• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı Muzlu elmalı light süt
Öğlen gene Muzlu elmalı light süt
Akşam bir tabak yoğurtlu makarna
1 parmak patates börek
2 bardak nescafe
Jillian à başladım 8. Dakikada kızım rahat vermedi
80 squat

Sevgili rakibelerim bu hafta gene toparlayamıjam galiba
Bu sıralar hayata yetişemiyorum
Zamanım yetmiyor kendime
Kızım bu sıralar babayla durmak istemiyor her an dibimde
Neyse perşembe ye kadar. toparlanamazsam ben 2 haftalığına izne çıkmak istiyorum
Sizinde yüzdenizi düşürmek istemiyorum
Callan ve yuppecim ben rakibelikten ayrılayım siz ikiniz devam edin umarım kısa zamanda güçlü bir rakip olarak kapışırız
İyi geceler güzeller
isteğin reddedildi:KK12:
biz artık hep rakibiz:KK60::KK19:
ben de hala +500gramdayım,hiç moral bozuyormuyum bak
karbonhidrat alacaksan sabah al, akşam yemeğini geçiştir,hafif yap kilo verirsin

Pişt, Ozalycim gel buraya bakalım.
Şekerim, yarıştan kaçmak olur mu hiç?
Var ya bu Callan ve Yuppe seninle nasıl dalga geçer sonra biliyor musun?
Sakın bak sakın. :KK68::KK68:
Takımız biz. Yüzdemiz düşecek de yükselecek de. Birimiz düşünce diğerlerimiz kaldıracak. Olmadı hep beraber dibe batacağız ama beraber.
İzin yok sana, bol spor, sağlıklı beslenmeler ve miniklerinle kıpır kıpır günler var.
aynen katılıyorum hmciğime

Teşekkür ederim hmcim desteğin için ama yetişemiyorum.
Kendimde de o gücü görmüyorum bu sıralar
Zaten perşembe ye kadar beklicem baktım hala adapte olamıyorum o zaman
bu ara hepimizde var o sıkıntı galiba
ben 60lı kiloların başında kilo verememeye başlamıştım,takıma zayıf bir kız geldi,ben hemen kıza özel mesaj attım,dedim senin sırrın ne :)) o da bana şunu söyledi:'' yemeği geçiştiriyorum,şu işi de yapayım sonra yerim,bunu da yapayım sonra yerim..sütlü kahve ve light yoğurt iştahı kesiyor,acıktığımda bunları yiyiyorum,sabahları tam buğday yiyiyorum,tokluk hissi veriyor..kendime yemeğin zevk olduğunu unut,yemek yaşamak içindir diyorum..özge ulusoy bile yılda birkaç kez pizza yiyiyormuş'' dedi
gerçekten bu kızın söyledikleri bende dönüm noktası oldu,çünkü tüm söyledikleri işe yarıyor..sonradan onu buralarda göremesem de canı gönülden teşekkür ediyorum,bu arkadaş sayesinde midem küçüldü çünkü
yemeği elime aldığımda ben bundan zevk almamalıyım diye düşünüyorum
sütlü kahve, tatlı ihtiyacımı gideriyor gerçekten
tam buğdayın glisemik indeksi düşük olduğu için tok tutuyor,bunu hepimiz biliyoruz
bir de bence alınan kalorinin tamamına yakını gün ışığı varken alınmalı..ben sabah saatlerinde fazla yiyiyorum,genelde 5 gibi de yemeği bırakıyorum..böylece çok hafif hissediyor,tartı da iyi şeyler görüyorum,maşallah
bir de akşama balık salata çok kilo verdiriyor
meyvenin yanına yoğurt çok tok tutuyor
yoğurt mucizevi bence,üzerine pul biberi ekiyorum,bir kase dolusu yiyiyorum
zaten süt ürünleri kemik erimesini engellenmek için şarttt
iş işten geçmeden saağlıklı ve hafif beslenmeliyiz
ileride hastalıklara yakalanırsak,zaten bir sürü yiyecek yasaklanacak,diyet yapmamız istenecek
o vakit gelmeden önlemimizi alalımm
amaç: sağlıklı beslenmek, sporu alışkanlık haline getirmek
yoksa yarışma filan bahane...eğlenceli bir şekilde kilo verelim diye...

