- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #136.561
callan cım unsuz şekersiz devam edebiliyormusun?hoşgeldin yitikmavi
kilo vereceğine gerçekten inanırsan bu iş olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
callan cım unsuz şekersiz devam edebiliyormusun?hoşgeldin yitikmavi
kilo vereceğine gerçekten inanırsan bu iş olur
canım yeni başlıyorsan jillianla başla sonra t25 geç..ikisi de çok etkiliGünaydın ve tekrar merhaba.
Alıntı yapamadım. Alıntısız cevaplayayım.
Önce hastalara geçmiş olsun. Oruç tutanların orucunu Allah kabul etsin ve kolaylık versin.
Yeni terfilerde hayırlı olsun=)
Zamanla daha çok tanırım sizleri inş.
Sabah tartıldım. Dün akşam kilomu yazmadım ama max 83 diye hayal ediyordum. Hayal diyorum çünkü tam tamına 84.3 kg ile başlıyorum diyete. Olsun moralimi bozmayacağım tartıda bu gün son kez bu rakamı görüşüm olacak.
Bileğimi burktum şu an iyi ama yinede bir iki gün dinlenmedeyim. Cuma - cumartesi günü bir programa başlıyorum.
Kararsızım. Jillian ve t 25 yapanlar varmış bu sevindirdi bendi. İkisi arasında kararsızlığım sürmekte hala.
Ek olarak yürüyüşte yapacağım.
Bugün muz detoksu yapacağım. Adı detoks ama benim detoks anlayışım salatalar yesil sebzeler olduğu için sadece muz günü diyeyim.
Daha önce üniversitedeyken pantolonlarımızın dar geldiğini hissedince 3-4 gün yapardık kilo da verirdik. Bugünde güzel sonuç alırsam haftada 1 gün yapacağım. Metabolizmam olumsuz etkilensin istemiyorum.
yok ya kendimi hayal ettim :))) bir de eşimin şok olmuş yüz ifadesini :)))kimi hayal ettin beni mi kendini mi.kendini hayal edeydin bari
gerçi güldüysen beni hayal etmişsin demektir 70 kiloylan
muz detoks u neymiş bende pek severim hatta hergün bilem yapabilirim. sadece muz mu yiyoruz tüm gün. gerçi bi muz 100 cal. 10 tane yesem 1000 calaori. hertürlü vitaminde mevcut içinde.bende 83 kiloya çıktım en fazla hayatımda. şimdi 70 im. hatta 69.8 kg, 70kg değil
60 oluvermek istiyorum.
sonra da C CallanPinckney gibi 55 e ineceğim sporlan filan. benim de yüzüm küçüldü ya kilo verince. inşallah sarkmam. yüz kasları için de egzersizler var aslında yapmak lazım. zayıflarken.![]()
yuppe cim yaa nerelerdesin ne dolabı indirip kaldırıyon ozaly e sordum o söyledi de?Merhaba kizlar bu ara firsat bulamiyorum menulerimi yazayim dedim...
16 mart pazartesi
Sabah rafadan yumurta 1 diim tam buğday ekmeği peynir zeytin Cay
Ogle mercumek corbasi 2 dilim ekmek
Ara muz yarum mandalina
Aksam turlu yemegi 1 dilim ekmek suyu haturlamiyorum
misafir gelene kadar devam ediyordum kaptanım ama misafirle beraber salıverdim,bugun yine şekersiz gidiyorumcallan cım unsuz şekersiz devam edebiliyormusun?
callan dün yokluğun belli oldu . geçmiş olsunkızlar günaydın
dün biraz rahatsızdım
bugun daha iyiyim
t25 videosuna başladım bakalım
bu ara kilo veremediğim için kaptanımdan izin istedim ama buralardayım,sadece şu kilo verememe olayının kırılmasını bekliyorum,bakalım inşallah kırılınca tekrar listeye girmek istiyorum..
haftasonu yatılı misafirim vardı,tabi diyetim açısından bu yıkıcı oldu,zaten kilo veremiyordum
neyse t25e güveniyorum,zor bir spor,gitsinn kalorilerrr
ay bunun öncesi benim vucuduma çok benziyor. benim de böyle bi göbeğim var. ve bacaklarım çok kalın
Ya cnm yerlesemedim bu turlu cocuklar bi yandan yemek camasir yavaş yavaş is yapabiliyorum gece yattigimda etlerim sizliyor artik yorgunluktan tek basina olunca isler bitmiyor bi turluyuppe cim yaa nerelerdesin ne dolabı indirip kaldırıyon ozaly e sordum o söyledi de?
t25 miiiiiikızlar günaydın
dün biraz rahatsızdım
bugun daha iyiyim
t25 videosuna başladım bakalım
bu ara kilo veremediğim için kaptanımdan izin istedim ama buralardayım,sadece şu kilo verememe olayının kırılmasını bekliyorum,bakalım inşallah kırılınca tekrar listeye girmek istiyorum..
haftasonu yatılı misafirim vardı,tabi diyetim açısından bu yıkıcı oldu,zaten kilo veremiyordum
neyse t25e güveniyorum,zor bir spor,gitsinn kalorilerrr
Bende t25e baktımda kilo vermek için ideal ama bölgesel düşünüyorsan jillian daha iyi gibi. Ben jil lev1-2 yaptım çok iyiydiGünaydın ve tekrar merhaba.
