- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #135.861
Hmcim bugün olmazsa yarın o diş ağrıjak
Hadi biz sana güveniyoruz
Hem ne olduğunu anlamayacaksın bile
Sen doktor ne zaman çekecek diye beklerken o çoktan çekmiş olacak bak gör
Ozalycim çok teşekkür ederim desteğiniz için.
ya benim kızım sürekli ağlıyor
gece ağlıyor
gündüz ağlıyor![]()
Ahh callancım, daha minicik o.
Bu halimle benim bile ağlayasım geliyor diş ağrısından.
Kuzucuğun daha ne kadar canı var ki
servey mi yazdı![]()
Hayır Callancım, açıklayayım bari :))
Ozaly'nin yazısı.
Kızlar bugün neden bazen yediğimi ve kaçırdığımı size yazmak istîyorum.
Bana kırk yıllık dostlarımdan daha iyi yoldaş oluyorsunuz. Bugün bir eski bir arkadaşın beni facebook dan çıkardığını gördüm ve bu beni gözyaşlarına boğdu. Ona ufak bir mesaj attım ve üzüldüğümü belirttim.
Neden insanlara çok değer veriyorum Cumartesi 48 yaşında olacağım hala akıllanmadım. Kanser gibi bir illetle savaşıyorum. Ben önemliyim ama neden insanlara bu kadar anlam yüklüyorum . Biliyor musunuz değersîz hissettirilmek ne kadar kötü. Ağlayarak gözyaşları içinde yazıyorum. Neyse benim için önemli düşünceleriniz. Insan yaş alınca daha duygusallaşıyor. İşte ne zaman üzülsem tatlılarda alıyorum soluğu
Minik ablam, arkadaşlar çok güzel yazmış.
Can Yücel, en sevdiğim şairlerin başında gelir.
Benden de bir şiir gelsin konuyla ilgili.
Toplightcim bende yatalak hastayim ama daha sıkildim ayaktayim bu hastalik dinlenmeden geciyor yataydim belki simdi coktan iyilesmistim gecmis olsun
Callancim basindaki tatli bela icin kolay gelsin ne guzel bebisin varda dis cikartiyor bu arada kilomu sormustum biraz verip oyle yazacaktim ama hastayim gram veremedim en son burdan 60.5le ayrilmisim suan 61.4 malesef
İnsan sıkılıyor gerçekten yat yat.
Ben de çok sıkılıyorum hasta olunca.
günaydınlarr
hm cim inş bugün diş sıkıntısından kurtulacaksın rahatlayacaksın tatlım neden bu kadar kasmışım diyeceksin
callan cım allah kolaylık cersin tatlım yaa diş dönemi zordur
seyyah cım menün çok kalorili olmuş bari 1 lahmacun yeseymışsın sırf karbo olmuş dün
minik cim canım maalesef insanoğlu böyle hayatım fazla değer vermemek gerekiyor ama gepimiz aynı hatayı yapıyoruz sen güçlü bir kadın sın kanseri yenmişsin bu zayıf insanlar yüzünden kendini üzmeye gelmez ne kadar kalacaksın kızının yanında
ozaly cim sessiz ama derinden geliyorsun hadi bakalım
dagyolu hoşgeldin tekrar tatlım saba da geçmiş olsun dinlenmeden geçmiyor maalesef o yüzden dinlen lütfen bu arada acilen o kiloları da ver tatlım sen yokken genel kurallar gereği izne ayrılan üye eski kg suna gelmeden maalesef listeye giremiyor ama sen bu kiloları cumaya kadar verirsin benim bildiğim dagyolu isen
çilekli senin tartı mı hatalı şdi 5 lt lik su ile doğruluğunu ölçebilirsin
bana gelince hep beraber yatıyoruz ama çok sıkıldım artık ben yatmaktan spor yapmak istiyorum ama yasak maalesef
Kaptanım, bakalım nasıl kurtulabileceğim ben bu dertten.
