• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah ah biz hatunlar hepimizbi ayri alinganiz hadi opusup koklasip barisalim :))

Soyle bi teklifim var herkes kendi rakibesine yorum yazsin nasil fikir??
Ben esmerimin dedigi hic bi seye alinmam, kubra da bizim rakibemiz olmustu.

Bu sekilde olabilir bence.

Kaptanim isterse menu bildirimlerini takip ederim tabi ki de.. Yeter ki hepimiz kilo verelim.. Hayat boyle acimasiz iste bazen yuzyuze konussak bile bazi sozler yanlis anlasilabiliyor.. Hele ki forum ortami buna cokcok musait... Ben yeri geliyor kendi annemle kendi kardesimlebile yanlis anlasilmalar yasiyorum.. Onemli olan ilestisimedevam edip sorunlari cozmeye calismak.. Bi cogunuzdan yasca buyugum. Hatalarimi yasliligima verin ;))

Hadi bklm herkese guzel musmutlu bir haftasonu diliyorum.. Biz de alisverislere gidices sonra da kermese.. AmanAllahim orda neler neler vardir :)))ins guzel beslenicemm inss ;))

bugünkü menüm
sabah:1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 köz. kırmızı biber, 3 yaprak marul, 3 lokma tereyağlı ballı ekmek
ara:yok
öğlen 1 kase mercimek çorbası
ara:yarım elma, yarım muz
akşam:1 kase nohut yemeği, 2 bardak ayran
ara:10 tane fındık

su:1,5 litre
spor:yok :(

Cumartesi menum :/

Gece
2 hurma
8 findik

Kahvalti
1/2 yum ile omlet
Mantar domates sote
2 dilim pastirma
1 kk peynir
1/2 bolillo ekmek
Salatalik

1 elma
4 kucuk yesil erik

1 parca adana
2 parca tavuk
3 kasik kahveregi pilav
Domates
1 icli kofte
Ayran

Güzeller bu hafta geri dönüyorum inşallah aktif katılamasamda takip ettim sizi kelebeğim yazdıkların beni motive ediyordu döndüğümde sık sık yazışmak isterim kaptanım inşallah bu hafta tüm sıkıntılarından kurtulurs

aman Allahim bir alingan prenses daha, tatlim askolsun, genel ortaya yaziyorum, ne demek bir daha gelmiyorum, cok uzulurum bak :KK43::KK43::KK43::KK43: ben de yapiyorum hepimiz yapiyoruz, hicbirini kizarak filan yazmiyorumki ne haddime degil mi?? sadece gulerek yaziyorum ve de destek amacli... kusuruma bakma canim...
Rica ederim Canim ben 2 cocukla bu sporu bile ne zorlukla yapiyorum Biliyormusun "yiyip yiyip yatmak yok yiyorsaniz sporunuzi yapıp geleceksiniz " lafini ben kaldiramam kaldiran mutlu arkadslar varmis onlarada karismam tabiki bnim canciger arkadaşım bile boyle bnmle konusamaz ben o yuzden sinirlendim menuleri istedogin gibi degerlendir yorumla ona karismiyorum ben uslubune kizdim herneyse olanla olmusa care yok demişler artik yapılacak bişey yok senin yuzunden gitmiyorum kuraallara uyamiyorsan oynamiycaksin demisler ;)
yuppecim dur gitme kuzu,insanız arada yanlış anlaşılmalar olur,kelebeğim açıklama yapmış zaten...bak ne güzel hedefine 1 kg kaldı,onu da ver öyle git olmaz mı tatlım
lütfen kal:KK60:

gunaydinlarr
yuppe cim canim kelebegim seni kirmak icin soylemedi biliyorsun tatlim zaten kendisi de yazmis callan in dedigi gibi bir yere gitmiyorsun hep beraberiz
ozaly canim nazi kampi degil tatlim dedigin gibi hepimizin hayati 5. takim degil mesela ben bu hafta ailevi sorunlar sebebiyle hic dogru durust yazamadim menu yazmayinca da abarttim acikcasi
ben kendi acimdan soyleyeyim buraya menuleri yazinca size hesap veriyorum diye daha dikkatli yaziyorum

Kaptanim bu ikinci isyannim :) herkes memnun hayatindan demek bende var bi ariza :)) ben gelemiyorum boyle seylere klavyenin ucundada olsak gercek kimliimle burdayim hersey icin tesekkur ederim birbirimizze vakit ayirdik cok saolun hersey icin ben zayiflamaya devam edicem Allahin izniyle mezun olmadan gitmek istemezdim ama bu 2.artik ayip olur Hoscakalin :cry:

nazar değdi takıma, tam ne güzel 3. olmuştuk:(

bugünkü menüm
sabah:yarım haşlanmış yumurta, 3 yaprak marul, 1 yeşil biber, 3 parmak uzunluğunda dil peyniri, 5 zeytin, 5 fındık, 5 badem, 1 ceviz
ara:yarım bardak süt, 1 sade kahve
öğlen:yok
ara:1/4 elma
akşam:1 subardağı kadar kıymalı makarna, 1 kase yoğurt, 1 kase salata
ara: muhtemelen şekersiz kahve

su:2 litre
spor: 30 dakika tempolu yürüyüş

çok giremiyorum nete, menülerim de çok süper değil. evde sıkıntılar var, izin alıp burdan kopmak da istemiyorum, biraz kafam dağılıyor kilo vermeye konsantre olunca. beni böyle idare edersiniz inşallah.

bu arada hastaneye yemek olarak sarma, dolma, kek, börek, poğaça dışında ne götürebilirim? fikir verirseniz sevinirim.

