• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kubracim ogleni aksam ve sabah guzel yiyerek biraz dengelemissin, ama canim makarna cok tercih etmeyelim, bi de pudign de hadi 1-2 kasik butun bi kase olmasin ok??

Bugünkü menüm
sabah: 1 haslanms yumurta
1 dilim kasar salatalik domates
3 dilim kepek ekmek (geceden ac oldugum icin sabah ac uyandgmdan böyle oldu)
Ara 3-4 tane draje
öglen tvde krep yiyolardi cnm krep cekti
2.5 krep 1 kk dan braz büyük peynir domates fln
aksama yemicm insallah yani planim o :)
su 2 litre (henüz bir litre anca ictm ama ikiye tamamlarm insallah)
Sporda yarm saat pilates 100 ip atlama 30 da mekik
bol karbonhidrat olmuş ama akşama yemezsen dengelersin,güzell

bunun ustune 5 baklava yedi esmerim. tam falakalik...
bari sütlü tatlı tercih etseydi
işte en iyisi evde hiç tatlı bulundurmamak,arayıp arayıp bulamıyorsun,sonra mecburen sağlıklı şeyler yiyiyorsun
esmerim sen sabahları biraz daha fazla ye,akşama patlıyorsun,olmaz böyle

kahvaltı

Labne
10 g
Haşlanmış Yumurta
1 büyük
Kayısı
1 Kayısı
Çörek Otu
1 tatlı kaşığı, 5 g
3 Ü 1 Arada
1 bardak, 18 g
Tam Buğday Unlu Lavaş
1 adet, 65 g
Taze Kaşar Peyniri
25 g

Öğle Yemeği
Muz
2 büyük (20 cm - 22,5 cm uzunluğunda)
Elma
1 orta boy (7 cm çap) (yaklaşık 3 her 450 g başına)
Yer Fıstığı
1 avuç, 40 g

Akşam Yemeği
Yumurtalı Ispanak
1 porsiyon (150 g)

Aperatifler/Diğer
Kahverengi Şeker
4 g
Sıcak Çikolata (Tam Yağlı Süt ile yapılmış)
1 bardak

işte en iyisi evde hiç tatlı bulundurmamak,arayıp arayıp bulamıyorsun,sonra mecburen sağlıklı şeyler yiyiyorsun
yoo callan bn artk aksam yemiorm ki aksama doqru yiyorm sonra bsy yemiorm bu c.tesiden beri..ama tatliyi inan yemem lazmdi yani bgn yemesem yarn yine canm isteyecekti zatn taaa ne zamandr istiyodu cnm en sonnda yedm bi dahada istemez artk inşallah

yoo callan bn artk aksam yemiorm ki aksama doqru yiyorm sonra bsy yemiorm bu c.tesiden beri..ama tatliyi inan yemem lazmdi yani bgn yemesem yarm yine canm isteyecekti zatn taaa ne zamandr istiyodu cnm en sonnda yedm bi dahada istemez artk inşallah
sütsüz sıcak çikolata iç 77 kalori,hem fena kesiyor

kubracim ogleni aksam ve sabah guzel yiyerek biraz dengelemissin, ama canim makarna cok tercih etmeyelim, bi de pudign de hadi 1-2 kasik butun bi kase olmasin ok??

Off sorma ne oluyorsa şu çok gezmekten oluyor evde olsam paşa paşa salata yiyecektim eltime gittim makarna yedik hadi tamam sadece o olurdu da puding i oğlum başladı bitirmedi mecbur kaldım... Bu ara evde oturayim ben yaaa en iyisi

Off sorma ne oluyorsa şu çok gezmekten oluyor evde olsam paşa paşa salata yiyecektim eltime gittim makarna yedik hadi tamam sadece o olurdu da puding i oğlum başladı bitirmedi mecbur kaldım... Bu ara evde oturayim ben yaaa en iyisi
diyetteyken en iyisi evde yemek

yok ya usenmedi arabayla pastaneye gitti aldi geldi !!!

