Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menüm
Sabah peynirli, 2 yumurtalı omlet, lor, sutlu nescafe
Ara 2 porsiyon meyva, yesilcay
Öğlen ezogelin c, az pırasa, ayran
Ara 3 ceviz, buyuk bardak süt
Aksam yoğurt
2 lt su
Leslie 1 mile

60.7 grcen hafta
61.2 bu hafta :mad:uzakklastirabilirsiniz alinmam valla yuzde muzde birakmadim bu hafta yarim kg ohaa hesaplayamadim hic spor yapmadim gecen hafta hizli verdim bu hafta almisim fazlasıiyla

günaydınlar
serveyim 300 gr işte neden sıkılıyorsun bozma moralini
bende sabah tartıya korkarak çıktım gecen haftasonu hastalık sebebiyle yediğim pekmezler ballar ama sabah inanamadım listeyi daha sonra eklerim ama şimdi siznle paylaşmak istedim
gecen hafta68.3
bu hafta67.5
fark 0.8
yüzde%1.02
Ben ınanırım cunku vucudu sasırttın da ondan bende ki durumda tam tersı
67 ye az kaldı tebrık ederım toplightımmm

Simdi ayni kiloda kalip sevinejleri cok iyi anliyorum boyle arti cikmaktan iyidir dime:KK11:
Ama isin komik yani be karnimi daha duz hissediyorum kafayimi yedim ne

***5.TAKIM 402.ETAP***
toplight (68,3/67,5/0,8/%1,17)
CallanPinckney (58,0/57,9/0,1/%0,17)
servey(71,5/71,2/0,30/%0,42)
hm22( 74.8/ )
ozaly (63,5/62,3/1,2/%1,89)
speedy26(69,9/70/-0,1/-%0,14)
ayda2kilogo(71,0///)sabit
yuppe (60,7/61,2/-0,5/-%0,82)
morpapatyam(
74,5/74,7/-0,2/%-0,27)

geçmişe bakıp düzeltmeleri ekliyeceğim
minik1967 110/110/0/%0 sabit

Son düzenleme:
Bayanlar ben Kilo vermişim
Hafta içi tartının yerini değiştirmiştim o yüzden fazla çıkıyormuşum
Şimdi bir sürü kişi tartım ağırlık mağırlık tarttım tartıda suç yok sağlam çalışıo
Ama ben onca boşuna üzülmüşüm Kilo aldım diye
Gerçi bu smoothie ninde faydası çok
Bu hafta 2 öğün smoothie yaptım
Spora başladım
Neyse geçen hafta 63.5
Bu hafta 62.3
Fark 1.2
Yüzde 1.89
Neyse ben sanki Kilo almış gibi spora devam hırsla
Ve izin dönüşü belki hedefime ulaşmış şekilde yanınızda olurum inşallah
Ben kendime inanıyorum
Sizde inanın
Hepimiz muhteşemiz
ozaly cokkcokk sevindim
kendim vermişim gibi sevindim
tebrik ederim canım rakibem:KK9::KK9::KK9::KK9:

Kaptanım 69,9 dum kilo aldım sayılmaz ama takıma da hiç bir katkım olmuyor. Ne paylaşımda bulunabiliyorum ne yorum yapabiliyorum nede menülerimi paylaşabiliyorum. Ben bir işe başlarsam hakkını vere vere yapmak isterim. Yapamayınca da moralim ç0ok bozuluyor. Daha önce de yazdığım gibi zor günler geçiriyorum ama buna rağmen zayıflayamıyorum. Kalmam takım için bir şey ifade etmeyecek diye düşündüğümden izin istedim yoksa burda çok mutluydum. Yanlış anlaşılmasın herkesi çok çok seviyorum:KK19: Servey hiç dişine göre bir rakip olamadım. Sen baştan anlamıştın dimi?:mad:
Sacmalama speedycım ben senın cok iyi işler cıkartıcagından eminim tam da aradıgım gıbısın bozguna ugratcan benı

kuzucum bişey söyleyeceğim. hiiç üzlme sıkılma.

cuma yarışmasına ben motive olmak için zayıflamama destek bulmak için katıldım. çok güzel motive oluyor insan doğru yere gelmişim evet ama. şöyle bi karamsarlığa da düşüyor insan.

ben geçen hafta mesela 300 gr verdim. bu hafta veremedim almadımda.

bu 300 gr benim için başarı sevinmem gerek amma velakin. burada arka arkaya her hafta 1 er 1.5 ar kilo veren arkadaşları görünce kendimi kötü hissediyorum , ben neden veremiyorum diyorum, motivasyonum düşüyor, ben beceremiyorum gibi hissediyorum. halbuki öyle olmamalı verdiğimiz her 100 gr a sevinmemiz lazım. ama mesela geçen hafta hm 3 kilo verdi ben 300 gr verdim. emine mesela her hafta 1 kilonun üstünde kilo verdi. onları görünce ben verdiğime sevinemiyorum ki. millet bi kilo veriyor sen 300 gr zor verdin diyorum kendime.

bu yarışmanın benim için tek olumsuz yönü bu. hevesim kaçıyor. herkes gibi yapamadığımı düşünüyorum. halbuki bende zayıflıyorum ama onlar kadar değil.

rekabet güzel çekişme güzel bişey ama olumsuz yönleride oluyor geride kalanlar için.

aslında olması gereken onlar ne güzel kilo verdi bende verebilirim ,vermeliyim diye hırslanmam. ama işte öyle olmuyor.