Rica ederim Canim ben 2 cocukla bu sporu bile ne zorlukla yapiyorum Biliyormusun "yiyip yiyip yatmak yok yiyorsaniz sporunuzi yapıp geleceksiniz " lafini ben kaldiramam kaldiran mutlu arkadslar varmis onlarada karismam tabiki bnim canciger arkadaşım bile boyle bnmle konusamaz ben o yuzden sinirlendim menuleri istedogin gibi degerlendir yorumla ona karismiyorum ben uslubune kizdim herneyse olanla olmusa care yok demişler artik yapılacak bişey yok senin yuzunden gitmiyorum kuraallara uyamiyorsan oynamiycaksin demisler :KK66:

Kaptanim bu ikinci isyannim :) herkes memnun hayatindan demek bende var bi ariza :)) ben gelemiyorum boyle seylere klavyenin ucundada olsak gercek kimliimle burdayim hersey icin tesekkur ederim birbirimizze vakit ayirdik cok saolun hersey icin ben zayiflamaya devam edicem Allahin izniyle mezun olmadan gitmek istemezdim ama bu 2.artik ayip olur Hoscakalin :cry:

canım 1-2 haftaya zaten mezun olursun. mezun ol öyle git olmaz mı:KK43:

Yok tatlim bi yere gitmiyorum sadece menu takibi yapmiycam ve de yorum yazmiycam o kadar :))

Valla bnm daha verilcek cok kilom var hicbi yere gidemem :))
beni sert eleştirebilirsin
ya bu arada cok kötü bulantım var 2 gündür
hamileyim diye okadar korkuyorum ki,korunuyoruz ama bukadar bulantı ve iştah açılması cok garip
hamileysem gerçekten bu cok kötü olacak
kendi kariyerimi resmen kendi ellerimle mahvetmiş ollacağım:KK43::KK43:

Ah ah biz hatunlar hepimizbi ayri alinganiz hadi opusup koklasip barisalim :))

Soyle bi teklifim var herkes kendi rakibesine yorum yazsin nasil fikir??
Ben esmerimin dedigi hic bi seye alinmam, kubra da bizim rakibemiz olmustu.

Bu sekilde olabilir bence.

Kaptanim isterse menu bildirimlerini takip ederim tabi ki de.. Yeter ki hepimiz kilo verelim.. Hayat boyle acimasiz iste bazen yuzyuze konussak bile bazi sozler yanlis anlasilabiliyor.. Hele ki forum ortami buna cokcok musait... Ben yeri geliyor kendi annemle kendi kardesimlebile yanlis anlasilmalar yasiyorum.. Onemli olan ilestisimedevam edip sorunlari cozmeye calismak.. Bi cogunuzdan yasca buyugum. Hatalarimi yasliligima verin :KK66:)

Hadi bklm herkese guzel musmutlu bir haftasonu diliyorum.. Biz de alisverislere gidices sonra da kermese.. AmanAllahim orda neler neler vardir :)))ins guzel beslenicemm inss :KK66:)
hamile değilsem ben de rakip olayım sizee,beni de acımasız eleştirin,off çok sacmalıyorum ben yemek konusunda

Güzeller bu hafta geri dönüyorum inşallah aktif katılamasamda takip ettim sizi kelebeğim yazdıkların beni motive ediyordu döndüğümde sık sık yazışmak isterim kaptanım inşallah bu hafta tüm sıkıntılarından kurtulurs
hadi bakalım canım ikimiz de kiloları verip listeye girelim

nazar değdi takıma, tam ne güzel 3. olmuştuk:KK43:

bugünkü menüm
sabah:yarım haşlanmış yumurta, 3 yaprak marul, 1 yeşil biber, 3 parmak uzunluğunda dil peyniri, 5 zeytin, 5 fındık, 5 badem, 1 ceviz
ara:yarım bardak süt, 1 sade kahve
öğlen:yok
ara:1/4 elma
akşam:1 subardağı kadar kıymalı makarna, 1 kase yoğurt, 1 kase salata
ara: muhtemelen şekersiz kahve

su:2 litre
spor: 30 dakika tempolu yürüyüş

çok giremiyorum nete, menülerim de çok süper değil. evde sıkıntılar var, izin alıp burdan kopmak da istemiyorum, biraz kafam dağılıyor kilo vermeye konsantre olunca. beni böyle idare edersiniz inşallah.

bu arada hastaneye yemek olarak sarma, dolma, kek, börek, poğaça dışında ne götürebilirim? fikir verirseniz sevinirim.
meyve,elma armut ne varsa
küçük kapta yoğurtlar,hatta probiyotik yoğurtlar
2ceviz 5badem
bence bunlar ara öğün için yeterli

