Mistik Çayı Faydaları
. Metabolizmayı ççalıştırıcı etkileri bulunmaktadır.
. Kilo verdirici etkileri bulunmaktadır.
. Hazmı kolaylaştırır ve şişkinliği alır.
. Muhteşem aroması sayesinde rahatlama ve gevşeme sağlar.
. Baş ağrısı ve mide bulantılarını giderici etkileri bulunmaktadır.
. Taze tüketildiğinde, mide krampları ve ağrılarına iyi gelmektedir.
. Süt ile hazırlandığında, boğaz yollarını tedavi edici ve öksürüğü giderici etkileri bulunmaktadır.
Mistik Çayı Yan Etkileri
Mistik Çayı doğal bir çay olmadığı için çok fazla miktarda tüketilmesi tavsiye edilmemekle birlikte, herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır. Ancak çok aşırı miktarda tüketilmesi, sindirim sistemini çok aşırı derecelerde çalıştırabileceği için, bağırsak yolları rahatsızlıklarına ve ishale neden olabilmektedir.
Ayrıca emziren anneler ve hamile kadınların düzenli kullanıma geçmeden önce doktorlarına danışmaları gerekmektedir. Bunun dışında, bebek ve çocukların kullanımına açık değildir.
Ayrıca aşırı tüketimi sonucu zamanla aşırı çalışan bağırsaklarda tembelliğe yol açabilmektedir.
Düzenli ilaç kullananlar ve şeker hastaları, tüketmeden önce kesinlikle doktorlarına danışmalı ve doktorlarının önerdiği şekilde tüketmelidir.
Bunları okudum da bugün aramızda emziren anneler vardı onlar iciyorsa icmesin. Bi de sinameki gibi çayı devamlı içip sonra bıraktığınızda bağırsak tembelliği yapar diyor . Bilemedim içsem mi icmesem mi sizce ?
Süt ekleyince çok güzel oldu. Şu ile zor icms
Mistik Çayı Faydaları
. Metabolizmayı ççalıştırıcı etkileri bulunmaktadır.
. Kilo verdirici etkileri bulunmaktadır.
. Hazmı kolaylaştırır ve şişkinliği alır.
. Muhteşem aroması sayesinde rahatlama ve gevşeme sağlar.
. Baş ağrısı ve mide bulantılarını giderici etkileri bulunmaktadır.
. Taze tüketildiğinde, mide krampları ve ağrılarına iyi gelmektedir.
. Süt ile hazırlandığında, boğaz yollarını tedavi edici ve öksürüğü giderici etkileri bulunmaktadır.
Mistik Çayı Yan Etkileri
Mistik Çayı doğal bir çay olmadığı için çok fazla miktarda tüketilmesi tavsiye edilmemekle birlikte, herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır. Ancak çok aşırı miktarda tüketilmesi, sindirim sistemini çok aşırı derecelerde çalıştırabileceği için, bağırsak yolları rahatsızlıklarına ve ishale neden olabilmektedir.
Ayrıca emziren anneler ve hamile kadınların düzenli kullanıma geçmeden önce doktorlarına danışmaları gerekmektedir. Bunun dışında, bebek ve çocukların kullanımına açık değildir.
Ayrıca aşırı tüketimi sonucu zamanla aşırı çalışan bağırsaklarda tembelliğe yol açabilmektedir.
Düzenli ilaç kullananlar ve şeker hastaları, tüketmeden önce kesinlikle doktorlarına danışmalı ve doktorlarının önerdiği şekilde tüketmelidir.
tim
Aydacım, sütle denedin mi memnun musun?
Burcın terzıoğlu nasıl ama dedıgım kadar var dımı
Harika bir kadın. Bayılıyorum kendisine ama dün saolsun eşim bir diziyi daha berbat etti. Ben adama saydırıyordum kızdan ayrıldı diye. Bizimki araya girdi. Kesin bunlar plan kurdu ayrılmadılar dedi.
Ben gecen bölümdeki mektup sahnesınde ıptal olmustum aglamaktan
Harikaydı gerçekten.
günaydınlarr bu sefer regli beni mahvetti yaa bi halsizlik varki sormayın uykum var acaip şekilde
