Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar, ne izleyeceğim diye düşünenler varsa aranızda, mutlaka Gone Girl filmini öneriyorum.
Son zamanlarda harika dediğim tek film kendisi.
türü nedir? tavsiye ettiğine göre merak ettim izliyeyim bakalım:)

Kizlarrrr

Saclarimi boyattim fikirlenize ihtiyacim var.

Oncelikle söylemeliyim ki istedigim rengin 3 ton kadar sanirim koyusu bu.
kuaforum "istedigin renge boyarsam bi kac yikamada akar begenmezsin bu ton yapim hem acilirken istedigin bi ton olursa o tondada kalabilirsin" dedi

Gerçekkk fikirlerinize ihtiyacim varrr
iki saç modelide seni farklı göstermiş şimdi efenim siyah olanla 17 yaş gibi durmuşsun kızıl olansa seni çok naif ve tatlı göstermiş güzele herşey yakışır derler ya öyle işte:KK39:

baktım kı herkes haftasonu kacırmıs ıpın ucunu... zafer sarhoslugu hıııı
demem o kı..bu hafta yıne bası cekecegımmm :KK62::KK59::KK70:
bende kaçırdım arkadaşlar ne yalan söyliyim şımardım galiba ama speedy nin dediği gibi çok deişken kilom sürekli değişiyo ne düşüneceğimi şaşırdım çok çabuk kilo alıp çabuk veriyorum bir gündeki kaçamağımla 2 kilo fazla çıkabiliyorum :( bakayım cumaya kadar ne olcak

selam güzeller
hafta sonu arada tel.den girip beğeni yapabildim sadece. Yataktan bile çıkamadım. Laranjitim azdı. Öksürmekten tüm vücudum ağrıdı. Başımı bile kaldıramadım. Menü paylaşımı yapamadım. mesaj yazamadım ama inanın zorunluluktan:KK61:
Şimdi daha iyiyim çok şükür. En son hangi gün menümü yazmışım bakmadım ama hafta sonundan başlayayım. Umarım bu aksaklık takıma alınmamda sıkıntı çıkarmaz.
17/01
sabah
1 kırmızı biber ıceberg
1 yumurta
2 zeytin
öğle
şehriyeli salata
kek
1/2 bardak süt
akşam
şehriyeli salata
1/2 eklerin altı
18/01
sabah
1/4 poaça
2 zeytin
haşlanmış patates
akşam
zeytinyağlı barbunya
Spor yok çünkü başımı kaldıramadım. Su da çok az gidip almaya üşendim:oops:
Yemek de pişiremedim. Eşim pastaneden doyurdu bizi. Ama iştahımda yoktu. Yediklerim çok değil sanki.
Ama kilom çok değişken. Cmt 71,2 geldi. Çok üzüldüm. Bu sabah 70,0 bunu bana açıklayabilen varmı???
Sağlık en önemli şey. İnsan kaybedince anlıyor:mad: Allah beterinden esirgesin cümlemizi amin. Hepinizi çok ama çok seviyorummmmm:KK39::KK39::KK39:
geçmiş olsun speedy cim umarım şimdi toparlamışsındır
Çok teşekkür ederim canım geçtiiiii
Şimdi tam bir peşmerge öttürüo valla :)

Bu arada anneciğine çok geçmiş olsun canım nasıl biraz daha iyileştimi?!

Geçmiş olsun canım iyileşte telafi edersin hepsini nolcek.
Sporu yaparsın yeterki sağlığın sihhatın yerinde olsun demi ama

Ay aynen öyle tuvalete bile çıkamamak ne kadar etkiliyor hele regl dönemi
Bende bi uyanıyorum 1 kilo+yım bi uyanıorm 1 kilo eksiyim, artık hergün bakmıyorum beni negatif etkiliyor.

Birde beni kötü motivasyon tamamen pes ettirio. Mesela biri beni motive etmek için gaza getirmek için "Zayıflaman lazım çok çıkmış göbişin" desin hemen diyeti sporu keserim vaaahhh vaaah göbişim çıkmışşşş diye sızlanıp dururum. Ama biri ay ne zayıflamışsın maşallah desin "aa işe yaramış hadi daha da yapmalıyım evet bir kere başardım gene başarırım" diye daha çok motive oluyorum. o yüzden tartı da kilo fazla görünce hemen boşuna bütün çabam türküsünü söylemeye başlıyorum. Nitekim özetle son olarak cümleme noktayı koyarken kısaca :) demek istiyorum ki TARTIYA ALDANMAMAK LAZIM, HERGÜN BAKMAMAK LAZIM VE BİZ ÇOK GÜZELİZ :)
gerçektende olumlu eleştirilerde daha dikkatli davranıyoruz ama olumsuz bir eleştiri veya tartıda gördüğümüz bir + da hemen yelkenleri indiriyoruz malesef

