Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

100kere düşsek de 101. defa kalkarız
nefsini zorlamak,terbiye etmek,ona istediklerini yedirmemek tabiki çokk zorrr
senin takıma verdiğin bir zarar yok,menülerin gittikçe daha da güzel olacak,kendine biraz zaman tanı,zamanla her şey daha güzel olacak..ama asla zayıflamaktan vazgecme,hedefe varmayı çokkçokkk iste..bu istediğin yemeği sana vermiyorum nefis de...hiçbir yere gitmek yok..burdayız,düşeni ayağa kaldıracağız...hepimizin burayı bırakma isteği ile dolu zamanlarımız oluyor ama yılmadan yola devam..hiçbir şey bizi hedefimize ulaşmaktan alıkoyamaz inşallah

sinoki gitmeni istemiyorum..yumuşak mizaçlı tatlı bir hatunsun,gitme:KK60:

canım yaaaa çok teşekkür ederimmmmm:KK60::KK60:

hmm22 tatlım yazdığını okudumda alıntı yapacağım sayfayı tekrardan bulamadım sanada çok teşekkür ediyorum :KK60::KK60:

Ben aslında kalmak istiyorumda size uyum sağlama sorunu yaşıyorum nasıl yapsam ne yapsam bilemiyorum :KK14::KK14:
yoksa diyeti bıraktığım yok asla bırakmicaaaammm tüm yağlarımdan kurtulana dek yakasına yapışcam :mad::mad::mad::mad::KK4::KK4::KK4::KK70:

hmm22 tatlım yazdığını okudumda alıntı yapacağım sayfayı tekrardan bulamadım sanada çok teşekkür ediyorum :KK60::KK60:

Ben aslında kalmak istiyorumda size uyum sağlama sorunu yaşıyorum nasıl yapsam ne yapsam bilemiyorum :KK14::KK14:
yoksa diyeti bıraktığım yok asla bırakmicaaaammm tüm yağlarımdan kurtulana dek yakasına yapışcam :mad::mad::mad::mad::KK4::KK4::KK4::KK70:
canım işin ıolduğunda söylersin menülerini düzenli bildirirsin sorun olmaz

Kizlar Günaydın cok guzel muhabbet ortamı olusmus bende yeniyim insallah hep birlikte 38 beden oluruz :)
Neren yeni senin be :)
çoooooooooooooooooooooooooook moralim bozuk

oğlen hava muhalefetleinden dolayı yarım tavuk döner yemek zorunda kaldım başka secenegim yoktu

bide ayran:KK43:
Bozma moralini canım herşeyin telafisi var bol spor bol spor bye bye dönerrrr :)

tamam umarım işe yarar benim ulaşmak istediğim kilo 58-57 yani 17-18 kilo vermem gerek. evde net olmadığı için c.tesi ve pazar yazamayacağım ama pazartesi telefi edip iki günün raporunnu mutlaka yazarım.
Hoşgeldin lelli ;)

09.02.2014 Menü Listesi - Callan olduğu için yapıyorum, hatam varsa affola ..

Callan,
Harika Menü+Su ve Sporla karşımızda

Yuppe, önerim birazcık protein miktarını arttırmandan yana, hem daha hızlı kilo verirsin, hem de kastan kaybetmezsin. Su+ Spor +

Doğa; protein miktarın çok az. En azından ara öğünlere yoğurt, süt ilave edebilirsin. Su+ Spor +

Candy; kendi adıma menünü gayet beğendim. Su+ Spor +

Servey; Gayet güzel menü Su+ Spor +

Hytsvncgzl; yalnızca 1 parça bitter var, onu da kaçamak saymıyoruz zaten. su? Spor?

Seyyah; Pırasalı börek? Protein miktarı oldukça az. Su+ spor+

Toplight; 1 minik ekler Su+ Spor +

Emine; Menü + Su+ Spor +

Ozaly; Makarna ve Patates ANCAKK günlerdir yemiyor ve hasta su? Spor?

