• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ç
kızlar selam şimdi dr dan geldim bronşit +zatürre başlangıcı imiş uzun bir süre istirahat şartmış bi süre benden hayır yok anlayacağınız canım sıkıldı candy sana da gecmiş olsun papatyam kızına da gecmiş olsun hakkaten gepimiz döküldük yaa acaip halsizlik var[/QUOTE

Kahvaltı Muzlu elmalı light süt
Öğlen gene Muzlu elmalı light süt
Akşam bir tabak yoğurtlu makarna
1 parmak patates börek
2 bardak nescafe
Jillian à başladım 8. Dakikada kızım rahat vermedi
80 squat

Sevgili rakibelerim bu hafta gene toparlayamıjam galiba
Bu sıralar hayata yetişemiyorum
Zamanım yetmiyor kendime
Kızım bu sıralar babayla durmak istemiyor her an dibimde
Neyse perşembe ye kadar. toparlanamazsam ben 2 haftalığına izne çıkmak istiyorum
Sizinde yüzdenizi düşürmek istemiyorum
Callan ve yuppecim ben rakibelikten ayrılayım siz ikiniz devam edin umarım kısa zamanda güçlü bir rakip olarak kapışırız
İyi geceler güzeller
Hop nereye bnm nie haberim yok 2 gun yalniz birakmya gelmiosun biz birbirimizi kilo konusunda cok bosladik ne gusel sen aksam gelirdin yorgu argin sporunu yapardin sonra msjlasirdik gene o tempomuza donelim ozaly cim bak callanpickney koydugu resimvere yazin simitlerimiz cikmasin gobegimize cay bardagi koymayalim takimin yuzdesi seninle dibe vurmaz:KK62::KK62::KK62:o
Teşekkür ederim hmcim desteğin için ama yetişemiyorum.
Kendimde de o gücü görmüyorum bu sıralar
Zaten perşembe ye kadar beklicem baktım hala adapte olamıyorum o zaman
Ben adapte aderim seni:63::63::KK75:

HEADS UP! Kafalarımızı kaldıralım!
Arkadaşlar , yemeği kaçırdığınızda bir de çocuklarınızın yemeğinin kalanını yediğinizi duyuyorum. Bunu yapmayın! Ben de hep öyle yaptım . İşte bugün 3 lü rakamlardayım. Mc Donald da hep onların kalanlarını yazık olmasın diye bitirirdim. Siz sakın yapmayın! Sevgiler

evet çocuklu kadınlar ne çok bu yüzden kilo alıyor değil mi ? bide çocukları keşke fastfood'dan uzak tutabilmiş olsaydınız :/

Günaydın cancan lar,
Dünkü menüm
Sabah: çay ve tost
Ara: Türk kahvesi bol köpüklü:), 1 adet incir içine de 10 adet fındık
Öğle: 1 ayran 1 adet tombik döner
Ara:2 meyve
Akşam :1 koca tabak karnabahar yemeği havuçlu biberli , 1 kase yoğurt, 2 dilim tam buğday

Yarasın şifa olsun bana:)))))

afiyet ve daimi olsun, daim olsun :))

bir filminde, radyo spikerliği yapan Robin Williams gibi seslenmek istiyorum sizlere;

güüüüüüünaaaaaaaayydııııııııııııııınnnnn vietnaaaaaaam diyordu o bendeeee güüüüüüüüünaaaaaaydıııııııınnnn 5. takıııımm :))

sabahınız ve gününüz muhteşem olsun inşllh.

şükür aksatmıyorum halen düzenimi akşam 6' dan sonra yemekler cıs :KK12:

amaaa 6' dan önce güzel güzel menülerini ve istediklerini ye :kk77:

akşamları pilatese devammmmm veeee sonuç mu?

kahretmesin bu sabah kendimi dünden daha hafif hissediyorum :KK49: kendimi olan sevgimi hissediyorum biliyor musunuz ? :KK36:

inşllh sonuç almak isteyen bütün kadınlar bekledikleri sonuca güzel güzel ulaşır ve sağlıklı yaşamlarına kavuşurlar.

bana tepki gösterebilecek olabilirsiniz ama bunu dicem, zira kadın olsun erkek olsun mevzu diyet değil sağlıklı beslenme olması gerektiğine inananlardanım. :))

KAHROLSUN DİYETLER, YAŞASIN SAĞLIKLI BESLENME :))

maxresdefault.jpg

Mrb ana başlığa yazdım ama bu grupta boş yer var sa gelebilir miyim?

