Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım beril de işe başladı o da yoğun eğer işi uygun olan birisi olursa ona devredebilirim bu sene hakkaten perişan oldum
bu arada burası bağımlılık yapıyor ayrılamıyor insan
Kaptanlıkta ki cuma listeleri çok karışık ama biraz bakayım işin yoğun olduğunda yardımcı olabileceksem olurum.

inşallah
bu arada t25 başlığı açtım
belki yapan cıkar,bakalım
Ama beni böyle tahrik ediyorsun:D
Ben ne güxel jillianda karar kılmıştım.
Hayırlı olsun başlığın tatlım. yarına kadar fikir değişikliği yapmazsam uzaktanda olsa takipcinim.

yeni gelenler hoşgeldiler sefalar getirdiler:)

Bayanlar bu arada bende jillianla t25 i araştırdım sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra leslie den kat kat daha güzel gibi geldiler ama bende şimdi karar veremedim hangisinden başlasam diye. Hangisi daha kolay? Diye soracağım çünkü vücudum oldukça hantal kolay olana başlayayım ilk

Bayanlar bu arada bende jillianla t25 i araştırdım sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra leslie den kat kat daha güzel gibi geldiler ama bende şimdi karar veremedim hangisinden başlasam diye. Hangisi daha kolay? Diye soracağım çünkü vücudum oldukça hantal kolay olana başlayayım ilk

Hoşbulduk kızlar:KK5:

Lesli kolay yapılan bir egzersiz ama kas katkısı yok zayıflatıyor ama bence sıkılık sağlayamaz yeterince. Zaten o kadını da hiç sevmiyorum.
Yarın benim içinde büyük gün Jillian mı T25 mi yine kararsızlardayım:D

Back
X