Hm22; Menü + Su+ Spor +

ayda2kilogo;

speedy26;

Sinoki;

Fancy pency;

Morpapatyam;

Kollontai;
Canım su çokta spor hiç yok

yok tartışmıyoruz
tamam bizbirimize bir şey yazmayalım
grup kalabalık,farkedilmez bile
bence sorun çözüldü
Bayağ kalabalıklaşmışız bir iki gündür yokum yeni yeni takımdaşlarımız gelmiş hoş gelmiş
Hatta kalabalıktan benim yokluğumu kimse farketmemiş :(

10.02.2015

Callan, Menü + Su+ Spor +

Yuppe, Menü + Su+ Spor +

Doğa; Menün de ilaveler olabilir. Bir süre sonra kaçamak dürtüsü artar ve kilo vermen de yavaşlar.

Candy; Biraz daha yediklerini arttırır, ara öğün olarak süt-ayran, akşama salata eklersen daha güzel olacaktır. + Su+ Spor -

Servey; Menü + Su+ Spor +

Hytsvncgzl; Menü + Su? Spor?

Seyyah; Menü + Su+ Spor +

Toplight; Menü + Su+ Spor -

Emine Menü + Su+ Spor +

Ozaly;

Hm22; Menü + Su+ Spor +

ayda2kilogo; İrmik helvası, dondurma ve kestane hepsi birden fazla olmuş. Menü + Su+ Spor +

Butterfly_esra; Menü + Su+ Spor +

speedy26;

Sinoki;

Fancy pency;

Morpapatyam;

Kollontai;

Serpil Baklava!! Menü + Su+ Spor +
Ne yediğimi hiç hatırlamıyorum ama kesin tarhana çorba :)

Ozaly Ozaly cigim cok hasta dunden beridir konusamiyoruz yarina kadar ses cikmazsa telefinla ariycam merak ettim artik yani....
Canım canım vefalı dostum ya, yirim seni

Yuppecim, ben de Ozaly nasıl oldu acaba diye sormak için mesajların bitmesini bekliyordum.
Umarım bir sıkıntısı yoktur.
Hmcim çok teşekkür ederim
Beni unutmamışın ay çok sevindim

Canim simdi gorusstum cok hastaymis yaa ise de gidememis internete bile giremiyomus yatiomus evde
Çok hasta :(

Ayy kuzum ya, tekrar konuşursan çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen.
Herşey üst üste geldi kızın.
Umarım bir an önce toparlar kendini.

Teşekkür ederim canlarım ya
Beni düşündünüz ya bana bomba takviyesi oldu

Kızlar sabah resmen surunerek kalktım işe gelmesem olcaktı yanı ama kalkarken dedım kı ıyısın sennnnn hadı bakalım yatarsan daha cok uzarrrr hadı fıstıgım dedım ve kalktım iç ses önemli sukurler olsun altı ustu grıp dedımmmm
çok iyi yapmışsın yattıkça daha çok hastalık psikolojısıne giriyor insan.
Bakıcı problemi zor tabı oğlum 17 aylıktan berı krese gdyr bu yaz dınlensın dıye 3aylıgına aldım kresten ınsanla ugrasmak zor surekli ızın ıstıyor cocugu fab getırmek zorunda kalmıştım şimdı onumuzdeki yıl kısmetse anaokuluna gıdecek ama koleje vermek ıstemıyorum temelden burjuva olmasın dıye ama devlet okulları yarım gun ayrıca yarım gun bakıcı tutsan kollej kdr para vercen anlamı kalmıyor hem kadınla ugrasıyon ne yapsak bılemedımmm
benim oğluma annem bakıyor . 3 yaşında şuan. eylülde yarım gün ana okuluna başlatmak istıyrum. yakınlarda kaliteli bi devlet okulu var. özele bütçemiz yetmez zaten. benim derdim biraz sosyalleşmesi. paylaşmayı,yaşıtlarıyla oynamayı hiç bilmıyor malesef.
tamam 27 subat a kadar yarısalım canım:)hem guzel bı baslangıc motıvasyon olur ..anlastık ....
anlaştık :)
Anladım Seyyahcım, teşekkür ediyorum bilgilendirdiğim için. Bu arada memnun musun diyetisyeninden? Hangi hastanede?
sakarya hastanesine bağlı reşadiye tıp merkezi var . orda senem hanıma gittim . çok memnundum ücreti de fazla değildi özel muayenelere göre. ama ramazandan önce bıraktım. hala onun listesiyle devam ediyorum. verdiği tüyolar aklımda. fakat diyet yapmak için fiziki şartları da uygun hale getirmek gerekıyor . dolaptaki ıvır zıvırları yok etmek diyete uygun alışveriş yapmak gerekıyor. onu henüz başaramadım
Önümde kocaman bir tiramisu duruyo :) ama inat ettim yemiyorum :)))
bravoo :)
hm22 hm22 kipferl resmini koyayım :)
kruvasan gibiymiş diyecektim ama aşağıda okudum bildiğimiz kruvasanmış :) kaç kalori acaba
kızlar jillian sonuçlarına bakın 1 ay sonunda herkes toplamda 20-30 cm incelmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-sonuclar.788198/page-6
çoközendiriyorsun callan. bilgisayar aldıracağım eve böyle giderse :)
Bu gunki menum
Sabah lableli tost 1 bardak sut
Oglen yogurt corbasi 1 dilim ekmek ile
aksam ezogelin corbasi yumrtalj ispanak yemegi 1 bucuk dilim ruseynli ekmek
2.5 a yakin su 1 bardak nescafe
3 bardak cay
Leslie 2 mile
30 squat
Squat yapatken diz kapagim cok acidi icinden bisey oldu
ins bi skinti vermez
akşam yemek yemedin mi? ben de squat yaparken acıttım dizimi 20 den fazla yapınca acıyor cidden. birden yüklendim galiba.
7ogNvl.jpg

