Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizim takımda bayağ aktifti.
10 dakika bir bakmayım 4-5 sayfa ekleniyordu :)
Ama takımda herkes bir hastalandı
Daha da tam toparlanamadı.
Eee hastalık motivasyonu düşürdü artı kilolarda hepten bozdu bizi.
Toparlanıcaz ama birinin bir tokat atması gerekiyor herhalde :KK66:

Hep beraber toparlanalım çünkü ben hala kendime motivasyon sağlayamadım. Hergün başlıyorum akşama bozup tamam yarın yeni bi gün diyorum:(

Naaaaaazzzzz tam bozacakken diyetini hemn neden basladigini hatrla birseyden vazgececekkn neden basladiqiniz hatrlayn emin olun cok ii oluyo hadi bakalm herks hafta sonunu unutsn ve cok harika menülerle haftamizi gecirelm cumaya ii sonuclar alalm canlar

Naaaaaazzzzz tam bozacakken diyetini hemn neden basladigini hatrla birseyden vazgececekkn neden basladiqiniz hatrlayn emin olun cok ii oluyo hadi bakalm herks hafta sonunu unutsn ve cok harika menülerle haftamizi gecirelm cumaya ii sonuclar alalm canlar
Çok doğru söylüyorsun=) Neden başladığımızı hatırlayalım hep =)

günaydın kızlar nasılsınız? inanmayacaksınız ama ben yıne hastayım. boğazlarım fena. sesim kısıldı. bıktım artık allah daha büyük dert vermesin de her hafta hastalanıyorum ilaçlarla idare ediyorum hopp yıne başa dönüyoruz. oğlana bulaştırma korkusu yetiyor zaten

cmt burdakar yağdı çok üşüdüm durakta yollarda falan. nevruz kutlaması varmış. yollar kapanmış tranvay seferleri aksadı kaldık duraklarda o ayazda.
dün de nasıl güneşli bi havaya uyandk. öğleden sonra köye gidelim oğlan azcık temiz hava alsın dedik. orda da rüzgar mı yedim bilmıyorum akşamdan beri dökülüyorum.

neyse yediklerimi yazayım hatırladığım kadarıyla. zaten saçma sapan bişey oldu

cmt :
kahvaltı yapmadan direkt muhasebeye gittim. 11 de yolda bisküvi yedim. bir pk e yakın burçak biskivi
büroda yeşil çay normal çay falan içtim
3te evde hamur işi yedim 3 parça açlıktan ölüyordum zaten
akşam 9da 1 kae tavuk suyu çorba içtim .
yemekten sonra çay içtim gün bitti.
yaklaşık 20 dk yürüdüm

pz: sabah 9da 1 simit- peynir-domates-çay la kahvaltı
saat 3te köyde ızgara köfte ve tavuk(köy tavuğu) 1 bardak konposto- turşu- köy ekmeği
akşam yemek yemedim.
köyde yürüyş yaptık

böyle saçma sapan bi hafta sonu oldu. bugun yeni bi gün bakalım.

Yeni hafta yeni başlangıç diyelim o zaman=)
EVET YENİ BİR HAFTA YENİ BİR BAŞLANGIÇ olsun hepimiz silkelenip kendimize gelelim
Bizim takımda bayağ aktifti.
10 dakika bir bakmayım 4-5 sayfa ekleniyordu :)
Ama takımda herkes bir hastalandı
Daha da tam toparlanamadı.
Eee hastalık motivasyonu düşürdü artı kilolarda hepten bozdu bizi.
Toparlanıcaz ama birinin bir tokat atması gerekiyor herhalde :KK66:
evet haklısın ozaly cim şimdi sıra geldi o tokadı kimin atacağına
nazcm günaydn sanadaaa

bu haftasonu nie böle oluyo ki kaptanm yaaa :KK43:
yaa evli olanlar sadece haftasonu aileleri ile vakit geçirebildikleri için bence böyle oluyor
daha önceki haftalarda benim böyle değildi ama 1 aydır sürekli hasta olunca bu haftasonu eşim güzel bir rakı sofrası istedi sonra da benim şaftım kaydı

günaydın kızlar nasılsınız? inanmayacaksınız ama ben yıne hastayım. boğazlarım fena. sesim kısıldı. bıktım artık allah daha büyük dert vermesin de her hafta hastalanıyorum ilaçlarla idare ediyorum hopp yıne başa dönüyoruz. oğlana bulaştırma korkusu yetiyor zaten

cmt burdakar yağdı çok üşüdüm durakta yollarda falan. nevruz kutlaması varmış. yollar kapanmış tranvay seferleri aksadı kaldık duraklarda o ayazda.
dün de nasıl güneşli bi havaya uyandk. öğleden sonra köye gidelim oğlan azcık temiz hava alsın dedik. orda da rüzgar mı yedim bilmıyorum akşamdan beri dökülüyorum.

cmt :
kahvaltı yapmadan direkt muhasebeye gittim. 11 de yolda bisküvi yedim. bir pk e yakın burçak biskivi
yaklaşık 20 dk yürüdüm

saat 3te köyde ızgara köfte ve tavuk(köy tavuğu) 1 bardak konposto- turşu- köy ekmeği
akşam yemek yemedim.
köyde yürüyş yaptık

canım dikkat et kendine ben hala toparlanamadım tam bi iyileşemedim ama allaha şükür yatmıyorum ayaktayım

Seyyahcm cok gecms olsn bnde iki gndür hastaym baya boqazlarm basimm felaket menün cok kötü degl ama cok ögün atlamssn ögün atlaynca insan doymak blmiyo yoksa

cmt :
yaklaşık 20 dk yürüdüm

akşam yemek yemedim.
köyde yürüyş yaptık

Geçmiş olsun havalarda hemen hasta ediyor insanı bu ara.

