• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şok diyet yasak mı
hayır değil
ben dşük kalorili diyete karşı değilim
zaten coğu kişi de uygulamıyor
uygulayan kısa sürede uygulayabiliyor
bundan iştahın azaldığı,hiçbir şey yiyemediğin günleri ve sok diyetleri fırsat sayıyorum

Ya ztn ondn onca canm tatli istedqndeondn onceki sayfalardada yazdm bitter cikolata yiyodm da dün o kadr cok qözmn önnden tatlilar qecti ki dayanamadm valla :(

Hayırlı günler bayanlar. Yazdıklarınızı okudum tek tek yazamayacağım derse gidiyorum şimdi:) Ama moral bozmak yok önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
esmerm91 ben de şu küçük bitterler var ya 10 gr lık onlardan yiyorum canım çektiğinde netten kalorisine baktım düz hesap 50 kaloriydi günde onlardan 2 tane yesen bile yeter canın çektiğinde. Ben doldurdum dolaba onlardan haftasonu birer tane yedim.
Dayanamadım ben sabah tartıldım 71 kilo geldimmm:) menülerimi akşam geldiğimde yazacağım bi aksaklık olmadı menülerde:)
Callan'a katılıyorum, yemek için yaşamayın yaşamak için yediğinizi hatırlayın ! :)

Hayırlı günler bayanlar. Yazdıklarınızı okudum tek tek yazamayacağım derse gidiyorum şimdi:) Ama moral bozmak yok önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
esmerm91 ben de şu küçük bitterler var ya 10 gr lık onlardan yiyorum canım çektiğinde netten kalorisine baktım düz hesap 50 kaloriydi günde onlardan 2 tane yesen bile yeter canın çektiğinde. Ben doldurdum dolaba onlardan haftasonu birer tane yedim.
Dayanamadım ben sabah tartıldım 71 kilo geldimmm:) menülerimi akşam geldiğimde yazacağım bi aksaklık olmadı menülerde:)
Callan'a katılıyorum, yemek için yaşamayın yaşamak için yediğinizi hatırlayın ! :)
bnde öle yapiodm geneldede dayanamdm dün :) ama bundn sbra daha dkkat edeceqm sn kacla baslamstn cnm

kızlar ctesi büyük oğlanın ipad ıne basıp kırmıştım öğlen gittim onu tamire verdim ordan küçük oğlanın veli toplantına gittim yeni geldim öğlen yemek yiyemedim koşturmacadan 5 km yürüdüm
yürüys harikaaa ama öqlen yemems olmak suan baya aclik duygusu yaratmstr :(

Merhaba kızlar ypolunuz açık başarınız daim olsun =) Takım değiştiriyorum ayrılıyorum aranızdan. İnş hedefinize en kolay şekilde ulaşırsınız.=)

kızlar ctesi büyük oğlanın ipad ıne basıp kırmıştım öğlen gittim onu tamire verdim ordan küçük oğlanın veli toplantına gittim yeni geldim öğlen yemek yiyemedim koşturmacadan 5 km yürüdüm
Canım benim 4 saatten fazla aç kalmamak 2 saatten önce yememek gerekiyormuş biliyorsun. Öğün atlamamaya çalış. Yoğun bir gün geçirmişsin Allah yardımcın olsun.

kesinlikle
yemeğin zevk için olduğunu unutmamız lazım

Kızlar bu arada bugün itibariyle Jillian Level 1 ve 2'den sonra 6 week 6 packs e başlıyorum yanında abs challenge ve günlük squatta var tabi.
Bacaklarımı görseniz şaşar kalırsınız. 10 km uzaktan bile kas belli oluyor. ;) Şaka bir yana ama gerçekten Kasmasamda kaslı görünüyor.
Kollarım çok çok toparlandı. Hatta omuzum genişledi ve pazılarım var ayooollll ;)
Kalça desen ;)
Çok memnunum ;)
Tek derdim kaldı o da karın. O yüzden artık sadece karına odaklanıyorum.
Yediklerime dikkat ediyorum ama eskisi kadar aşırı değil.
Hatta rahat besleniyorum.
Sadece ekmek kullanmıyorum, yağı azalttım, abur cubur ve kola hala kullanmıyorum.
Artık kilodan ziyade göbeğime odaklandım.
Çünkü karnım dışımda her yerim hedeflediğim gibi.
:cool::cool::KK6::KK6:

Back
X