Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar kızlar
Menümu sabah yazmıştım muz detoksu dedim ama akşam misafir olması işi bozdu ve ben sofrada dayanamadım resmen. fakat buna rağmen sonuç iyi. Yemekten sonra yani şimdi tartıldım. Sabah ki kilomla aynıyım. Yani detoks aslında verimli olmuş ama akşam yemek yiyeyek ben bozdum. Akşam normalde sabaha göre 1-2 kilo fazla olurum. Sabah uyanınca inş güzel sonuç görürüm.
Bütün gün vücuda muz yükleyip akşam yemek yiyince kilo vermek yerine alcağımdan emindim. Sanırım şanslıyım bu sefercik :P

Sabah
1 muz 1 bardak süt

Ara
1 muz 1 bardak süt

Öğle
1 muz 1 bardak süt

Ara
1 muz 1 bardak süt

Akşam
Akşam yemeğini hiç yazmayayım. Dolu dolu yedim. Ekmek yemedim tek olumlu yanı bu.
1 porsiyon çorba
1 porsiyon etli bir yemek
Salata

Su: 2.5 litreden fazla

olsun oncekiler baya bi muz detoxu olmus, ins ise yarar :):) bize de haber ver, ben de severim muzu deneyebilirim bi ara ise yariyorsa :):)

Hemen yaziyorm sabah 1 haslanms yumurta 1kk peynr 1 dilim tam buğday ekmegi salatalk domates ara ada cayi
öglen 1 simit 2 adet burcak bisküvi ara yok
aksam 1 kase corba yarm porsiyon nohut yemegi 4-5 yemk kasigi bulgur pilavi salata
sonra baya bi cekirdk ve kuru pasta :( :( :( :( :(

Hemen yaziyorm sabah 1 haslanms yumurta 1kk peynr 1 dilim tam buğday ekmegi salatalk domates ara ada cayi
öglen 1 simit 2 adet burcak bisküvi ara yok
aksam 1 kase corba yarm porsiyon nohut yemegi 4-5 yemk kasigi bulgur pilavi salata
sonra baya bi cekirdk ve kuru pasta :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

kahvalti cok guzel, oglen gecistirilmis, aksam yemegi de guzel aslinda, cekirdek sanirim yagli oldugu icin pek iyi degil, kuru pasta da ne kadar yemis olabilecegini hayal edemiyorum, heralde 2-3 tane yemissindir :)

neyse gecmis olsun! pilatesini yapabildin mi bari?

kahvalti cok guzel, oglen gecistirilmis, aksam yemegi de guzel aslinda, cekirdek sanirim yagli oldugu icin pek iyi degil, kuru pasta da ne kadar yemis olabilecegini hayal edemiyorum, heralde 2-3 tane yemissindir :)

neyse gecmis olsun! pilatesini yapabildin mi bari?
yaptm kuzum ama acayp yoruldm

menum

kahvalti
1 kupa sut
1 haslanmis yumrta
2 kk peynir
1/2 pita ekmegi (1.5 dilim ediyor)
4 zeytin
domates, salatalik, maydonoz

1 muz
1 buyuk kirmizi erik

oglen
1 tabak kabak yemegi
1 kucuk kase yogurt

aksam
1 dolu tabak (az) etli kurufasulye
salata
1/2 pita (1.5 dilim)

belki bir de muz yerim.

ins yarin oruc tutucam. bi de spor olarak jillian yapmak istiyorum ins nasib olursa calisma odasinda yapiyim diye dusundum. kizim uyuduktan sonra ins. su cok az ictim su sisemi gotrmeyi unutmusum.
bu kadaar :KK49:

spor jillian 30 day shred level 1, 27 dakika soz verdigim uzere yaptim. evde herkes uyudu, calisma odasina gittim gecenin bi vakti deli gibi hopladim zipladim, Allah tan alt komsu derdi yok. cok sukur.
hadi bakalim ins faydasi olur.

bir suru bir suru egzersiz videolari indirdim, jillian 1-2-3, callan ne varsa hepsini, t25 in hepsini, sklmadan bi onu bi bunu yaparim diye. bence jillian zaten yeterince eglenceli ama arada degstrmek iyi olabilir.

öncesi ve sonrası
maxresdefault.jpg

tesekkurler callan cim,, sana da gunaydin :)

goguslerini nasil yapabilmis ki oyle, ay benimkiler cok sarkti emzirmeden ve kilodan...

Gunaydin kizlar
Dunki menum
Sabah 1 +1 poca
Ogle ve ara 1 bardak sut elma
Aksam ıspanak yemegi 1 dilim ekmek yogurt
2 litre su 2 bardak nescafe
Vee 100 mekik ara verdim ya fazla yormiyim dedim ama yetti yani cok yordu
Yavas yavas sporuma basliyorum

Back
X