Hep beraber toparlanalım çünkü ben hala kendime motivasyon sağlayamadım. Hergün başlıyorum akşama bozup tamam yarın yeni bi gün diyorum:KK43:
başarıda en önemli şey devamlılık
nazcm günaydn sanadaaa

bu haftasonu nie böle oluyo ki kaptanm yaaa :KK43:
haftasonları diyeti bozmayan başarıyı yakalar
kesinlikle haklısın

cmt :
yaklaşık 20 dk yürüdüm

akşam yemek yemedim.
köyde yürüyş yaptık

canım kahvaltını akşamdan hazırla,yani tambuğdaylı tostunu yap ve sabah ısıtıver,simit ve burçakla bu iş olmaz
hamurişi olmaz ama kalorileri düşük bunu sevdim,mesela pazar akşam yememişsin,dengelemişsin tebrik ederim

öncesi ve sonrası
Before-After.png

herkese merhabalaarrr....

cok yogun bi haftasonu gecirdik, cumartesi ogleden sonra ev isindirma partimiz vardi, 25 kisi filan geldi, hepsi ayni anda degil ama yine de sirayla herkese merhaba hosgeldin cay kahve naparsin needersin gule gule demekten en sonunda basim dondu, hatta en son konustugum adama kiziniz ne is yapiyor dedim, bahsettim ya filan diyince dedim ben iyice yorulmusum..

pazar gunu de bahce isleri ile gecti, yabani otlari yoldum, on bahcenin de cicek yatagini temizledim, sadece sol taraftan iki buyuk cop poseti ot cop cikti, bu is baya yorucu olacak sanirim, daha da bitmedi. bahcesi buyuk olsun dedim durdum ama simdi de isi bitmiyor, ama olsun halimze cok sukur,

menulerim genelde cok kotuydu :KK43:

cumartesi
sabah normal bi kahvalti yaptik, oglen yemegini cok gec yedik misafirler gittikten sonra, o da once sacma sapan atistirdik (borek kurabiye), sonra oturup corba ictik yemek yedik.

pazar da yine hep kotu kotu beslendim, aralarda kurabiyeler, cikolatalar, pekan cevizi...

cezama raziyim :KK43::KK43: oruclarima devam ediyorum ins, baska turlu nefsime hakim olamiyorum.
bi de haftasonu ozgurluk zamani gibi cozutmus oldum, neyse ins toparlicam cumaya kadar 74.0 olmak hedefim!

bugunku sporlarim:
jillian 30 day shred level 1 : 4. gun. (27 dakika)
callanetics: hips and behind. (20 dakika)
oruca kesinlikle devam et,bu nefis ancak açlıkla terbiye oluyor..nefsi dize getirirsen,iradenle yapamayacağın hiçbir şey yok

hastalara gecmisler olsun diyorum, yine de arada sirada gelin sohbet edelim, callan cim cok guzel resimler paylasmissin canim, dedigin dogru kiloli bile olsa fit olabilir insan. gobekli olmanin nedeni karin kaslarinin cok guclu olmamasi, spor yaptikca seklimiz duzelicek ins. ben de ilk baslarda cok zorlaniyordum ama jillian yaptikca kolaylasiyor.

bir tane sacma bi problemim var, merak ediyorum baskalarinda da oluyor mu, bu cardio larda bol bol hoplamalar var ya orda ben afedersiniz idrarimi tutamiyorum, bu sanirim dogum sonraki kas gevsekligi filan. o da surekli hoplamama engel oluyor. ip atlarken de oluyordu. neyse ne yapalim o da oldugu kadar sanirim. kegel filan yapip guclendirebilirim belki.

onun disinda benden haberler bu kadar. mezun olmaya yaklastikca insan da bi rehavet oluyor sanirim, yavas yavas veririm diye, bizim takimda da o var sanirim, benim gibi yeni baslayanlarin cok daha istikrarli azimli olmasi lazim, haftaici iyi gidiyor da su haftasonu ozgrlugune bi son vermeliyim, yavas yavas olucak ins.

hadi bakalim :rolleyes::rolleyes:bu cuma takimimizi 1. olarak gormek istiyor muyuzzz????:KK73::KK71:
hep beraber basarabiliriz !!!!! :KK9:
canım o idrar kaçırma bende bir ker oldu,kardiodan sonra...bundan spor yapmadan hemen önce mutlaka tuvalete gidiyorum
tatlm bnmkide cok kötüydü c.tesi sabah kahvalti yapmk istemedi cnm bsy yiyemedm ara öğünde yiyemedm öglen tam bugday ekmegiyle tost yaptm yannda domates salatalk fln yedm arada yine bitter cikolata yedim aksam inanlmaz bir sekilde cnm kisir cekti bol yesillikli kisir yedm pazarda sabah 2 yumurta 1 kk dan braz büyük tulum peynir 2 dilim tam buğday ekmegi domates salatalk fln yedim ara ögünde yarim armut yedim öglen sadece salata yedim bol yesillikli yaptm aksam da tavuk ve cok az bulgur pilavi salata sonraaaaa 1 tane ekler büyk eklerden :KK43: biride bana ceza versn :KK43:
ah o ekler olmasaymış ne de güzelmiş menüler

Callancm hastalanmam yakndr ondn canm asiri tatli seyler cekio bi de bücut alisamadi henz bu kadr sekersizlige :(

Back
X