Teşekkür ederim hmcim desteğin için ama yetişemiyorum.
Kendimde de o gücü görmüyorum bu sıralar
Zaten perşembe ye kadar beklicem baktım hala adapte olamıyorum o zaman
bu arada ozalycim bu rekabet olayı seni motive etmiyorsa istersen ben yuppeyle yarısayım,ben biraz da eğlenelim diye yapmıştım..benim eski rakibem dagyolu beni 6-2 filan yenerek gitti,ben sürekli yenildiğim için artık kilolarımız yarışsın dedik,skoru sayamaz hale gelmiştik:KK70::KK70::KK70:yenildim ama yine de ikimiz de güzel kilolar verdik:KK9:

kilo vermede en önemli şey motivasyon
hergün kendine zayıflamayı nekadar cok istediğini söylemelisin
çokk çokkk çokk istiyorum,ben neden bu kızlar gibi olmayayım,neden hayatımı şişman sürdüreyim,iç çamaşırlarım giysilerim güzel dursun istiyorum,hafif bir vucudun zerafetini tatmak istiyorum,yemekler yenirken,hayır diyebilmek; hayır diyebildiğimi göstermek istiyorum.çünkü ben iradeli ve güçlü bir kadınım...

62980094758608354wPPMu78Qc.jpg

03-fit-girls-40-pic.jpg

body-fit-fitness-girl-Favim.com-833064.jpg

0b0a25a9d0dddd9dc93c7e48a17f9e53.jpg

a4a745f1a42d19f5d6e21bca300ea292.jpg

beach-fashion-bikini-body-boy-and-girl-Favim.com-1042734.jpg

ben deeee bu kıyafetlerle spor yapmak istiyorum :
large.jpg

bu arada ozalycim bu rekabet olayı seni motive etmiyorsa istersen ben yuppeyle yarısayım,ben biraz da eğlenelim diye yapmıştım..benim eski rakibem dagyolu beni 6-2 filan yenerek gitti,ben sürekli yenildiğim için artık kilolarımız yarışsın dedik,skoru sayamaz hale gelmiştik:KK70::KK70::KK70:yenildim ama yine de ikimiz de güzel kilolar verdik:KK9:
Canım benim hoşuma gidio ama motivasyonumu bozan rakibelik değil kendim bozdum
Hastalanmadan önce otomatiğe başlamıştım az ye ve spor.sanki sporuzorunlu birşeymiş gibi üşenmeden pes etmeden yapıyordum ama ne zaman hasta oldum ve birkaç gün yattım işte ondan beri toparlayamıyorum. Bütün düzenimi bozdu.
Spor yapmayı istiyorum çünkü spor yapınca görevimi yerine getirmişim gibi huzura kavuşuyorum. Ama şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum külfet geliyor spor

Canım benim hoşuma gidio ama motivasyonumu bozan rakibelik değil kendim bozdum
Hastalanmadan önce otomatiğe başlamıştım az ye ve spor.sanki sporuzorunlu birşeymiş gibi üşenmeden pes etmeden yapıyordum ama ne zaman hasta oldum ve birkaç gün yattım işte ondan beri toparlayamıyorum. Bütün düzenimi bozdu.
Spor yapmayı istiyorum çünkü spor yapınca görevimi yerine getirmişim gibi huzura kavuşuyorum. Ama şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum külfet geliyor spor
birkaç gün kendini zorlayarak yap,sonra yine bağımlısı olacaksın
arada bende de oluyor,kendimi çok zorluyorum,sonra yine geçiyor
pes etmek yok ozalycim
bugun yediğin her şeyin fotoğrafını çek ve bize yolla
fotosunu çekmediğin şeyi yemee

günaydınlar
Kaynar ne akrepcim? Hiç adını bile duymadım ben. Alayım da evde dursun ne olur ne olmaz.

Dimi yahu? Bazen gün 30 saat olsa diyorum. Bir de şaşırdığım, insanların nasıl sıkılacak zaman bulduğu.

Kaptanım, olma zaten aktif.
Sen bol bol dinlen ve iyi ol yeter.

