Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaç kilodan kac kiloya düştün canm sen bide ne kadar zmnda
doğum sonrası 8 ay önce 71 kgdım,3,5 ay önce buraya 66 kg ile geldim,şimdi 58.0 kg oldum
1 ay seninle çalışalım sonrasında kendi düzenini oturtursun,istediğin gibi hareket edersin,1 ay benimsin :))

slm hanımlar
callan ne yaptın saçların
hayrîş hoşgeldîn aramıZa callan ın dedîklerini tutarsan kısa sürede sağlıklı olarak kg verîrsîn
kızlar ben gala öksürüyorum çok kötü astım krizine girer gibî yarın tekrar dr a gitmeyî düşünüyorum menülerim saçma o yüzden yazmıyorum öksürük geçsin diye ballı karabiberli sütler tereyağlı pekmezler aklınıza gelen her türlü kocakarı ilaçlarını yapıyorum sizin bildiğinşz başka yöntemler var mı
Sagol canm hosbulduk geçmiş olsun canm. 1çay bardağı sekeri karamez ediyorsun karemelize olduktan sonra 2cay bardagi su koyuyorsun 1tatli kasığıda nane koyuyorsun o iyice kayniyo 5dakika 2dakika demlendikten sonra 2yudum iciyorsun gunde 4 5 kere 2yudum cocuklarada aynisini yapiyo bizim babaanne ama super geciyo inşallah seninde gecer

slm hanımlar
hayrîş hoşgeldîn aramıZa callan ın dedîklerini tutarsan kısa sürede sağlıklı olarak kg verîrsîn
kızlar ben gala öksürüyorum çok kötü astım krizine girer gibî yarın tekrar dr a gitmeyî düşünüyorum menülerim saçma o yüzden yazmıyorum öksürük geçsin diye ballı karabiberli sütler tereyağlı pekmezler aklınıza gelen her türlü kocakarı ilaçlarını yapıyorum sizin bildiğinşz başka yöntemler var mı
çok geçmiş olsun kaptanım
iki seferdir gidiyorum bu kuaför kapalı,eve en yakın kuaföre gidiyorum ki çabuk dönebileyim ama bu kuaför nasıl para kazanıyor anlamadım :)) neyse vardır hayır,eşim yarım saat sonra aradı,kızımız büyüğünü yapmış,bezden taşmış,eşim ıslak mendil ve alt değiştirme bezini bulamamış,öyle beni kapıda bekliyorlardı:KK48:

doğum sonrası 8 ay önce 71 kgdım,3,5 ay önce buraya 66 kg ile geldim,şimdi 58.0 kg oldum
1 ay seninle çalışalım sonrasında kendi düzenini oturtursun,istediğin gibi hareket edersin,1 ay benimsin :))
Supersin canm yaaa maşallah maşallah :))) ömur boyu seninle olmaya razıyım bennn :)))

tamam hayris o zaman gelelim kurallara
1) kendine örnek bir kadın vucudu bul,resmi kaydet ve her gün ulaşmak istediğin vucuda bak
2)kimseye diyetteyim deme(eşin de dahil),çünkü diyette değiliz,sağlıklı besleniyoruz
3) insanlara misafirlikte hayır demelisin bu bir ay ya da bir şekilde geçiştir
4) her sabah aç( su bile içmeden) çıplak tartılmanı istiyorum,bunu şundan istiyorum,yaptıklarımız senin bünyene doğru mu..yoksa hergün kilo vermezsin zaten (kilo veremediğin günlerde asla moral bozmak yok)
5) yavaş giden kilo kalıcıdır,kilo vermek sabır işidir,sabırla yavaş yavaş yürümeni istiyorum,önemli olan devamlılık,o hafta 100 gr bile versen kar
6) duygusal sorunlar karşısında asla yeme atağına girmeni istemiyorum.duygusal ve fiziksel açlığı karışmamalı,açlığını karnına sormalısın
7) hafta içi her gün başlangıç olarak 1 mile leslie yapmanı istiyorum,haftasonu kasların dinlensin

