Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayda cım ne güzel yazmışsın bende uzun süre kg veremedim aksine aldım 70 kırılma noktası idi berdeyse 3 ay 70-72 arasında dolaştım bugünki kg benim en son 2008 miydi 2009 muydu hatırlamıyorum ama hiç yılmadım arada karamsarlığa kapılsamda devam ettim sizde öyle devam edeceksiniz speedy canım sıkma canını eşin de yok tek başına koşturuyorsun ama bugünlerde gececek

canım bende aynı drumdayım.yaklaşık 2-3 aydır 74,5 un altına inemiyorum.alıyorum sonra verip 74,5 da takılıyorum.vucut direnç gösteriyor sanırım.nasıl kırıcam bilmiyorum

***5.TAKIM 402.ETAP***
toplight (68,3/67,5/0,8/%1,17)
CallanPinckney (58,0/57,9/0,1/%0,17)
servey(71,5/71,2/0,30/%0,42)
hm22( 74.8/ 74.3/0.5/ %0.67)
ozaly (63,5/62,3/1,2/%1,89)
speedy26(69,9/70/-0,1/-%0,14)
ayda2kilogo(71,0///)sabit
yuppe (60,7/61,2/-0,5/-%0,82)
morpapatyam(
74,5/74,7/-0,2/%-0,27)

5. TAKIM ORTALAMASI :%0,34

geçmişe bakıp düzeltmeleri ekliyeceğim
minik1967 110/110/0/%0 sabit
seyyayh 200 gr almış
kızlar listeyi ekliyorum biraz dinlendim şimdi büyüğü okuldan almaya gideceğim

kaptancım ben 200 gr verdim almadım.
kılo veren tüm arkadaşları kutluyorum. bu hafta düzgün beslenemedim. önümüzdeki haftaya çok daha sağlam başlayacağım inşallah

bugünkü menum

0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
Silicon.png

akşma 1 elma yarım muz süt tarçınla smoothi yapmak istiyorum
ilk defa yapıcam
uygunmu sizce

Iyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
tam bugday ekmegine lightbpeynirli tost birde rafadan yumurta
Ogle kuru fasulye cacik
Ara yok
Aksam z.yaglu pırasa azcik cacık 1 dilim tam bugday ekmegi
2 nescafe ébardak cay

Kızlar Kilo aldım diye boşuna üzülmüşüm diyordum ama iyi de oldu
ilk günler çok üzüldüm ama sonrasında daha da hırslandım
Kendime spor takvimi yaptım
DSC_0155_20150228013330243.webp
Hmcim sağolsun 1 yada 2 öğün smoothie ile geçiriyorum ve acıktıkça koşuyorum damacana
1 bardak su içiyorum beni 1 saat idare ediyor
Azda olsa artı çıkan takımdaşlarım
Bu silkelenip daha da Hızlı koşmak için bir fırsat olabilir

Bende bildirimde ozaly dosya ekledi diye gorunce dedim ki bizim before afterlerimi ekledi :)
bizim 1 aylik oncesi sonrasi resimlrrimiz var cekmistik kendimizi dun baktik ve mutluluktan ucuyoruz enlemesine bayagi bi daralmisiz @ozalycigimle deşifre olmiycagmi bilsem eklerim ama kaynanam web bagimlsi tanir manir tum gecmisi okur ona olan hislerimi gorur :)

Bende bildirimde ozaly dosya ekledi diye gorunce dedim ki bizim before afterlerimi ekledi :)
bizim 1 aylik oncesi sonrasi resimlrrimiz var cekmistik kendimizi dun baktik ve mutluluktan ucuyoruz enlemesine bayagi bi daralmisiz @ozalycigimle deşifre olmiycagmi bilsem eklerim ama kaynanam web bagimlsi tanir manir tum gecmisi okur ona olan hislerimi gorur :)
Canımcığım mezun olduğumuz da koyarız
Suratımızı çizikleriz kimsecikler anlamaz ;)

günaydınlar
arkadaslar sabah tarıda 66.9 u gördüm şok oldum sakın ha hevesinïzi kırmayın ben bu yarışlara îlk 2008 de başlamıştım sanırım o zamanlar bu kilodaydım ben acaip hevese geldim hedef kg 65 idî bunu 60 a mı çeksem acaba bi de spora daha asılmam lazım bacaklarımı inceltmem lazım sşz beni görün ve sakın bırakmayın ben yaptıysam bu işi herkes yapar

Kızlar Kilo aldım diye boşuna üzülmüşüm diyordum ama iyi de oldu
ilk günler çok üzüldüm ama sonrasında daha da hırslandım
Kendime spor takvimi yaptım
Eki Görüntüle 1435432
Hmcim sağolsun 1 yada 2 öğün smoothie ile geçiriyorum ve acıktıkça koşuyorum damacana
1 bardak su içiyorum beni 1 saat idare ediyor
Azda olsa artı çıkan takımdaşlarım
Bu silkelenip daha da Hızlı koşmak için bir fırsat olabilir

Süpersiz Ozalycim.

Yok artık :eek::eek:
Aman aman rezilliğe bak.
Yahu, tam eşimin annelerinin geldiği zamanda bizim takımdaki Eskişehirle alakalı kişilerin sayısı acayip artmıştı.
Ben de bir tedirgin olmuştum.

günaydınlar
arkadaslar sabah tarıda 66.9 u gördüm şok oldum sakın ha hevesinïzi kırmayın ben bu yarışlara îlk 2008 de başlamıştım sanırım o zamanlar bu kilodaydım ben acaip hevese geldim hedef kg 65 idî bunu 60 a mı çeksem acaba bi de spora daha asılmam lazım bacaklarımı inceltmem lazım sşz beni görün ve sakın bırakmayın ben yaptıysam bu işi herkes yapar

Çek gitsin kaptanım.
Ne güzel olur valla 60 kilo ..

Back
X