Alıntı yapamadım. Alıntısız cevaplayayım.
Önce hastalara geçmiş olsun. Oruç tutanların orucunu Allah kabul etsin ve kolaylık versin.
Yeni terfilerde hayırlı olsun=)
Zamanla daha çok tanırım sizleri inş.
Sabah tartıldım. Dün akşam kilomu yazmadım ama max 83 diye hayal ediyordum. Hayal diyorum çünkü tam tamına 84.3 kg ile başlıyorum diyete. Olsun moralimi bozmayacağım tartıda bu gün son kez bu rakamı görüşüm olacak.
Bileğimi burktum şu an iyi ama yinede bir iki gün dinlenmedeyim. Cuma - cumartesi günü bir programa başlıyorum.
Kararsızım. Jillian ve t 25 yapanlar varmış bu sevindirdi bendi. İkisi arasında kararsızlığım sürmekte hala.
Ek olarak yürüyüşte yapacağım.
Bugün muz detoksu yapacağım. Adı detoks ama benim detoks anlayışım salatalar yesil sebzeler olduğu için sadece muz günü diyeyim.
Daha önce üniversitedeyken pantolonlarımızın dar geldiğini hissedince 3-4 gün yapardık kilo da verirdik. Bugünde güzel sonuç alırsam haftada 1 gün yapacağım. Metabolizmam olumsuz etkilensin istemiyorum.
Spor benim ihtiyacım olan şeymiş onu anladım kaptanımcanım sen sporda bayaa güzel ilerledin yaa maşallah sana
Nasıldı t25 callanım yakızlar callan bugun ne yaptıı
T25 total body circuit
quick callanetics stomach
callan sabah 60,6 çıtım ya 100 gr da fazla yani. bir kaç gündür tuvalet problemim vardı bu gün o da yok. spor yapmam lazım başka türlü olmayacak. şu jıllıan ı indirebilsem. 12 nisan da kuzenın düğünü var. 2 kılo daha vermek istiyorum aslındasağol seyyahcım
bu hafta listedesin inşallah
seni listede görmeyi çok istiyorum
öptüm tatlım
Seyyahcım internetten izlesene imkanın var ise.kızlar lütfen bana jıllıan la ilgili gaz verin. evde bilgisayarım yok. netten de indiremedim bi türlü ya . zaten bir sürü video var. sizin bildiğiniz indirip cd ye yazdırabileceğim bi link var mı?
hiç torrent üyeliğin var mıkızlar lütfen bana jıllıan la ilgili gaz verin. evde bilgisayarım yok. netten de indiremedim bi türlü ya . zaten bir sürü video var. sizin bildiğiniz indirip cd ye yazdırabileceğim bi link var mı?
evet belli kilodan sonra sporsuz gram dahi verilmiyorcallan sabah 60,6 çıtım ya 100 gr da fazla yani. bir kaç gündür tuvalet problemim vardı bu gün o da yok. spor yapmam lazım başka türlü olmayacak. şu jıllıan ı indirebilsem. 12 nisan da kuzenın düğünü var. 2 kılo daha vermek istiyorum aslında
çok yoğun bir egzersiz,deli gibi ter atıyorsunt25 miiiiii
çok cardiolu değil mi
Bende t25e baktımda kilo vermek için ideal ama bölgesel düşünüyorsan jillian daha iyi gibi. Ben jil lev1-2 yaptım çok iyiydi
Spor benim ihtiyacım olan şeymiş onu anladım kaptanım
Nasıldı t25 callanım ya
Benim jillian level2 bitmek üzere de level 3e başlamasamda 6week 6 pack mi yapsam diyorum
Karın kaldı ya bende
Bilemedim. Bakalım sen bi t25 yapta ne olacak söylersin bize.
1 haftada sonuç almış millet.
t25 i de jillianı da 10 gün yaptım. T 25 daha eğlenceli geliyor ama Jilliandan başlayayım.=)canım yeni başlıyorsan jillianla başla sonra t25 geç..ikisi de çok etkili