Minikcim;
Yazını okudum. Bende duygusalım ama bu huyumla gurur duyuyorum. Bence senin hüznün hala insan olduğunun en güzel göstergesiKalbin temiz olduğu için bazı insanların anlamsız kaprislerine alınıyorsun. Ama hayat çok kısa bunlara değmez, Allah karşımıza hep bizim gibi insanlar çıkarmaz. Bu tarz bizi anlamayan insanlar, hayatımızdan eleyebileceğimiz kişiler olursa,kendimizi şanslı hissetmeliyiz bence. Çünkü anlayışsız bir eşimiz çocuğumuz annemiz babamız olsaydı ve ona bir ömür katlanmak zorunda kalsaydık hayat çekilmez olurdu. Herhangibiri olunca bence hayatından çıkartmak en kolay ve hafifletici şey oluyor. Onun boşluğunu biz burada fazlasıyla doldururuz sen hiç merak etme ablam
Callenım diş çıkarmayı yeni yaşadık, jel sürdüm ben sen daha iyi bilirsin ama belki arısını azaltır nacizane önerim. Allah güç sabır versin. Ama şükür hastalık olmasında bu büyümenin işareti illa ki olacak. Bebişlerimiz sağlıkla büyüyor demekki. Anne olmak kolay değil.Allah yavrularımıza başka dert keder vermesin.
Hm tatlım dişçi maceranın sonucunu bekliyorum. İnşallah bu fobini tez zamanda yenersin. Ağrıdan kurtulursun.
Servey sen neler yapıyorsun?
Kaptanım çok geçmiş olsun daha iyisinizdir umarım.
Dağyolu hoş geldin.
Ayda kilolar ne alemde bakiim?
Ayy artık susayım![]()
Speedycim, ben de seninle aynı fikirdeyim.
Fazla duygusal bir insanım.
Önceden ağlamam ben der, gerçekten kimsenin yanında da ağlamazdım ama artık öyle değilim.
Bazen çok alakasız bir yerde de ağlayabililirim.
Yolda kötü durumdaki bir hayvan görünce, ben ne yapacağımı bilemez ağlamaya başlarım bazen.
Sonra eşim yanımdaysa koşa koşa gider süt-ekmek alır. Yoksa hayvanı da yanımda götürmeye çalışırım.
Ben burnumu çeke çeke hayvanla uğraşırım.
Sonra içim rahatlar.
Artık utanmıyorum ağlamaktan ama bu değil ki güçlü bir kadın da değilim.
Kimi zaman şikayetçi olurum, kimi zaman kabuğuma çekilirim ya da şımartılmak isterim ama kötü bir durum olunca da dimdik ayaktayım.
Bazen güçlü durmak için kendimizi çok bastırabiliyoruz.
Ben de öyle bir içimi dökeyim dedim.
hadi bakalm qözünaydn cnm ii bi doktora denk gelmssn korkun yari yariya qtmstr
Esmerim, kesinlikle çok iyi oldu doktor.
Hatta, söylemeden edemeyeceğim ne zamandır geleceğim korkudan gelemiyordum ama o kadar güleryüzlüsünüz ki, keşke herkes böyle olsa da korku oluşmasa insanlarda dedim.
O da, ne insanlarla uğraşıyoruz. Bazen meslekten soğuyor insan. Biz de karşımızdaki insana göre davranıyoruz, sen çok şekersin ondan böyleyim dedim. Baya güle güle konuştuk.
canım bende seni merak etmiştim bak korktuğun gibi olmadı
Olmadı kaptanım gerçekten.
Hatta, gel biraz korkunu atarsın hafif taş oluşmuş onları temizleyelim dedi doktor ama işte sıkıntı burada yapılamıyormuş cerrahi işlem. Olsa belki anında yaptırırdım. Şimdi bekleyeceğim bakalım.
Nie bgn kimse yok kiii![]()
Esmercim, komple hastayız takımda. Ondan toparlanamadık.
Yakında eski enerjimize kavuşuruz.