şey gibi okulda ben 80 almışım arkadaşım 100 almış annemler soruyor sen neden 100 almadın çalış bak o yapmış sende yaparsın diyor. ama bende hiiç öyle çalışma hırsı oluşmuyor.

bunlar benim fikirlerim.

inşallah bu düşünceden kurtulurum ve arkadaşlarımın haftada verdiği 1 kilolar beni olumlu yönde motive eder. bunun için elimden geleni yapacağım.

diğer arkadaşlarımın verdiği 1 er kiloları görmeyip ben verdiğim her 100 gr a bile sevineceğim. ben neden veremiyorum beceremiyorum diyip bırakmayacağım çünkü bende beceriyorum ama onlar kadar hızlı bi şekilde değil. acelemde yok onlar kadar. yavaş gitsin kalıcı gitsin.
2010 da 28 gün dukan yapmıştım ve 7 kilo vermiştim hiç kaçamak yapmamıştım. istesem bende çok hızlı kilo verebilirim ama verdiğimi koruyamadım çünkü aşırı kilo vermiştim diğer evrelerini yapmamıştım. sonra hamile kaldım falan.

neyse sözüm şu serveycim sende kilo veriyorsun ama yavaş veriyorsun üzülme sıkılma ve devam et yavaş da olsa gidecek bu kilolar.:KK66::KK15:
Aydacım resmen duygularıma vesıle oldun ve ben gercekten sıkıldım esim bile bu hafta takıldı bana dedı kı senın kilonda ne var ki takıntı haline getırdın hee dedı ben de bunaldım yaaa

Sunu anlamıyorum gecen haftalarda haftaıcı hergun sımıt yıyerek(sabahları), oglenlerı her yemekten normal ölçüde yıyerek(pilav makarna tatlı hariç) aksam da az yıyerek 600-700 gr verıyordum en az haftasonu 2 gun deli gıbı kacamak yaptıgım halde

Bu hafta hergun 1 saat spor yaptım hafrasonu 1.5 saat ve bu haftasonu kacamak yoktu pek ve haftaıcı hıc aksam yemedım sadece yogurt yedım oglenlerı azıcık yedım sımıt hatta hiç ekmek yoktu eeee o zaman

60.7 grcen hafta
61.2 bu hafta :mad:uzakklastirabilirsiniz alinmam valla yuzde muzde birakmadim bu hafta yarim kg ohaa hesaplayamadim hic spor yapmadim gecen hafta hizli verdim bu hafta almisim fazlasıiyla
canım bizim kilolar ideale yaklaştığı için spor ve diyet konusunda az bir taviz bile kilo vermemizi engeller

Simdi ayni kiloda kalip sevinejleri cok iyi anliyorum boyle arti cikmaktan iyidir dime:KK11:
Ama isin komik yani be karnimi daha duz hissediyorum kafayimi yedim ne
aynen ben de hep aynı şeyi söylüyorum,100 gram eksik cıktığım haftaya bile sevinirim
çünkü önemli olan sürekliliktir,yavaş yavaş gitsin tam gitsin

Cinlerım tepemdeee kendımı cıkolata tankına atasım varrr
çikolata,şeker cok zararlı serveycim,sen de çokk iyi biliyorsun..şeker bağımlılık ve hastalık yapar

Nasıl bırsey bu yaa nasol bır ınattır yaaa
serveycim küçük küçük gidiyor hepsi,hedefleri küçük koymuştuk zaten
az az gitsin kalıcı olsun değil mi dostum

Ne ınatmış be kardesımmm kıtledı kendını 71 lerde eminenın dedıgını yapayım dedım arabayı gerı vurdurmak demiştı yaa onu da denedım sokmedı yaaa 71,2 ne yaaa 300 gr neee

Sunu anlamıyorum gecen haftalarda haftaıcı hergun sımıt yıyerek(sabahları), oglenlerı her yemekten normal ölçüde yıyerek(pilav makarna tatlı hariç) aksam da az yıyerek 600-700 gr verıyordum en az haftasonu 2 gun deli gıbı kacamak yaptıgım halde

Bu hafta hergun 1 saat spor yaptım hafrasonu 1.5 saat ve bu haftasonu kacamak yoktu pek ve haftaıcı hıc aksam yemedım sadece yogurt yedım oglenlerı azıcık yedım sımıt hatta hiç ekmek yoktu eeee o zaman
serveycim genelde bir hafta cok iyi kg veriliyorsa diğer hafta hep daha az veriliyor
ben 4 aydır buradayım, 4 aydır hiç şaşmadı,bir hafta iyi bir hafta kötü gidiyorum
mesela geçen hafta hepimiz bomba gibiydik,bu hafta çuvalladık,haftaya yine yükselişe geçeceğiz merak etme

Callanım ben cılgın gıbı yerdım cıkolatayı hergun bır kutu dusun haftalar oldu agzıma koymıyorum ne zaman pilav makarna yedıgımı hatırlamıyorummm ya

Bu arada regliyım ve 3 gundur tuvalet yok denemedıgım sey kalmadı prebıyotık yogurda kadar

Back
X