Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol drum bu arada sabah + 1 kg cıktımmm:KK17:az bıle cıkmış
canım sen onu çok rajat halledersin hiç merak etme tatlım
Deli gibi oturup çalışasım ve spor yapasım var ama kalkıp temizlik yapmam lazım.
Pff ..
kalk hilal cim kalk işler seni bekler misafirin yarın mı bugün mü geliyordu?
bu arada gezip duruyorum 15 gün olmayınca neyse yavaş yavaş bende işlerin başına geçeyim

canım sen onu çok rajat halledersin hiç merak etme tatlım

kalk hilal cim kalk işler seni bekler misafirin yarın mı bugün mü geliyordu?
bu arada gezip duruyorum 15 gün olmayınca neyse yavaş yavaş bende işlerin başına geçeyim

Bugün kaptanım.
Bir pastanım yarısı hazır.
Onun haricinde yiyecekleri hazırlayınca, biraz rahat davrandım ama yapılacak bir dünya temizlik var.
Dün akşam ancak halı silip yiyecekleri halledebildim

Bugün kaptanım.
Bir pastanım yarısı hazır.
Onun haricinde yiyecekleri hazırlayınca, biraz rahat davrandım ama yapılacak bir dünya temizlik var.
Dün akşam ancak halı silip yiyecekleri halledebildim
halı ile neden uğraştın yaa misafir gidince yapardın neyse kolay gelsin sana

günaydın kızzlarrrrr, ben geldimmmmm
çokk uzun bir aradan sonra yeniden burdayım, tatil çok yoğundu, net bağlantısında sıkıntı yaşadım gittiğim yerlerde, o yüzden yazamadım hiç, diyet de yapamadım, anneciğimin o güzel yemekleri benim aklımı başımdan aldı:kk77::kk77:

geçmişe şöyle bir göz gezdirdim, harika sonuçlar:KK9::KK9:
rakibem, sanırım artık rakibem değil, uçmuş maaşallah:KK9::KK9: herkesi tebrik ediyorum

tartıya da hiç çıkmadım, kilo aldığımı hissediyorum:eek::eek::KK57::KK57:
cumaya kadar tartılmıycam, bu hafta şöyle bir sıkıcam, zaten niyetliyim, oruç borcum çok, bu yıl bitirmem lazım

çok özlemişim beeeee:confused::confused:

çokk uzun bir aradan sonra yeniden burdayım, tatil çok yoğundu, net bağlantısında sıkıntı yaşadım gittiğim yerlerde, o yüzden yazamadım hiç, diyet de yapamadım, anneciğimin o güzel yemekleri benim aklımı başımdan aldı:kk77::kk77:

rakibem, sanırım artık rakibem değil, uçmuş maaşallah:KK9::KK9: herkesi tebrik ediyorum

cumaya kadar tartılmıycam, bu hafta şöyle bir sıkıcam, zaten niyetliyim, oruç borcum çok, bu yıl bitirmem lazım

hayat cım insan bu kadar habersiz bırakır mı keşke haber verseydin kuzum yaa ilk hafta da bildirim yapmayınca gecen hafta seni izinli geçtik sen ve gözde de ses çıkarmadınız hiç gideceğiz diye neyse artık dönülmüş ama sizin yokluğunuzda ana paylaşımdaki kurallar değişti izne çıkan üye eski kilosuna gelene kadar listeye giremiyor o yüzden sık dişini bir an önce eski kilona gel de listelere gir tatlım bu arada ben de 15 gün izin almıştım tatilde 2 kg üzerinde almıştım ama 3-4 günde hallettim yeni gelen kg lar olduğu için çabuk gidiyorlar son kilolar

Tunaydin kizlar eskiden hafta sonlarini iple çekerim sanirim bundan sonra pekte oyle olmicak pazar günü menumu yazmak istemiyorum bol kaloriliydi bugun sporu ve suyu iyice arttirip cumaya hedefime varmayi planliyorum

haa bu arada spor topiği açıldı tatlım leslie yapıyoruz haberin olsun eğer menü de hiç spor yoksa günlük min 10 squat veya 50 tane ipsiz ip atlama hareketi yapılacak

Aynen öyle, bakıyorum da ben zamanında hep hareketten kazanıyormuşum.
Yerimde durmazdım resmen.

Nasıl geçiyor kaptanım ilk günün?

Kolay gelsin Callancım. Çevirmenlik şeklinde mi çeviri yapıyorsun yoksa tıp makalelerini kendin ya da eşin için mi?

Pijamasına uygun olanları içermiş. :KK53::KK53:

Ağrısı ne durumda, azaldı mı Ozalycim?
Kalorisepetinin uygulaması var mı?

Afiyet olsun Callancım, iyi olmuş porsiyon arttırman, hep koruma hazırlıkları ne güzel.

Bu arada ben de çok beğenirim o kadını. Seksi ve aptal rollerini ancak gülmek için severim.

Alzeimer belirtileri hissediyorum kendimde.
2 dakika önce yediğimi unutup, bunları hatırlıyorum.

Sorma yahu :KK70:
Dün deli gibi yorgundum kalktım bisiklete
Ama bir sorun var ki 10 dakika da kesildim.
Aştı beni bu bisiklet ama yavaş yavaş alışırım heralde.

Tamamdır Kaptanım.
Yarından itibaren Callancım müsait olana kadar ben kontrollerini yaparım.

Geçmiş olsun Serveycim.

