Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

türü nedir? tavsiye ettiğine göre merak ettim izliyeyim bakalım:)

iki saç modelide seni farklı göstermiş şimdi efenim siyah olanla 17 yaş gibi durmuşsun kızıl olansa seni çok naif ve tatlı göstermiş güzele herşey yakışır derler ya öyle işte:KK39:

bende kaçırdım arkadaşlar ne yalan söyliyim şımardım galiba ama speedy nin dediği gibi çok deişken kilom sürekli değişiyo ne düşüneceğimi şaşırdım çok çabuk kilo alıp çabuk veriyorum bir gündeki kaçamağımla 2 kilo fazla çıkabiliyorum :KK43: bakayım cumaya kadar ne olcak

geçmiş olsun speedy cim umarım şimdi toparlamışsındır

gerçektende olumlu eleştirilerde daha dikkatli davranıyoruz ama olumsuz bir eleştiri veya tartıda gördüğümüz bir + da hemen yelkenleri indiriyoruz malesef

canim benim cok tesekkur ederim

cok mutlu ettiniz beni

Bu gun cok hareketli bir gun gecirdim yaa havalar güzel geçiyor ben de atiyorum kendimi dışarı:)yarim saat tempolu yurudum 3saat de alışveriş yapmak icin dukkan dukkan dolasmak icin yürüdüm.ama iyi yorulmusum eve gelince anladım: )

Menumu de yazayim
Sabah: 2 dilim ekmek peynirli yumurta
Ogle yiyemedim
Akşam: 3 köfte ,salata,1 dilim ekmek
Ara ogunde 1 tane kurabiye yedim cayin yaninda,1 tane de mandalina
Su 2,5 lt
Yuruyus yaptim yarim saat tempolu,3 saat boyunca da gezinti seklinde oldu: )

Kızlar, eve geleli az oldu.
Öğle gibi çıktık, ıvır zıvırla uğraş sinemaya gir derken saat baya olmuş.
Sonra da koşu bandı mı eliptik mi diye kararsızdım. Eliptik aldık ama gelmesi 10 günü bulurmuş.
Basenler için daha etkili diye okumuştum, düzenli kullanabilirsem ilerleyen zamanlarda belki koşu bandı da bakarım.
Umarım herkes iyidir.
Yarın geçmişi okuyacağım artık.

ohh bugünde güzel bitti çok şükür :KK68:

Sabah:
tam buğday ekmeği ile beyaz peynirli domatesli sandviç
( 2 dlm ekmekle )

Öğlen:
meyve salatası ( 2 portakal 1 elma)
(böyle oldu çünkü gerçekten yemek ayarlayamadım )

Akşam:
mercimek çorbası
yoğurt
salatalık domates

su : 2 lt
spor : bugün dinlenme günüm :KK36:

Sonra da koşu bandı mı eliptik mi diye kararsızdım. Eliptik aldık ama gelmesi 10 günü bulurmuş.
Basenler için daha etkili diye okumuştum, düzenli kullanabilirsem ilerleyen zamanlarda belki koşu bandı da bakarım.
Umarım herkes iyidir.

hoşgeldin bebelakım :KK74:
hayırlı olsun eliptiğin bol bol oyna onunla sen :KK48::KK48:

hoşgeldin bebelakım :KK74:
hayırlı olsun eliptiğin bol bol oyna onunla sen :KK48::KK48:

Aynen öyle yapmayı planlıyorum bakalım Gözdecim.
Bu sıralarda pek tadım yok, bir şeyler beni heveslendirse ne iyi olur.
Saçma sapan ağlayasım falan geliyor. :)

Şimdiden rakibimi kutlıyum cunku bu hafta kesın yenılcem az önce oğlusla mucızeyı ızlemeye gıttık ve mısır yedımm kesın yenıldım heeee

Kızlar dun ıdraRım pembeydı bugun butun gun kırmızıydı tegl oldum sandım ama degılmış nden olabılır sızce

günaydınn arkadaşlar sağlıklı bir gününüz olsun inşallah

Eveet mujdemi isterim 46 bedenin icine zor giren ben artik 44 e rahat giriyorum , 46 bedene 3 parmak daha giriyo, bollasti :)
maşallahh güzelimize sen yakında 40 bedenede girersin Allah sevgiline sabır versin iyice kıskançlıktan çatlıycak:KK48:

Umarım herkes iyidir.
eliptik güzel tercih bende koşu bandı ve eliptik var koşu bandı daha rahat ama eliptikle daha hızlı incelme yaşarsın
Ay ahricim yeni gördüm.ne güzel.
Bende bitpazarından 40 beden ceket aldım olmaz herhalde zayıflayınca giyerim didim.ama oldu. :)
38leri de görürüz inşallaah :)
40 bedensen gayet hoş görünüyosundur 38 e şurda 4 kilon kalmış yani:)

Kızlar, herkese günaydın.
Ben bir geçmişe ışınlanıp dün neler olmuş bakayım ..

cok sagol kaptanım...
ıyı
bu da boyle ıste.. suan ıyı bırden fena.. nıye fena.. bılmıyoruz.
kalp ıste.
abımın vefatına kadar tek tansıyon ılacı vardı..kontrolluydu.. gecen sene abım..bı de bu sene babam...
e bıseyler olacaktı zaten..ınsaellah alısır... ne dıyım

okurken mesajına rastladıgım.gecmısolsun dıyen herkes..cok sagolun.

Eminecim, hiç kolay şeyler değil kuzum.
Annen de sen de çok güçlü kadınlarsınız gerçekten.
Eminim birbirinize destek olacaksınız ve annen de sağlığına kavuşacak.

niye kıı nolmuş bana :KK57::KK57::KK57:
ay bu ne diyo kızlar :-):-):-)

Gözde, çok şekersin sen yahu bayılıyorum.
Böyle, yanaklarını sıktırıp sevmelik bir havan var tam.
Hiç benim bir şeyim yok ki falan da demiyor, ne olmuş ne olmuşş.. :KK45::KK45:

selam güzeller
hafta sonu arada tel.den girip beğeni yapabildim sadece. Yataktan bile çıkamadım. Laranjitim azdı. Öksürmekten tüm vücudum ağrıdı. Başımı bile kaldıramadım. Menü paylaşımı yapamadım. mesaj yazamadım ama inanın zorunluluktan:KK61:
Şimdi daha iyiyim çok şükür. En son hangi gün menümü yazmışım bakmadım ama hafta sonundan başlayayım. Umarım bu aksaklık takıma alınmamda sıkıntı çıkarmaz.
17/01
sabah
1 kırmızı biber ıceberg
1 yumurta
2 zeytin
öğle
şehriyeli salata
kek
1/2 bardak süt
akşam
şehriyeli salata
1/2 eklerin altı
18/01
sabah
1/4 poaça
2 zeytin
haşlanmış patates
akşam
zeytinyağlı barbunya
Spor yok çünkü başımı kaldıramadım. Su da çok az gidip almaya üşendim:oops:
Yemek de pişiremedim. Eşim pastaneden doyurdu bizi. Ama iştahımda yoktu. Yediklerim çok değil sanki.
Ama kilom çok değişken. Cmt 71,2 geldi. Çok üzüldüm. Bu sabah 70,0 bunu bana açıklayabilen varmı???
Sağlık en önemli şey. İnsan kaybedince anlıyor:mad: Allah beterinden esirgesin cümlemizi amin. Hepinizi çok ama çok seviyorummmmm:KK39::KK39::KK39:

Speedymcim, geçmiş olsun.
Umarım şimdi daha iyi hissediyorsundur kendini.
Herşeyin başı sağlık.

teşekkürler kızlar. Kronik laranjit her yıl yaşıyorum bu durumu. Umarım tekrar etmez. Çok yorucu oluyor. kaptanım haklısın saçma bir beslenme şekli oldu ama eşim ne getirse yedim. Çünkü Mutfağa gitmye mecalim kalmadı. Çocukların bile yüzüne bakamadım. Bi toparlanıp spora başlasamm
Ahricim Ayça Kaya nın kitabında tartıya küsmeyin hergün tartılın diyor. Onun için bende her sabah tartılıyorum ama haklısın çok değişken oluyor. Benim merak ettiğim herkes de mi böyle?

Benim aman aman değişmiyor normal beslendiğimde kilom ama genelde kaçamak yaptığımda bir sonraki gün +500-800 gram arasında çıkıp 2 gün içerisinde ancak kurtuluyorum. Onun haricinde bazen 100-200 gram dalgalanmalar oluyor.

kızlar evde temizlik var akşama misafir var,yarın da var,bir hafta kardesim var
annem memleketten kurabiyeleri yapıp yollamış
ben ne yapacağım ühüüüüüüüü
nefsimle cok savasıyorumm:cry::cry::cry::cry:

Callancım, bence iyi bir komşu olma zamanı.
Komşularını sevindir. :KK53:

