Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba hanımlar. Kusura bakmayın ben bildirim vs yapamıyorum . Aktif kullanamıyorum siteyi çok yoğunum bu ara iş ve ev de . Ben çekiliyorum. Bana kucak açtığınız için çok teşekkür ediyorum. :KK60:
gün içinde sadece menü bildirmeye girsen
öyle kolayy kaçmak yok sinokicim

Canım benim ağzımdan Callan lafı çıkmadığı halde herkes neye bozulduğumu anladıysa demek ki ben kuruntu yapmıyorum. İma edip etmemesi de açıkçası sorun değil, neyse konuyu kapatlım grubu meşgul etmek istemem canım.
Kendinize iyi bakın.
peki nasıl anlamak istiyorsan öyle anla
anlamadığım şey şu benden hoşlanmıyorsan tamam ama neden takımdan ayrılıyorsun,ben kaptan değilim,üç haftaya da mezunum gidiyorum..bence sen burada devam et..seni hedefinden birine sinir olman ayırmasın
ya da 5. takımda değil başka takımda devam et
ben bugun varım yarın yokum

Siz yeter ki kurtarıcı tarif isteyinn. :cool::cool:
Diyet çikolata tarifimiz bile var.
Yeni gelen arkadaşlar için bir tarif üzerinde çalışayım da, atın çantalarınıza çikolatalarınızı, yiyin yiyin zayıflayı. :KK70:

Seyyahcım, diyetisyenin bunun 1 porsiyon olduğunu mu söyledi? Yoksa 2 porsiyon olarak mı veriyor acaba?
yok 1 porsiyon diye değil. ben çok iştahlı olduğumdan böyle başlayalım kademe kademe azaltırız dedi. ama ben kendiliğimden azalttım. artık 8 yemek kaşığı yemiyorum ortalama 5 yemek kaşığı gibi oluyor porsiyonlarım. o ısrarla az yıyerek zayıflayamayacağımı söylüyordu. tamamen doy ki aklın abur cuburda kalmasın çayın yanında atıştırmalık bişeyler isteme diyordu mesela.
tarifi de çok isterim valla merakla bekliyorum diyet çikolata tarifini :)
Afiyet olsun Yuppecim. Ufaklık da eminim çok beğenir.
Canan Hoca'nın bir söyleşisinde dinlemiştim. ''Benim çocuklarım, çikolata, şeker bilmeden büyüdüler. Başkaları yerdeb kötü şeyler bunlar derlerdi, hurma, kayısı yiyerek büyüdüler'' diye anlatıyordu.
Gerçekten çocukların damak tadını aileler oluşturuyor.
çok doğru annem de paketli ürün yedirmezdi bize. bakkal falan bilmezdik. bi ülker çikolatalı gofret lüksümüz vardı . babam işten gelirken getirdi . ama aynı hassasiyeti torunlarına göstermıyorlar malesef. babam eve çikolata yığıyor oğlan için.
Kizlar 5. Takima geldim ben azimliyim umarim olur....boyum 160 cm kilom 64 hedefim 52....ayyyy 52 kilo olmayi hercekten cok istiyorum..biktim bu kilolardan.....bugunden itibaren playstoredan su icme uygulamasini indirmeyi planliyorum birde fatsecret kullaniyorum cok memnunum....ama cijolataya hayir diyemiyorum diyetimi cok fena bozuyo:KK43:haftada 2 gun yuzmeye gidiyorum...bol bol yurumeye calisiyorum ...sabah kahvaltisi en sevdigim ogun...gozumu acar acmaz yemek yiyebilirim.....ekmek biraz fazla kaciyo azaltmaya calisiyorum....aksam cayin yaninda fazla kaciriyorum:KK43: simdilik benden bu kadar ...umarim birbirimize faydamiz dokunur:)
hoşgeldin aynı boydayız. ben de 62 kıloyum. istersen yarışalım ne dersin? ben de yeniyim daha. yüzmeye gitmen çok güzel . ben malesef yüzme bilmıyorum. yazdıklarının hepsi benim de sorunum kendimi okur gibi oldum.
ben çikolata için tarçınlı süt içiyorum tatlı ihtıyacımı dengeliyor. yoksa kuru meyve falan hiç kesmıyor. hepsini çıkolataya batırıp yıyesim geliyor :)
sana kilo yapan şeyleri dolaba sokmazsan işin kolaylaşır. kahvaltıda balireçel, pekmez, nutella, kaymak vs şeyler yıyorsan alma hiç. bir süre ev ahalisi de yemesin .
çayın yanında fazla kaçırma diye akşam yemeğini hafif ama bol ye demişti benim diyetisyenim. mesela salata ve yoğurt . yada ayran. seni şişrecek tıkıyacak şeyler ye ki çayın yanına ıyecek boş yer kalmasın. mistik çay önerdi arkadaşlar .
şimdilik benim aklıma bunlar geldi.. öğrendikçe paylaşırız.
ayrıca diyet çikolata tarifi de yolda geliyo hm tarafından :)