Bilinçaltınız 72 gün önce 16:30 da tam olarak ne yaptığınızı ve ne hissetiğinizini bilir çünkü o çoktan kaydetmiştir.
Madem herşeyi yaptıramıyorsak yada etkisi 2-3 gün sürüyorsa yada kodlamak çok zor ise, bilinçaltı gücüyle zayıflamakta pek mümkün görünmüyor.
Diyet spora devam :)
Ben sizin gibi düşünmüyorum. Ama konuyuda uzatmıyorum :) Ama şunuda söyleden geçemicem ne kadar çok diyet vb yöntemler denesekte kilo verip tekrar almaya başlıyoruz. Bu gerçek ve kanıtlanmış.

canım ben deniz egece yi sadece bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine burda arkadaşlara sordum bu konu hakkında kimseninde bişey bildiği yok ve arkadaşım kitabı okuyarak kilo verdiğini söyledi açıkcası kamplar mış bilinçaltıymış bunlarla uğraşmak bize göre değil biz sağlıklı beslenerek spor yaparak kilo vermeye çalışan bir grubuz
Bende araştırıyorum zaten hangisi daha etkin olabilir bunu öğrenmeye çalişiyorum.

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Ama konuyuda uzatmıyorum :) Ama şunuda söyleden geçemicem ne kadar çok diyet vb yöntemler denesekte kilo verip tekrar almaya başlıyoruz. Bu gerçek ve kanıtlanmış.
Yoo ben ergenken cok kiloluydum
Kiloları verdim birdaha da almadım
Şimdi de doğum kilolarımı verdim
Hipotezini cürüten canlı kanlı örneğim

kızlar iyi akşamlar yazdıklarınızı öyle böyle okumayı başardım tabi şuan esniyorum uyumama az kaldı
sabahtan beri temizlik yapıyorum çarşamba günüm var ona hazırlık yarında inş pastalarımı yaparım çok yoruldum
yeni gelen arkadaşlar tanışmak istiyorum ama birtürlü olmadı kusura bakmayın alıntılarıda eklim ben kaçım
Canımmm cokkk tesekkürlerrr
4. takımı ve kaptan yardımcısı şirinesini de tebrik ederizzz:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

