Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay ben o 16 hurmayı 1 +1 hurma olarak okudum. ne kadar dikkatsizim başındaki sayıları görmüyorum sen yazınca farkettim :KK43:

evet ayrıntısız yazmışım menümü. sandviç i az önce de belirttiğim gibi uno denge light ekmeğe 1 dilim peynir ve 1 dilim hindi fümeyle yapıyorum. peynir yağsız değil ama . muratbey beyaz peynir.

omlet yağlı malesef. yağsız yapmak hiç aklıma gelmedi bile. yıne ayrıntı :/

Seyyahcım, 1 gram yağ 9 kalori.
Çok az koymuş olsan 10 gram olsun 90 kalori eder.
Ben şimdi kalkacağım, bunun için 25 dakika kadar bisiklette tepineceğim.
Seramik tava kullanıyorum, sıfır yağ ile hazırlıyorum omletleri, bazen içerisine peynir ya da yeşillik koyarak tatlandırıyorum.
Aklında bulunsun en azından.

kalorileriyle eklenmiş menülere bakıyorum aslında bazen çok gibi geliyor bana yazılanlar ama toplam kalori az çıkıyor .
bazen de tam tersi.

Seyyahcım, 1 gram yağ 9 kalori.
Çok az koymuş olsan 10 gram olsun 90 kalori eder.
Ben şimdi kalkacağım, bunun için 25 dakika kadar bisiklette tepineceğim.
Seramik tava kullanıyorum, sıfır yağ ile hazırlıyorum omletleri, bazen içerisine peynir ya da yeşillik koyarak tatlandırıyorum.
Aklında bulunsun en azından.
yok ya çok da az koymadım malesef. büro ortamında küçük tüpte pişirilen bir omletti bu. ama diğer büro sakinlerine yağlı yapıp ayrıca kendime yağsız yapabilirdim tabı ki. şimdi sen yazınca ampül yandı kafamda. çok küçük yarıntıları nasıl da atlıyoruz. belki de bundan kılo veremıyorum çabucak.

benim diyet listem 1500 kalorilik. kaç kılosun ki şuan da 1000 calori az değil mi ki? 1500 den az verirsem acıkırsın demişti diyetisyen . acaba beni çok mu obur gördü :)

sandviç klasık uno lıgt denge ekmek içine 1 dilim peynir bir dilim hindi füme. diyetisyen tavsiyesi bu da. hafta da 3 gün yumurta da eklemem lazım bunun yanına ama vakitsizlikten yumurtayı öğlen falan dengeliyorum

evet akşam çorbanın yanına salata yapabilirdim . yoğurt kolayıma geldi galiba. sebze eksik gerçekten

spr çok iyi ama hem dondurma hem irmik helvası hem de kestane var. yıne de kalori toplamı az çıkmış

irmik helvası iş yerinde çıktı. bulgur pilavı da vardı onu yemedim helvayı yemek için. başka zaman olsa bulgur pilavınıda yerdim helvayıda yerdim bu bile gelişme benim için

Kaptanım, aslında tartılmayınca güzel oluyor.
Geçen hafta ben hiç tartılamadım.
Tartılırken üstümde hiç bir şey kalmıyor.
Olur da yakalanırım korkusu ile hiç çıkmadık tartıya ama sonuç geçen hafta için memnun etti.
Belki de tartılarak direnç oluşturuyoruz.

Callancım, camı buzdolabına nasıl koyuyorsun?

Ahh, harika cidden.
Ben bu halimle gitmem de, biraz kilo vereyim, fırsat buldukça yüzmek istiyorum.
Tabi buralarda havuzlar nasıldır hi bilmiyoruz.
Yaz gelse de yakın denizlere kaçsak aslında.

Menü yorumlarını kaydede kaydede gidiyordum ama buna yorum yapmadan geçemedim.
O ne kız öyle, helva, kestane, dondurma ..
Kalorilerin neredeyse hepsi bol karbonhidrat ve yağdan gelmiş.

Ben bunu bir ödev edineyim kendime de araştırayım.
yukarda da yazdım helva olayı öyle. kestane de eşim bi tepsi kestane kavurmuş normalde 15 tane falan çerez gibi yerdim ama ben 3 tane fındık kestanesi yiyiverdim kalanını eşim yedi. bu da yine başarı benim için.
dondurma da mini en az kalorilisinden aldım sütlü tatlı olsun diye , şerbetli değil diye canım tatlı istemişti onu yiyiverdim.