Hadi bakalım istediğinî ye, seni kim tutuyor. Sonra ilerleyen yaşlarda hipertansiyon şeker ve hertürlü hastalık seni bekliyor emin olabilirsin
Hem nefsi terbiyenin neresi kötü olabilirki
Sizin kamplarda neler yapıyorlar onu bilemem ya da neyin reklamını yapıyorsun onu hiç bilmem ama
Bizim takım harika kilo veriyor, bir hekim olarak, onlara ben bedava menü hizmeti veriyorum
Sizin kamplar da bedavaysa katılalım
Değil mi kızlar

Ağzına sağlık kuzum.
Yalnız bir imkan olacak aslında, takımca kampa gireceğiz.
Spor salonu ve istediğimiz menüleri hazırlayacak birileri olacak.
Bize 1 ay verecekler, ne oluruz bee.

türü nedir? tavsiye ettiğine göre merak ettim izliyeyim bakalım:)

iki saç modelide seni farklı göstermiş şimdi efenim siyah olanla 17 yaş gibi durmuşsun kızıl olansa seni çok naif ve tatlı göstermiş güzele herşey yakışır derler ya öyle işte:KK39:

bende kaçırdım arkadaşlar ne yalan söyliyim şımardım galiba ama speedy nin dediği gibi çok deişken kilom sürekli değişiyo ne düşüneceğimi şaşırdım çok çabuk kilo alıp çabuk veriyorum bir gündeki kaçamağımla 2 kilo fazla çıkabiliyorum :KK43: bakayım cumaya kadar ne olcak

geçmiş olsun speedy cim umarım şimdi toparlamışsındır

gerçektende olumlu eleştirilerde daha dikkatli davranıyoruz ama olumsuz bir eleştiri veya tartıda gördüğümüz bir + da hemen yelkenleri indiriyoruz malesef

Katil kim filmi şekerim.

Eveet mujdemi isterim 46 bedenin icine zor giren ben artik 44 e rahat giriyorum , 46 bedene 3 parmak daha giriyo, bollasti :)

Gözdecim, boyun kaçtı senin?
Maşallah baya sıkı vücudun diye düşünüyorum.
Çok iyisin, daha da iyi olacak.
Benim de alt bedenim 44, üst 38-40 arasında değişiyor.
Bir ara kaptan söylemişti sanırım altım kamyon tekerleği gibi diye.
Aynen öyle hissediyorum ben de aradaki farktan dolayı.

Ay hanımlar hiç sormayın
Yılbaşında aldigım caanım pantolon büyük geliyo düşüveriyo beli. Hay aksi.tüh ki ne tüh :KK66:
Neyse napalım daralticaz tüh :)
Dikiş makinamın sonunda açılma vakti geldi :KK66:

Ahh, daha neler büyük gelecek kuzum.
Bu arada böyle makine kullanabilen kadınlara da bayılıyorum söylemeden edemeyeceğim.
Ancak küçültmelik mi kullanıyorsun yoksa ciddi ciddi dikiş de dikebiliyor musun?
Küçükken annem dikerdi kıyafetler de bana nasıl severdim.
Kadın sırf seviyorum diye işten gelip yorgun argın onlarla uğraşırdı.

Şimdiden rakibimi kutlıyum cunku bu hafta kesın yenılcem az önce oğlusla mucızeyı ızlemeye gıttık ve mısır yedımm kesın yenıldım heeee

Serveycim, kaç yaşındaydı oğlun senin, ben küçük zannediyordum şaşırdım mucizeye gittik deyince.
O da gerçekten güzel film olmuş yalnız. Benim favori cümlem, ben karıma aşık oldum olmuştu.
Çok ironik ..

Kızlar dun ıdraRım pembeydı bugun butun gun kırmızıydı tegl oldum sandım ama degılmış nden olabılır sızce

günaydınn arkadaşlar sağlıklı bir gününüz olsun inşallah

maşallahh güzelimize sen yakında 40 bedenede girersin Allah sevgiline sabır versin iyice kıskançlıktan çatlıycak:KK48:

eliptik güzel tercih bende koşu bandı ve eliptik var koşu bandı daha rahat ama eliptikle daha hızlı incelme yaşarsın

40 bedensen gayet hoş görünüyosundur 38 e şurda 4 kilon kalmış yani:)

Hep yorumlarda eliptiğin direkt basen çalıştırdığı yönünde okudum.
Emine de öyle deyince dayanamadım eliptik olsun dedim.
Ben aslında koşu bandını çok daha fazla seviyorum ama açıkçası çekindim de biraz kullanılmazsa diye.
Dedim hadi önce bunu bir alalım. Hep etkisini göreyim, sonra bakarız

Back
X