Kız, zaten servey yaptı onu. Başka kim yapar. :KK53::KK53:

Aman, bir ıspanak olsa da yesekk. :KK70::KK70:
canım kaynar mersin adana yöresinde olan genelde lohusalara falan verilen bir çeşît şçecek içinde tarcın zencefil karabîber karanfil daha bi sürü baharat var. belji ordakî aktarlarda da vardır
ozaly tatlım vende tam moda gîrdîm gasta oldum canım spor yapnak istiyor yasak bişey yemek istemiyor canım sabah 5 tane ilaç aldım şimdi zorla bileyler yiyeceğim
callan cım maşallah gene motivasyon tavan yaptı sabah sabah
dün sabah tartılmıştım 69,6 yı görüp môralim bozulmuştu bu sabah 68.5 u gördüm bende genüz artıdayım haftasonu heralde 1 kg ya yakın tereyağı pekmez içmişimdir bakalım cumaya ne olacak

günaydınlar
canım kaynar mersin adana yöresinde olan genelde lohusalara falan verilen bir çeşît şçecek içinde tarcın zencefil karabîber karanfil daha bi sürü baharat var. belji ordakî aktarlarda da vardır
ozaly tatlım vende tam moda gîrdîm gasta oldum canım spor yapnak istiyor yasak bişey yemek istemiyor canım sabah 5 tane ilaç aldım şimdi zorla bileyler yiyeceğim
callan cım maşallah gene motivasyon tavan yaptı sabah sabah
dün sabah tartılmıştım 69,6 yı görüp môralim bozulmuştu bu sabah 68.5 u gördüm bende genüz artıdayım haftasonu heralde 1 kg ya yakın tereyağı pekmez içmişimdir bakalım cumaya ne olacak
sen iyileşte kaptanım,sağlık olsun,kilo verilir..

Bugun ki menum
Sabah light peynirli tost
Ogle 1 adet biber dolma 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara yok
Aksam tarhana çorbası Yoğurtlu
1.5 lt su spor yok :KK43:
hafif bi menü olmuş yuppe
Sabah 2yumurta-peynirli omlet,mistik cay
Ara yesilcay,elma
Öğlen az domates c,az nohut y,roka salatası
Sade tkahvesi
Aksam yoğurt, çiğ ıspanak,10 fındık
2 lt su
Leslie 2 mil
30 dk yuruyus:)))
çiğ ıspanak ne yaw? çiğ çiğ mi edin ıspanağı
Kızlar menüm de gelsin.
Sabah:
- 2 bardak çilekli muzlu smoothie

Öğle:
- Fındıklı kahve

Akşam:
- 2 tane tavuk baget
- 1 kase yoğurt

Spor:
- 45 dakika eliptik( Nasıl iyi geliyor yoğunluğun arasında var ya)
- 3 litre su
- 4 fincan sade kahve
smoothie yi 1 öğüne düşürmüşsün bakalım böyle nasıl olacak hm cim.
Kahvaltı Muzlu elmalı light süt
Öğlen gene Muzlu elmalı light süt
Akşam bir tabak yoğurtlu makarna
1 parmak patates börek
2 bardak nescafe
Jillian à başladım 8. Dakikada kızım rahat vermedi
80 squat

Sevgili rakibelerim bu hafta gene toparlayamıjam galiba
Bu sıralar hayata yetişemiyorum
Zamanım yetmiyor kendime
Kızım bu sıralar babayla durmak istemiyor her an dibimde
Neyse perşembe ye kadar. toparlanamazsam ben 2 haftalığına izne çıkmak istiyorum
Sizinde yüzdenizi düşürmek istemiyorum
Callan ve yuppecim ben rakibelikten ayrılayım siz ikiniz devam edin umarım kısa zamanda güçlü bir rakip olarak kapışırız
İyi geceler güzeller
ozallcim smoothielrin birini akşama alsan akşam yemeğini de öğlene alsan sorun çözülecek aslında. hemen moral bozmaca yok. hani hasta olunca yattıkça daha da hasta oluruz ya, bu da onun gibi bişey. takımın ortalamasını düşürüyorum diye izne çıkarsan toparlanman daha da zaman alır. hem her hafta birinci olmk zorunda da değiliz canım :D
bu ara hepimizde var o sıkıntı galiba
ben 60lı kiloların başında kilo verememeye başlamıştım,takıma zayıf bir kız geldi,ben hemen kıza özel mesaj attım,dedim senin sırrın ne :)) o da bana şunu söyledi:'' yemeği geçiştiriyorum,şu işi de yapayım sonra yerim,bunu da yapayım sonra yerim..sütlü kahve ve light yoğurt iştahı kesiyor,acıktığımda bunları yiyiyorum,sabahları tam buğday yiyiyorum,tokluk hissi veriyor..kendime yemeğin zevk olduğunu unut,yemek yaşamak içindir diyorum..özge ulusoy bile yılda birkaç kez pizza yiyiyormuş'' dedi
gerçekten bu kızın söyledikleri bende dönüm noktası oldu,çünkü tüm söyledikleri işe yarıyor..sonradan onu buralarda göremesem de canı gönülden teşekkür ediyorum,bu arkadaş sayesinde midem küçüldü çünkü
yemeği elime aldığımda ben bundan zevk almamalıyım diye düşünüyorum
sütlü kahve, tatlı ihtiyacımı gideriyor gerçekten
tam buğdayın glisemik indeksi düşük olduğu için tok tutuyor,bunu hepimiz biliyoruz
bir de bence alınan kalorinin tamamına yakını gün ışığı varken alınmalı..ben sabah saatlerinde fazla yiyiyorum,genelde 5 gibi de yemeği bırakıyorum..böylece çok hafif hissediyor,tartı da iyi şeyler görüyorum,maşallah
bir de akşama balık salata çok kilo verdiriyor
meyvenin yanına yoğurt çok tok tutuyor
yoğurt mucizevi bence,üzerine pul biberi ekiyorum,bir kase dolusu yiyiyorum
zaten süt ürünleri kemik erimesini engellenmek için şarttt
iş işten geçmeden saağlıklı ve hafif beslenmeliyiz
ileride hastalıklara yakalanırsak,zaten bir sürü yiyecek yasaklanacak,diyet yapmamız istenecek
o vakit gelmeden önlemimizi alalımm
amaç: sağlıklı beslenmek, sporu alışkanlık haline getirmek
yoksa yarışma filan bahane...eğlenceli bir şekilde kilo verelim diye...
ayy ne kadar güzel şeyler anlatıyorsun sen callan.