8)İçecekler sekersiz içilecek
9) tavuk çok hormonlu olduğundan tavsiye etmiyorum
10) pilav makarna hayatımızdan çıkacak
11) 2 lt su kesinlikle gecilecek
12) hergün bana menünü sporunu,içtiği suyu bu sayfada bildireceksin
13) akşam 19dan sonra hiçbir şey yemek içmek yok,sabah kahvaltısına kadar( su istediğin zaman istediğin kadar içebilirsin)

şimdi menülere gelelim
haftaiçi 5 gün
sabah: 1 yumurta(haşlanmışı tercih et ama sıkınca tavada da yapabilirsin), avcunun yarısı kadar peynir, 5 zeytin, 2 tam buğday ekmeği
ara: 1 avuç yer fıstığı ya da 6 badem ya da 3 ceviz
öğlen: 1 tabak sebze yemeği ya da etli yemek ya da balık+ 1 kase yoğurt
ara:2 meyve
akşam:çoookkk büyük porsiyon yağsız tuzsuz salata yanına var olan yemekten 3 yemek kaşığı, yada 1 balık
ara: sütlü kahve
haftasonu
öğlen 2ye kadar kendi istediklerini yiyebilirsin
öğlen 2'den sonra sadece sıvı içecekler alınacak:bol bol su, sütlü kahve (2 bardağı geçmeden) smoothi ( robotun içine süt yoğurt,istediğin meyvelerden,bal,kakao, fındık ceviz,işte ne istersen atabilirsin,3 bardağı geçmeyecek şekilde içebilirsin)
haftasonu menülerini bana rapor ederken öğlen ikiye kadar ne yediği yazma,2 den sonra içtiklerini rapor et
daha hızlı kilo vermek istersen haftasonu sabahtan yediklerine dikkat et

1) kendine örnek bir kadın vucudu bul,resmi kaydet ve her gün ulaşmak istediğin vucuda bak
2)kimseye diyetteyim deme(eşin de dahil),çünkü diyette değiliz,sağlıklı besleniyoruz
4) her sabah aç( su bile içmeden) çıplak tartılmanı istiyorum,bunu şundan istiyorum,yaptıklarımız senin bünyene doğru mu..yoksa hergün kilo vermezsin zaten (kilo veremediğin günlerde asla moral bozmak yok)
5) yavaş giden kilo kalıcıdır,kilo vermek sabır işidir,sabırla yavaş yavaş yürümeni istiyorum,önemli olan devamlılık,o hafta 100 gr bile versen kar
6) duygusal sorunlar karşısında asla yeme atağına girmeni istemiyorum.duygusal ve fiziksel açlığı karışmamalı,açlığını karnına sormalısın
7) hafta içi her gün başlangıç olarak 1 mile leslie yapmanı istiyorum,haftasonu kasların dinlensin

13) akşam 19dan sonra hiçbir şey yemek içmek yok,sabah kahvaltısına kadar( su istediğin zaman istediğin kadar içebilirsin)

şimdi menülere gelelim
haftaiçi 5 gün
sabah: 1 yumurta(haşlanmışı tercih et ama sıkınca tavada da yapabilirsin), avcunun yarısı kadar peynir, 5 zeytin, 2 tam buğday ekmeği
akşam:çoookkk büyük porsiyon yağsız tuzsuz salata yanına var olan yemekten 3 yemek kaşığı, yada 1 balık
haftasonu
öğlen 2'den sonra sadece sıvı içecekler alınacak:bol bol su, sütlü kahve (2 bardağı geçmeden) smoothi ( robotun içine süt yoğurt,istediğin meyvelerden,bal,kakao, fındık ceviz,işte ne istersen atabilirsin,3 bardağı geçmeyecek şekilde içebilirsin)
haftasonu menülerini bana rapor ederken öğlen ikiye kadar ne yediği yazma,2 den sonra içtiklerini rapor et

Şimdi canm
1tavuk hic mi yemiycegiz
2hafta içi hep ayni menumu
3hafta sonu 2den sonra hicbirsey yemeyip tek sivi mi tuketilecek eger öyleyse 2 cok erken degil mi :))) bilgilerin icin teşekkürler allah razi olsun

şimdi menülere gelelim
haftaiçi 5 gün
haftasonu

Canim ben çok aşırı uyuyan çok seker tüketen biriyim çok tembel bi insanim yaa :( senin sayende inşallah atlaticam bunu

