Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın ve tekrar merhaba.
Alıntı yapamadım. Alıntısız cevaplayayım.
Önce hastalara geçmiş olsun. Oruç tutanların orucunu Allah kabul etsin ve kolaylık versin.
Yeni terfilerde hayırlı olsun=)
Zamanla daha çok tanırım sizleri inş.

Sabah tartıldım. Dün akşam kilomu yazmadım ama max 83 diye hayal ediyordum. Hayal diyorum çünkü tam tamına 84.3 kg ile başlıyorum diyete. Olsun moralimi bozmayacağım tartıda bu gün son kez bu rakamı görüşüm olacak.

Bileğimi burktum şu an iyi ama yinede bir iki gün dinlenmedeyim. Cuma - cumartesi günü bir programa başlıyorum.
Kararsızım. Jillian ve t 25 yapanlar varmış bu sevindirdi bendi. İkisi arasında kararsızlığım sürmekte hala.
Ek olarak yürüyüşte yapacağım.

Bugün muz detoksu yapacağım. Adı detoks ama benim detoks anlayışım salatalar yesil sebzeler olduğu için sadece muz günü diyeyim.
Daha önce üniversitedeyken pantolonlarımızın dar geldiğini hissedince 3-4 gün yapardık kilo da verirdik. Bugünde güzel sonuç alırsam haftada 1 gün yapacağım. Metabolizmam olumsuz etkilensin istemiyorum.

Esmerm91 merhaba canım benim kilo çoookkk :) Kaç beden giyiyorsun dendiğinde çooookkk beden diyorum :) 92,5 geldim diyetisyenimizin tartısında ama evde 93.700 düm. bu sabah 91,700 çıktım evde hayırlısı bakalım.
hmm sen evdekini mi baz alcaksn ? Ilk zamanlar cok iyi kilo veriliyo ben 3.haftamin icindeym sanki yavasladm gibi hedef kacti canm spor yapiomsn?

Menüm nasılsa belli yazayım.

Sabah: 1 bardak süt + 1 muz

Ara: 1 bardak süt + 1 muz

Öğle: 1 bardak süt + 1 muz

Akşam: 1 bardak süt + 1 muz

Muzlar yeşil/olgunlaşmamış(Fakat benim muzlarım içinde olgunlaşmış olanı da var), Süt 1 lt ye eşdeğer miktarda.

Günlük su 2.5 litre

Canım kesin inersin. Bende 10 kilo of nasıl vericem diyordum ama 3 ay geçiverdi hemen. şimdi ne giysem yakışıyor gibi geliyor. Eski fotoğraflarıma bakınca ne kadar iri göründüğümü daha yeni farkediyorum. Eskiden aynanın karşısına geçerdim" yok ya o kadarda şişman görünmüyorum" derdim. Bir tanıdığım eğer böyle diyorsan demekki görünüyorsun dedi arkasından 46 beden pantolon denemeye başlayınca feci gaza geldim. Sonra şıp diye 3 ay geçti gitti.İlk 1,5 ay vücut kabullenemiyor az beslenmeyi ve sporu ama pes etmezsen eğer sonrası çok kolay oluyor. Yapacağız hepimiz yapacağız. Biz başardıklarımızla insanları şaşkına çeviren kadınlarız, kilo ne ki :KK6::KK6::KK6::KK6:

Canım jillian muhteşem birşey gerçekten.
Bende jillian level 1 ile başladım aynı zamanda squat challenge vardı 30 gün onu yaptım. Sonra Jillian level 2 (şu an hala devam ediyorum) birde karın çalıştırıyorum, karışık bir abs challenge yaptım kendime :KK66:
Takvim yaptım astım buzdolabının üstüne :KK66:
Jillianla birlikte yoğunlaşmak istediğin bölgeye göre bir 30 günlük challenge yapabilirsin, Ben ilk kalça şimdi karın yapıyorum mesela.
Bir de jillian level 1 bacağı bayağ çalıştırıyor ama arkasından level 25yi kesin yap oda kol çalıştırıyor. 3 te ne çıkacak karşımıza hiç bilmiyorum :)

16 ne ki canım
Takım düzenli katıl yeter
Zaten takım başına vuraa vuraaa zayıflatacak seni :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Gerçekten çok güzel bir hismiş canım

Ben bir ara şu light ekmeklerden almıştım arasına da light labne sürüyordum ne güzel oluyordu, öyle birşey deneyebilirsin canım

Hoşgeldin naz :KK19:

Spor olarak ne yapmayı planlıyorsun
Sporun etkisi çok büyük çünkü, hem psikolojik hem fiziksel
canım sen sporda bayaa güzel ilerledin yaa maşallah sana
kızlar günaydın
dün biraz rahatsızdım
bugun daha iyiyim
t25 videosuna başladım bakalım
bu ara kilo veremediğim için kaptanımdan izin istedim ama buralardayım,sadece şu kilo verememe olayının kırılmasını bekliyorum,bakalım inşallah kırılınca tekrar listeye girmek istiyorum..
haftasonu yatılı misafirim vardı,tabi diyetim açısından bu yıkıcı oldu,zaten kilo veremiyordum
neyse t25e güveniyorum,zor bir spor,gitsinn kalorilerrr
callan cım hiç diyet yapmayan arkadaşlar bile t25 le bayaa bi inceldiler çok güzel diyorlar ben bi türlü başlayamadım
inşallah canım hep birlikte :KK66:

ay benim daha 2 yılım dolmadı. yeniyim işyerinde. emekliliğe daha dağlar kadar var. :mad::mad: hemen emekli olmak sabahları evde müge anlı izlemek istiyorum:KK70: gün gün gezip günü mü gün etmek istiyorum.:KK70:
geçen hafta raporluydum işe gitmedim.
bu raporlu olduğum 7 günde bi altın gününe katılmak istedim. hergün birine gitmek istedim. yiyim yiyim şişmanliyim istedim.:KK70: ben tam ev hanımı potansiyeli yüksek biriyim.. örgü örmeyi de severim. kahve falı da bakıyorum. oooo günlerin aranılan kadını olurdum vallahi :KK70: kocam zengin olsaydı sallardım diplomayı falan oturur hayatımı yaşardım evde.:KK53: fıkır fıkır da çocuk doğururdum.:KK70: gerçi çocukluları gün de sevmezler :KK70::KK70::KK70::KK70:
ooo ayda cım ne güzel kahve falı falan da bakıyormuşsun valla ben nerdeyse 1 ay evdeydim gündüzleri canım sıkıldı yaa tv de seyredecek hiç bişey yok
Callancm bnde cuma 78.5 idim dün tartildm 78.8 olmsm :KK43: canm skildi baya .. dünde hafif beslenmeye calistm ama bakalm umarm cumaya kadar 78 olurm :KK43:
esmerim tatlım bu hafta listeye giriyorsun gecen hafta kaçtın tatlım yaa evde olunca not almamıiım
Önce hastalara geçmiş olsun. Oruç tutanların orucunu Allah kabul etsin ve kolaylık versin.

Sabah tartıldım. Dün akşam kilomu yazmadım ama max 83 diye hayal ediyordum. Hayal diyorum çünkü tam tamına 84.3 kg ile başlıyorum diyete. Olsun moralimi bozmayacağım tartıda bu gün son kez bu rakamı görüşüm olacak.

Bileğimi burktum şu an iyi ama yinede bir iki gün dinlenmedeyim. Cuma - cumartesi günü bir programa başlıyorum.
Kararsızım. Jillian ve t 25 yapanlar varmış bu sevindirdi bendi. İkisi arasında kararsızlığım sürmekte hala.

Bugün muz detoksu yapacağım. Adı detoks ama benim detoks anlayışım salatalar yesil sebzeler olduğu için sadece muz günü diyeyim.
Daha önce üniversitedeyken pantolonlarımızın dar geldiğini hissedince 3-4 gün yapardık kilo da verirdik. Bugünde güzel sonuç alırsam haftada 1 gün yapacağım. Metabolizmam olumsuz etkilensin istemiyorum.
dikkat et naz cım kendine bileğini zorlama muz detoksu ne ki?

:KK19:
Hehehe cok güldüm, bi an hayal ettim:))))))
kimi hayal ettin beni mi kendini mi. :KK70::KK70: kendini hayal edeydin bari:KK70: gerçi güldüysen beni hayal etmişsin demektir 70 kiloylan :KK70::KK70::KK70:

muz detoks u neymiş bende pek severim hatta hergün bilem yapabilirim. sadece muz mu yiyoruz tüm gün. gerçi bi muz 100 cal. 10 tane yesem 1000 calaori. hertürlü vitaminde mevcut içinde.:KK66: bende 83 kiloya çıktım en fazla hayatımda. şimdi 70 im. hatta 69.8 kg, 70kg değil :KK70: 60 oluvermek istiyorum.
sonra da C CallanPinckney gibi 55 e ineceğim sporlan filan. benim de yüzüm küçüldü ya kilo verince. inşallah sarkmam. yüz kasları için de egzersizler var aslında yapmak lazım. zayıflarken.:KK66:

Esmerm91 merhaba canım benim kilo çoookkk :) Kaç beden giyiyorsun dendiğinde çooookkk beden diyorum :) 92,5 geldim diyetisyenimizin tartısında ama evde 93.700 düm. bu sabah 91,700 çıktım evde hayırlısı bakalım.
Hem diyetisyene hemde ev tartına göre vermişsin ne güzel. Daha da devamı gelir inş.
Bence ev tartınla kendini takip et. Çünkü diyetisyende kıyafetlisin ve gittiğin saatler farklı olur. Evde haftada belli gün aynı saatte tartılman en doğru sonuç.
Bir hafta içerisinde kilo iniş çıkışları olur sürekli tartılır görürsen moralin bozulur. Kendimden biliyorum.:KK39:

Muzlar yeşil/olgunlaşmamış(Fakat benim muzlarım içinde olgunlaşmış olanı da var), Süt 1 lt ye eşdeğer miktarda.