Kaptanım, hiç kıyamıyorum sana yahu. Eve gidince çocuklar, işte zaten mecbur derken kendine neredeyse hiç zaman ayıramıyorsun.
Hatunlar ozaly geldi ama hala sağlam değil
geçmişe gidip geliorm
Ozalycim hoşgeldin kuzum.
Her şey üst üste geldi ama kendini toparlamaya başlamışsın.
Eksikliğin hiç hissedilmez olur muymuş..
çok iyi yapmışsın yattıkça daha çok hastalık psikolojısıne giriyor insan.
benim oğluma annem bakıyor . 3 yaşında şuan. eylülde yarım gün ana okuluna başlatmak istıyrum. yakınlarda kaliteli bi devlet okulu var. özele bütçemiz yetmez zaten. benim derdim biraz sosyalleşmesi. paylaşmayı,yaşıtlarıyla oynamayı hiç bilmıyor malesef.
anlaştık :)
sakarya hastanesine bağlı reşadiye tıp merkezi var . orda senem hanıma gittim . çok memnundum ücreti de fazla değildi özel muayenelere göre. ama ramazandan önce bıraktım. hala onun listesiyle devam ediyorum. verdiği tüyolar aklımda. fakat diyet yapmak için fiziki şartları da uygun hale getirmek gerekıyor . dolaptaki ıvır zıvırları yok etmek diyete uygun alışveriş yapmak gerekıyor. onu henüz başaramadım
bravoo :)
kruvasan gibiymiş diyecektim ama aşağıda okudum bildiğimiz kruvasanmış :) kaç kalori acaba
çoközendiriyorsun callan. bilgisayar aldıracağım eve böyle giderse :)
akşam yemek yemedin mi? ben de squat yaparken acıttım dizimi 20 den fazla yapınca acıyor cidden. birden yüklendim galiba.
öğle yemeği yok . ama menü güzel.
1simit 6 dilim ekmek yerinde geçiyor. öğlen de bulgur pilavı ve patates var. miktarları az ama yıne de bol karbonhidratlı bi menü olmuş gibi.
menü de spor da süper
menü güzel de spor da olsa bal kaymak olur valla. öğretmen misin?
geçmiş olsun oğluna. çocuklar hasta olmasın.
Seyyahcım, kardeşim özel bir yere gidiyor.
Seansı 25 TL. Bir de üzerine her seansta ışın verip iştah kesiyorlarmış. Pek memnunlardı. İhtiyaç olursa aklında bulunsun.
Eskişehirde sanırım diyetisyen fiyatları diğer şehirlere göre çok uygun.
Merhaba , ben de yeni bir üyeyim. Hiçbir forum da bulunmadım. Burayı nasıl kullanıcağımı bile bilemiyorum. Yalnız aranızda olmak çok güzel. Kendimi müthiş güvende hissediyorum!
Mine abla hoşgeldin aramıza. Ne güzel anlatmışsın kendini.
hm22
canim aksam yazamadim begenip ciktim msjini oglum durmadi sabah ozaly kendi cvplamis demis kadar oldum :)
Bu arada Günaydın kizlar
Yuppecim ne kadarlıktı senin minnak?
kızlar leslie beni hiç terletmiyor yormuyor
jilliandan sonra hafif geldi sanırım
neyse bugun
2 mile leslie yaptım
sonra jillian level 3 yaptım (4 kg ağırlıkla beraber güzelce terimi attım)
10 dakika stretching
200 kere gym stick twist
100 kere dumbell side bend
25 kere 4kg ağırlıkla squat
birkaç küçük egzersiz daha
Alıştığın için oluyordur Callancım. Ben Jillian yapmamama rağmen beni de etkilemiyor Leslie.
kaptan 2 çocuk arasında bu kadar yaş farkı nasıl oluyor. ben de 5-5,5 yaş olarak planlıyorum allah izin verirse.
sen aşmışsın kendini callan. geçen sene büroda koşu bandı vardı bir saat 6-7 hızla yürüdüm yorulmazıdm. şimdi nasıl hantal hissediyorum kendimi. vucut alışınca istiyor.
tansiyonun düştü heralde. ara öğünlerde ayran içmeye çalışsan. insan acıkınca gözü bişey görmüyor. acıkmadan yemek lazım
Seyyahcım, benim kardeşimle aramda 14 yaş var.
Annemler pek memnun durumdan.
Kızlar dün neler oldu anlatamam

