Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızım uyuyunca yapıyorum.uyur uyumaz hopp jilliana,yarım saat sürüyor zaten,diğer egzersizler 5dkk,stretching 10 dakika
kızım uyanırsa jillian yarım kalıyor mağlesef:KK43:
aslında suan ben de cok uykusuzum..gece uyumadık ama kendi kedimi telkin etmeye calışıyorum,yoksa uykusuz olduğumu düşününce sinirleniyorum,uyuyacak vakit aramaya sartlanıyorum,uyuyamıyorum,o zaman etrafımdakileri ve kendimi üzüyorum..yani senin anlayacağın ben de kendimle oyun oynuyorum şu sıralar..kendime koşkoşkoş diyorum,düşünmemeye calışıyorum..bugunlerde gececek kızım büyüyecek inşallah..hem hergün böyle değil bazen gece 2-3 kez uyandığı vakit de oluyor,o günler mutlu oluyorum ama uyanma sayısı 10-15i gecince...neyse hiç umursamıyorum..günler hızlı geciyor,vakti iyi değerlendirmek önemli...koş callan koş :KK76::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
Cok güzel ya enerjin maşallah diyelim: ) oglum bazen gece de gunduz de butun enerjimi alıyor benim.o uyudugunda nasil dinlensem derdine düşüyorum.bizde de 2yas sendromu baslasu baya...:(

Malesef spor yok ve bırazdan misafırım gelcek hazır seyler aldım gormenız lazım umarım yememm

Hem porsiyon azaltmayı ögreniyorum hemde az yemekle doymaya en önemlisi ki beni 70e çikaran şey gözümü doyurmaya çalişıyorum.yemem zaten bişi ama kahve tatlı ihtiyacımı hiç gidermedi.benim kızın kinder minik çikolatasından çalıcam.parmak kadar :)

Hem bu gazla ve bu motivasyonla kilo veremezsem pes dicem yani :)
Şu jillian zalımından beri bacak ve popişte bayag sıkılaşma var ama göbiş direnio :)
Bu hafta vericem hanimlar
Sonraki haftada
Sonraki haftada
Ve tartı 58 gösterince
Oo la la şikişiki baba :)
inşallah tatlım merakla o günleri bekliyoruz
Bugun ne yaptikk
Sabah: 1haslama yumurta, 2dilim edam peynir (%40+ yag), 4zeytin, 1elma, ihlamur
Ogle: 1tabak zyagli pirasa, 6kofte, yagsiz salata, 2kasik kabak yogurtlama.
...filtre kahve
Aksam: 2kasik bulgur pilavi, 1/2 kase yogurt.

Su:4lt+
Spor: 1saat eliptik, 67dk kurek, 340cekim power plank.
emine biraz menülerin azaldı mı
Geelceğim kaptancım bol bol, sen nasılsın ? :KK68:

Bugün ki menüm :

Sabah:
2 yumurta
beyaz peynir

Ara: nescafe ikisi bir arada

Öğlen:
Herbalife shake (yoğurtla)
2 havuc

Ara:
2 salatalık
Tavuk + bol cin biber :KK48::KK48:

2,5 litre su, leslie 3 mile, 50 mekik :KK25:

:nazar::nazar:
herbalife a mı başladın ona sağlıksız diyorlar tatlım yaa dikkat et
kızlar menümü sabah eklerim çok uykusuzum erkenden yatacam

ben de öyle, yeni doğum yaptığımda çok kalori alıyordum, acayip yoğurt, süt tükettim. ben de aynen hamileyken de emzirirken de ambalajlı ürün ya da hamur işi yemedim. ekmek ve ceviz, kuru üzüm, fındık falan çok tükettim, midemin bulanmasın diye sürekli atıştırmak zorunda kalıyordum, ekmek de aynı şekilde, sulu yemek yediğimde kusuyordum, ekmekle yiyince kusmuyordum. doğumdan sonra ekmeği bıraktım, son aya kadar kustum ya kabus gibiydi.

oğlum güzel uyuyordu, ama gündüz neredeyse hiç uyumuyordu, mahvediyordu beni. beslenmesi de iyi benimkinin. hazır yoğurt, hazır süt bile hiç vermedim, neyse ben çıkıyorum, eve gidiorummmm:KK49::KK49::KK49:
bu bebişler bizim hakkımızı ödeyemezler:63:
öptüm canım yarın görüsürüz:KK19:

benimde işçime sinmedi menümü yazayım sabah 9 da toplantıya gireceğim fırsatım olmayabilir daha sonra
  • Alınan Kalori
  • Yakılan Kalori
Yukarıdaki kalori verilerine göre
bugün yaklaşık 0.16 kg verdiniz.
Alınan ve yakılan kalori ortalamanıza göre
her ay yaklaşık 4.77 kg vereceksiniz.

