Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr
spor: quick callanetics stomach, 20 dakika

ahahaha cook hamlamisim kac kere durmak zorunda kaldim, neyse genel olarak yapmaya calistim, basta zaten bi kac dakika isinmayla geciyor, toplam 15 dakika filan egzersiz kismi. hic yoktan iyidir :) cok eglenceli ama yapabilsem, bi de cok yumusak yumusak guzel guzel anlatiyor kadin. yaptikca yapasi geliyor insanin :)
sporun gayet güzel başlangıç için kelebeğim hiç yoktan iyidir
Gunaydin kizlar ilk bildirim benden olsun
60.2/60.2 kilo sabit
Bu hafta 59 olurum didim ama olmamisim neyse haftaya artik inşallah hepinize Hayirli Cumalar...
sağlık olsun tatlım bende de çok fazla bi değişiklik yok
Gnaydn canlar dün menümü yazamadm smdi hemn yazaym sabah 1 haslanms yumurta domats salatalk ve 1kk peynr 2 dilim tam bugday ekmk ara yok öglen 1 kase corba 10 a yakin yaprak sarma ekmek yok ara 1 adet büyük ekler :KK43: :KK43: :KK43: aksam 1 kase corba 4-5 yaprk sarma ve 1 minik baget but ekmek yine yemedm aksam yemektn snrada 10 adete yakin fistik :KK43:
esmerim hem ekler hem sarma hem fındık pek olmamış tatlım bu menü yaaa
kaptanm gecms olsn smdi iyimi oglunuz ?
gece tekrar ateşlenmedi canım ama bugün kreşe göndermedim
ben listeyi hazırlayayım

***5.TAKIM 405.ETAP***

toplight (66,9/)
CallanPinckney (58.2)izinli
ozaly (60.9/)
speedy26(69,8)
ayda2kilogo(69.8/)
yuppe (60,2/) sabit
morpapatyam(73.4/)
5. TAKIM ORTALAMASI :

videolari torrent den indirebilirsin, ama is yerinde yapmak ne kadar mantikli bilemedim, ne kadar ciddi bi yerde calistgna bagli, sonucta yasal olarak dogru bi sey degil copy right li video paylasimi. ben evde indirdim. internet cafe cilerden isteyebilirsin belki.

arastirma gorevlisiyim cnm, yorumlar icin tesekkurler :) evet 27 dakika, arada onlara uyamadigim bi kac saniyeligine de olsa durdugum oluyor ama.

cok guzel bence aferin :):) yarin guzel sayilar goruceksin ins!

..
canım you tube dan videoyu sesli açtım tlf a çektim. ilk 10 dksını. ben çok hamım zaten 27 dk birden yapamam. mekik hareketeri faan var bide. 10ar dk dan başlayacağım bakalım.
bugun sabah tartildim 75.1 geldim, ben yeni oldugum icin sanirim listeye giremiyorum, peki sonra ilerde listeye girdigimde bu kilo vermeler bosa mi gidicek :KK43:

neyse yazayim da surda bi yerde dursun

beyazkelebek85 (76/75.1/0.9/%1.18)

umarim olmustur.
ha bu arada sahura kalkamadgm icin oruc da tutamadim.
ilk hafta güzel kılo verdin kelebekcim. 3. haftada giriyorsun listeye kaptan anlatır zaten.
burdan tam anlasiliyor mu bilmiyorum ama baya incecik bi ekmek, ici bos yani.
Eki Görüntüle 1461516 Eki Görüntüle 1461520 Eki Görüntüle 1461522
canım inceymiş evet ama beyaz undan yapılıyr sonuçta. ben de pek sevmıyorum buğday ekmeğini ama diyette önemli olan buğday ekemği yemen. sen kendine paketli buğday ekmeklerinden alsan daha güzel olur tabi.ama kayınvalideyle oturuyormuşsun ekmek için yanlış anlaşılma da olmasın tabi şimdi.
Kahvaltı
1 yumurta
Domates Salatalık
6 zeytin

Ara
1 bardak süt

Öğle
Çavdar ekmekli tost

Akşam
1 tane karnıyarık
Bol salata
az olmuş ama güzel olmuş nazcım
menum:
kahvalti
140 kal lik ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
domates, salatalik,

