- Konu Sahibi Cherry Mom
- #132.201
Supersin canım maşallah: )Eveet mujdemi isterim 46 bedenin icine zor giren ben artik 44 e rahat giriyorum , 46 bedene 3 parmak daha giriyo, bollasti :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supersin canım maşallah: )Eveet mujdemi isterim 46 bedenin icine zor giren ben artik 44 e rahat giriyorum , 46 bedene 3 parmak daha giriyo, bollasti :)
C vitaminini aliyorum iste mandalina kivi portakal ara ogunlerimde canım.bu gunume şükür valla 2 gun falan baya kotuydum de simdi cok sinuslerim akiyor.canım bağışıklık sistemini güçlendirecek bişeyler yapsan
türü nedir? tavsiye ettiğine göre merak ettim izliyeyim bakalım:)
iki saç modelide seni farklı göstermiş şimdi efenim siyah olanla 17 yaş gibi durmuşsun kızıl olansa seni çok naif ve tatlı göstermiş güzele herşey yakışır derler ya öyle işte
bende kaçırdım arkadaşlar ne yalan söyliyim şımardım galiba ama speedy nin dediği gibi çok deişken kilom sürekli değişiyo ne düşüneceğimi şaşırdım çok çabuk kilo alıp çabuk veriyorum bir gündeki kaçamağımla 2 kilo fazla çıkabiliyorumbakayım cumaya kadar ne olcak
geçmiş olsun speedy cim umarım şimdi toparlamışsındır
gerçektende olumlu eleştirilerde daha dikkatli davranıyoruz ama olumsuz bir eleştiri veya tartıda gördüğümüz bir + da hemen yelkenleri indiriyoruz malesef
Kızlar, eve geleli az oldu.
Öğle gibi çıktık, ıvır zıvırla uğraş sinemaya gir derken saat baya olmuş.
Sonra da koşu bandı mı eliptik mi diye kararsızdım. Eliptik aldık ama gelmesi 10 günü bulurmuş.
Basenler için daha etkili diye okumuştum, düzenli kullanabilirsem ilerleyen zamanlarda belki koşu bandı da bakarım.
Umarım herkes iyidir.
Yarın geçmişi okuyacağım artık.
kızlar bakarmısınoz gönüllerimiz bir ikinizd aynı konuyu aynı anda yazmışsınız
gözdem az kaldı şubat sonunda 40 bedene gireceksin ozaly sende 38 lere ben 36 isyemiyom 38 yeter bana
eeee 2 cocuk anası 36 beden az olur 38 yeter
hoşgeldin bebelakım
hayırlı olsun eliptiğin bol bol oyna onunla sen![]()
Emineyle yarıscan ya simdıden gecmiş olsunniye kıı nolmuş bana
ay bu ne diyo kızlar![]()
Yavas ya yavas aaacallan cım bu menüye spor eksik kalmasın dedim koşu bandında interval koşu yaptım yarım saat eve girer girmez hedefimi biraz daha aşağı mı infirsem acaba yemekten önce dayanamayıp tarıldım 69.7 geldim kesin 68 i görmeliyim bu cuma
canım idrar yolu enf falan olmasın dikkat et bi dr a git olmazsaKızlar dun ıdraRım pembeydı bugun butun gun kırmızıydı tegl oldum sandım ama degılmış nden olabılır sızce
varya tatlım çok pis gaza geldim inanmayacaksın amaYavas ya yavas aaa
maşallahh güzelimize sen yakında 40 bedenede girersin Allah sevgiline sabır versin iyice kıskançlıktan çatlıycakEveet mujdemi isterim 46 bedenin icine zor giren ben artik 44 e rahat giriyorum , 46 bedene 3 parmak daha giriyo, bollasti :)
eliptik güzel tercih bende koşu bandı ve eliptik var koşu bandı daha rahat ama eliptikle daha hızlı incelme yaşarsınKızlar, eve geleli az oldu.
Öğle gibi çıktık, ıvır zıvırla uğraş sinemaya gir derken saat baya olmuş.
Sonra da koşu bandı mı eliptik mi diye kararsızdım. Eliptik aldık ama gelmesi 10 günü bulurmuş.
Basenler için daha etkili diye okumuştum, düzenli kullanabilirsem ilerleyen zamanlarda belki koşu bandı da bakarım.
Umarım herkes iyidir.
Yarın geçmişi okuyacağım artık.
40 bedensen gayet hoş görünüyosundur 38 e şurda 4 kilon kalmış yani:)Ay ahricim yeni gördüm.ne güzel.
Bende bitpazarından 40 beden ceket aldım olmaz herhalde zayıflayınca giyerim didim.ama oldu. :)
38leri de görürüz inşallaah :)
cok sagol kaptanım...