bugün doğru dürüst spor yapamadım sadece 100 tane bacak ve 60 tane bel hareketi yptım çocukları uyutabilirsem bende uyuyacağım

***12 ocak pazartesi menüleri***
toplight+

callan +
dagyolu-işlerini halledip gelecek
hm +
eminef+
servey+
hayat+
ozaly+
neva+
ayda+
ipeksena izinli
speedy
ates +
kızlar artık menülere yorum yapamayacağım galiba,çünkü küçük kaçamaklar haricinde herkesin cok iyi
hepinizi tebrrikk ederimm

S speedy26 ben menünü göremedim,atladım mı acaba
Malesef spor yok ve bırazdan misafırım gelcek hazır seyler aldım gormenız lazım umarım yememm
sakınn yemeeeee

sabah 9 da geldi . 8 de uyandık yatakdan çıkmadık ikimiz de. bi wc ye koştuk geldik geri yatağa girdik :KK70:

pilav fazla oldu biliyorum. ama çok lezzetliydi. :KK57:özlemişim pilavı. :KK53:
neyse son olsun yemiyim bi daha pilav. listeye giremeyecem diye motivasyonum düştü benim de . daha 2 haftam var. bu cuma değil diğer cuma giriyorum listeye. az kaldı ki :KK24:

kız kendin nasıl yaptın bakiyim çikolataları hem de diyet anlatsana.:KK69:

yaa sen gibi evden çalışanlara o kadar özeniyorum ki anlatamam. :63::KK66:

Aydacım, yarın güzel bir fotoğraf ile tarif paylaşayım sizlerle.
Bugün resmen kurtarıcım oldu kendisi.
Hem beyaz hem de bitter yaptım.

Sorma şekerim, ben hep derim işime de eşime aşığım.
Hatta benim paşa nasıl hissediyorsa, resmi bir kurumda çalışıyor. İstifa edeceğim diyor. :KK53::KK53:

bu mistik çayı neden içiyorsunuz merak ettim zayıflatıyor falan mı yoksa sevdiğinizden mi

Ben, hem tadını çok seviyorum hem de kilo vermeyi etkiliyormuş.

kızım uyuyunca yapıyorum.uyur uyumaz hopp jilliana,yarım saat sürüyor zaten,diğer egzersizler 5dkk,stretching 10 dakika
kızım uyanırsa jillian yarım kalıyor mağlesef:KK43:
aslında suan ben de cok uykusuzum..gece uyumadık ama kendi kedimi telkin etmeye calışıyorum,yoksa uykusuz olduğumu düşününce sinirleniyorum,uyuyacak vakit aramaya sartlanıyorum,uyuyamıyorum,o zaman etrafımdakileri ve kendimi üzüyorum..yani senin anlayacağın ben de kendimle oyun oynuyorum şu sıralar..kendime koşkoşkoş diyorum,düşünmemeye calışıyorum..bugunlerde gececek kızım büyüyecek inşallah..hem hergün böyle değil bazen gece 2-3 kez uyandığı vakit de oluyor,o günler mutlu oluyorum ama uyanma sayısı 10-15i gecince...neyse hiç umursamıyorum..günler hızlı geciyor,vakti iyi değerlendirmek önemli...koş callan koş :KK76::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Callancım, tebrikler şekerim.
Ben, uyku konusunda çok hassasım.
Azıcık uykum bölünsün, hemen huysuzlanmaya başlarım.
Var ya, çocuk olsa ben çocuğa trip falan yapardım ne uyandırdın beni diye. :KK53::KK53:

bence biz kadınlar potansiyelimizi küçümsüyoruz
benim ananemin 11 cocuğu var,11ine de baktı,evinden misafiri de eksik olmazmış,yemekler ev işi çocuck bakımı,erken yaşta beyin tümörü tespit edildi,amleliyatlardan sonra oturamamaya basladı,uzun da yasadı ve hiç hayatından yakındığını görmedim..çok çalışkan ve sabırlı bir kadınmış
babannemin de 4 cocuğu var,2 tanesi ölmüş..bu kadın bu acıyı yasamıs..tarlada sırtında bebek oruçlu bir şekilde çalışmış..hem tarla hem ev hem de 4 cocuk....
şimdi bu kadınlar bizim eski neslimiz..onlar bu kadar sorumluluğu kaldırabiliyorlarken biz neden böyleyiz..her şey fazla her sey ağır geliyor..her şeye isyan bayrağı çekiyoruz..çünkü kendimizi zayıf görüyoruz,başaramayacağımızı düşünüyoruz..
oysa aynı genetik yapıya sahip olduğumuz bu kadınlar kadar güçlü olma potansiyelimiz var..şimdi herbirimiz silkelenelim ve hayatta basarabileceklerimize odaklanalım
biz gercektennn hem kariyer yapabiliriz,hem sosyalleşebiliriz,hem ev işlerimizi yapabiliriz,istersek((((yeterince azimle cokkkk istersek))) her şeyi yapabiliriz inşallah