2 kuru incir
6 findik
2 salatalik

oglen
1 tabak etli kurufasulye
1 kucuk kase yogurt

1 muz
2 elma

1 tbk pirasa yemegi
1 kucuk kase yogurt
salata
130 kal ekmek

1 muz 1 bardak sut

aralarim biraz cok cok oldu bugun :KK43: karnimi da dolu hissediyorum baya, cumartesi misafir gelicek onun icin baklava kuru pasta aldim, bi de bi tepsi borek yaptim, onlara dokunmayayim diye en son muz yiyip sut ictim. oyle oldu yani...: /
yoo araların çok değil. menülerin güzel gidiyor spor da yapıyorsun. böyle devam et :)
Gnaydn canlar dün menümü yazamadm smdi hemn yazaym sabah 1 haslanms yumurta domats salatalk ve 1kk peynr 2 dilim tam bugday ekmk ara yok öglen 1 kase corba 10 a yakin yaprak sarma ekmek yok ara 1 adet büyük ekler :KK43: :KK43: :KK43: aksam 1 kase corba 4-5 yaprk sarma ve 1 minik baget but ekmek yine yemedm aksam yemektn snrada 10 adete yakin fistik :KK43:
cnm ekmek yok ama yaprak sarmalar fazla kaçmıs sankı. bi de üstüne ekler pek olmamış gibi
günaydınlar

***5.TAKIM 405.ETAP***

toplight (66,9/)
CallanPinckney (58.2)izinli
ozaly (60.9/)
speedy26(69,8)
ayda2kilogo(69.8/69,1/0,7/%1,00)
yuppe (60,2/) sabit
morpapatyam(73.4/)
5. TAKIM ORTALAMASI :
tebrikler aydacım

Günaydın=)
Dün akşam ne oldu bende anlamadım. Bir üyeden msj geldi swap26 isimli ''mrb'' yazmış bende cevaben ''mrb'' yazdım. Takım sayfasına geldim menümü yazdım. Üyeliğiniz ceza almıştır diye msj geldi.Siteden atıldım. Bize ulaşından msj yazdım. Gece cevaplanmış üyeliğim açılmış neyse ki.
Amam akşam çok sinirim bozuldu. Bir anda siteden atılınca.
İşin ilginci o msj atan üye kimse şimdi üyeliği yok anlamadım hiç birşey bu işten.

günaydın kızlar. çok şükür listeye girebiliyorum bugün. kılom 60,2 :D
geçen haftakı kılom 60,5 di. 300er 300 er gidiyor bakalım.
bu arada ben buraya geleli 5. haftam galiba. ama kaçla başladım hatırlamıyorum kaptan sen not almışmıydın?

Günaydın=)
Dün akşam ne oldu bende anlamadım. Bir üyeden msj geldi swap26 isimli ''mrb'' yazmış bende cevaben ''mrb'' yazdım. Takım sayfasına geldim menümü yazdım. Üyeliğiniz ceza almıştır diye msj geldi.Siteden atıldım. Bize ulaşından msj yazdım. Gece cevaplanmış üyeliğim açılmış neyse ki.
Amam akşam çok sinirim bozuldu. Bir anda siteden atılınca.
İşin ilginci o msj atan üye kimse şimdi üyeliği yok anlamadım hiç birşey bu işten.
allah allah çok saçma :(
hm de gelemedi hala. sinir bozucu bi durum gerçekten

Listeye girmeme çok var ama bildirimimi de yapayım. Başladığım gün ki kilomdayım henüz değişim yok. 84.3 kg

ben de dünkü menümü yazayım
sabah 1/3 simit
peynir
3 zeytin
1 bardak çay

öğle: 1 tabak dünden kalan makarna
salata
4 yemek kaşığı yoğurt

ara: 1 avuç (10 tane falan) fıstık

akşam: 1 butun yarısı tavuk (fıında- hakıkı köy tavuğu )
boll salata

ara: 2 bardak çay

cellulite-wide.jpg

spor şarttt

Back
X