Bağladım onu da Seyyahcım, hem de renk takıntıları varsa diye, pembe, sarı, siyah bağladım.

Ama bizim çift bildiğin aşk yaşıyor sürekli.
Seyyahcım, evet kullanabilirsin. Her tarife değil ama genelde 1, 1.5 tatlı kaşığı kadar atıyorum ben.
Aslında belki benimkisi tam smoothie sayılmayabilir. Biraz uydurmalar katıyorum. 2 su bardağı süte, 2 yemek kaşığı yoğurt koyuyorum genellikle. Elma kesinlikle tavsiye etmiyorum. Onun haricinde her şey yakışıyor ama benim favorim; muz ve portakal. Portakalın hiç beyazlığı kalmayacak şekilde soyup küçük küçük doğruyorum, muzu da aynı şekilde. İçine fındık ve çikolata harika gidiyor. Napoliten miydi şu çocukluk yıllarımızın çikolatası, onun antep fıstığı çok yakışıyor.
Aydacım, çikolataya dikkat etmek de fayda var. Ben nadir çikolatalı olanını yaptım ama 2 tane napoliten antep fıstığı attım. Sütü genellikle yarım yağlı kullandım ama fark edeceğini zannetmiyorum. Markette de belli aldığım bir süt olmadığından, evde o an ne varsa onu kullanıyorum. El blenderı kullanıyorum. Yanında verilen karıştırma kabına koyuyorum tüm malzemeler, sıçramayı engelliyor. Hindistan cevizi, pastalara kullanılanlardan kullanıyorum. Bence ana malzeme olarak; portakal, muz, çilek, fındık, hindistan cevizi, tarçın al. Ben bulamadım migrosa falan gidemedim ama donmuş böğürtlen veya frambuaz alabilirsin. Onun haricinde evde ne bulursan, kafana göre at gitsin. Amaç uydurmak zaten. Daha eğlenceli oluyor.
Ben de okudum onu seyyahcım ama bu havada deneyemedim tabi. Hatta yeşil çayla yapılanı da okudum ama tadını kaçırmak istemedim. En güzeli dediğin gibi uydurma ama burada farklı şeyler deneyince paylaşıp en iyisini bulabiliriz.
Bu arada tatlandırıcı kullanıyorum içine.
Kaptanım, bir de benim kabızlık sorunumu çözüldü bu hafta. Spor mu yoksa bu karışım mı bilmiyorum ama günde 1 bazen 2 gittim. Normalde haftada 1 gidiyorum ben.
Kaptanım, smoothie de dene bak, enerjini toplamana yardımcı olur en azından.