• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada ben daha önce bu yarışmadayken gruptaki kilosu yakın olanları eşleştirip kendi aramızda da yarışıyorduk, daha çok motive oluyorduk. acaba yapabilir miyiz kaptanım?
burda suan öyle zatn cnm meselaaa bn ve beyaz kelebek rakibiz ama iki tatli arkadas oldk ayni zamanda ;) senin kilo kacti

merhaba kızlar, dün hiç giremedim nete, önce elektrik sonra kızım perişan etti beni, özür dilerim.
dünkü menüm hiç iyi değildi, kahvaltı yapmadan okula gidersem saçma sapan yiyorum tüm gün.
bugün biraz toparladım bakalım.

sabah:5 ceviz, 1 açık çay
ara:1 salatalık
öğlen:2 kase domates çorbası, 2 dilim ekmek
ara:1 elma, 1 yeşilçay
akşam:1 porsiyon patates yemeği, 1 kase cacık
ara:1 sade kahve

spor:45 dakika yürüyüş(eve dönerken otobüsten 3-5 durak önce inip yürüyorum), 50 mekik
su:2 litre
harikasin canimm!!!!! tamam dunu unuttuk bakalim, ins tarti da unutur sali yi :)

akşam yemeğinde vardı et.
sabah 06:30da evden çıkıyorum, zor oluyor kahvaltı yapmak, bazen önceki akşamdan haşlıyorum yumurtamı sabah pratik olsun diye:)
kantinden booool kalorili şeyler almıyorum artık, yanıma da atıştırmalık almamışsam ne yiyeceğimi şaşırıyorum, sonra öğlen eve gelip fil gibi dalıyorum mutfağa:KK43:

him oglen eve gelebiliyorsan bu diyetin icin cok cok iyi bi sey, guzelce sagliklica yersin iste tatlim :)

bu arada ben daha önce bu yarışmadayken gruptaki kilosu yakın olanları eşleştirip kendi aramızda da yarışıyorduk, daha çok motive oluyorduk. acaba yapabilir miyiz kaptanım?

evet canim, senin kilona yakin callan var, ozaly var, yuppe var, seyyah var onlarin rakibeleri var mi acaba?

burda suan öyle zatn cnm meselaaa bn ve beyaz kelebek rakibiz ama iki tatli arkadas oldk ayni zamanda :KK66: senin kilo kacti

ayy canim benim, ne guzel yazmissin :):) cok sevindimm! tatli arkadasim benimmm...

him oglen eve gelebiliyorsan bu diyetin icin cok cok iyi bi sey, guzelce sagliklica yersin iste tatlim :)

evet canim, senin kilona yakin callan var, ozaly var, yuppe var, seyyah var onlarin rakibeleri var mi acaba?

ayy canim benim, ne guzel yazmissin :):) cok sevindimm! tatli arkadasim benimmm...

öğlen eve geliyorum, sonra tekrar gitmiyorum:) sabah 06:50-öğlen 12:30 benim mesai

gobekeritme-resimli.gif

göbek eritiyormuş bu hareketler, şu aralar en çok ihtiyacım olan!

Back
X