Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar
Diş çekimi sıkıntıma birde sinüzit atagı eklendi.dün acildeydm.hiç dermanım yok.yatip duruyorum.giremiyorum o yüzden.
Kızlar püreyle çorbayla besleniyorum.karnım ilaçla doyuyor.yazacak menüm yok.spor yok.bir iki gün çok aktif olamijam gibi.bilginiz olsun hanımlar.

çok geçmiş olsun.

Ya kızlar ailemin yanında akraba ziyaretlerinde falan bulunduk tabi. Neyi fark ettim? Biz ailece şişmanız. Hatta sülalece. Gözlemlediğimde 1- bizim için yemek çok önemli. İlk aklımıza ne yiyelim sorusu geliyor.2- yemekten hepimiz zevk alıyoruz.3- porsiyonlarımız büyük 4- yağlı ve tuzlu yiyoruz5- çayın yanında mutlaka hamur işi var. 6-yemeğin ardından tatlı. Ee sonuç hepimiz şişman. Sanki bu kadermiş gibi. Yada ne biliim soyumuz şişman bizde şişmanız gibi. Ya böyle yersen şişman olmamak mucizeo_O Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz metabolizmamız yavaş. Ya bu gidişe dur diyeceğim. Takım sayesinde bir sürü şey öğrenmişim de gözlemlemişim. Farkındalık kazanmışım resmen:KK15::KK15:

Kollontaicim geçmiş olsun.
Ben seni bir takımdan hatırlıyorum ama buradan mı 3. takımdan mı hatırlayamadım.
Bir anda kaybolmuştun sanırım. Yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma lütfen.

bu takımdaydım canım. ağustosta babamı kaybettim. daha yeni yeni tekrar geldim siteye. çok teşekkür edrim iyi dileklerin için.
sen nasılsın?

halı ile neden uğraştın yaa misafir gidince yapardın neyse kolay gelsin sana

Kaptanım, halım beyaz, krem, kahve tonlarında.
Kiri çok belli ediyor.
Misafir varken de hiç silinmedi doğal olarak.
Baktım kirli gibi duruyor içim rahat etmedi.
Hiç gücüm kalmamış zaten dün, eşim de üzerinden geçti saolsun parladı da rahatladım.

günaydın kızzlarrrrr, ben geldimmmmm
çokk uzun bir aradan sonra yeniden burdayım, tatil çok yoğundu, net bağlantısında sıkıntı yaşadım gittiğim yerlerde, o yüzden yazamadım hiç, diyet de yapamadım, anneciğimin o güzel yemekleri benim aklımı başımdan aldı:kk77::kk77:

geçmişe şöyle bir göz gezdirdim, harika sonuçlar:KK9::KK9:
rakibem, sanırım artık rakibem değil, uçmuş maaşallah:KK9::KK9: herkesi tebrik ediyorum

tartıya da hiç çıkmadım, kilo aldığımı hissediyorum:eek::eek::KK57::KK57:
cumaya kadar tartılmıycam, bu hafta şöyle bir sıkıcam, zaten niyetliyim, oruç borcum çok, bu yıl bitirmem lazım

çok özlemişim beeeee:confused::confused:

hytsvncgzl, biz de nereye kayboldun diye daha bugün konuşmuştuk.

Tunaydin kizlar eskiden hafta sonlarini iple çekerim sanirim bundan sonra pekte oyle olmicak pazar günü menumu yazmak istemiyorum bol kaloriliydi bugun sporu ve suyu iyice arttirip cumaya hedefime varmayi planliyorum

Hadi bakalım, artık telafi zamanı yuppecim.

Canim insallah bizler hakikatli analar oluruz gelinlerimizi bulundugumuz durumda birakmayiz
Bisiklet ilk gunlerde kesiyo bi haftaya bende alistim simdi uyusmasam saatlerce sureririm cunku psikolojik olarak da rahatltiyor. Yada bana ole gelio :)

Ciddi misin Yuppecim? O kadar çabuk alıştın demek. Umarım benim de öyle olur.
Gerçekten sevecek gibiyim.
Bir de ayakkabı ile mi kullanıyorsun?
Dün ayakkabı hazırlayamadım, normalde öyle yapmam gerekli sanırım. Ayağımı acıttı çünkü.

yok canım eşim için tıp makalesi
keşke ingilizcem okadar iyi olsaydı da bir saatte her seyi çevirebilseydim..belki bir gün olur..

Ben de çok isterdim harika bir İngilizcem olmasını ama hiç sevmiyorum. O yüzden zor gibi.

kızlar avokado 541 kalori,bir meyve nasıl bukadar kalorili olur ya anlayamadım
Callancım, avokado çok yağlı bir meyve ama ben de beklemiyordum 541 kalori olmasını. 100 gramı değil mi?

tünaydııınnn
Geçmişin hepsini okudum ancak yazabildim.

Ayyy bende Eskişehirliyim. Eskişehirde okudum ama malesef Kastamonuda yaşıyorum.

Geçmiş olsun canım.

Ayda servey siz kaç mezunusuz?

Nazar nazar:nazar::nazar::nazar: Çok geçmiş olsunn
ben de 2006 mezunuyum

bu takımdaydım canım. ağustosta babamı kaybettim. daha yeni yeni tekrar geldim siteye. çok teşekkür edrim iyi dileklerin için.
sen nasılsın?
başın saolsun canım Allah rahmet eylesin. nur içinde yatsın.

eveet tüm mesajalrı okuyup cevap yazıp ancak geldim :) haftasonumdan bahsetmeyim bende kalori kalori kalori ve kalori... sadece squat yapabildim. anladım ki önce midemi küçültmem gerekiyor. bugünden cumaya kadar diyet yapmak yerine doğrudan yemek yememeye karar verdim. sadece sabahları k flakes yiyprum. öğlen eti form bir paket ufak bisküvilerinden yerim. akşamlarıda çorba. şimdi mercimek yaptım. çarşambada tarhana yaparım. şimdilik böyle devam edicem.