nAMWR5.jpg

XBkXX0.png

2,5 litre kadar su içtim.
3-4 fincan da kahvem var.

Bu arada, bisikletin kalori miktarını az gösterme olasılığı var mı?
İnternetten bakınca 1 saati 500-600 kalori gözüküyor.
öğle yemeği yok . ama menü güzel.
Sabah sımıt,ayran,2 mandalin
Mistik cay
Öğlen mercimek c,2 baget,bulgur p,yarım patates
Sade tkahvesi
Aksam mercımek c,guvec,yoğurt, patlıcan salatası
Sutlu nescafe
2,5 lt su
Leslie 1 mil
45 dk yuruyus:))))
1simit 6 dilim ekmek yerinde geçiyor. öğlen de bulgur pilavı ve patates var. miktarları az ama yıne de bol karbonhidratlı bi menü olmuş gibi.
gunayyydınlar ahalııııı
bu haftakı ıs yogunlugumda tek karım.Ist trafıgınden bıle once ıse geldıgımden...trafıkle muhatap olmamam:)
sımdı elımde kahvem...sıze bakıyorummm hu huuuuu

dun ne yaptı bu cancagızz
sabah: 1kasık tulum peynırı, zyagda 2yumurta, 5 zeytın, yesılbıber, bır catal cemen, 1tatlı kasıgı pekmez, 2kurukayısı.
ogle:1kase etlı nohut, yagsız pancarlı salata, 4kasık kınoa.
...1 elma, 1/2 armut, 1kıvı.
aksam: 1kase cacık, sade tavuk sote, 1kase mercımek corbası.
....Turkkahvesı

su:3lt+
spor:50mt havuzda 30 tur, 23dk spınnıng, 60dk elıptık. Callan'odev: 43squat, 350 ıp. (hu huuu Callan...ıp benım hıc adetım degıldır.. bak bu sırf ıyı ogrencıyım ayagı:KK66::cool:)
menü de spor da süper
günaydınnn hatunlarrrrr....

menü
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
  • AldığınızKalori Miktarı
spor yine yok, yaaa benim okulda yaptıklarım spor sayılmaz mı acaba, bol bol hoplayıp zıplıyoruz, ayrıca hiç oturmuyorum, evde de aynı şekilde oğluşumla sürekli hareket halindeyiz, bu gece oğlum 4 te kalktı, beraber birazcık spor yaptık çok güldü, zaten biz sabahları müzik açıp dans ediyoruz, çok erken kalkıyor malum, bi de full enerjiyle uyanıyor, ben de onun gibi erken yattıysam iyi oluyorum da, bazen evde işlerim oluyor, yatamıyorum, sabah sonra kendime gelemiyorum.
menü güzel de spor da olsa bal kaymak olur valla. öğretmen misin?
Gunaydınnnn dun hıc gıremedkm mısafır varsı oglum hasta vs derken hıc ugrayamadım. Dunku menum
Sabah: 4 zeytın, 1 dilim etımek, light labne , sekersız cay
Ara: 2-3 dılım kadar peynır, domates
Kahve
Akşam: bol salata , ızgara et
Kahve
geçmiş olsun oğluna. çocuklar hasta olmasın.