günaydın arkadaşlar
kaptancım çok geçmiş olsun.

dünkü menüm:
sabah: 1 yağsız peynirli tost(buğday ekmeği) 1 bardak süt
öğle: 1 kase ezogelin çorba 2 dilim ekmek(beyaz ekmek)
aralarda bool çay içim ısınsın diye
akşam: 1 yemek kaşığı bulgur pilavı -1 yemek kaşığı pırasa- köyden gelen odun fırınıda pişen ekmeklerden
ara: 1 dilim rulo pastanın kek kısımlarından ve çay
kızlar çok güzel koktu yemeden duramadım. akşam yemeği de az olduğu için yedim valla :(

spor yok. bu akşam eşim geç gelecek leslie yapacağım inşallah
su her zamankı gibi 2 lt.

Kaynar ne akrepcim? Hiç adını bile duymadım ben. Alayım da evde dursun ne olur ne olmaz.
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama bizim burda aktarlarda ve büyük marketlerde bulunur.
Sen de bir sor istersen aktara..Kutu içinde karışık bitki kökleri canım..

Eki Görüntüle 1429562
asla vageçme!!!
başarısızlık ve ret, başarmanın sadece birinci basamağı
Vay vay Callan tercümeyi ke
günaydın arkadaşlar :))

güpgüneşli harika bir sabahla hepinize selam olsun. :KK5:

evetttt akşam toplu pilatesime başladım. biliyor musunuz bir haftayı aşkındır kendimi hafiflemiş hissediyorum, giydiğim kıyafetlerin beli rahatlamaya başladı :) :KK9:

her zamanki gibi sabah kahvaltılarımı aksatmıyor, akşamları 6 dan sonra yemiyorum, aburcuburdan ve şekerden uzak duruyorum, bol su içiyorum, bitki çayı tüketiyorum, kafeine yanaşmıyorum (dengeli besleniyorum a canlarım :))
şükür ki evime baskülüm de geldi böylelikle cumadan cumaya baskül peşinde koşmicimmm :KK23:

ımmm hepinizi seviyorum fırsat buldukça size yazarım hadi görüşmek üzere :KK36:
Bizde seni seviyoruz:))

Günaydın cancan lar,
Dünkü menüm
Sabah: çay ve tost
Ara: Türk kahvesi bol köpüklü:), 1 adet incir içine de 10 adet fındık
Öğle: 1 ayran 1 adet tombik döner
Ara:2 meyve
Akşam :1 koca tabak karnabahar yemeği havuçlu biberli , 1 kase yoğurt, 2 dilim tam buğday

Yarasın şifa olsun bana:)))))

HEADS UP! Kafalarımızı kaldıralım!
Arkadaşlar , yemeği kaçırdığınızda bir de çocuklarınızın yemeğinin kalanını yediğinizi duyuyorum. Bunu yapmayın! Ben de hep öyle yaptım . İşte bugün 3 lü rakamlardayım. Mc Donald da hep onların kalanlarını yazık olmasın diye bitirirdim. Siz sakın yapmayın! Sevgiler

Back
X