• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgnki menüm sabah iki dilim ekmege yakn tam bugday ekmegi 3 dilim kasr peyniri ve domates yedm baskada canm bsy cekmedi ara ogndede ihlamur ve bitter cikolata yedm yarm paketcik :( öglen yarm porsiyon sebze yemegi iki dilim tam bugday ekmek ara ogün kis cayi ictm aksamda yarm kaseden az tarhana corbasi kiymaliydi birde 1 tabak ispanak 1 kase yoqurt 1 dilim ekmk yatmadan yine ihlamur fln icerm

Bgnki menüm sabah iki dilim ekmege yakn tam bugday ekmegi 3 dilim kasr peyniri ve domates yedm baskada canm bsy cekmedi ara ogndede ihlamur ve bitter cikolata yedm yarm paketcik :KK43: öglen yarm porsiyon sebze yemegi iki dilim tam bugday ekmek ara ogün kis cayi ictm aksamda yarm kaseden az tarhana corbasi kiymaliydi birde 1 tabak ispanak 1 kase yoqurt 1 dilim ekmk yatmadan yine ihlamur fln icerm
esmerim gene bitter i sokmuşsun menüye yahu kız 1 hafta hiç yeme bitter sonra ödül okarak yersin bakalım kg be kadar farkedecek
o çiko yerine 100 ip atla bakimmm

dediğin doğru genetik çok önemli ama farkettiysen ortak özellikleri belli:çok hareketliler ve yemeğe sadece ihtiyaç gözüyle bakıyorlar,bu bakış açılarından faydalanmak lazım.
supersize and super skinny,bu programı görmüşsündür; orada anoreksik ve morbid obezler birbirlerinin yemeklerini yiyiyorlar, ben burada şu mesajı alıyorum, supersizea nasıl zayıf kaldıklarını,superskinnye de nasıl kilo alındığı gösteriyor,bundan zayıf olanların (metabolizma hızlar çok yüksek değilse) örnek alınacak tarafları vardır
bir de şöyle bir durum var,genetik olarak şanslı olanlarında aynı bizim gibi zamanla metabolizma hızları düşüyor
bu hatunlar zamanla kilo alıyorlar,diyet deneyimleri olmadığı ve her canı istediğini yemeğe alıştıkları için çok zor diyet yapıyorlar
yok hic gormedim o dedigin programi, biraz da duygusal olarak bakmis olabilirim olaya, dedigin gibi dogru ozelliklerini ornek almak lazimmmm! yeme bozuklugu seviyesine gelmeden yeme aliskanliklarimizi disipline etmemiz lazim, baska seylere yogunlasip yemekten uzak durmali. bi cozum bulmali, en iyisi zayif bayanlarin resimlerine bakip motive olayimmmm....

beyazkelebek senin mesleğin nedir
ben de genetik çalışma,moleküler biyoloji,deney hayvanları bu konulara çok meraklıyım aslında

uzaktan guzel gorunuyor :) ayy hic sevmiyorum fareleri, neyseki artik yapmiyorum fare deneyi.. molekuler biyoloji okudum canim, ama sonra da cok pisman oldum keske tip okusaydim diye, neysem artik cok gec, seviyorum deney yapmayi eglenceli, calistigi surece tabi :):):)

$zayiflamak-icin-motivasyon.webp

yok hic gormedim o dedigin programi, biraz da duygusal olarak bakmis olabilirim olaya, dedigin gibi dogru ozelliklerini ornek almak lazimmmm! yeme bozuklugu seviyesine gelmeden yeme aliskanliklarimizi disipline etmemiz lazim, baska seylere yogunlasip yemekten uzak durmali. bi cozum bulmali, en iyisi zayif bayanlarin resimlerine bakip motive olayimmmm....

uzaktan guzel gorunuyor :) ayy hic sevmiyorum fareleri, neyseki artik yapmiyorum fare deneyi.. molekuler biyoloji okudum canim, ama sonra da cok pisman oldum keske tip okusaydim diye, neysem artik cok gec, seviyorum deney yapmayi eglenceli, calistigi surece tabi :):):)
ben de hastalarla karşılaşana kadar tıpı severdim ama şuan nefret ediyorum bu meslekten,bedensel ve ruhsal olarak çok yıpratıcı...
üniversitedeyken hayvan deneyleri bölümüyle proje filan yapmıştık..steril fareler,diabetik fareler falan ilgimi çekmişti ama uğraşması zor geldi,zorunlu proje bitince bir daha uğramadım o bölüme..fare ben de sevmiyorum,çok küçük ve hızlılar,tutamıyorum..en iiyisi sıçan,yavaş hareketli ve büyükler..

ben de hastalarla karşılaşana kadar tıpı severdim ama şuan nefret ediyorum bu meslekten,bedensel ve ruhsal olarak çok yıpratıcı...
üniversitedeyken hayvan deneyleri bölümüyle proje filan yapmıştık..steril fareler,diabetik fareler falan ilgimi çekmişti ama uğraşması zor geldi,zorunlu proje bitince bir daha uğramadım o bölüme..fare ben de sevmiyorum,çok küçük ve hızlılar,tutamıyorum..en iiyisi sıçan,yavaş hareketli ve büyükler..

ayy onlar daha kotu kiz kocamanlar ayy yok ben almiyim :(

42 kat merdiven ciktim bugun toplam. baya bi terledim, yedigim sacmaliklarin birazini harcamis olurum ins.

bu arada merdiven cok cikarsam basenlerim kocaman olcak diye korkuyorum, boyle bi tecrubesi olan var mi??

himm biraz arastirdim yok kalca buyutmuyormus iyi bari :):):)

"Günde 10-15 dakika tempolu bir biçimde merdiven çıkmak bile sizlere 300 kalori yağ yaktıracaktır. Örneğin 2-3 ay süreyle her gün 15 dakika merdivenlerden çıkarsanız bu durumda 3 ayda 3-10 kilo arası bir zayıflama başarısı gösterebilirsiniz. Bu arada yediklerinize dikkat etmeniz ve bacaklarınızın tutulmaması için merdiven egzersizi sonrası 30 dakika tempolu yürüyüş yapmanız gerekmektedir. Merdiven çıkmak asla basen yapmaz ve kalça büyütmez. Tam aksine basen eritmek ve kalça inceltmek için kullanılabilir."

ayy onlar daha kotu kiz kocamanlar ayy yok ben almiyim :KK43:

42 kat merdiven ciktim bugun toplam. baya bi terledim, yedigim sacmaliklarin birazini harcamis olurum ins.

bu arada merdiven cok cikarsam basenlerim kocaman olcak diye korkuyorum, boyle bi tecrubesi olan var mi??

Canım ben bi ara bırakmıştım asansörü filan hep merdiven çıkıyodum ama bunun yanında dershaneye filan yürüyerek gidiyodum 45 dk civarı. Basenim o kadar yoktu o zaman. Yürüyüşle birlikte yaptığımdandır belki

ya iste benim hic dogru duzgun yurumem yok, parka gitmek isiyorum kizimi alip. ama eve gelince evin islerine bakmam gerekiyor eve kayinvalide kayinpeder olunca hadi bye bye ben parka gidiiyorum diyemiyorum. gece herkes uyuyunce 12 de filan calisma odasina anca spor yapiyorum, ya da iste merdiven cikiyorum, oyle iste.

Back
X