bende bakıyorum callanetics in kalorisine bulan diğerine haber versin :KK66:

kızlar cumadan beri spor yapıyorum 4-5 günde bile acayip farketti vücudum toplandı.
belim göbeğim basenlerim popom hemen şekillendi. aynada baktım popomun altındaki çizgi gitmiş baya yukarı kalkmış kalçam yuvarlaklaşmış. callanetics yaptım 3 kere 1 kerede 5 mile leslie yaptım. bugün yine leslie 5 mile günüm. bi gün kardiyo bi gün sıkılaşma yapıyorum inşallah daha da faydasını görürüm.:KK66: callanetics i tavsiye ederim :KK66:

Kızlar napıyorsunuz ?
Ben sanırım listeden çıkarıldım ...
Ben iyiyim biraz daha uğrayıp yazayım dedim.
Babama gizli gizli ilaç veriyoruz alkolü bıraksın diye.
3-4 gündür içmiyor.
Benimkiyle de dün barıştık , ama ben hala iyi hissetmiyorum açıkçası :KK14:

Kızlar napıyorsunuz ?
3-4 gündür içmiyor.
canım sen bildirimde bulunmayınca izinli yazdık hadi gözünüz aydın sana söylemiştik herşey yoluna girecek diye peki sen nasılsın? izin süresi 2 hafta hayat da izinde şu anda eğer kendini hazır hissediyorsan biz burdayız

günaydın güzeller
geçmişi okuyorum yazamadan kalkmak zorunda kalıyorum. ama takipteyim. regl dolayısıyla iştah artışım var. ama kontrol altında. Defterime bile yazmıyorum menülerimi anlamadım hayata yetişemiyorum bu sıra. Siz nasıl düzenliyorsunuz zamanı yönetemiyorum ben:KK14:
Aslında yapmak istediğim birsürü şey var ama vakit yetiremiyorum. Aslına bakarsan hiç birşeyi tam yapamıyorum. spor duruyor ütü duruyor. Masamda evraklar duruyor. Kafamda milyon tane şey elde var sıfır. Süt iznimde bu ay bitiyor. Saat 5 de çıkınca nasıl yetişicem hayata? Bana yardımcı olabilirmisiniz?:KK25::KK25::KK25:
Aydacım callanetics süper topluyor hangisini yapıyorsun? Ben evo yapmıştım bi dönem fark gözle görülürdü:KK15::KK15:

günaydın güzeller
geçmişi okuyorum yazamadan kalkmak zorunda kalıyorum. ama takipteyim. regl dolayısıyla iştah artışım var. ama kontrol altında. Defterime bile yazmıyorum menülerimi anlamadım hayata yetişemiyorum bu sıra. Siz nasıl düzenliyorsunuz zamanı yönetemiyorum ben:KK14:
Aslında yapmak istediğim birsürü şey var ama vakit yetiremiyorum. Aslına bakarsan hiç birşeyi tam yapamıyorum. spor duruyor ütü duruyor. Masamda evraklar duruyor. Kafamda milyon tane şey elde var sıfır. Süt iznimde bu ay bitiyor. Saat 5 de çıkınca nasıl yetişicem hayata? Bana yardımcı olabilirmisiniz?:KK25::KK25::KK25:
Aydacım callanetics süper topluyor hangisini yapıyorsun? Ben evo yapmıştım bi dönem fark gözle görülürdü:KK15::KK15:
speedy cim yaa sorma ben şu ara rahatım evde bakıcımız var ama 1-2 ay içinde işten çıkaracağız o yüzden benim sıkıntım o zaman başlayacak şimdi ütü temizlik herşeyi ufaklık kreşe başladığı için o yapıyor ama hem bakıcı hem kreş zorlamaya başladı

canım sen bildirimde bulunmayınca izinli yazdık hadi gözünüz aydın sana söylemiştik herşey yoluna girecek diye peki sen nasılsın? izin süresi 2 hafta hayat da izinde şu anda eğer kendini hazır hissediyorsan biz burdayız

Hazırımda kaptancım şöyle bir durum var şu an tartıya çıkmaya korkuyorum.
:KK43:

speedy cim yaa sorma ben şu ara rahatım evde bakıcımız var ama 1-2 ay içinde işten çıkaracağız o yüzden benim sıkıntım o zaman başlayacak şimdi ütü temizlik herşeyi ufaklık kreşe başladığı için o yapıyor ama hem bakıcı hem kreş zorlamaya başladı
Kaptanım bizim bakıcımızda hem kızıma hem bize bakıyordu. Bizde artık bebeği onun evine götürmeye başladık. Benim dünyam şaştı. Ev işi ve yemek yapmamaya okadar alışmıştım ki. 3 ayı geçti hala alışamadım. Bir kez daha düşün derim ben...

kalorileriyle eklenmiş menülere bakıyorum aslında bazen çok gibi geliyor bana yazılanlar ama toplam kalori az çıkıyor .
bazen de tam tersi.