Günlük su 2.5 litre
bu kadar muz kabız yapmıyor mu canım benim malum kabızlık problemim var maalesef bana muz yasak

callan cım hiç diyet yapmayan arkadaşlar bile t25 le bayaa bi inceldiler çok güzel diyorlar ben bi türlü başlayamadım

ooo ayda cım ne güzel kahve falı falan da bakıyormuşsun valla ben nerdeyse 1 ay evdeydim gündüzleri canım sıkıldı yaa tv de seyredecek hiç bişey yok

esmerim tatlım bu hafta listeye giriyorsun gecen hafta kaçtın tatlım yaa evde olunca not almamıiım

İşte adı detoks diye geçiyor ama detoks denmez=) Menümde yazdığım şekilde.
1 günde etkisi nasıl olur denemiş olacağım. Biz ev arkadaşımla bunu çok yardık 3-4 gün duruma göre kilo verirdik geri almazdık. Sonuçları paylaşırım yarın.

bu kadar muz kabız yapmıyor mu canım benim malum kabızlık problemim var maalesef bana muz yasak
Bende baya bi sorunluyum bu konuda. Benim bünyemden mi yoksa süt olduğu için mi bilemiyorum sorun olmuyor. Şöyle söyleyim kendimi bildim bileli 5-6 günü belki daha fazla bulur wc durumum. Ama bunu yaptığım gün kesin wc çıkarım.
Sütten olabilir. Birde muzlar olgunlaşmamış yeşil oluyor. Onun etkisi de olabilir.

kimi hayal ettin beni mi kendini mi. :KK70::KK70: kendini hayal edeydin bari:KK70: gerçi güldüysen beni hayal etmişsin demektir 70 kiloylan :KK70::KK70::KK70:

muz detoks u neymiş bende pek severim hatta hergün bilem yapabilirim. sadece muz mu yiyoruz tüm gün. gerçi bi muz 100 cal. 10 tane yesem 1000 calaori. hertürlü vitaminde mevcut içinde.:KK66: bende 83 kiloya çıktım en fazla hayatımda. şimdi 70 im. hatta 69.8 kg, 70kg değil :KK70: 60 oluvermek istiyorum.
sonra da C CallanPinckney gibi 55 e ineceğim sporlan filan. benim de yüzüm küçüldü ya kilo verince. inşallah sarkmam. yüz kasları için de egzersizler var aslında yapmak lazım. zayıflarken.:KK66:

O zaman kendimi deneme tahtanız ilan ediyorum. :D
Yarın ki sonucuma göre düşünürsünüz.

Günlük su 2.5 litre
bizim arkadaşımız vardı burda hm diye onun smoothie si gibi. muzlu portakallı hindistan cevizli süt yapıyordu blender da içiyordu.

evde oturmuyacan işte gezecen gün gün.:KK69::KK69: dedikodu yapacan.:KK69: hatta kuran günlerine gidip yarım saat kuran okuyup arkasına milleti çekiştireceksin :KK66:

hep callan cım koyardı before after ları bugün benden olsun
callan ın resmi de hiç fena değil hani
neyle zayıflamış bu kız gittikçe kararmış gitmiş. :KK70: bende üni deyken karakuru bi kızdım. şimdi karayım ama kuru değilim :KK70:
muz aslında lifli bi yiyecek ama devamlı tüketilirse düzenli bir şekilde kabızlık yapmıyormuş. ama arada yersen o zaman kabızlık yapıyormuş. hergün yesen kabızlık yapmazmış.:KK69:

O zaman kendimi deneme tahtanız ilan ediyorum. :KK70:
Yarın ki sonucuma göre düşünürsünüz.
tamam merakla yarınki sonucunu bekliyoruz tatlım
bizim arkadaşımız vardı burda hm diye onun smoothie si gibi. muzlu portakallı hindistan cevizli süt yapıyordu blender da içiyordu.
evde oturmuyacan işte gezecen gün gün.:KK69::KK69: dedikodu yapacan.:KK69: hatta kuran günlerine gidip yarım saat kuran okuyup arkasına milleti çekiştireceksin :KK66:

neyle zayıflamış bu kız gittikçe kararmış gitmiş. :KK70: bende üni deyken karakuru bi kızdım. şimdi karayım ama kuru değilim :KK70:
muz aslında lifli bi yiyecek ama devamlı tüketilirse düzenli bir şekilde kabızlık yapmıyormuş. ama arada yersen o zaman kabızlık yapıyormuş. hergün yesen kabızlık yapmazmış.:KK69:
ooo sen aşmışsın ayda cım yaaa

hoşgeldin yitikmavi
kilo vereceğine gerçekten inanırsan bu iş olur

Back
X