cok guzel canim her zamanki gibi, masallah cok istikrarlisin... bu arada gecmis olsun tatlim..
3 tatli kasigi bal cok fazla olmus canim,

ama ogle yemegi yok, aksam cok hafif, oylece dengelenmis.
tatlim ne oldu yine bunalimlarda misin, yemek yapmamissin simite bittere vurmussun.. hadi bakalim pazartesiden itibaren daha saglikli menuler bekliyorum senden..
mukemmell....:):)
tmm canim, miktarlari hep yazalim..
bi sey olmaz tatlim yurumeli sporlardan yapabilirsin.. leslie mesela...
cocuklar mi, aa bak bunu da yeni gordum, 1 tane sanmistim.. :)
ayda cim bu menuye ne denir bilemedim canim, yarim ekmek derken bildigimiz yarim ekmek mi? hem de tereyagli balli? onun ustune bi de aralarda yine yagli sekerli serbetli 3-4 baklava... kalori hesabi yaptin mi canim? bide arkadaslar zero icenler, icinde ne oldugunu bilmedginiz bi seyi nasi icebiliyosunuz?? vucudunuza zarar veriyor ama 0 kalori diye 2 sisie icmek mantikli mi? onun yerine guzelim su icsene tatlim, sut ic, ayran ic, bitki cayi ic...suyun da yarim litre.. spor da yok.
tekrar yaziyorum SPOR YOK DIYE BILDIRIM KABUL ETMIYORUM, disinizi fircalarken, bulasik yikarken, dizi izlerken oldugunuz yerde ziplayin, muzik acin 2 sarki bitene kadar dans edin, 5 mekik cekin, her hangi bi sey yapin ve oyle yazin bildirimi, hatta bildirim yazmaya basladiniz, bitene kadar aralada biraz hoplayin ziplayin onu yazin, merdiven cikin onu yazin.
hadi bklm... herkese guzel cok basarili bi hafta diliyorum!!!