ıyı
bu da boyle ıste.. suan ıyı bırden fena.. nıye fena.. bılmıyoruz.
kalp ıste.
abımın vefatına kadar tek tansıyon ılacı vardı..kontrolluydu.. gecen sene abım..bı de bu sene babam...
e bıseyler olacaktı zaten..ınsaellah alısır... ne dıyım
okurken mesajına rastladıgım.gecmısolsun dıyen herkes..cok sagolun.
niye kıı nolmuş bana
ay bu ne diyo kızlar![]()
selam güzeller
hafta sonu arada tel.den girip beğeni yapabildim sadece. Yataktan bile çıkamadım. Laranjitim azdı. Öksürmekten tüm vücudum ağrıdı. Başımı bile kaldıramadım. Menü paylaşımı yapamadım. mesaj yazamadım ama inanın zorunluluktan
Şimdi daha iyiyim çok şükür. En son hangi gün menümü yazmışım bakmadım ama hafta sonundan başlayayım. Umarım bu aksaklık takıma alınmamda sıkıntı çıkarmaz.
17/01
sabah
1 kırmızı biber ıceberg
1 yumurta
2 zeytin
öğle
şehriyeli salata
kek
1/2 bardak süt
akşam
şehriyeli salata
1/2 eklerin altı
18/01
sabah
1/4 poaça
2 zeytin
haşlanmış patates
akşam
zeytinyağlı barbunya
Spor yok çünkü başımı kaldıramadım. Su da çok az gidip almaya üşendim
Yemek de pişiremedim. Eşim pastaneden doyurdu bizi. Ama iştahımda yoktu. Yediklerim çok değil sanki.
Ama kilom çok değişken. Cmt 71,2 geldi. Çok üzüldüm. Bu sabah 70,0 bunu bana açıklayabilen varmı???
Sağlık en önemli şey. İnsan kaybedince anlıyorAllah beterinden esirgesin cümlemizi amin. Hepinizi çok ama çok seviyorummmmm
![]()
teşekkürler kızlar. Kronik laranjit her yıl yaşıyorum bu durumu. Umarım tekrar etmez. Çok yorucu oluyor. kaptanım haklısın saçma bir beslenme şekli oldu ama eşim ne getirse yedim. Çünkü Mutfağa gitmye mecalim kalmadı. Çocukların bile yüzüne bakamadım. Bi toparlanıp spora başlasamm
Ahricim Ayça Kaya nın kitabında tartıya küsmeyin hergün tartılın diyor. Onun için bende her sabah tartılıyorum ama haklısın çok değişken oluyor. Benim merak ettiğim herkes de mi böyle?
kızlar evde temizlik var akşama misafir var,yarın da var,bir hafta kardesim var
annem memleketten kurabiyeleri yapıp yollamış
ben ne yapacağım ühüüüüüüüü
nefsimle cok savasıyorumm![]()
Hadi bakalım istediğinî ye, seni kim tutuyor. Sonra ilerleyen yaşlarda hipertansiyon şeker ve hertürlü hastalık seni bekliyor emin olabilirsin
Hem nefsi terbiyenin neresi kötü olabilirki
Sizin kamplarda neler yapıyorlar onu bilemem ya da neyin reklamını yapıyorsun onu hiç bilmem ama
Bizim takım harika kilo veriyor, bir hekim olarak, onlara ben bedava menü hizmeti veriyorum
Sizin kamplar da bedavaysa katılalım
Değil mi kızlar
türü nedir? tavsiye ettiğine göre merak ettim izliyeyim bakalım:)
iki saç modelide seni farklı göstermiş şimdi efenim siyah olanla 17 yaş gibi durmuşsun kızıl olansa seni çok naif ve tatlı göstermiş güzele herşey yakışır derler ya öyle işte
bende kaçırdım arkadaşlar ne yalan söyliyim şımardım galiba ama speedy nin dediği gibi çok deişken kilom sürekli değişiyo ne düşüneceğimi şaşırdım çok çabuk kilo alıp çabuk veriyorum bir gündeki kaçamağımla 2 kilo fazla çıkabiliyorumbakayım cumaya kadar ne olcak
geçmiş olsun speedy cim umarım şimdi toparlamışsındır
gerçektende olumlu eleştirilerde daha dikkatli davranıyoruz ama olumsuz bir eleştiri veya tartıda gördüğümüz bir + da hemen yelkenleri indiriyoruz malesef
Eveet mujdemi isterim 46 bedenin icine zor giren ben artik 44 e rahat giriyorum , 46 bedene 3 parmak daha giriyo, bollasti :)
Ay hanımlar hiç sormayın
Yılbaşında aldigım caanım pantolon büyük geliyo düşüveriyo beli. Hay aksi.tüh ki ne tüh
Neyse napalım daralticaz tüh :)
Dikiş makinamın sonunda açılma vakti geldi![]()
Şimdiden rakibimi kutlıyum cunku bu hafta kesın yenılcem az önce oğlusla mucızeyı ızlemeye gıttık ve mısır yedımm kesın yenıldım heeee
Kızlar dun ıdraRım pembeydı bugun butun gun kırmızıydı tegl oldum sandım ama degılmış nden olabılır sızce
günaydınn arkadaşlar sağlıklı bir gününüz olsun inşallah
maşallahh güzelimize sen yakında 40 bedenede girersin Allah sevgiline sabır versin iyice kıskançlıktan çatlıycak
eliptik güzel tercih bende koşu bandı ve eliptik var koşu bandı daha rahat ama eliptikle daha hızlı incelme yaşarsın
40 bedensen gayet hoş görünüyosundur 38 e şurda 4 kilon kalmış yani:)