Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar gunaydin saglikli beslenme su ve sporun ne kaa faydali oldugunu tartida gordum ins yarin sizede gostercem kacamaklarim oldu tabisi ama aksam ben cay dan sonra illa cips ve kuruyemis yaninda mutlaja bi icecek icerdjm bunlari hic yapmadim belki ilk odem modem gitmistir fazla sevinmeyim dime yada seviniyimmi
sevin sevin hakettin bebişim sporu çok çok güzel yaptın
Ben biliom sen cipssiz yapamazsın ama yaptın
İradene sağlık
Öpüyorum kocaman

kesınlıkleeeeee.
yedıgımızden de bısey anlamıyoruz..hpmıdını homıdını..
acken yemek yemek...
hele de efor sarfettıkten...egzersız olsun..yogun ıs olsun.. o aclıkla..yemek muthııss

borulceeee ben de bu ara yemek ıstıyorum..bulayım da alayım.

hım.. ınsaellah kırmadan dokmeden kucaklasırsınız... aıle ıle fena.. erk ark ıle halledersınızzzz... kıvılcımmlı ısler bunlar.. yangın cıkabılır.

ınnnsaellah.. kolay gelsın sana..

eveeeettt oyle gercekten.
yalnız bununla ılgılı bısey dıyecegım ama dedıklerımıı abartmak yok..
o sureklı takılı kaldıgınız kıloyu atlatmakk; vurdurmak gerek.
aynı nasıl arabayı vurduruyoruz oyle...
bıraz gerıı ve var gucumuzle ılerı:KK66:))
ama bıraz gerı... arabayı kmlerce gerıye almıyoruz dı mı netıcede..
mesela 70 mı kılıt...71..72.. olacagız sonra bırden doyumluk dıyet degıl aclıkk... oncekı dıyetın bı tık altı..
derken 72den 69a vurdurcagız.. gıbı gbıı
değil mii egzersizden sonra acıkmanın üstüne yemek çok güzel
ben egzersizden sonra (kızımdan artan meyveleri) muz avokado armut elma ne varsa robotton geçiriyorum,sonra üzerine süt ekliyorum,çokk güzel oluyor çok da güzel tadı var,milkshakeler filan bunun yanında yalan..sağlıklı yiyecek gibisi yok cidden

Kizlar gunaydin saglikli beslenme su ve sporun ne kaa faydali oldugunu tartida gordum ins yarin sizede gostercem kacamaklarim oldu tabisi ama aksam ben cay dan sonra illa cips ve kuruyemis yaninda mutlaja bi icecek icerdjm bunlari hic yapmadim belki ilk odem modem gitmistir fazla sevinmeyim dime yada seviniyimmi
sevin canım
kilo için değil,sağlıklı bir yaşamı tercih ettiğin ve kendine büyükkk bir iyilik yaptığın için çokkk sevinnn

istediğim vucut
Screen-Shot-2013-11-15-at-11.42.31-AM.png

]5.TAKIM 398.ETAP***
toplight (69,0) bildirimde bulunmadı
CallanPinckney (59.4/) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
servey(72.3/
dagyolu(60.5)izinli
hm22( 80.0)
EmineF (74.3)
Ahri (86.2)
hytsvncgzl(67.4/)
ozaly (65.5/
5. TAKIM ORTALAMASI :%
neva2516(76,2///%) yeni üye ( giriş tarihi03.01.2015 giriş kg 76,4)
ayda2kilogo(70.6
speedy26(70,4
ates_su(/68.9
kızlar haytın ve atesin gecen haftaki kg sunu bi kontrol edin cepten karştormış olabilirim

Sabah 1 yumurta,1kk peynır,1 kk yoğurt,1b sut
Öğlen mercimek c, pırasa y,bulgur p, salata
Tkahvesi
Aksam yoğurt,limonlu maydanoz
Mıstık cay
3lt su
15 dk tempolu yuruyus sabah,
45 dk aksam yuruyus
Toplam 1 saat spor:))

değil mii egzersizden sonra acıkmanın üstüne yemek çok güzel
ben egzersizden sonra (kızımdan artan meyveleri) muz avokado armut elma ne varsa robotton geçiriyorum,sonra üzerine süt ekliyorum,çokk güzel oluyor çok da güzel tadı var,milkshakeler filan bunun yanında yalan..sağlıklı yiyecek gibisi yok cidden
Ağzım sulandı tam jillian ve squatın arkasına
ay canım benimmm
dolgun dudakların ve güzel yazın varmış :KK19::KK15::KK15::KK15:
Ay utandım :KK46:
ozaly.... vuuuuuuu bı karsılık olmussss
Çok sert öperim ona göre :KK15:

Sırf yarına ne kdr eksık cıkarsam kardır dıye aksam yemek yemedım yeminle oglen yedıgımle duruyorum sırf ort dusmesın dıye ben kendımı yaktım sızı yakmıyım barıııı

Back
X