kahvaltı
Labne
10 g
Haşlanmış Yumurta
1 büyük
Kayısı
1 Kayısı
Çörek Otu
1 tatlı kaşığı, 5 g
3 Ü 1 Arada
1 bardak, 18 g
Tam Buğday Unlu Lavaş
1 adet, 65 g
Taze Kaşar Peyniri
25 g

Öğle Yemeği
Muz
2 büyük (20 cm - 22,5 cm uzunluğunda)
Elma
1 orta boy (7 cm çap) (yaklaşık 3 her 450 g başına)
Yer Fıstığı
1 avuç, 40 g

Akşam Yemeği
Yumurtalı Ispanak
1 porsiyon (150 g)

Aperatifler/Diğer
Kahverengi Şeker
4 g
Sıcak Çikolata (Tam Yağlı Süt ile yapılmış)
1 bardak

sutsuz sicak cikolata nasil su ile mi?? afiyet olsun sifa olsun canim. senin hedefin 1200 kalori mi? 1400 e yaklasmis bugun. yarin 1200 yapmaya calis ok???

canim benim, gidebilirsin tabi de iste nasi yapcaz bilmiyorum, evde yiyip gidebilirsin ay ben cok tokum dersin, ogluna yedirirsin biraz, o kadar, oglanin yemedigini kapali kaba koy eve getir buzdolabina. bi seyler yapmak lazim iste :):):)

ne tur sporlar yapiyorsun esmerimcim 690 kalori icin :):) he he, bu arada bugun toplam kac kalori oldu, ben baklava ya takildim kaldim ama toplam kaloriye de bakmamiz lazim :)

ne tur sporlar yapiyorsun esmerimcim 690 kalori icin :):) he he, bu arada bugun toplam kac kalori oldu, ben baklava ya takildim kaldim ama toplam kaloriye de bakmamiz lazim :)
baklavasiz kalorim 838 kaloriydi de smdi hala bnde baklavada kaldm kimi yerde 120 kimi yerde 140 kalori yazms ya bn bi diyetisyne sorym en iyisi

130 dan hesapla madem, 5 tanesi 650 kal + 838 = 1488
iyi cok da fecaat degilmis, 300 kalorilik spor yapsan 1200 filan olsa yeter.

Bugün kahvaltıda 1 yumurta
Yarım dilim ekmek
ÖğlEn 2 tane biber dolması
Akşam 2 tahta kaşık bulgur pilavı
Su böreği

Spor ise jillian 6week6pack
30 Side ve double crunch
30 bacak kaldırma
20 squat
10 Minute abs Workout

Su 1 litreye yakındır
Bu kadaaa ;)

Sali menusu
Sabah tam bugday ekmegi arasina light labneli tost
Oglen turlu yemegi
Ara1 dilim elma
Aksam izgara balik 1 dilim ekmek havuç salatasi
2.5 litre su 1 nescafe 1 turk kahvesi
2 x 10 Minute absWorkout

Çok güldüm hemen tel e kaydettim.
tmm cnm son halini de yaz menunun sonra ona gore ekleyim tabloya, kalori hesabi biraz riskli callan gibi evince hassas mutfak tartisiyla yapiyorsan olabilir, bi de irmik helvasi yani nasil olctun kac gram oldugunu mesela, yaklasik bi sey oluyor haliyle. kek i istersen yeme artik canim... kucuk bi meyve ye veya 1 cay bardagi sut ic daha iyi...
kek i yemedim. Spor da yapamadım. Restoran a gidince önüne gelen irmik helvası 1 porsiyon oluyor. Bende ortalama onun yarısı kadar falan yemişimdir . Mutfak tartı m var ama ölçmuyorum. İş yerinde yediği mi zaten ölçemem.
kelebeği m ben diyeti öyle kendime eziyet haline getirirsem Bırakırım.biliyorum kendimi. Gram gram nasıl hesaplayım. Göz kararı yapıyorum.kek i yemedim ama menü den çıkarmayacağım eksik yazdığım varsa ona sayılsın.zaten hep fazla fazla yazıyorum. Eksik olmasın diye.:KK66:

Back
X