- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #138.101
kubracim ogleni aksam ve sabah guzel yiyerek biraz dengelemissin, ama canim makarna cok tercih etmeyelim, bi de pudign de hadi 1-2 kasik butun bi kase olmasin ok??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 dilim baklava kaç kalori: Ortalama büyüklükteki dilimi 50 gram değerindedir. Bu da 148 kalori(kcal)ye eşittir.
canm bnm kullandqm programda 1 dilim baklava 335 kalori yaziyo ooo ii 690 kaloriyse icime su serpildi oda cok tabi ama 2000 kalorinin yannda harika yani 6905 baklava = 690 kalorilik spor bildirimi bekliyorum canim senden...
canım benim çok sağolbn snin iyi sonuclar qörecegini düşünüyorm canm korkma![]()
bol karbonhidrat olmuş ama akşama yemezsen dengelersin,güzellBugünkü menüm
sabah: 1 haslanms yumurta
1 dilim kasar salatalik domates
3 dilim kepek ekmek (geceden ac oldugum icin sabah ac uyandgmdan böyle oldu)
Ara 3-4 tane draje
öglen tvde krep yiyolardi cnm krep cekti
2.5 krep 1 kk dan braz büyük peynir domates fln
aksama yemicm insallah yani planim o :)
su 2 litre (henüz bir litre anca ictm ama ikiye tamamlarm insallah)
Sporda yarm saat pilates 100 ip atlama 30 da mekik
bol karbonhidrat olmuş ama akşama yemezsen dengelersin,güzell
bari sütlü tatlı tercih etseydibunun ustune 5 baklava yedi esmerim. tam falakalik...
yoo callan bn artk aksam yemiorm ki aksama doqru yiyorm sonra bsy yemiorm bu c.tesiden beri..ama tatliyi inan yemem lazmdi yani bgn yemesem yarn yine canm isteyecekti zatn taaa ne zamandr istiyodu cnm en sonnda yedm bi dahada istemez artk inşallahbari sütlü tatlı tercih etseydi
işte en iyisi evde hiç tatlı bulundurmamak,arayıp arayıp bulamıyorsun,sonra mecburen sağlıklı şeyler yiyiyorsun
esmerim sen sabahları biraz daha fazla ye,akşama patlıyorsun,olmaz böyle
sütsüz sıcak çikolata iç 77 kalori,hem fena kesiyoryoo callan bn artk aksam yemiorm ki aksama doqru yiyorm sonra bsy yemiorm bu c.tesiden beri..ama tatliyi inan yemem lazmdi yani bgn yemesem yarm yine canm isteyecekti zatn taaa ne zamandr istiyodu cnm en sonnda yedm bi dahada istemez artk inşallah
kubracim ogleni aksam ve sabah guzel yiyerek biraz dengelemissin, ama canim makarna cok tercih etmeyelim, bi de pudign de hadi 1-2 kasik butun bi kase olmasin ok??
pek sevmiyorm sicak cikolatayi midem bulaniyo onu icince bana bqn serbetli tatli yeme krizi geldi neyse yedm de kurtldmsütsüz sıcak çikolata iç 77 kalori,hem fena kesiyor
diyetteyken en iyisi evde yemekOff sorma ne oluyorsa şu çok gezmekten oluyor evde olsam paşa paşa salata yiyecektim eltime gittim makarna yedik hadi tamam sadece o olurdu da puding i oğlum başladı bitirmedi mecbur kaldım... Bu ara evde oturayim ben yaaa en iyisi
bari sütlü tatlı tercih etseydi
işte en iyisi evde hiç tatlı bulundurmamak,arayıp arayıp bulamıyorsun,sonra mecburen sağlıklı şeyler yiyiyorsun
esmerim sen sabahları biraz daha fazla ye,akşama patlıyorsun,olmaz böyle
kahvaltı
Labne
10 g
Haşlanmış Yumurta
1 büyük
Kayısı
1 Kayısı
Çörek Otu
1 tatlı kaşığı, 5 g
3 Ü 1 Arada
1 bardak, 18 g
Tam Buğday Unlu Lavaş
1 adet, 65 g
Taze Kaşar Peyniri
25 g
Öğle Yemeği
Muz
2 büyük (20 cm - 22,5 cm uzunluğunda)
Elma
1 orta boy (7 cm çap) (yaklaşık 3 her 450 g başına)
Yer Fıstığı
1 avuç, 40 g
Akşam Yemeği
Yumurtalı Ispanak
1 porsiyon (150 g)
Aperatifler/Diğer
Kahverengi Şeker
4 g
Sıcak Çikolata (Tam Yağlı Süt ile yapılmış)
1 bardak
Off sorma ne oluyorsa şu çok gezmekten oluyor evde olsam paşa paşa salata yiyecektim eltime gittim makarna yedik hadi tamam sadece o olurdu da puding i oğlum başladı bitirmedi mecbur kaldım... Bu ara evde oturayim ben yaaa en iyisi
baklavasiz kalorim 838 kaloriydi de smdi hala bnde baklavada kaldm kimi yerde 120 kimi yerde 140 kalori yazms ya bn bi diyetisyne sorym en iyisine tur sporlar yapiyorsun esmerimcim 690 kalori icin :):) he he, bu arada bugun toplam kac kalori oldu, ben baklava ya takildim kaldim ama toplam kaloriye de bakmamiz lazim :)
Çok güldüm hemen tel e kaydettim.
kek i yemedim. Spor da yapamadım. Restoran a gidince önüne gelen irmik helvası 1 porsiyon oluyor. Bende ortalama onun yarısı kadar falan yemişimdir . Mutfak tartı m var ama ölçmuyorum. İş yerinde yediği mi zaten ölçemem.tmm cnm son halini de yaz menunun sonra ona gore ekleyim tabloya, kalori hesabi biraz riskli callan gibi evince hassas mutfak tartisiyla yapiyorsan olabilir, bi de irmik helvasi yani nasil olctun kac gram oldugunu mesela, yaklasik bi sey oluyor haliyle. kek i istersen yeme artik canim... kucuk bi meyve ye veya 1 cay bardagi sut ic daha iyi...