• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pardon yiyip yiyip yattigini kim soyledi canim arada espri yapiyor olabilirsin ama uslubunada dikkat etmelisin boyle motive olan olabilir ama ben gelmek istemiyorum artik buraya..sinir olmaya degil zayiflamaya geldim nasil yaptigim kacamagi soluyosam yaptigim sporuda soluyorum.hepinize iyi aksamlar
aman Allahim bir alingan prenses daha, tatlim askolsun, genel ortaya yaziyorum, ne demek bir daha gelmiyorum, cok uzulurum bak :(:(:(:( ben de yapiyorum hepimiz yapiyoruz, hicbirini kizarak filan yazmiyorumki ne haddime degil mi?? sadece gulerek yaziyorum ve de destek amacli... kusuruma bakma canim...

Ayy bugun doymak bilmemedim bi turlu

Gece:
5 hurma
10 findik

Sbh:
2 dlm ekmek pizzasi
2 kk peynir
Domates mayd
4 zeytin
1 ceviz
1/2 dlm elmali kek (odul olsun diye)

1 salatalik
1 mandalina

1 tbk nohut yemegi
4 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt

1 elma

2 hurma
10 findik

1 tbk arabasi corbasi
1 kucuk kase yogurt
Salata
1/2 bolillo ekmek

Suyum da 1 lt filan
Spor da yok

Al sana tatlim yiyip yiyip yatiyorum bugun :):):):) en cok da kendime iste bu laflarim...

Popomi kaldircak halim yok oylece uyuyayim istiyoruum :))

Pardon yiyip yiyip yattigini kim soyledi canim arada espri yapiyor olabilirsin ama uslubunada dikkat etmelisin boyle motive olan olabilir ama ben gelmek istemiyorum artik buraya..sinir olmaya degil zayiflamaya geldim nasil yaptigim kacamagi soluyosam yaptigim sporuda soluyorum.hepinize iyi aksamlar
yuppecim dur gitme kuzu,insanız arada yanlış anlaşılmalar olur,kelebeğim açıklama yapmış zaten...bak ne güzel hedefine 1 kg kaldı,onu da ver öyle git olmaz mı tatlım
lütfen kal:KK60:

Ayy bugun doymak bilmemedim bi turlu

Gece:
5 hurma
10 findik

Sbh:
2 dlm ekmek pizzasi
2 kk peynir
Domates mayd
4 zeytin
1 ceviz
1/2 dlm elmali kek (odul olsun diye)

1 salatalik
1 mandalina

1 tbk nohut yemegi
4 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt

1 elma

2 hurma
10 findik

1 tbk arabasi corbasi
1 kucuk kase yogurt
Salata
1/2 bolillo ekmek
gece yemesi olmamış tatlım,suyu da biraz arttırsan daha iyi olur :KK60:

Kızlar hepimizin günlük hayatında değişik gelişmeler olabiliyor
Bazen çok motive oluyoruz moralimiz iyi oluyor çünkü
Ama bazen çok çok farklı kötü gelişmeler olupta morali düşen insanında birşey yapası gelmiyor
Şimdi burayı zayıflayacağız diye nazi kampına çevirmenin olumlu bir motive sağlayacağını zannetmiyorum
Düzenli bir şekilde sağlıksız beslenip hiç spor yapmayanı uyarın hatta takımdan çıkarın ama bir iki günlük olan şeylere de abartı yorumlar yapmayın
O gün neler yaşandığını bilemezsiniz çünkü
Hayatımız 5.takımdan ibaret değil.
Ayrıca menü yorumu yaparken yok olmamış yazmak bir anlam ifade etmiyor
Şunu yiyebilirsin bu sporu yapabilirsin demek daha faydalı
Heves kırmayalım
Moral bozmayalım
Herkes emirli motivasyondan hoşlanmayabilir
Ben hoşlanmıyorum mesela
Ters etki yapıyor bende
Neyse
Dün eşimin doğum günüydü
Gün içinde doğru Düzgün bişi yemedim. Hani yazacak bişi yok
Akşam yiyeceğim diye Yemedim bişi
Malum doğum günü pastası balık patates püresi mmezeler falan
Sayamadım ne kadar yediğimi
Sporda yok
Ama bugün telafi günü günlük sporumu 2 katı yapacağım

Merhaba

Dunku menum :

09.30 : 1 yumurta, 4 dilim sucuk, domates-taze sogan sogus salata, 1,5 kk peynir, birkac zeytin.
14.00 : 1 yesil elma
17.30 : 1 tabak bulgur pilavi, 1 tabak patlican-etli yemek, 1 kase yogurt, 3 izgara kofte.

sporum yok, annemle alisveris merkezi gezmesi yalnizca.
su:2 lt, bolca yesil cay vs de ictim.

Dun kendimi begenmedim, bugun daha iyi olacak insallah :)

yuppecim dur gitme kuzu,insanız arada yanlış anlaşılmalar olur,kelebeğim açıklama yapmış zaten...bak ne güzel hedefine 1 kg kaldı,onu da ver öyle git olmaz mı tatlım
lütfen kal:KK60:

Ama bazen çok çok farklı kötü gelişmeler olupta morali düşen insanında birşey yapası gelmiyor
Şimdi burayı zayıflayacağız diye nazi kampına çevirmenin olumlu bir motive sağlayacağını zannetmiyorum
Düzenli bir şekilde sağlıksız beslenip hiç spor yapmayanı uyarın hatta takımdan çıkarın ama bir iki günlük olan şeylere de abartı yorumlar yapmayın
Heves kırmayalım
Moral bozmayalım
Ben hoşlanmıyorum mesela
Ters etki yapıyor bende
Neyse
Dün eşimin doğum günüydü
Sporda yok
gunaydinlarr
yuppe cim canim kelebegim seni kirmak icin soylemedi biliyorsun tatlim zaten kendisi de yazmis callan in dedigi gibi bir yere gitmiyorsun hep beraberiz
ozaly canim nazi kampi degil tatlim dedigin gibi hepimizin hayati 5. takim degil mesela ben bu hafta ailevi sorunlar sebebiyle hic dogru durust yazamadim menu yazmayinca da abarttim acikcasi
ben kendi acimdan soyleyeyim buraya menuleri yazinca size hesap veriyorum diye daha dikkatli yaziyorum

geçmişi uzuuun uzun okudum, alıntılar yaptım ama küçük cadı bilgisayarı kapattı, cevap yazamadım.
dün giremedim internete özür dilerim, okuldan sonra eşimin yanına gittim hastaneye, eve geldikten sonra da canım çok sıkkındı:(

3. olmuşuz, çok sevindim, bu hafta daha da iyi olalım inşallah.

callancım çok sevinirim rakibem olursan, daha iyi hırslanırız belki. boyun kaç senin? benim 1.65 hedefim şimdilik 55 ama ulaşabilirsem 52-53e çekebilirim belki.

şimdilik toplam 2,5 kilo verdim ama kıyafetlerimden hissetmeye başladım, kavuşmayan düğmeler kavuşur olmuş çok şükür...

dünkü menüm çok saçma oldu, sırf ayakta durabilmek için yedim birşeyler, canım hala hiçbirşey istemiyor.
dün:
sabah:1/5 simit, açık şekersiz çay
ara:sade kahve
Öğlen:yok
ikindi gibi:1 kase mercimek çorbası
akşam:1/2 kase sulu nohut yemeği, 2 bardak ayran
su:ancak 1 litre
spor:1,5 saat yürüyüş

Merhaba kizlar herkese iyi haftasonlari,
Yazdiklarinizi gorunce cok sasirdim ve de uzuldum gercekten oyle bi niyetim yoktu, tabi ki herkesin motivasyon olma yontemi farkli hayati farkli 5. Takima ayirabilecegi vakit farkli, ama sanirim tek ortak yonumuz kilo vermeye calisiyor olmamiz, bu bizi kanka yapmaz belki, dost da yapmaz, isimizi gorene kadar mezun olana kadar birbirimize eslik etmis oluruz, benim kimseye ozel bi uyarim yoktu oyle ortaya soyluyordum ama dedigim gibi zaten haddim de degil bu. bundan sonra hic bi sey demeyecegim herkes kendi motivasyon yontemini en iyi kendi bilir. Benim de bunlarla ugrasmayip baska seylere vakit ayirmam da kendi hayrima olur. Kendi kendime gelin guvey oldum menu takibi yapiyorum diye saka yollu da olsa herkese bi seyler soyledim hakkinizi helal edin, bundan sonra menu takibini de bu sekilde yorum yazmayi da birakiyorum, herkese cok cok iyi kilo vermeler diliyorum :)

Yazdiklarinizi gorunce cok sasirdim ve de uzuldum gercekten oyle bi niyetim yoktu, tabi ki herkesin motivasyon olma yontemi farkli hayati farkli 5. Takima ayirabilecegi vakit farkli, ama sanirim tek ortak yonumuz kilo vermeye calisiyor olmamiz, bu bizi kanka yapmaz belki, dost da yapmaz, isimizi gorene kadar mezun olana kadar birbirimize eslik etmis oluruz, benim kimseye ozel bi uyarim yoktu oyle ortaya soyluyordum ama dedigim gibi zaten haddim de degil bu. bundan sonra hic bi sey demeyecegim herkes kendi motivasyon yontemini en iyi kendi bilir. Benim de bunlarla ugrasmayip baska seylere vakit ayirmam da kendi hayrima olur. Kendi kendime gelin guvey oldum menu takibi yapiyorum diye saka yollu da olsa herkese bi seyler soyledim hakkinizi helal edin, bundan sonra menu takibini de bu sekilde yorum yazmayi da birakiyorum, herkese cok cok iyi kilo vermeler diliyorum :)

gitme kelebeğim yaa, iyi motive ediyordun bizi.

Yok tatlim bi yere gitmiyorum sadece menu takibi yapmiycam ve de yorum yazmiycam o kadar :))

Valla bnm daha verilcek cok kilom var hicbi yere gidemem :))

spor yoku kabul etmiodk hani
bu lafimi yanls anlamayn bnde spor yapmadiqim oluyo kelebek spor yoku kabul etmiyorm dediqi icin icin ona öyle yazdm kimsenin menüsüne sporuna bsy demem bn ztn normalde bu dediqimi sadece kelebek için dedm bn yanls anlasilmasn
haftanın bir günü kasları dinlendirmek iyi olur aslında:KK51:

Heves kırmayalım
Moral bozmayalım
Ben hoşlanmıyorum mesela
Ters etki yapıyor bende
Neyse
Dün eşimin doğum günüydü
Sporda yok

canim lutfen menu takibine devam et kendimizi zorluyoruz bu sekilde ben bu hafta menulerimi yazamadim hataliyim ama kaptan olsamda bende menuleri yazmak ve birburimuzin menulerine yorum yapmaliyiz ancak menusune yorum yapilmasin isteyen varsa ancak cok uygun menu gelirse yorum yapilmaz ki bu da cok mumkun degil

Yapilan yorumlara üzüldüm acikcasi kmse elbette bni hedef almamstr ama kelebek az cok bizleri motive amacli yaziyo yazdklarnida cok canm skildi yani yapilan yorumlara..bnm kelebek icin yazdigim sey dahi yanls anlasilms sanki.. neyse en iyisi susmak..bundn snra yapacagm sadece menü bildirimi

Back
X