Teşekkür ederim hmcim desteğin için ama yetişemiyorum.
Kendimde de o gücü görmüyorum bu sıralar
Zaten perşembe ye kadar beklicem baktım hala adapte olamıyorum o zaman
bu ara hepimizde var o sıkıntı galiba
ben 60lı kiloların başında kilo verememeye başlamıştım,takıma zayıf bir kız geldi,ben hemen kıza özel mesaj attım,dedim senin sırrın ne :)) o da bana şunu söyledi:'' yemeği geçiştiriyorum,şu işi de yapayım sonra yerim,bunu da yapayım sonra yerim..sütlü kahve ve light yoğurt iştahı kesiyor,acıktığımda bunları yiyiyorum,sabahları tam buğday yiyiyorum,tokluk hissi veriyor..kendime yemeğin zevk olduğunu unut,yemek yaşamak içindir diyorum..özge ulusoy bile yılda birkaç kez pizza yiyiyormuş'' dedi
gerçekten bu kızın söyledikleri bende dönüm noktası oldu,çünkü tüm söyledikleri işe yarıyor..sonradan onu buralarda göremesem de canı gönülden teşekkür ediyorum,bu arkadaş sayesinde midem küçüldü çünkü
yemeği elime aldığımda ben bundan zevk almamalıyım diye düşünüyorum
sütlü kahve, tatlı ihtiyacımı gideriyor gerçekten
tam buğdayın glisemik indeksi düşük olduğu için tok tutuyor,bunu hepimiz biliyoruz
bir de bence alınan kalorinin tamamına yakını gün ışığı varken alınmalı..ben sabah saatlerinde fazla yiyiyorum,genelde 5 gibi de yemeği bırakıyorum..böylece çok hafif hissediyor,tartı da iyi şeyler görüyorum,maşallah
bir de akşama balık salata çok kilo verdiriyor
meyvenin yanına yoğurt çok tok tutuyor
yoğurt mucizevi bence,üzerine pul biberi ekiyorum,bir kase dolusu yiyiyorum
zaten süt ürünleri kemik erimesini engellenmek için şarttt
iş işten geçmeden saağlıklı ve hafif beslenmeliyiz
ileride hastalıklara yakalanırsak,zaten bir sürü yiyecek yasaklanacak,diyet yapmamız istenecek
o vakit gelmeden önlemimizi alalımm
amaç: sağlıklı beslenmek, sporu alışkanlık haline getirmek
yoksa yarışma filan bahane...eğlenceli bir şekilde kilo verelim diye...