Kızlar ben diş miş sinüzit regl derken toplarlayamadım işe gidemedim raporluydum evde yattım durdum şimdi genel olarak iyiyim ama miğde bulantım geçmek bilmiyor.
Bu hafta doğru düzgün birşey yiyemedim
2-3 gündür çorba ve püre dışında birşeyler yiyorum ama onlarında bir kısmını çıkardım zaten.

Spor hiç yok yattım durdum
İlk günler zayıfladığımı hissediyordum ama şimdi şişmiş gibi hissediyorum.
Yatmaktan vücut ödem topladı herhalde
tam bir kendime gelsem başlayacağım lesliye jilliana squata
Şaka maka sporu özledim
Sporun diriliğini dinçliğini özledim

11.02.2015 yediklerimi yazacağım ama çıkardığım için bir kısmını onları es geçiyorum akşam 2 kase erişteli mercimek çorbası yedim yoğurtla
Birde gece tost yedim ayranla işte bu kadar

Bu arada yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz
Ben Ozaly
Memurum 27 yaşındayım 70 kilo ile geldim ilk gruba 64e kadar indim
Bu hafta hastalıktan dolayı giremedim sizi hoşgeldin deme fırsatım olmadı
Tekrar hoşgeldiniz ve hoş zayıflamalar :KK66:
hoşbulduk. yokluğunu farkedenler oldu :) biz yeni olduğumuzdan yeni yeni öğreniyoruz kım kımdır. geçmiş olsun bu arada. ben de burcu

günaydın arkadaşlar dünkü menüm:
sabah 2 dilim beyaz ekmekle sandviç. içinde beyaz peynir ve hindi füme var. yanında 1 yeşilçay
aralarda : çay ve çok az beyaz leblebi.
öğle: 1,,5 lahmacun- bool yağsız salata(havuç,marul,mor lahana)- 1 bardak ayran
ara :1 yeşilçay
akşam: 1 kepçe çorba- 6 tane zeytinyağlı yaprak sarma (ekmek hakkımı lahmacunda kullandım. sarma içinde de 1,5 yemek kaşığı bile pirinç yoktur.)
ara : 1 kase pulbiberli yoğurt
ara: yatmadan 1 saat önce falan 1 bardak tarçınlı süt
spor : 50 ip atlama - 20 squat - o ses izlerken müzik eşliğinde leslie vari hareketler. aklımda kaldığı kadarıyla.
su :2,5 lt olmuştur.

Arka
hımm anladım
kişisel sorunlar için hayır demez diye düşünüyorum,sonuçta burada önemli olan insanların kilo vermesinde olan katkılarımız
iştersen o kişiye bir mesaj at,bu durumun kişisel değil,takımındaki insanların motivasyonu için önemli olduğunu anlat
bence anlayıs gösterecektir[/QUOTE

Neren yeni senin be :)

Bozma moralini canım herşeyin telafisi var bol spor bol spor bye bye dönerrrr :)

Hoşgeldin lelli :KK66:

Canım su çokta spor hiç yok

Bayağ kalabalıklaşmışız bir iki gündür yokum yeni yeni takımdaşlarımız gelmiş hoş gelmiş
Hatta kalabalıktan benim yokluğumu kimse farketmemiş :KK43:

Ne yediğimi hiç hatırlamıyorum ama kesin tarhana çorba :)

Canım canım vefalı dostum ya, yirim seni

Hmcim çok teşekkür ederim
Beni unutmamışın ay çok sevindim

Çok hasta :KK43:

Teşekkür ederim canlarım ya
Beni düşündünüz ya bana bomba takviyesi oldu
Kiz takima gireyim de oyle yeniyim deniycem artik :)) Canim kendine gel artik iiyiles hop eski ozaly ol
çok iyi yapmışsın yattıkça daha çok hastalık psikolojısıne giriyor insan.

benim oğluma annem bakıyor . 3 yaşında şuan. eylülde yarım gün ana okuluna başlatmak istıyrum. yakınlarda kaliteli bi devlet okulu var. özele bütçemiz yetmez zaten. benim derdim biraz sosyalleşmesi. paylaşmayı,yaşıtlarıyla oynamayı hiç bilmıyor malesef.