Ben çok isterim gelmeni ama tabi ki kaptanın kararı ne olacak ona sormak gerek birde :) inşllh kabul görürsün zira çok faydalı olacak senin adına, çok güzel destekliyor burada herkes birbirini, harika bir sinerji.

günaydınlar :)

Teşekkür ederim hmcim desteğin için ama yetişemiyorum.
Kendimde de o gücü görmüyorum bu sıralar
Zaten perşembe ye kadar beklicem baktım hala adapte olamıyorum o zaman

Ozalycim, o zaman kendi adıma ısrar etmeyeceğim.
Gerçekten bazen insanın dinlenmeye ihtiyacı oluyor.
O dönemde çok da zorlamamak lazım ama lütfen bu izin olsun ayrılış olmasın.
Biliyorsun izine diye çıkıp dönmeyen çok arkadaş oluyor.
Senin, ideal kilonu görmeden buradan ayrılmanı hiç istemem.

günaydınlar
canım kaynar mersin adana yöresinde olan genelde lohusalara falan verilen bir çeşît şçecek içinde tarcın zencefil karabîber karanfil daha bi sürü baharat var. belji ordakî aktarlarda da vardır
ozaly tatlım vende tam moda gîrdîm gasta oldum canım spor yapnak istiyor yasak bişey yemek istemiyor canım sabah 5 tane ilaç aldım şimdi zorla bileyler yiyeceğim
callan cım maşallah gene motivasyon tavan yaptı sabah sabah
dün sabah tartılmıştım 69,6 yı görüp môralim bozulmuştu bu sabah 68.5 u gördüm bende genüz artıdayım haftasonu heralde 1 kg ya yakın tereyağı pekmez içmişimdir bakalım cumaya ne olacak

Hmm, aslında klasik kullandıklarımızın karışımı kaptancım.
Hepsi kullandığım bitkiler aslında ama hazır karışım da fena olmaz.

hafif bi menü olmuş yuppe

çiğ ıspanak ne yaw? çiğ çiğ mi edin ıspanağı

smoothie yi 1 öğüne düşürmüşsün bakalım böyle nasıl olacak hm cim.

ozallcim smoothielrin birini akşama alsan akşam yemeğini de öğlene alsan sorun çözülecek aslında. hemen moral bozmaca yok. hani hasta olunca yattıkça daha da hasta oluruz ya, bu da onun gibi bişey. takımın ortalamasını düşürüyorum diye izne çıkarsan toparlanman daha da zaman alır. hem her hafta birinci olmk zorunda da değiliz canım :KK70:

ayy ne kadar güzel şeyler anlatıyorsun sen callan.

Bakalım nasıl olacak Seyyahcım, yalnız smoothie beni ayakta tutuyormuş.
Şu an resmen bayılacak gibi hissediyorum kendimi.

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama bizim burda aktarlarda ve büyük marketlerde bulunur.
Sen de bir sor istersen aktara..Kutu içinde karışık bitki kökleri canım..

Edirne'deyim Akrepcim.
Bir sorayım bakalım ben aktara uğrayınca.
Varsa atayım hemen kenara, hasta olunca 10 numara oluyor bitkiler.

Kızlar bugün benden hayır yok.
Zaten işler çok yoğundu.
Bir projede sıkıntı çıktı, düzeltilecekler var.
Oldukça iyi bir yazar arkadaş da hastalanınca birkaç gün yazamayacak, gerim gerim gerildim.
Öğleden sonra da misafirliğe uğramak lazım.
Şimdi bayılıp, yarın ayılasım var. Enerjim eksilerde.
Öpüldünüz hepiniz.

C CallanPinckney ozge ulusoy 1 dilim yiyodur ben 1 buyuk boy la doymuyodum simdi bayagidir yemiorum belki orta boya dusmusumdur:KK30::KK70:
:KK70::KK70:aynen yaa
şeyda coşkun yıllardır poğaça filan yemiyormuş:confused:
ya şaka maka ben de 6 aydır filan pilav, beyaz ekmek yemiyorum,aferin bana,çayda şekeri de bırakalı bir yılı geçti,bana aferin ama değil mi:KK39:

Kızlar bugün benden hayır yok.
Zaten işler çok yoğundu.
Bir projede sıkıntı çıktı, düzeltilecekler var.
Oldukça iyi bir yazar arkadaş da hastalanınca birkaç gün yazamayacak, gerim gerim gerildim.
Öğleden sonra da misafirliğe uğramak lazım.
Şimdi bayılıp, yarın ayılasım var. Enerjim eksilerde.
Öpüldünüz hepiniz.
kolay gelsin hmcim

ben de kaynar ile adanada tanıştım çok güzel süt yapıyor ve hastalıklara cok iyi geliyor

:KK70::KK70:aynen yaa
şeyda coşkun yıllardır poğaça filan yemiyormuş:confused:
ya şaka maka ben de 6 aydır filan pilav, beyaz ekmek yemiyorum,aferin bana,çayda şekeri de bırakalı bir yılı geçti,bana aferin ama değil mi:KK39:

Bunlar buyuk alışkanlıklar rakibecigim tabiki bravo bende sekeri tek esmere dusurdum yavas ysvas oda gitcek dun nescafe 3u1 arada icmek zorunda kaldım ayyy allahim ne kadar sekerliymis gunde 3 tane icerdim eskiden simdi kahvenin tadini aliyorum resmen tek sekerle demekki sekersiz ne kadardaha guselll

Back
X