dagyolcum herkesin bünyesine göre egzersiz vardır,seninki yürüyüş demekki..belin kalçan kaç rakibem cok merak ettim
canım belli motivasyona ulaşana kadar dısarıda yemek cok tehlike gercekten..zayıfladık ama benim yağlar löp löp,bacaklar odun gibi,aylardır uğrasıyorum sporla;ama yokkk...ama vazgeçermiyim hayırrrrrrr,illa gidecek bu yağlar selülitler
herkes zayıflamak ister ama zayıflayanları da baltamak ister...:KK62:...ben kızmıyorum,insan fıtratı sonucta..hırslı kıskanc vs...olacak böyle konuşmalar..zayıflamak sadece görünüş için değil sağlık,uzun yaşam,hafif hissetme bu tarz nedenlerle de gerekli..düşük kalorili beslenenlerin daha uzun yaşadığıyla ilgili çalışmalar var..ben buna inanaıyorum..Peygamberimiz(s.a.v) döneminde insanlar neden hastalanmıyor du???bizim gibi yemeğin üstüne gelsin tatlılar gelsin meyveler yapmıyorlardı:KK43: ibni sina 2 öğün sağlık 3.sü hastalıktır der...metabolik sendrom diye bir şey var,kadınlarda bel çevresinin 85 üstü olması hastalık riski..boşuna mı bağırıyoruz..amabalajlı gıda tüketmeyelim,bir sürü katkı maddesi var,gdo lu ürün tüketmeyelim..hamburger menülerindeki sodyum oranına baktınız mı yani tuz..deli gibi..bu menülerde ve bir çok yemekte tadı güzelleşsin diye (6.tat dediğimiz şey) monusudyum glutama var (kısaltılmış ismi MSG) arkadaşlar artık kendimize gelelim..neden taş devri,karatay diyetleri var..çünkü hastalıklar kanserler arttı,her sey damak tadı değildir,hayat monotonlaşınca kalp damar hastalıkları arttı
herkes silkelenip kendine gelsin
bu diyet ve spor öncelikle yazıflamak için değil,öncelikle sağlıklı yaşam içinnn
artık dünya bunun farkında..organik tarım yapılıyor,MSGsiz katkısız ürünler üretiliyor
DNAsı ile oynanmış bu yapay maddeleri tüketmeyelim,hadi siz hasta olmak istiyorsunuz,etrafınızdaki sizi örnek alacak yeni neslin hastalıklı olmasına nasıl içiniz elverecek
türkiyede yapılan araştırmada,mağlesef halkımızdaki okuma oranı %0.01 civarı cıkmış (kitap okuma) avrupada (%20)
doktora giden hastaların coğu doktoru anlamıyormuş,anlasa da cevresindekilere anlatacak sözcük dağarcığı yokmuş..bu insanlar hastalıklara daha cok yakalanıp,daha erken ölüyorlarmış..işte bunlar gercekten
şimdi takımımıza bakıyorum,hepiniz zeki akıllı ve bilinçli kadınlarsınız..ilk yaptığımız işe İNANALIM sonra etrafımızdakilere anlatalım..çünkü halkımız bilmiiyor:KK43:
amann nereden geldim buralaraaa
dagyolu sen söylenenleri takma sakın,iç benliğinde inandığın doğruları yaşa..başkalarının doğrularını yaşarsan asla huzurlu olmazsın..öptüm bebeğim:KK15::KK15::KK15:
vay benim kardeşim nelerde döktürmüş yüreğine sağlık şöyle bir benzetme yapılır insanın midesi fabrikaya ağzı kapıcıya benzetilir kapıcıya fazla bahşiş verirse şımarır gururlanır hakim benim der kim daha fazla bahşiş ve lezzet verse onu içeriye sokmaya başlar sonra ihtilal verecek yangın çıkaracak aman doktor gelsin ateşimi söndürsün dedirtmeye mecbur edecek işte haz eksenli beslenmeyle dili şimartıp mideyi kariştirip sağlığımızı kaybediyoruz paketli ürünlerde hep bu tür oyun var evet dediğin gibi sağlıklı yaşam örnekleri asrı saadette var acıkmadan yememek sofradan tok kalmamak karişik besin tüketmemek vs.
bilinçli birey olmak için okumak çok gerekli okumayı kitap okumada ki zevki lezzeti bir yakalasak belki bu kadar yemeğe önemveren bir toplum olmayız
ölçülerimi ekliyecem callancım milletin dediği bir kafamı kariştirir gibi oluyor ama aynanın söyledikleri onları susturmama yetiyor

günaydınlarrr
callan cım erkencisin gene ufaklıklar sağolsun hep böyle bu arada motivasyon tavan yapacak mesajlar koymuşsun msg konusunda sonuna kadar katılıyorum
bende sabah tartıldım dünki kaçamağım 100 gr getirmiş ama haftasonu o gidecek üstüne de bi 200-300 gr gidecek hedefe ulaşmak için
dagyolu canım bende sadece yürüyüş yapabiliyorum tatlım yaa başka spor yapamıyorum en kısa sürede sahalara dönmeni bekliyorum sohbetini özledik
neva cım seni de çok azimli gördüm
arkadaşlar birinci olduk çok güzel motive ediyor bu bizi ama diyet yaparken lütfen sağlığımıza da dikkat edelim sağlığımız bozulmadan sağlıklı bir şekilde kg verelim
bir de arkadaşlar paylaşım alanında yapılan analizlerle ilgili bir anket var cepten linkini ekleyemedim orda oy kullanmanız gerekli
kaptanım teşekkür ederim şu gün olayınıda atlatim inş sahalara döneceğim

Rabbim en kisa zamanda bol meyveli cesitli bi evde "cildiracagimmmmm" diye avaz avaz bagirmayi nasip etsin sana.
ve evet... etraf "ayyy cok zayiflamissin" diyerek negatif etki dogurabilirler aman dikkat.

Kiz ne dokturmussun... bravoo muthis ciziktirmissin

Yaaa serveycimmm... yanlislikla kiloyu fazla kacirirsam..su beklenen solundan selamlama sahnelenecek cumaya... hihihi ne dersinnnn

Gecti gitti..cok sukur.. vuuuu o hepsini eEr gecer..sikinti etme.

Bravooo

Ouyttþ sefannn olsunn

Ben kim kim diye baktim.... degisik...ve muthis begendim. Ki ben kizillari..turunclari cok severim.