Canim insallah bizler hakikatli analar oluruz gelinlerimizi bulundugumuz durumda birakmayiz
Bisiklet ilk gunlerde kesiyo bi haftaya bende alistim simdi uyusmasam saatlerce sureririm cunku psikolojik olarak da rahatltiyor. Yada bana ole gelio :)

Aynen öyle, bakıyorum da ben zamanında hep hareketten kazanıyormuşum.
Yerimde durmazdım resmen.

Nasıl geçiyor kaptanım ilk günün?

Kolay gelsin Callancım. Çevirmenlik şeklinde mi çeviri yapıyorsun yoksa tıp makalelerini kendin ya da eşin için mi?

Pijamasına uygun olanları içermiş. :KK53::KK53:

Ağrısı ne durumda, azaldı mı Ozalycim?
Kalorisepetinin uygulaması var mı?

Afiyet olsun Callancım, iyi olmuş porsiyon arttırman, hep koruma hazırlıkları ne güzel.

Bu arada ben de çok beğenirim o kadını. Seksi ve aptal rollerini ancak gülmek için severim.

Alzeimer belirtileri hissediyorum kendimde.
2 dakika önce yediğimi unutup, bunları hatırlıyorum.

Sorma yahu :KK70:
Dün deli gibi yorgundum kalktım bisiklete
Ama bir sorun var ki 10 dakika da kesildim.
Aştı beni bu bisiklet ama yavaş yavaş alışırım heralde.

Tamamdır Kaptanım.
Yarından itibaren Callancım müsait olana kadar ben kontrollerini yaparım.

Geçmiş olsun Serveycim.
yok canım eşim için tıp makalesi
keşke ingilizcem okadar iyi olsaydı da bir saatte her seyi çevirebilseydim..belki bir gün olur..

tünaydııınnn
Geçmişin hepsini okudum ancak yazabildim.
merhaba şuan itibariyle 5. takımdayım :) adım burcu eskişehirde yaşıyorum. 29 yaşındayım.
Ayyy bende Eskişehirliyim. Eskişehirde okudum ama malesef Kastamonuda yaşıyorum.
kızlar mehabaaaa. geç kaldım, 2 gündür hastanedeyim. yeni girdim eve. kilo 69,5 bugün. :KK43:
Geçmiş olsun canım.

bizim hm de aslen eskisehirli
servey ve ayda da üniversiteyi eskisehirde okumus :))
onlar pazartesiye gelirler
haftasonu sessiz oluyor buralar
görüsürüz canım,benim de şimdi bir sürü işim var,sevgiyle kal:KK68::KK68::KK68:
Ayda servey siz kaç mezunusuz?

Kızlar
Diş çekimi sıkıntıma birde sinüzit atagı eklendi.dün acildeydm.hiç dermanım yok.yatip duruyorum.giremiyorum o yüzden.
Kızlar püreyle çorbayla besleniyorum.karnım ilaçla doyuyor.yazacak menüm yok.spor yok.bir iki gün çok aktif olamijam gibi.bilginiz olsun hanımlar.
Nazar nazar:nazar::nazar::nazar: Çok geçmiş olsunn

Tunaydin kizlar eskiden hafta sonlarini iple çekerim sanirim bundan sonra pekte oyle olmicak pazar günü menumu yazmak istemiyorum bol kaloriliydi bugun sporu ve suyu iyice arttirip cumaya hedefime varmayi planliyorum
aynenn bendee
haftasonu gelmesin diye bakıyorum
yoğun ve kalorili oluyor hep
h.sonu kendimi hep telkin ettim
sık dişini callan,daha yeme callan,nefsin istediklerini yapma diyee

Hafta sonu bizde atladık annemlere gittik. Haberi yoktu Görünce mutluluğu müthişti:KK49: Kızları damatları torunları biranda kapıda. Ama ayrılık koydu. Bugün biraz buruk başladım güne. Gurbet zor bea. İyiki sizler varsınız kızlar..:KK37: İnsan kendini yalnız hissetmiyor sayenizde. Hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorumm:KK74::KK74::KK74:

aynenn bendee
haftasonu gelmesin diye bakıyorum
yoğun ve kalorili oluyor hep
h.sonu kendimi hep telkin ettim
sık dişini callan,daha yeme callan,nefsin istediklerini yapma diyee
Callenım sen bence nefis işini halletmişsin. Seni çok beğeniyorum. Maşallah hedefini bile güncelledin. :KK73:Allahım bize de nasip etsin. Ben bu hafta regl oldum. Sanki reglken daha kolay kilo verebiliyorum. Nedenini bilmiyorum ama daha iyi hissediyorum kendimi.

Callenım sen bence nefis işini halletmişsin. Seni çok beğeniyorum. Maşallah hedefini bile güncelledin. :KK73:Allahım bize de nasip etsin. Ben bu hafta regl oldum. Sanki reglken daha kolay kilo verebiliyorum. Nedenini bilmiyorum ama daha iyi hissediyorum kendimi.
canım benim sen de aynı şekilde benden cok daha fazlaaaaa iradelisin:KK68::KK68::KK68:

tünaydııınnn

Ayyy bende Eskişehirliyim. Eskişehirde okudum ama malesef Kastamonuda yaşıyorum.

Geçmiş olsun canım.

aaa tüm takım eskişehirli
bundan sonra 5. mıntıkanın ismi eskişehirspor olsun :)))

tünaydııınnn

Geçmiş olsun canım.

Ben 2006 osmangazı mezunuyum

Back
X