Aslında bizim pek ayrıntılı bilmememizden kaynaklanıyor Seyyahcım.
Aynen ben de bazen çok şaşırıyorum.
Bir de porsiyon olayı çok kafamızı karıştırıyor.
1 porsiyon sebze yemeği nedir? Kişiye göre değişiyor hep.
Dedim ya benim ortalama porsiyonum, tepeleme olmayan bir yemek tabağıydı ama değilmiş.

yok ya çok da az koymadım malesef. büro ortamında küçük tüpte pişirilen bir omletti bu. ama diğer büro sakinlerine yağlı yapıp ayrıca kendime yağsız yapabilirdim tabı ki. şimdi sen yazınca ampül yandı kafamda. çok küçük yarıntıları nasıl da atlıyoruz. belki de bundan kılo veremıyorum çabucak.
Kesinlikle haklısın.
Takımda da bu bilinci oluşturuyoruz. Herşeyi tek tek tecrübe edene kadar birbirimizin fark ettiklerinden yararlanıyoruz.

irmik helvası iş yerinde çıktı. bulgur pilavı da vardı onu yemedim helvayı yemek için. başka zaman olsa bulgur pilavınıda yerdim helvayıda yerdim bu bile gelişme benim için

yukarda da yazdım helva olayı öyle. kestane de eşim bi tepsi kestane kavurmuş normalde 15 tane falan çerez gibi yerdim ama ben 3 tane fındık kestanesi yiyiverdim kalanını eşim yedi. bu da yine başarı benim için.
dondurma da mini en az kalorilisinden aldım sütlü tatlı olsun diye , şerbetli değil diye canım tatlı istemişti onu yiyiverdim.

bende bakıyorum callanetics in kalorisine bulan diğerine haber versin :KK66:

kızlar cumadan beri spor yapıyorum 4-5 günde bile acayip farketti vücudum toplandı.
belim göbeğim basenlerim popom hemen şekillendi. aynada baktım popomun altındaki çizgi gitmiş baya yukarı kalkmış kalçam yuvarlaklaşmış. callanetics yaptım 3 kere 1 kerede 5 mile leslie yaptım. bugün yine leslie 5 mile günüm. bi gün kardiyo bi gün sıkılaşma yapıyorum inşallah daha da faydasını görürüm.:KK66: callanetics i tavsiye ederim :KK66:

Maşallah, gerçekten çok çabuk etki etmiş. Demek ki vücut biçimlenmeye hazır.

Kızlar napıyorsunuz ?
3-4 gündür içmiyor.

Gözdecim, güzel haberlerle geldiğine çok sevindim.
Umarım babacığının bu 3-4 günü 30-40 sene olur.
Bağımlılık olduğunda, bilmeden ne çok şey yapıyordur.
Size de kendisine de yazık.
Çok daha güzel haberlerini bekliyoruz.
Sahalara dönmeyi planlıyor musun bu arada?
Kiloların ne durumda?

günaydın güzeller

Speedycim, ben günlük liste hazırlıyorum kendime.
Rutin işlerimi bile yazıyorum.
İlk önce sabah kalkınca çok basit rutinleri yapıyorum.
Sonra kahvemi alıp bilgisayara oturuyorum.
Bilgisayardaki işleri toparlıyorum.
Ardından kahvaltı.
Sonra evde yapmam gereken şeyler varsa onlar.
Ardından tekrar bilgisayara oturup, işlere devam.
Akşam üstü olunca yemekleri koyuyorum. Onlar olurken yine bilgsayardayım.
Normalde tüm bunları yaparken kendime 20-25 dakikalık kısa dizi araları verip dinleniyordum.
Artık bu aralarda televizyondan yabancı dizileri açıp, bisiklete atlıyorum.
Akşamları mümkün oldukça eşimle zaman geçirmeye çalışıyorum ama bazen ütü mü yapılacak çamaşırlar mı dürülecek, alıyorum salona geliyorum.. Oradan da zaman kazandığım oluyor.
Ya da hadi mutfakta pasta-börek yapalım diye onu da mutfağa götürüyorum.
Onu bunu veriyor, beraber zaman geçirmiş oluyoruz.
Yaptıklarımdan da fazlaca yapıp dolaba atıveriyorum.

günaydın güzeller
ben 10 saatte 10 yaş gençleşmeyi yapıyorum sende başka videoları varsa bana gönderebilirmisin. bi tek bunu bulabildim ben.:KK43:

Aslında gün 24 saat hadi 8 saat uykuya çık.
16 saat işyeri için 9 çık.
7 saat 1 saat yol 6 saat
yemek yap, ye,topla 1,5 saat
kalıyor 4,5 saat ee 1,5 saat de çocuklarla oynasam
ee benim 3 saatim nereye gidiyor???? Hesapta var ama gerçekte yok inanın kafayı yiicem

