Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

seyyah cım sen kesin yarın listedesin tatlım yaa çok az değil mi akşam yemeği
öğlen yediğim makarnayı telafi etmem gerekıyordu kaptanım. inşallah girebilirim :)
yaklaşık 1,5 ay sonra bugün ilk defa diyetisyene gideceğim hastalık sebebiyle diyetisyene falan gidememiştim diyete de uyamamıştım bakalım ne diyecek hatun
yağ oranın ne çıkacak acaba kaptan. ben de sırf şu yağ kas ölçümü için gitmek istıyorum aslında ama bıraktığım kıloya inmeliyim önce. 59,3 le bırakmıştım diyetisyeni.

Nazcım fikir değişikliği yapma bence. Atıyorum jilliana başla haftanın 6 günü yap bir günü tatil olsun ama 30a kesin tamamla. 30u görmeden başkasına geçme.gerekirse 2 ayda 30 a tamamla ama sonuçta tamamla. 30 btince başkasına geç.
Bu bir görevmiş gibi yap, su içmek nefes almak gibi bir zorunlulukmuş gibi düşün.

canım naza da yazdım , sıkılınca değiştirme yapmayın bence. 30a tamamlamadan bırakmayın.

Ben göremedim bişicik callanım ya

Kız seni yirim:-)
Sabah sabah güldürdün beni deli ya:KK70::KK70::KK70:
:) :KK39:
bugün bununla ilgileneceğim. öğleden sonra istanbula maça gidecek büronun erkekleri :) yanlızken uğraşırım artık

bulgur zararlı bişey değildir canım. iyi yapmışsın. yağsız yemeğe alışkınım da hiç tuzsuz yıyemem ben. brovo bu yüzden :)

diyetisyenım pirinçtense bulguru tercih et her zaman derdi.

callan malesef benim de karbonhidratım hiç azalmıyor :KK43:

canım gerçekten çok sağlıksız bir menü olmuş. öğün atlaman da kçötü. en azından 3 ana öğünü atlamamalısın. bu şekilde kılo versen bile kalıcı olmaz.

allah gönlüne göre versin . mesleğin ne bu arada?

evet haftada 1 kılo çok iyi.

öğlen simit fazla olmuş ama o telafi edilebilir.
ama akşam yenen kuru pasta ve çekirdek direkt yağ olur esmerim

menün çok çok güzel olmuş. protein var,sebze meyve,et var. ekmek oranı da makul.

jıllıan level 1 27 dk mı sürüyor kızlar. ben ölürüm hahaha :) leslie de 20 dk yapabiliyorum sadece

1+1 poğça 2 poğça mı yani nasıl oluyo yuppe :)
öğle akşa öğünleri güzel olmuş

o kadar spora bu hafta kesin gidecek kılolar callan
Aynen kucuk masum 2 pogcacik :KK39:

ah kaptanm ahhh listeye girsemde girmesemde cok üzldm ya tabii bnm sucum yersem olacagi o
olsun tatlım telafi edeceksin sonuçta bi daha yememeye dikkat et tatlım
öğlen yediğim makarnayı telafi etmem gerekıyordu kaptanım. inşallah girebilirim :)

yağ oranın ne çıkacak acaba kaptan. ben de sırf şu yağ kas ölçümü için gitmek istıyorum aslında ama bıraktığım kıloya inmeliyim önce. 59,3 le bırakmıştım diyetisyeni.
valla seyyah cım göreceğiz bakalım öğleyin 12,50 de randevum saat 14 gibi işyerinde olurum o zaman yazarım size

kaptanım yarın ben bildirim yapmayacağım,beni izinli yazarsan sevinirim
ben bu ara kilo alışlardayım
diyeti bırakmıyorum ama 2 haftalık kafa tatiline ihtiyacım var gerçekten,yoksa buralardayım
spor ve menü bildirimlerine devam ediyorum her gün :)) malum 5 aydır her hafta bildirim yapıyorum, 2 haftacık araya ihtiyacım var..bir 55 kg olayım,nasıl kilomu korurum onu öğrenmek için de buralardayım,daha çokkk buralardayım:))

ff03c8cbd313e596674853d1877c7785.jpg

şuna bakın kızlar:KK51:

diyeti bırakmıyorum ama 2 haftalık kafa tatiline ihtiyacım var gerçekten,yoksa buralardayım
spor ve menü bildirimlerine devam ediyorum her gün :)) malum 5 aydır her hafta bildirim yapıyorum, 2 haftacık araya ihtiyacım var..bir 55 kg olayım,nasıl kilomu korurum onu öğrenmek için de buralardayım,daha çokkk buralardayım:))
tamam tatlım yarın seni izinli yazarız bende hiç bilmiyorum kg ne civarlarda hiç dikkat edemedim bu hafta
ff03c8cbd313e596674853d1877c7785.jpg

şuna bakın kızlar:KK51:

yaa muhteşem bir vucudu var yaa bayıldım bende

Bunalıyor dımı ınsannn

Back
X