkettıysem cekeyımm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar yepyeni bir haftadan herkese merhaba (artık hafta başımız cumartesi) :)
ya arkadaşlar dün erken yattım ne kadar yazmışsınız ya 20 sayfayı geçti biraz merhamet:KK70:
en başta menumu bildireyimde callancımdan uyarı yemeyeyim:KK45:
kahvaltı
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
peynir
çay
arada
koca bir fincan kahve
spordan sonra süt
ikindi
1 porsiyon kıymalı patates oturtması
salata

ozaly haftaya deneme sürecin doluyor eğer listeye girmek istiyorsan tatlım bu hafta çok dikkat etmen lazım haftaya 68,9 u baz alarak listeye sokacağız seni haberin olsun neva da sanırım ya haftaya ya da ondan sonraki haftaya girecek listeye o yüzden ikiniz özellikle dikkat etmelisiniz
canım bende onu sorcaktım ben geçen hafta cumartesi günü girdim takıma ben önimizdeki cuma gircekmiyim ona göre yapmayı düşündüğüm bazı şeyler var

ayda cım kamuda çalışıyorum
bu arada ben kendimi tanıtmadım size
43 yaşındayım kamuda 22 senedir inş müh olarak çalışıyorum 2 oğlum var biri 2005 diğeri 2011 li kilolarımda doğumlardan maalesef bi de boşboüazlığımdan
2. vocuk kesinlikle yapmalısın bence ve de şimdi tam zamanı fazla arayı açma zor olur

iyi yaptın speedy kayıtlara almamız için getekli o yüzden ihtiyacımız var kızlar ben biraz dinleneyim ıhlamuru koydum biraz uyuyayım
kızlar mesaj sayınızıda yazmamışsınız haftalık mesaj sayısı da yazılacak denemedeki üyeler özellikle
cuma günleri yazıcaz anladıgım kadarıyla takımdaki mesajlarımı sayıcaz dimi ben yazayım o halde bu mesaj hariç 58 tane saydım.ayrıca kendime not düşeyim buraya şuan mesaj sayım 134

serveycim takım ortalaması 0.30 un altına düşerse bir nota slıyorsun bu durum belli bir performans süresi ce 2 defa olursa sarı kart oluyor 2 sarı kart olunca 4 hafta boyunca bütün takımların sobuç listesini düzenlemek zorundasın %0.30 un altına düşmek o yüzden sıkıntılı tatlım
maşallah sana supangleye hayır demişsin
biz hiç sarı kart aldık mı ilk uyarımıydı ona göre hepimiz üzerimize düşeni yapalım :(

Back
X