sabah 9 da geldi . 8 de uyandık yatakdan çıkmadık ikimiz de. bi wc ye koştuk geldik geri yatağa girdik
pilav fazla oldu biliyorum. ama çok lezzetliydi.

özlemişim pilavı.

neyse son olsun yemiyim bi daha pilav. listeye giremeyecem diye motivasyonum düştü benim de . daha 2 haftam var. bu cuma değil diğer cuma giriyorum listeye. az kaldı ki
kız kendin nasıl yaptın bakiyim çikolataları hem de diyet anlatsana.
yaa sen gibi evden çalışanlara o kadar özeniyorum ki anlatamam.

Aydacım, yarın güzel bir fotoğraf ile tarif paylaşayım sizlerle.
Bugün resmen kurtarıcım oldu kendisi.
Hem beyaz hem de bitter yaptım.
Sorma şekerim, ben hep derim işime de eşime aşığım.
Hatta benim paşa nasıl hissediyorsa, resmi bir kurumda çalışıyor. İstifa edeceğim diyor.

bu mistik çayı neden içiyorsunuz merak ettim zayıflatıyor falan mı yoksa sevdiğinizden mi
Ben, hem tadını çok seviyorum hem de kilo vermeyi etkiliyormuş.
kızım uyuyunca yapıyorum.uyur uyumaz hopp jilliana,yarım saat sürüyor zaten,diğer egzersizler 5dkk,stretching 10 dakika
kızım uyanırsa jillian yarım kalıyor mağlesef

aslında suan ben de cok uykusuzum..gece uyumadık ama kendi kedimi telkin etmeye calışıyorum,yoksa uykusuz olduğumu düşününce sinirleniyorum,uyuyacak vakit aramaya sartlanıyorum,uyuyamıyorum,o zaman etrafımdakileri ve kendimi üzüyorum..yani senin anlayacağın ben de kendimle oyun oynuyorum şu sıralar..kendime koşkoşkoş diyorum,düşünmemeye calışıyorum..bugunlerde gececek kızım büyüyecek inşallah..hem hergün böyle değil bazen gece 2-3 kez uyandığı vakit de oluyor,o günler mutlu oluyorum ama uyanma sayısı 10-15i gecince...neyse hiç umursamıyorum..günler hızlı geciyor,vakti iyi değerlendirmek önemli...koş callan koş

Callancım, tebrikler şekerim.
Ben, uyku konusunda çok hassasım.
Azıcık uykum bölünsün, hemen huysuzlanmaya başlarım.
Var ya, çocuk olsa ben çocuğa trip falan yapardım ne uyandırdın beni diye.

bence biz kadınlar potansiyelimizi küçümsüyoruz
benim ananemin 11 cocuğu var,11ine de baktı,evinden misafiri de eksik olmazmış,yemekler ev işi çocuck bakımı,erken yaşta beyin tümörü tespit edildi,amleliyatlardan sonra oturamamaya basladı,uzun da yasadı ve hiç hayatından yakındığını görmedim..çok çalışkan ve sabırlı bir kadınmış
babannemin de 4 cocuğu var,2 tanesi ölmüş..bu kadın bu acıyı yasamıs..tarlada sırtında bebek oruçlu bir şekilde çalışmış..hem tarla hem ev hem de 4 cocuk....
şimdi bu kadınlar bizim eski neslimiz..onlar bu kadar sorumluluğu kaldırabiliyorlarken biz neden böyleyiz..her şey fazla her sey ağır geliyor..her şeye isyan bayrağı çekiyoruz..çünkü kendimizi zayıf görüyoruz,başaramayacağımızı düşünüyoruz..
oysa aynı genetik yapıya sahip olduğumuz bu kadınlar kadar güçlü olma potansiyelimiz var..şimdi herbirimiz silkelenelim ve hayatta basarabileceklerimize odaklanalım
biz gercektennn hem kariyer yapabiliriz,hem sosyalleşebiliriz,hem ev işlerimizi yapabiliriz,istersek((((yeterince azimle cokkkk istersek))) her şeyi yapabiliriz inşallah
Callancım, ne kadar da güzel yazmışsın.
Kadınlara, güçlü olmak yakışıyor bence de.
dizi izleyen kızlar.
size house u tavsiye ederim. callan hekim olarak yazınca aklıma geldi.
callan izlemediysen senin izlemen şart
ben geçen ay game of thrones u bitirdim. şimdi tudors a bakıyorum son sezondayım 5 bölüm kaldı. onu bitirince neye başlasam ki.
tavsiye bekliyorum.
House izlenmez mi hiç.
Çok severek izlemiştim ama zamanında bitirdiler.
Yoksa tadı kaçmaya başlayacaktı.
Ozaly'nin listesine ek olarak..
Prison Break izlemediysen mutlaka izlemelisin. Benim ilk sıramdadır.
Komedi olarak It's Always Sunny in Philadelphia dizisine başlıyorum.
Henüz 1 bölüm izledim ama çerezlik güzel bir dizi.
Person of interest, yine güzel dizilerden.
kızlar bugunkü menüleriniz de harikaaa
yarın diyecektim ama söylemeden geçemedim
takım onnnnnn numara ya
Callancım, henü kontrolü gerçekten çok işe yaradı gibi geliyor bana.
Kizlarr Selammmm
Nasilsinizzz ??
Merhaba Zeynepcim.
İyiyiz biz, sen nasılsın?