selam kızlar bi öğlen accık yürüyeyim yemek yiyeyim dedim döktürmüşsünüz
Ben listeden tamamen çıkmak istiyorum , herkese iyi kiloo vermeler
Gözde cim hiç bir yere gitmiyorsun tatlım haberin olsun izin yok benden sana ablan olarak o kadar ahtırımız yok mu?
Kizlar 5. Takima geldim ben azimliyim umarim olur....boyum 160 cm kilom 64 hedefim 52....ayyyy 52 kilo olmayi hercekten cok istiyorum..biktim bu kilolardan.....bugunden itibaren playstoredan su icme uygulamasini indirmeyi planliyorum birde fatsecret kullaniyorum cok memnunum....ama cijolataya hayir diyemiyorum diyetimi cok fena bozuyo:KK43:haftada 2 gun yuzmeye gidiyorum...bol bol yurumeye calisiyorum ...sabah kahvaltisi en sevdigim ogun...gozumu acar acmaz yemek yiyebilirim.....ekmek biraz fazla kaciyo azaltmaya calisiyorum....aksam cayin yaninda fazla kaciriyorum:KK43: simdilik benden bu kadar ...umarim birbirimize faydamiz dokunur:)
hoşgeldin canım aramıza
Ayyyy bu cayi sekersiz icme olayi bana cok zor geliyor yaaaa....cay keyfini cok severim....bir muddet daha ben sekerli icsem...valla cok zor geliyor :) yuzme cok guzel ve zevkli bi spor gercekten ama fitness da cok guzel belki onu yapabilirsin....seni cay sekeri konusunda tebrik ediyorum...:KK50:
ama bu olmadı günde kaç bardak çay içiyorsun öncelikle onu sorgulamamız lazım ben günlük menüme ne çay ne kahveyi yazmıyorum ama ikisini de şekersiz ve sütsüz içtiğim için çaya şeker atan arkadaşlar kaç bardak çay içtiğinizi mutlaka menülerinize ekleyeceksiniz

peki nasıl anlamak istiyorsan öyle anla
anlamadığım şey şu benden hoşlanmıyorsan tamam ama neden takımdan ayrılıyorsun,ben kaptan değilim,üç haftaya da mezunum gidiyorum..bence sen burada devam et..seni hedefinden birine sinir olman ayırmasın
ya da 5. takımda değil başka takımda devam et
ben bugun varım yarın yokum

çünkü kalırsam bana ya da benimle alakalı hiçbirşey yazmaman talebinde bulunacağım ve grupta böyle bir ortam olmasını istemiyorum , kişisel tartışmaya da girmeyelim bence.

çünkü kalırsam bana ya da benimle alakalı hiçbirşey yazmaman talebinde bulunacağım ve grupta böyle bir ortam olmasını istemiyorum , kişisel tartışmaya da girmeyelim bence.
yok tartışmıyoruz
tamam bizbirimize bir şey yazmayalım
grup kalabalık,farkedilmez bile
bence sorun çözüldü

selam kızlar bi öğlen accık yürüyeyim yemek yiyeyim dedim döktürmüşsünüz

Gözde cim hiç bir yere gitmiyorsun tatlım haberin olsun izin yok benden sana ablan olarak o kadar ahtırımız yok mu?

hoşgeldin canım aramıza

ama bu olmadı günde kaç bardak çay içiyorsun öncelikle onu sorgulamamız lazım ben günlük menüme ne çay ne kahveyi yazmıyorum ama ikisini de şekersiz ve sütsüz içtiğim için çaya şeker atan arkadaşlar kaç bardak çay içtiğinizi mutlaka menülerinize ekleyeceksiniz

