Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben ankarada oturuyorum bebeğim , benim ki de ankarada okudu okul bitince istanbula döndü bende sabrettim sonra dayanamadım ve iiiiiiissssyyaaaaaaannnnnnn :-)
şubatta tutcam kulağından getircem :KK4:
evi falan ayarladık zaten ailesiyle de konuştuk,
erken gelecekti ama orada hem şu an iyi bir işi var hemde bizim şirketin seminerinden dolayı ben gidicem , benimle dönecek o da, anneciğimizde helallik de alcaz, ki annesilye ilk görüşmem olcak yüzyüze :KK57:
anam bana birşeyler oluyo :KK22::KK22::KK22:

Gözdecim, dur ters oldu.
İstanbul'a diye soracaktım ama onun da cevabını aldım. :KK53:
Zamanlaman çok iyi bence. Yazın evlenmeyi planlıyorsunuz değil mi?
Ailelerin çok önceden tanışması işkence gibi geliyor bana.
6-7 ay harika oluyor.

10915336_1106371402725444_7944604313071676923_n.webp

koptum :-):-):-):-):-):-):-)
bu aldıklarını da yiyolar zaten :KK12:

Gözdecim, dur ters oldu.
İstanbul'a diye soracaktım ama onun da cevabını aldım. :KK53:
Zamanlaman çok iyi bence. Yazın evlenmeyi planlıyorsunuz değil mi?
Ailelerin çok önceden tanışması işkence gibi geliyor bana.
6-7 ay harika oluyor.

daha teklifi almadım valla no teklif no evlilik :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK48:
yani kendi kendine teklif etmeden evleneceğimizi sanıyosaa pışşşşııııığğğkkk :63:

daha teklifi almadım valla no teklif no evlilik :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK48:
yani kendi kendine teklif etmeden evleneceğimizi sanıyosaa pışşşşııııığğğkkk :63:

O da Ankara'ya gelince artık Gözdecim, bakalım nasıl teklif edecekk. :KK37::KK37:

göreceğiz tatlım bakalım cumaya belli olacak
gözde sen bu gidişle 1 ay sonra 7 li rakamlarda olacaksın en az 5-6 kg gidecek düşünsene nerden nereye tatlım muhteşem olacak dönüşün
kızlar yaa benim uykum geldi hm nin o kadar uyuma lafı üzerine becerebilirsem küçük sıpamla accık uyuyayım

Uyu tabi kaptanım, var mı uyumak gibi.
Garfield'ın şu haline bayılıyorum.
garfield-coffee.jpg

teşekkürler musmutlu zeynebimm seninde kaptan yardımcılığın hayırlı olsun canım:KK36:

saat 5 i görünce gözlerim açıldı faltaşı gibi bu saatte burada ne işi var dedim meğer bebiş uymamış ve anlaşılan bu saate kadarda uyumamışsın Allah kolaylık versin canım
ben nedense cuma gününden sonra tartıldıgımda hep tartıda + yı görüyorum dün 76.2 idim şimdi 77.1 çıktım hedefim için 2 kilodan fazla vermem gerekecek şimdi sanırım cuma tartılıp rahatlayıp kaçamak yapıyoruz
ama pazartesi kadar toparlanıp cuma hedefime ulaşmam lazım:KK16::eek:

cok tesekkur ederim nevacimm

Bende diyorum bu kız nerde, meğersem yatay geçiş yapmışsın :KK74:
Öpüyorum seni uğra vakit buldukça bize de bebişim :KK74:

tatlim ben geliyorum sik sik ama sen yoksun yavrumm nasilsin ?

kadın vücudunda bel kalınlığının kalçanın yüzde 70’i kadar olması gerekiyor. Yüzlerce yıldır bu, altın oran olarak kabul ediliyor...ilginç bir bilgi

Ay hanimlar bugun giremedim pek.
Bugun birazda fazla kaçirdm akşam yemegini spor yapjakta halim yok gerci şu an kendimi gaza getiriorm kalk jillian yap pes etme bak bu hafta ne güzel kilo verdin salma hemen diorm ama derman yok :(
Akşam 2 kaşık pirinç pilavi ve kojaman bir kase kabak yedim dereotlu yogurtlu 2 ekmekte kaçıverdi aradan.karnim sişti ama genede yedim. 1 haftada midemmi küçülmüş ne ;)

Eklentiler

• 20150117_101500.webp
    20150117_101500.webp
    29 KB · Görüntüleme: 55
  • 20150117_130150.webp
    20150117_130150.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 51
yuuppiiiiii birinci olmuşusuzzzz :KK73::KK73::KK73::KK73:

Kızlar uzun zamandır beklediğim lafı duydum:KK54:
hemde beni hergün gören kişi annem dedi ki,
kızım dikkat ettim de baya inceldin sen böyle devam et güzel kızım benim dedi öptü beni sabah :KK23::KK23::KK36:
Ayy ne güzel benim de duymak istedigim cumleler bunlar ınşallah ben de duyacagim yakında.tebrikler yeniden: )

Slm kızlar,bu gun esimin benim telefonda da pc de de isleri vardı o nedenle giremedim .bu gun biraz daha iyiyim tam iyilesemesem de.spor degil ama evde coookk isler yaptim baya da terledim yani: )kac gundur pek birşeye dokunamamistim. Menümu de paylasayim sizle
Kahvalti: peynir yumurta yarim simit domates
Öğle: corba 1 dilim ekmek
Aksam :hamsi yaklaşık 300 gr hamsi,salata,1 dilim de ekmek
Arada da biraz fistik
Su 2,5 lt

Sabah 2 kayısı,1b sut,2kk peynir,10 badem,domates,1yumurta.10 zeytın,yesilcay
Öğlen kelle paca corbası,yoğurt
Aksam tavuk,salata,ayran
2 lt su
45 dk spor

Kızlar bugun kardesımın kızarkadasının aılesıne gıttık tanışmaya ıkramlar muthıstı az bıraz yedım cok degıl merak etmeyın spor yaptım allahtannnn

Back
X