- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #133.321
Kızlar sinirden ağlamak üzereyim.
Akşam yemek yedik ardından eşim yarım saat uyuyayım dedi. Git uyu dedik. Bu sırada tutturdu sen de gel yorgun duruyorsun çok diye. Herkes öyle deyince gittim ben de.
Bir uyandım mutfak halısına bir şey dökülmüş banyoya sokup yıkıyorlar. Yahu dökülür bir şey yok da kendi evin değil yıkamak nedir. Bırak ben yaparım. Banyodan da su aşağı akmış. Komşunun prizlerinden çıkmış. Kadın geldi. Eşim söylendi biraz. Ben de kızdım ama ses etmedim. Abartıyor muyum sizce?
hmcim eşin açısından çok şanslısın canım, senin yanında olması çok hoş bir şeyCallancım patladım resmen ya.
Hala sinirliyim. Ayıp falan demedim artık telefonu aldım elime sakin olmaya çalışıyorum.
Eşimin saolsun öyle şeyleri yoktur kuzum. Kendisi söylendi baya. Benim de sıkıldığımı sabrettiğimi biliyor. Kendisi de farklı değil aslında gün sayıyor.
Ağlayasım var sıkıntıdan.
Akşam da yemekteyiz.
Kurumuş biber getirmiş dolma yaptı ama baktım çok yağlı miden2 rahatsız diye yemedim.
Beğenmedin mi 1 lokma yenmez mi diye başladı.
Zorlamaktan hoşlanmıyorumdan başka bir şey demedim.
Yine eşim girdi araya. Yemek için ısrar edilmez. Canı istemiyor demek kızın diye.
Off.
Ama şu yemek israrına bende uyuz oluyorum. Yemicem dikkat ediyorum yediklerime diyince benim kv aa çok abartıosun o kadar da değil diyor :) Sanki hiç yemek yemiomuşumda yatağa düşmüşüm gibi :)
Eminemin sedı cıkmıyorr
Toplightım balım kuzum 2 kg fazlan mı var dedın dıyorum artık senı yenmekten yoruldum dıye centılmen sekilde bırakıyorum yarısı super bır rakiptın cok mutlu oldum senı sık yendıgıme:)))
Yenı arkadaslar da hoş geldı
Ozaly napıyon bı parpala da kendıme geleyım kuzu, yuz ıkonları kullanmaya korkar oldum:)))
Ayda nerelerdee
Serveyyyyyyyyyyyy serveyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy serveyyyyyyyyyy
:))) derken dalga mı geçiosunnn
Dermişim

Sabırlar seninle olsun canımgünaydınlarrr
serveyim akşam doldurmuşsun mesajları
benimde kırılma noktam 70 şimdi ufaklığı kreşe ordan kuaföre dip boyaya off oğlan gitmek istemiyor bana sabır dileyin
hm cim haklısın tatlım senin kv de aşmış :)
Bende bir kreşe başlatsam da bende sabır dilesem keşke :)