- 17 Mart 2015
- 692
- 640
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #136.821
Aldanma o kötü hisse git dolu dolu bi suyunu iç. Üstünede tarçınlı süt/ yoğurt/elma ara öğünü yap bişeycik kalmaz=)Icimden habire biseyler yeme istegi geliyo biri beni durdursuuuuunnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldanma o kötü hisse git dolu dolu bi suyunu iç. Üstünede tarçınlı süt/ yoğurt/elma ara öğünü yap bişeycik kalmaz=)Icimden habire biseyler yeme istegi geliyo biri beni durdursuuuuunnnnn
aynen öyleAldanma o kötü hisse git dolu dolu bi suyunu iç. Üstünede tarçınlı süt/ yoğurt/elma ara öğünü yap bişeycik kalmaz=)
Icimden habire biseyler yeme istegi geliyo biri beni durdursuuuuunnnnn
Leslie nin çenesi çok düşük bi de basenleri olmasaAma 45 dakikayı sıkılmadan yapıyorum ben leslieyle.
Aslında şu an kas yapmak istemiyorum acaba leslieye devam edip biraz kilo verdikten sonra mı yapsam. Banada bulaştı kararsızlıkkk
Ben sakız çiğniyorum canım bişiyler yemek istedikçe canım dene istersen bende kesiyor hemen abur cubur isteğini
Leslie nin çenesi çok düşük bi de basenleri olmasaAma 45 dakikayı sıkılmadan yapıyorum ben leslieyle.
Aslında şu an kas yapmak istemiyorum acaba leslieye devam edip biraz kilo verdikten sonra mı yapsam. Banada bulaştı kararsızlıkkk
Ben sakız çiğniyorum canım bişiyler yemek istedikçe canım dene istersen bende kesiyor hemen abur cubur isteğini
Sakız çiğnemeyin açlık gider ama vücut yemek yediniz diye algılar insülin salgılatır. Leptin salgılanmayıncada depo yağlar yanmaz. İçimdeki karatay uyandı![]()
jillian michaels 30 day shred ile başlarız. Onu indirmişsindir sanırım?Başlayalım canım ama hangisine.. Ben indirdim jillianı t25 i bulamadım daha.
Bir an bende de karatayın kitabını okuyor hissi uyandırdıİnternetten baktım ama zayıflamaya yardımcı oluyormuş sakız
![]()
Evet Tatlım o =)level 1 level 2 level 3 'ü vardı o değil mi ? Her biri 10ar günlükmüş öyle buldum
Yarın başlasak olur mu ben kaçgündür yarına odaklandımda=)Tamamdır o zaman ne zaman başlayalım:)
Evet çok mutlu oldum şimdi=) Sabah ölçülerimizi alalım,her levelde farka bakarız=)Tamam canım banada uygun yarın başlayalımm![]()
Gnaydn canlar dün menümü yazamadm smdi hemn yazaym sabah 1 haslanms yumurta domats salatalk ve 1kk peynr 2 dilim tam bugday ekmk ara yok öglen 1 kase corba 10 a yakin yaprak sarma ekmek yok ara 1 adet büyük ekler![]()
![]()
aksam 1 kase corba 4-5 yaprk sarma ve 1 minik baget but ekmek yine yemedm aksam yemektn snrada 10 adete yakin fistik
![]()
canım you tube dan videoyu sesli açtım tlf a çektim. ilk 10 dksını. ben çok hamım zaten 27 dk birden yapamam. mekik hareketeri faan var bide. 10ar dk dan başlayacağım bakalım.
ilk hafta güzel kılo verdin kelebekcim. 3. haftada giriyorsun listeye kaptan anlatır zaten.
canım inceymiş evet ama beyaz undan yapılıyr sonuçta. ben de pek sevmıyorum buğday ekmeğini ama diyette önemli olan buğday ekemği yemen. sen kendine paketli buğday ekmeklerinden alsan daha güzel olur tabi.ama kayınvalideyle oturuyormuşsun ekmek için yanlış anlaşılma da olmasın tabi şimdi.
yoo araların çok değil. menülerin güzel gidiyor spor da yapıyorsun. böyle devam et :)
ben de dünkü menümü yazayım
sabah 1/3 simit
peynir
3 zeytin
1 bardak çay
öğle: 1 tabak dünden kalan makarna
salata
4 yemek kaşığı yoğurt
ara: 1 avuç (10 tane falan) fıstık
akşam: 1 butun yarısı tavuk (fıında- hakıkı köy tavuğu )
boll salata
ara: 2 bardak çay
![]()
spor şarttt
Icimden habire biseyler yeme istegi geliyo biri beni durdursuuuuunnnnn
Aynen bende öle yaptm gidip armut yedim bi tane zatn öglen bi tane cikolata yemstm daha cok yiyemzdmAldanma o kötü hisse git dolu dolu bi suyunu iç. Üstünede tarçınlı süt/ yoğurt/elma ara öğünü yap bişeycik kalmaz=)
Yoqurt sevmiorm canm ya cok yemeye calisiorm ama nafileaynen öyle
yoğurda pulbiber filan da ek
tokluk hissi oluşur
yediklerme dkkat ettgmden beri sakiz cigneyesm gelmiyo canm yaBen sakız çiğniyorum canım bişiyler yemek istedikçe canım dene istersen bende kesiyor hemen abur cubur isteğini