Bu ne yaaaa bakima girmis herkes...
:KK37::KK6:
eminecim amin cıldırmak bahasınada olsa inş çok sağol evet annem bir ay sonra beni görünce nerdeyse ağlayacak tı ne bilim anne yüreği işte

bende menümü yazayım arkadaşlar
kahvaltı
2 tane açma 36 k.h
çay 0
arada soda 0
başka hç bişey yemedim çünkü zaten karbonhidrat hakkımı unlu mamullere kullanınca geriye bişey kalmadı kendime ceza verdim zaten midem o kadar dolu gibi geliyoki çok fena bulanıyor bişey yiyecek halim kalmamış
şuana kadar 12 bardak sıvı tüketimi
spor
yarım saat koşu ve hızlı tempo yürüyü
jillian level 2 28 dk
az sonra tekrar jillian veya koşu yapmayı düşünüyorum cumaya kadar kaçamakların etkisinden kurtulmam lazım

dagyolu canım özledik seni hayırlısı ile gün işini de hallet dön sahalara günde de bak bol salata tarzı yapabilirsin mesela kısır bol yeşillikli fasülye piyazı yeşil salata vs yapıp bi tatlı bi de tuzlu hamurişi yaparsın misafirlere de sağlıklı olur bizim evde gün yaparken en az 7-8 çeşit yapardık ben bunun 4-5 çeşitini salata tarzı yapardım ki içim de rahat ederdi misafirlerin içi de

Eveet mujdemi isterim 46 bedenin icine zor giren ben artik 44 e rahat giriyorum , 46 bedene 3 parmak daha giriyo, bollasti :)
Ay ahricim yeni gördüm.ne güzel.
Bende bitpazarından 40 beden ceket aldım olmaz herhalde zayıflayınca giyerim didim.ama oldu. :)
38leri de görürüz inşallaah :)

bende menümü yazayım arkadaşlar
kahvaltı
2 tane açma 36 k.h
çay 0
arada soda 0
başka hç bişey yemedim çünkü zaten karbonhidrat hakkımı unlu mamullere kullanınca geriye bişey kalmadı kendime ceza verdim zaten midem o kadar dolu gibi geliyoki çok fena bulanıyor bişey yiyecek halim kalmamış
şuana kadar 12 bardak sıvı tüketimi
spor
yarım saat koşu ve hızlı tempo yürüyü
jillian level 2 28 dk
az sonra tekrar jillian veya koşu yapmayı düşünüyorum cumaya kadar kaçamakların etkisinden kurtulmam lazım
Aman nevacım maşallah o ne spor öyle.ben bi jillianda iptal oluyorum :)

selam güzeller
hafta sonu arada tel.den girip beğeni yapabildim sadece. Yataktan bile çıkamadım. Laranjitim azdı. Öksürmekten tüm vücudum ağrıdı. Başımı bile kaldıramadım. Menü paylaşımı yapamadım. mesaj yazamadım ama inanın zorunluluktan:KK61:
Şimdi daha iyiyim çok şükür. En son hangi gün menümü yazmışım bakmadım ama hafta sonundan başlayayım. Umarım bu aksaklık takıma alınmamda sıkıntı çıkarmaz.
17/01
sabah
1 kırmızı biber ıceberg
1 yumurta
2 zeytin
öğle
şehriyeli salata
kek
1/2 bardak süt
akşam
şehriyeli salata
1/2 eklerin altı
18/01
sabah
1/4 poaça
2 zeytin
haşlanmış patates
akşam
zeytinyağlı barbunya
Spor yok çünkü başımı kaldıramadım. Su da çok az gidip almaya üşendim:oops:
Yemek de pişiremedim. Eşim pastaneden doyurdu bizi. Ama iştahımda yoktu. Yediklerim çok değil sanki.
Ama kilom çok değişken. Cmt 71,2 geldi. Çok üzüldüm. Bu sabah 70,0 bunu bana açıklayabilen varmı???
Sağlık en önemli şey. İnsan kaybedince anlıyor:mad: Allah beterinden esirgesin cümlemizi amin. Hepinizi çok ama çok seviyorummmmm:KK39::KK39::KK39:
Cok geçmiş olsun canim,ben hala tam atamadim ustumdem.dikkat et kendine

Eveet mujdemi isterim 46 bedenin icine zor giren ben artik 44 e rahat giriyorum , 46 bedene 3 parmak daha giriyo, bollasti :)

Ay hanımlar hiç sormayın
Yılbaşında aldigım caanım pantolon büyük geliyo düşüveriyo beli. Hay aksi.tüh ki ne tüh :KK66:
Neyse napalım daralticaz tüh :)
Dikiş makinamın sonunda açılma vakti geldi :KK66:
kızlar bakarmısınoz gönüllerimiz bir ikinizd aynı konuyu aynı anda yazmışsınız
gözdem az kaldı şubat sonunda 40 bedene gireceksin ozaly sende 38 lere ben 36 isyemiyom 38 yeter bana
eeee 2 cocuk anası 36 beden az olur 38 yeter

Back
X