Callancım, ne kadar da güzel yazmışsın.
Kadınlara, güçlü olmak yakışıyor bence de.

dizi izleyen kızlar.

size house u tavsiye ederim. callan hekim olarak yazınca aklıma geldi.

callan izlemediysen senin izlemen şart :KK66:

ben geçen ay game of thrones u bitirdim. şimdi tudors a bakıyorum son sezondayım 5 bölüm kaldı. onu bitirince neye başlasam ki.

tavsiye bekliyorum. :KK15:

House izlenmez mi hiç.
Çok severek izlemiştim ama zamanında bitirdiler.
Yoksa tadı kaçmaya başlayacaktı.
Ozaly'nin listesine ek olarak..
Prison Break izlemediysen mutlaka izlemelisin. Benim ilk sıramdadır.
Komedi olarak It's Always Sunny in Philadelphia dizisine başlıyorum.
Henüz 1 bölüm izledim ama çerezlik güzel bir dizi.
Person of interest, yine güzel dizilerden.

kızlar bugunkü menüleriniz de harikaaa
yarın diyecektim ama söylemeden geçemedim
takım onnnnnn numara ya

Callancım, henü kontrolü gerçekten çok işe yaradı gibi geliyor bana.

Kizlarr Selammmm

Nasilsinizzz ??

Merhaba Zeynepcim.
İyiyiz biz, sen nasılsın?

Menümü de yazayım kızlar ..

Sabah: (8 civarı)
- 3 yumurta ve lor peynirle yağsız omlet
Ara:
- 4-5 tane minik diyet çikolata( Yarın tarifi paylaşacağım, 20 tane de yenilebilir.)

Öğle (15 civarı)( Eşimin kahvaltısı, patates kızartması, bazlama, sigara böreği, tereyağlı sucuklu yumurta gibi şeylere hayır dendi.)
- Biraz beyaz peynir
- 2 yumurta
Akşam yok .. Şu an çok açım.

Su, 2 litre
4 fincan nescafe, 1 fincan türk kahvesi, 3 kupa çay

Hayırlı akşamlar hanimlar menumu yazayim
Sabah kalktığımda kiraz sapli karisik form cayi ictim
Kahvalti :beyaz peynir
Az reçel
Domates,biber
3 dilim ekmek
Öğlen: 1 cokoprens: ((
Akşam: sebzeli tavuk
Az makarna
Ara ogunde yarim portakal
Bu gun spor yapamadım hastaliktan pek halim yoktu

bence biz kadınlar potansiyelimizi küçümsüyoruz
benim ananemin 11 cocuğu var,11ine de baktı,evinden misafiri de eksik olmazmış,yemekler ev işi çocuck bakımı,erken yaşta beyin tümörü tespit edildi,amleliyatlardan sonra oturamamaya basladı,uzun da yasadı ve hiç hayatından yakındığını görmedim..çok çalışkan ve sabırlı bir kadınmış
babannemin de 4 cocuğu var,2 tanesi ölmüş..bu kadın bu acıyı yasamıs..tarlada sırtında bebek oruçlu bir şekilde çalışmış..hem tarla hem ev hem de 4 cocuk....
şimdi bu kadınlar bizim eski neslimiz..onlar bu kadar sorumluluğu kaldırabiliyorlarken biz neden böyleyiz..her şey fazla her sey ağır geliyor..her şeye isyan bayrağı çekiyoruz..çünkü kendimizi zayıf görüyoruz,başaramayacağımızı düşünüyoruz..
oysa aynı genetik yapıya sahip olduğumuz bu kadınlar kadar güçlü olma potansiyelimiz var..şimdi herbirimiz silkelenelim ve hayatta basarabileceklerimize odaklanalım
biz gercektennn hem kariyer yapabiliriz,hem sosyalleşebiliriz,hem ev işlerimizi yapabiliriz,istersek((((yeterince azimle cokkkk istersek))) her şeyi yapabiliriz inşallah

kesinlikle haklısın, ama galiba annelerimiz bize fazla yük yüklememişler onların çektiğini biz de çekmeyelim diye. alışkanlık biraz da, onlar çocukken başlamışlar hayatla mücadeleye, ben kendi adıma konuşmam gerekirse, babamın evindeyken tek sorumluluğum ders çalışmaktı, hiçbirşey yapmama izin vermezdi annem, şimdi bile gittiğimde evde yardımcı olayım diyorum kadın yaptırmıyo. şimdi de tembel olduk iştee, şu anda yapamadığım için üzüldüğüm tek şey kitap okuyamamak, çok büyük eksikliğini hissediyorum, ama bi tane kitap okuma gözlüğü alıcam led ışıklı, uyumadan önce bari 10-15 sayfa da olsa okuyacağım.

Back
X