Hafta sonu bizde atladık annemlere gittik. Haberi yoktu Görünce mutluluğu müthişti:KK49: Kızları damatları torunları biranda kapıda. Ama ayrılık koydu. Bugün biraz buruk başladım güne. Gurbet zor bea. İyiki sizler varsınız kızlar..:KK37: İnsan kendini yalnız hissetmiyor sayenizde. Hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorumm:KK74::KK74::KK74:

Speedycim, ben de buradaki ruhu çok seviyorum.
Yalnızca kilo vermek için değil, insanın ruhuna da çok iyi geliyor.
Ben, dışarıya kadar biraz duygularımı tutucuyumdur.
Sinirimi, moral bozukluğumu vs belli etmem.
Duygularım içimde çok yoğundur ama çok rutin gözükür.
Ama burada, o kadar güzel anlatıyorum ki her şeyi.
Terapi gibi geliyor.

kızımı sallıyorım şimdi
o ara hemen buraya gireyim dedim :))

Callancım, sallama da iyi kas çalıştırıyordur aslında.

aaa tüm takım eskişehirli
bundan sonra 5. mıntıkanın ismi eskişehirspor olsun :)))

:KK60::KK60: Tuttum ben bunu.
Akşama da Eskişehirspor- Galatasaray maçı var.
Hatta misafirlerim de maça gelecek.

Ya kızlar ailemin yanında akraba ziyaretlerinde falan bulunduk tabi. Neyi fark ettim? Biz ailece şişmanız. Hatta sülalece. Gözlemlediğimde 1- bizim için yemek çok önemli. İlk aklımıza ne yiyelim sorusu geliyor.2- yemekten hepimiz zevk alıyoruz.3- porsiyonlarımız büyük 4- yağlı ve tuzlu yiyoruz5- çayın yanında mutlaka hamur işi var. 6-yemeğin ardından tatlı. Ee sonuç hepimiz şişman. Sanki bu kadermiş gibi. Yada ne biliim soyumuz şişman bizde şişmanız gibi. Ya böyle yersen şişman olmamak mucizeo_O Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz metabolizmamız yavaş. Ya bu gidişe dur diyeceğim. Takım sayesinde bir sürü şey öğrenmişim de gözlemlemişim. Farkındalık kazanmışım resmen:KK15::KK15:

Speedycim, 10 numara sonuç
Uzun zaman önce bir programda dinlemiştim bunu da gülümsemiştim.
Klasiktir Türk ailelerinde, biz genetik olarak şişmanız demek diyordu.
Genetik değil, ailenin beslenme alışkanlıkları aynı o yüzden demişti.
Gerçekten öyle. Elbette genetik önemli ama asla genetiğim kilolu, veremiyorum yok.
Yalnızca bazılarımız daha şanslı, dikkat etmeden de kilosunu koruyabiliyor.

sen nasılsın?

Kollontaicim, başın saolsun.
Ne denir, ne söylenir bilemedim.
Hiç kolay değil.
Umarım daha iyisindir şu anda.
Benim hafızam durdukça yerine geliyor.
Sınava hazırlanmak istediğini hatırlıyorum o dönemde yanlış değilsem.

Ben de iyiyim, hala bıraktığın yerlerdeyim.
Kızlar app store dan kalori yada zayıflama ile ilgili önerebileceğiniz bir uygulama varmı?

Kaptanın telefonu iphone diye hatırlıyorum, uygulama kullanıyor mu bilmiyorum ama yardımcı olur heralde şeker.

eveet tüm mesajalrı okuyup cevap yazıp ancak geldim :) haftasonumdan bahsetmeyim bende kalori kalori kalori ve kalori... sadece squat yapabildim. anladım ki önce midemi küçültmem gerekiyor. bugünden cumaya kadar diyet yapmak yerine doğrudan yemek yememeye karar verdim. sadece sabahları k flakes yiyprum. öğlen eti form bir paket ufak bisküvilerinden yerim. akşamlarıda çorba. şimdi mercimek yaptım. çarşambada tarhana yaparım. şimdilik böyle devam edicem.

Diyet kelimesinin yerine bence de daha güzel bu.
Yalnızca bana çok karbonhidrat ağırlıklı geldi.
Belki aralara yoğurt, süt gibi ara öğünler eklenebilir.

hmcim çok teşekkür ederim. evet iyiyim şu anda. zamanla alışıyor inssan herşeye.
sınava hazırlanıyorum şu anda. dersane git gel. bir de ev taşıyacağım bu ayın sonunda onunla uğraşıyorum.
normalde istanbul üni mezunuyum. o yüzden istanbulda hukuk istiyordum. şimdi boğaziçi tarih ekledim hedefim arasına. bakalım hangisi gelirse

Diyet kelimesinin yerine bence de daha güzel bu.
Yalnızca bana çok karbonhidrat ağırlıklı geldi.
Belki aralara yoğurt, süt gibi ara öğünler eklenebilir.
ya aslında amacım sıvı ağırlıklı tüketmek. çok acıktığımda bastırsın diye belki bi elma ya da bi kase yoğurt ekleyebilirm.

Slm arkadaş bende aranıza katılmak istiyorum umarım işe yarar çünkü artık kilolu olmak çok zoruma gidiyor eski kıyafetlerimi yeniden giyebilmek istiyorum yeni aldığım kıyafetleri büyük beden kısmından almak istemiyorum.
Kuralları okuyup kabul etmelisin canım. ilk hoş geldin speedyden gelsinn:KK68:

Back
X