Dün benimkiyle dışarı çıktık, bi de onun liseden arkadaşları Ankaraya gelmiş onlarda geldi.
4 tanımadığım kız da vardı aralarında.
Benimkine birtanesi bir sarıldı ' aaaa ne kadar değişmişssin sen maşallah' falan dedi.
Bende hemen elini tuttum benimkinin

Kız bütün gece ona bakıp durdu, artık o kadar sinirlendim ki saat 10 falandı,
ben gidiyorum siz eğlenin dedim

Kalktım gittim , aradı tolga beni, bekle kendi içtiklerimizi ödeyip geliyorum dedi.
Ama ben ağlamaya başladım

Kız resmen ben orada yokmuşum gibi bakışlariyla yedi tolgayı.
Tolga yanıma gelince de aynen böyle söyledim, tabi dedim senin gibi yakışıklı adamın yanında kilolu bir kız görünce kim takar ki beni dedim, resmen bakışlarıyla saldırdı sana dedim

O da aşkım bir daha sakın kendine bu lafı söylemiyorsun , o kızın ne yaptığı da hiç umrumda değil dedi, hiçbir kadın senin ağlama sebebin olmasın tırnağın olamazlar dedi, bir daha da asla böyle bırakıp gitmiyorsun, aşkım kalkalım mı de, beraber kalkarız tamam mı dedi

Ama kızı görcektiniz kızlar bi daha karşıma çıkarsa saçına yapışcam

Kuzum keşke yapmasaydın öyle.
Böyle durumlarda resmen karşındakinin eline koz vermek gibi oluyor.
Sen sevgiline güvenmiyor musun? Güveniyorsun..
Eee, o zaman bırak düşsün içine ne olacak ki.
Sevgilin de fark edip, sana daha fazla ilgi gösterir o anda.
Ayrıca sen gerçekten çok güzelsin.
Kiloları da, daha güzel olmak için değil de kendine güvenini kazanmak için vermelisin yoksa.
Dış güzellik gelip geçicidir, önemli olan insanın içindeki değerler.
Verirsin 50.000 TL. Komple
estetik olursun ortaya afet-i devran çıkar ama için kötüyse ne olacak?
Eşimle tanıştığımda 55 Kg falandım. Zaman zaman kilo aldım, zaman zaman verdim ama hiç bir zaman ne tavrı değişti ne de sevgisi.
Eğer böyle bir durum olsaydı, eşim gözümde sıfırın da altında olurdu.
Bu arada günaydın, dün eve gelince sinirden çok ağladım, ama yeter bu kadar, maalesef benim erkek arkadaşım bebek yüzlü uzun boylu kaslı falan bir insan olduğu için ben hayatımı kendimden daha güzel ve zayıf herkesten kıskanarak geçiniyorum. ve artık bu duruma dayanamıyorum, kendimi düzeltmem lazım, tolganın beni çok sevdiğini biliyorum ama ben kendimi onun karşısında aciz ve eksik görüyorum resmen, bu durumu değiştirmem lazım

Gözdecim, ne olduğu hiç önemli değil.
Benimkine de Keremcem'in kopyası derler ama desinler.
Bu adam çirkin de olsaydı, 500 Kg da olsaydı benim için dünyadaki tek yakışıklı adam olacaktı.
Emin ol sevgi varsa gerisi faso fiso.
Hiç üzme böyle şeylerle kendini.
bu arada ben hala işe gitmedim, 2 kere aradılar hiç keyfim yok gitmicem valla

Çok iyi bir çalışanım yakında kovulcam
İşte onu yapma şekerim.
Kendine zarar verirsin bak belli olmaz çıkarırlar falan, ne gerek var moral bozmaya.
Çok sinir bozucular.
Programı takip etmiyorum da, arada açıyorum geçiyorum karşılarına, bildiğin kesiyorum kızları.