- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #137.681
bu arada ben daha önce bu yarışmadayken gruptaki kilosu yakın olanları eşleştirip kendi aramızda da yarışıyorduk, daha çok motive oluyorduk. acaba yapabilir miyiz kaptanım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda suan öyle zatn cnm meselaaa bn ve beyaz kelebek rakibiz ama iki tatli arkadas oldk ayni zamandabu arada ben daha önce bu yarışmadayken gruptaki kilosu yakın olanları eşleştirip kendi aramızda da yarışıyorduk, daha çok motive oluyorduk. acaba yapabilir miyiz kaptanım?
burda suan öyle zatn cnm meselaaa bn ve beyaz kelebek rakibiz ama iki tatli arkadas oldk ayni zamandasenin kilo kacti
canim iste cok az yedin ondan bence. saglikli bi seyler ye.Varyaaa bir acim bir acim anlatamam yaaa ve hala basim dönüyo niye dönüyo bi anlam veremedm
harikasin canimm!!!!! tamam dunu unuttuk bakalim, ins tarti da unutur sali yi :)merhaba kızlar, dün hiç giremedim nete, önce elektrik sonra kızım perişan etti beni, özür dilerim.
dünkü menüm hiç iyi değildi, kahvaltı yapmadan okula gidersem saçma sapan yiyorum tüm gün.
bugün biraz toparladım bakalım.
sabah:5 ceviz, 1 açık çay
ara:1 salatalık
öğlen:2 kase domates çorbası, 2 dilim ekmek
ara:1 elma, 1 yeşilçay
akşam:1 porsiyon patates yemeği, 1 kase cacık
ara:1 sade kahve
spor:45 dakika yürüyüş(eve dönerken otobüsten 3-5 durak önce inip yürüyorum), 50 mekik
su:2 litre
akşam yemeğinde vardı et.
sabah 06:30da evden çıkıyorum, zor oluyor kahvaltı yapmak, bazen önceki akşamdan haşlıyorum yumurtamı sabah pratik olsun diye:)
kantinden booool kalorili şeyler almıyorum artık, yanıma da atıştırmalık almamışsam ne yiyeceğimi şaşırıyorum, sonra öğlen eve gelip fil gibi dalıyorum mutfağa![]()
bu arada ben daha önce bu yarışmadayken gruptaki kilosu yakın olanları eşleştirip kendi aramızda da yarışıyorduk, daha çok motive oluyorduk. acaba yapabilir miyiz kaptanım?
burda suan öyle zatn cnm meselaaa bn ve beyaz kelebek rakibiz ama iki tatli arkadas oldk ayni zamandasenin kilo kacti
him oglen eve gelebiliyorsan bu diyetin icin cok cok iyi bi sey, guzelce sagliklica yersin iste tatlim :)
evet canim, senin kilona yakin callan var, ozaly var, yuppe var, seyyah var onlarin rakibeleri var mi acaba?
ayy canim benim, ne guzel yazmissin :):) cok sevindimm! tatli arkadasim benimmm...
süt ictm smdi canmcanim iste cok az yedin ondan bence. saglikli bi seyler ye.
harika, kac kere yapmak gerek acaba?
tmm cnm cok iyi olmus afiyet olsuuun :):)süt ictm smdi canm
evet ben de diycektim leslie ye benziyor diye :)sayısını bilmiyorum ama leslie ye benzettim hareketleri
oooo sen bizden baya azsin yaa bizle rakip ol derdm ama :) sen cok zayfsin bna gore senin hedef kacti canm61.5 kg