- 17 Mart 2015
- 692
- 640
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #136.881
Ne güzel=) Allah mutluluğunuzu arttırsın=) Benimde hiç çalışasım yok ama işte hayatbnde ankaradaym canm ev hanimiyim calsmiorm yeni evli sayilirm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel=) Allah mutluluğunuzu arttırsın=) Benimde hiç çalışasım yok ama işte hayatbnde ankaradaym canm ev hanimiyim calsmiorm yeni evli sayilirm
amin canm sn evlimisn ?Ne güzel=) Allah mutluluğunuzu arttırsın=) Benimde hiç çalışasım yok ama işte hayat![]()
Yok tatlım henüz evli değilim =)amin canm sn evlimisn ?
Günaydın =) Aslında 9 dan beri ayaktayım ama yeni siteye bakabildim. Nasılsın?Tünaydınnnn :) Kızlar nerelerdesiniz? Kimse uyanmadı mı daha yoksa![]()
ben t25 teki tanya gibi taşşş olmak istiyorumKızlar takımımızı canlandıralım. Hedeflerimiz olsun daha çok hırslanalım. Yarışma ruhu daha da gaza getirir bizi kendimizi kaptırırsak. Ben ve diğer yeni gelenler listede olmıcaz ama fark etmez hem bireyselde hemde takımımızı birinci yapmak için biraz hırslanalım.
O değil bahar geldi kapıda. Yaz desen gelmek üzere bu yaz tiril tiril giyinirken ay biyerim çıktımı ay dar ay sıcakladım diye dertlenmeyelim. Şimdiden sorunu ortadan kaldıralım yeterince vaktimiz var .
olmadım canım ben de,yaşına kadar bekleyeceğim,1 yaşında hala olmazsam o zaman çaresine bakacağımC CallanPinckney cigim sen regli oldunmu dogumda sonra bn hala olmadim dr hormon testi yapalim ama normal dedi bi kac ay daha beklesemmi napsam sence bosuna ilac almak istemiyorum kizimda olmustum hemen 9.da 10 aylik olcaz
değil mi ben de randevu almaya çalışıyorum ama hep takvimleri doluBugunki menum
Sabah rafadan yumurta 1 cay kasigi dag kizilcigi receli 1 dilim tam bugday ekmegi
Nescafe
Ogle tarhana corbasi yogurt esliginde
Ara 1 elma yarim muz
Aksam etli kuru fasulyye ekmek cacik
2.5 litre su 1 nescafe 1 turk kahvesi
Su saat oldu anca dinlenebiliyorum bahar temizliği :) ah birde kadin bulabilsem hepsi yogun ya bide herkese guvenemiyorum eli gusel olanlarda randevulari dolu is basa dusceksanirsanm.iyi geceler fit ve mutlaka fit olacak kadinlar![]()
canım zorlansan da jillanı bırakma,yorulunca didnlen,sonra yine devam et,ben hiç bırakmımıştım,ilk günler ölüyorum sanmıştım ama hepsi geçiyormerhaba arkadaşlar dün jıllıana başladım. ama 10 dk . o bile yetti bacaklarıma . özellikle şınav hareket çok zor. herlade bu hafta böyle giderim. ne kadar da hamlamışım oysa baya çok yürüyorum gün içinde
dünkü menüm:
sabah yağsız tost
ara büroda yeşilçay
öğle: 2 lahmacun bol salata
akşam: 5 parça karnıbahar yoğurt 1 dilim ekmek
su: fazla olmadı hava soğuk olunca su içmek gelmiyor aklıma
spor: gün içinde en az 45 dk yürüdüm dışarda
evde de 10 dk jıllıan
patatesi haşla,az yağla tavada üzerine yumurta kır,yanına da çaySlm kizlar karnm cok ac yeni disardan qeldm sabah kahwalti pek yapamadm karnm suan cok ac ara öqnde bsy yemedm kendme doyurucu hemn yapabileceqm bsy yapmam lazm ne yapablrm fikr verrmsnz
seninle damak tadımız benzemiyor esmerim,ben süt yumurta yoğurt düşkünüyümhc canm cekmedi öle baska bir önern var mi cnm