anlaştık :)

sakarya hastanesine bağlı reşadiye tıp merkezi var . orda senem hanıma gittim . çok memnundum ücreti de fazla değildi özel muayenelere göre. ama ramazandan önce bıraktım. hala onun listesiyle devam ediyorum. verdiği tüyolar aklımda. fakat diyet yapmak için fiziki şartları da uygun hale getirmek gerekıyor . dolaptaki ıvır zıvırları yok etmek diyete uygun alışveriş yapmak gerekıyor. onu henüz başaramadım

bravoo :)

kruvasan gibiymiş diyecektim ama aşağıda okudum bildiğimiz kruvasanmış :) kaç kalori acaba

çoközendiriyorsun callan. bilgisayar aldıracağım eve böyle giderse :)

akşam yemek yemedin mi? ben de squat yaparken acıttım dizimi 20 den fazla yapınca acıyor cidden. birden yüklendim galiba.

öğle yemeği yok . ama menü güzel.

1simit 6 dilim ekmek yerinde geçiyor. öğlen de bulgur pilavı ve patates var. miktarları az ama yıne de bol karbonhidratlı bi menü olmuş gibi.

menü de spor da süper

menü güzel de spor da olsa bal kaymak olur valla. öğretmen misin?

geçmiş olsun oğluna. çocuklar hasta olmasın.
Canik duzenledim sonradan unutmusum yazmayi yemek yemeden oluy muuu :)

hm22 hm22 canim aksam yazamadim begenip ciktim msjini oglum durmadi sabah ozaly kendi cvplamis demis kadar oldum :)
Bu arada Günaydın kizlar

Ba
kızlar 3 aylık hedef listesi hazırlayıp ekledim bugun
yeni gelen arkadaşlar 3 aylık hedeflerini söylerlerse yine eklerim
çarşamba menü bildirenleri ekledim
yalnız artık günde 3 dkk da olsa spor zorunlu arkadaş buna uyalım ve menülere suyu da ekleyelim
hedef başarı listelerini ekledim
herkes hedefini belirtince yeni listeyi kaydedeceğim
öğleden sonra perşembe menüleri bildirim yapanları ekleyeceğim,ve kendi menü spor ve suyumu bildereceğim
bunun dışında benden bugunluk bukadar
haftasonu şehir dışındayım,menü bildiriminde bulunamayacağım,pazartesi günü cumartesi ve pazarın menü bildiren ve bildirmeyenlerin listesini hazırlayacağım
kendinize iyi bakın
tekrardan herkesi tebrik ederim
önümüzdeki cuma da böyle güzel sonuçlarla karşılaşmak dileğiyle:KK68::KK68::KK68::KK68:
n

canım ilk başta geldiğimde ben de öyleydim
kızlar hatırlar her gün bir kase çevirdek, 1kase de badem ya da kuruyemiş yiyiyordum,bir de çok iyi kahvaltı yapıyordum,1-2 avuç tulum peyniri 10-15 zeytin 1-2 yumurta..aynı günde hem nesfit hem de etiforom yiyiyordum..ama bunlar benim iyi hallerimdi çünkü doğumdan sonra ilk 5 ay bir günde hem 1 lt dondurmayı yiyiyor hem de bir paket kuruyemişi bitiriyordum..aslında bu da iyi halimdi,40ım içinde mersin yöresine ait tüm yağlı yemekler,şerbetli tatlıları aşırı derecede tükettim,bundan 1 ayda 5 kilo almıştım...
sonuç her şey yavaş yavaş oluyor inşallah
beni buradaki arkadaşlar törpüledi

Hatunlar ozaly geldi ama hala sağlam değil
geçmişe gidip geliorm
ozaly cim özledik seni tatlım yaa tam olarak düzelebildin mi?

Merhaba , ben de yeni bir üyeyim. Hiçbir forum da bulunmadım. Burayı nasıl kullanıcağımı bile bilemiyorum. Yalnız aranızda olmak çok güzel. Kendimi müthiş güvende hissediyorum!
canım hoşgeldin aramıza yavaş yavaş alışırsın sonra da buranın bağımlısı olursun
hergün yazmadan durmamazsın ilk sayfada kurallarımız var ama forumun yeni kullanıcısı olduğun için ben bir sonraki mesajımda buraya ekleyeyim takıma girmek için o kuralları okuyup kabul etmen gerekir

Back
X