Şimdi canm
1tavuk hic mi yemiycegiz
2hafta içi hep ayni menumu
3hafta sonu 2den sonra hicbirsey yemeyip tek sivi mi tuketilecek eger öyleyse 2 cok erken degil mi :))) bilgilerin icin teşekkürler allah razi olsun
sen bilirsin tavuk konusunda,ben kendim çok hormonlu gıda olduğu için yemiyorum
hafta içi değişimleri yazdım,ya badem ya fıstık ya da ceviz mesela,hepsi bir arada değil,sebze seçimin sana kalmış ya da balık ya da et yiyebilirsin; bunların 3ü bir arada değil,akşama 3 kaşık yiyeceğin yemeği de sen belirliyorsun..haftasonu sıkılmaman için özgürlük alanı oluşturdum ama bu fazladan kalori alımını dengelemek için içeceklerle telafi edebileceğimizi düşündüm..smoothi çok besleyici olduğu için 2 erken diye düşünme,bu hafta bizim grup tüm gün sadece smoothi içebiliriz,menüleri görünce şaşırma sakın
diyet kalorin 1300-1400 civarı ,öyle düşük kalorili bir diyet değil
sağlığın için ve midenin küçülmesi için, uyku halinden uzaklaşmak için bu düzene uyman iyi olacak
bir dee gazlı içecekler çokkk zararlı asla tüketmeni istemem,ayrıca kalorililer de...
son bir şey,asla oturma, sürekli ev işi yap,aktif ol,bu çokkk kilo verdiriyor,eriyip gidersin böylelikle hiç merak etme

kızlar hmcim smoothiyle doyuyordu çünkü o uzun zaman dukan yaptı,midesi küçüktü,uzun zamandırda porsiyonları baya küçüktü
benim de zamanla midem küçüldü,şimdi ben de büyük porsiyonlar yiyemiyorum
kaçamak yok değil mi haftasonu
ozalycim helvayı görmedim:KK12:
Bende görmedim zaten callanım
Kağıt gibi yapmışlar 3 kaşıkta bitti neredeyse ;)

slm hanımlar
Canımıniçi gecmiş olsun

kızlar yaa felaket felaket üstüne kombi bozuldu servis sabaha gelecek saat 3 ten beri çalışmıyor banyo işi yalan oldu duş almadan işe gideceğim kazakları giydik kat kat ısıtıcı yeteri kadar ısıtmıyor çörekotu yağı kolay servey onu hemen yapayım şekeri karamelize etme işi gözümde büyüdü hayriş benden haberler bu kadar görüşmek üzere

Kendımı MISIR gıbı hıssedıyorum 7 yıl kıtlık,7 yıl bolluk gıbı vucudum, haftasonu ve haftaıcı :KK70:

Sabah peynir 1 zeytin 1 baRdak cay haftasonu sebebiyle 2 minik sosis
Ogle yok
Boll su
Aksam mercimek çorbası ıspanak yemegi 1 dilim tam bugday ekmegi
2 litreden fazla su 2 nescafe 4 yudum fanta ;)
Sabah 10da ciktik Aksam ustune kadar disardaydim spor niyetine :)

Merhaba kızlar şekeri karamize etmek ne oluryor benim kızıma da 2 aydır var 3 doktor a getirdim ilaç vermiyorlar artık
kendi kendine aticak diyorlar atamiyor malesef

Bugun yediklerim

Sabah 11 kahvaltı
iki dl buğday ekmeği peynir zeytin 2 haşlanmış yumurta

Öğlen Redbull :( içim yandı dayanamadım :))

akŞam karışık etli sebze yemeği bi tabak
ve kocaman bir salata ekmek yok

Şu 2 lt fazla oldu bugün

Yemekten sonra bi tane mango

Bugun yediklerim

Sabah 11 kahvaltı
iki dl buğday ekmeği peynir zeytin 2 haşlanmış yumurta

Öğlen Redbull :KK43: içim yandı dayanamadım :))

akŞam karışık etli sebze yemeği bi tabak
ve kocaman bir salata ekmek yok

Şu 2 lt fazla oldu bugün

Yemekten sonra bi tane mango
canım enerji içecekleri çokk sağlıksız,hayatın boyunca içme bence
kalorileri de çok yüksek

Back
X