Aslında gün 24 saat hadi 8 saat uykuya çık.
16 saat işyeri için 9 çık.
7 saat 1 saat yol 6 saat
yemek yap, ye,topla 1,5 saat
kalıyor 4,5 saat ee 1,5 saat de çocuklarla oynasam
ee benim 3 saatim nereye gidiyor???? Hesapta var ama gerçekte yok inanın kafayı yiicem

Arada otur bir kahve iç desen yarım saat gitti.
Yol biraz uzasa, eve gidip üzerini değiştirene ve kendine gelene kadar ..
Her yerden ufak ufak zaman kaybediyoruz ama o kadar dakik olunca da hayat zor.
Ayy ne biliyim, geçen komşu diyor hiç gelmiyorsun çıkmıyorsun vsvs.
Dedim zamanım yok 30 saat olsa gün ancak yetecek.
Aaa nasıl olmaz bizim canımız sıkılıyor diyor. :KK49::KK49:
Hayatım boyunca, öğrenci de olsam, çalışsam da, evde de olsam şu zamanı bir yettiremedim ya.

Kaptanım, aslında tartılmayınca güzel oluyor.
Geçen hafta ben hiç tartılamadım.
Tartılırken üstümde hiç bir şey kalmıyor.
Olur da yakalanırım korkusu ile hiç çıkmadık tartıya ama sonuç geçen hafta için memnun etti.
Belki de tartılarak direnç oluşturuyoruz.

Callancım, camı buzdolabına nasıl koyuyorsun?

Ahh, harika cidden.
Ben bu halimle gitmem de, biraz kilo vereyim, fırsat buldukça yüzmek istiyorum.
Tabi buralarda havuzlar nasıldır hi bilmiyoruz.
Yaz gelse de yakın denizlere kaçsak aslında.

Menü yorumlarını kaydede kaydede gidiyordum ama buna yorum yapmadan geçemedim.
O ne kız öyle, helva, kestane, dondurma ..
Kalorilerin neredeyse hepsi bol karbonhidrat ve yağdan gelmiş.

Ben bunu bir ödev edineyim kendime de araştırayım.
camı şöyle buzdolabının derin dondurucusuna koyuyorum( su buza dönüşünce hacmi arttığı için camı çatlatabilir diye düşündün sanırım) cam kabın hepsini doldurmuyorum,daha bir sorunla karşılaşmadım

Gözdecim, güzel haberlerle geldiğine çok sevindim.
Umarım babacığının bu 3-4 günü 30-40 sene olur.
Bağımlılık olduğunda, bilmeden ne çok şey yapıyordur.
Size de kendisine de yazık.
Çok daha güzel haberlerini bekliyoruz.
Sahalara dönmeyi planlıyor musun bu arada?
Kiloların ne durumda?

İnşallah canım.
Dönücem evet ama utançla dönücem öyle böyle değil, 90ları gördüğüme eminim :KK14:

Hazırımda kaptancım şöyle bir durum var şu an tartıya çıkmaya korkuyorum.
:KK43:
canım korma o tartıya çıkmaktan yarın sabah ilk işin o tartıya çıkmak olsun
bir de sen yokken genel bir kural alındı takımlar arasında eğer üye izinde kilo aldıysa eski kg suna gelene kadar listeye giremiyor o yüzden tartı ile bir an önce yüzleş ve aramıza katıl bak herşey yoluna girmeye başlamış
Kaptanım bizim bakıcımızda hem kızıma hem bize bakıyordu. Bizde artık bebeği onun evine götürmeye başladık. Benim dünyam şaştı. Ev işi ve yemek yapmamaya okadar alışmıştım ki. 3 ayı geçti hala alışamadım. Bir kez daha düşün derim ben...
canım valla bende korkuyorum açıkcası ama bizim sorunumuz biraz farklı bizim oğlan 2,5 senedir bakıcıya felaket alıştı duygusal bağlılığı rahatsızlık verecek seviyede bi de bizim bakıcı yatılı kalıyor düşün durumumuzu
o sebebten işten çıkarmayı düşünüyoruz ama bizde de emeği çok fazla açıkcası iyi bir yere kendim yerleştireyim di,yorum

Aydacım. Bende videosu var. nasıl gönderebilirim sana? 1 Saatlik bende kadınlar kulübünden indirmiştim. Sende ordan indir istersen link bulayım.
Hm, kaptanım,Emine bide callen ın yazdıklarından hayata yetişebildiğinizi anlıyorum. Ne güzel:KK49::KK49::KK49: Öğrenecek çok şeyim var sizlerden.

sampfa4ee5f118d7bb1e.jpg

Back
X