Kaptancım gitmeyi bende istemiyorum çünkü burası benim son umudumdu zaten ama..
neyse tamam uzatmıyorum laflarımı geri alıyorum.
gitmiyorum tamam , teşekkür ederim ilginize.
ben yine eskisi gibi burada olmaya çalışcağım İnşallah.
Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler

yok tartışmıyoruz
tamam bizbirimize bir şey yazmayalım
grup kalabalık,farkedilmez bile
bence sorun çözüldü

Kaptancım gitmeyi bende istemiyorum çünkü burası benim son umudumdu zaten ama..
neyse tamam uzatmıyorum laflarımı geri alıyorum.
gitmiyorum tamam , teşekkür ederim ilginize.
ben yine eskisi gibi burada olmaya çalışcağım İnşallah.
Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler
evet kızlar biz bir takımız bir aileyiz beş parmağın 5 i de bir değil zaman zaman tartışacağız ama dönüp sonra birbirimize sarılacağız
evet sorunumuz çözüldü kızlar
ee nerde kalmıştık:KK53::KK53:

Merhaba guzeller
Aheı bır yere gıdemezsın kusura bakma
Callan kuralı bıldırdı sen kilo verdıgınde en cok sevınenlerdendı kotu nıyetı yok emınım
Yenı gelenler hos geldı

seyyah 2806 canım yarısalım ama hızlı kılo vermeyelım :) hızlı kılo vermeye karsıyım....yavas olsun saglıklı olsun bızım olsun. nasıl yarısıcaz? 5 mayis kızımın d.günü o güne kadar vermeyi planlıyorum :)kısmetse kızım 1 yasında olucak...
toplıght kaptanım cay canım sıkıldıkca ıcıyorum :( ama sımdı bırden hemen azaltmıyım soz verıyorum yavas yavas azaltıcam hem sekerı hem cayı...menulerıme eklıcem cayı kahveyı mutlaka...
cıkolata evde mı yapıcaz anlamadım...ayyyy ben o kadar becerıklı degılım yahuuuu:110:

Kuzlar sabahtan berı leslie nın vıdeolarını ındırmeye calısıyorum inş bılgı işlem uyarmaz benı yanarım bu arada leslie grubuna katılmak ıstıyorum kınkını paylasır msnz benımle

seyyah 2806 canım yarısalım ama hızlı kılo vermeyelım :) hızlı kılo vermeye karsıyım....yavas olsun saglıklı olsun bızım olsun. nasıl yarısıcaz? 5 mayis kızımın d.günü o güne kadar vermeyi planlıyorum :)kısmetse kızım 1 yasında olucak...
toplıght kaptanım cay canım sıkıldıkca ıcıyorum :KK43: ama sımdı bırden hemen azaltmıyım soz verıyorum yavas yavas azaltıcam hem sekerı hem cayı...menulerıme eklıcem cayı kahveyı mutlaka...
cıkolata evde mı yapıcaz anlamadım...ayyyy ben o kadar becerıklı degılım yahuuuu:110:
Zeynepcım tam bır tatlı duskunuydum ben yemesız yasarım tatlısız asla aslında uyusturucu bagımlılıgından hıc farkı yokmus azaltamazdım bıle tkahvesını sekerli ıcerdım suan kahve ıcıyorum ve sıfır seker var ıcınde yanlışlıkla gelen az sekerlisini bıle ıcemıyorum yapabılırsın eskıden kahve tadını almıyormuşum serbet ıcıyormusum zamanla dılın damagın alışıyor

Gecmış olsun dıleklerınız ıcın de tesekkur ederımmmm. Bugun daha ıyıyım ben ılac ıcmeyen dogalında ıyılesmeyı bekleyen gıcıklardanım

toplıght kaptanım cay canım sıkıldıkca ıcıyorum :KK43: ama sımdı bırden hemen azaltmıyım soz verıyorum yavas yavas azaltıcam hem sekerı hem cayı...menulerıme eklıcem cayı kahveyı mutlaka...
istesen de hızlı veremem zaten . az olsa işe yürüyerek gidip gelsem veririm de şimdi az az vercz. 27 şubata kadar yarışalım. ay sonu kim daha çok kilo verirse kazanır. sen birbirimizin menülerini takip edelim.

Back
X