Rica ederim Canim ben 2 cocukla bu sporu bile ne zorlukla yapiyorum Biliyormusun "yiyip yiyip yatmak yok yiyorsaniz sporunuzi yapıp geleceksiniz " lafini ben kaldiramam kaldiran mutlu arkadslar varmis onlarada karismam tabiki bnim canciger arkadaşım bile boyle bnmle konusamaz ben o yuzden sinirlendim menuleri istedogin gibi degerlendir yorumla ona karismiyorum ben uslubune kizdim herneyse olanla olmusa care yok demişler artik yapılacak bişey yok senin yuzunden gitmiyorum kuraallara uyamiyorsan oynamiycaksin demisler :KK66:

tamam canım kararın netse yapacak biir şey kalmadı... biz de tanıştığımıza çok memnun olduk
hayatta her şey gönlünce olsun,istediğin kiloda ve mutlu olursun inşallah
arada gelip yaz mutlaka,kendine cok iyi bak...
bu arada özaly cok üzülücek ama haberin olsun...

kızlar hamile değilsem hemen gidip rahim içi araç taktıracağım,bakıra karşı alerjim var ama tüm riskleri göze alıyorum
çok korkuyorum ya of,moralim bozuldu

kelebeğim sana bu meslekten nefret ediyorum demiştim ya,aslında seviyorum ama acile gelen kaba insanları sevmiyorum
aslında en yakın zamanda geri dönmek istiyorum,mümkünse asistan olarak,tustan sonra..

Yuppecim tatlim cok uzuldum benim yuzumden gidiyor olmama, bu hayatta hep problemler karsina cikacak problemli insanlarla muhatap olacaksin sana abla tavsiyesi sorunlarin uzerine git ve kacma, ben sana karsi uslubumu duzelteyim seni rahatsiz etmiyim sen de daha iyi gecindigin arkadaslarla sohbetine devam et, burasi bana ait degil sonucta herkesin ortak topigi oyle dusun ;) bir de gercekten cok az kilon kalmis ne guzel mezun ol karneni al sonra ilerde 3. Bebegin olduktan sonra filan yine gel...

Bu arada 2 cocugun oldugunu fark etmemisim. Benim bir cocugum var ve evde kynvldm kynpederim var yardimci o yuzden durumlarimiz cok farkli bu noktada empati yapamadgm icin de ozur dilerim.

Yani benim aklima gelen cozum bu, ama gercekten hic fark etmez bnm icin kaptanim da kabul ederse ben de baska bi takima transfer olabilirim, yeter ki huzurumuz olsun kafamiz rahat olsun herkes takimina gule oynaya gelsinn :))

Herkesin kisiligi elestri toleransi farkli.. Ben de bi 5 sene once COOK kirilgandim, ama insan yaslandikca kartlasiyor.. Yav hehe diyip geciyor.. Bu seneye gore gecen sene bile cok cok alingandim yok kynvldem sunu dedi yok bakislariyla bunu ima etti diye uzulup aglayip duruyordum.. Simdi hic etkilenmiyorum.. Sen de bu firsati dilersen kendin icin bi basamak kabul et.. Arti affetmek buyukluktur.. Ben bi kac defa ozur diledim ins bundan sonra sira sende canim :)

Callancim hayirlisi cnm ins hamile degilsindir.. Bi test yapsana??? Meslegimi ben de seviyorum Allahim ins issiz birakmasin calismak isteyen herkesi :))

Callancim bir de tus a ne zaman gireceksin kendine bi calisma takvimi yap bi kursa yazil biraz sartlari zorla ve bilgilerini kesinlikle taze tut baska yolu yok canim o kadar okudun ugrastin simdi emeklerini cope atma ve de bence cok cok guzel bi meslegin var senin yerinde olmayi cok isterdim. Ben phd nin uzerine bi ara tip okuyayim diye tutturmustum ama esim izin vermedi. Ins cok guzel bi yeri kazanirsin canim ama plan yapmaya basla bence...

Pazar menum :/

1 hurma
1 kinder delice 200 kcal

2-3 kasik kiyma kavurmasi
1 kk peynir
4 zeytin
Domates salatalik semizotu brokoli az az

1 elma
9 yesil erik

1 tbk arabasi corbasi
3 kasik bulgur pilavi
3 kasik nohut yemegi
2 kasik yogurt
1 minik salatalik tursusu

1 muz
1 cay bard sut

Su az 1 lt
Spor temizlik

İyi geceler herkese iki gündür menü bildirimi yapamıyorum çünkü memlekette yatılı misafirim var.
açıkçası ne yediğimi unutuyorum :))
dikkatli ve kararında yiyorum
spor olarak bugün Emirgan korusuna gittik bolllca yürüdük
Fazladan yediklerim orda eridi :)
Yarın menu bildirimini devam ettirecegim inşallah
Iyi dinlenmeler,tatlı rüyalar :KK68:

Cok guzel canim misafir geldi diyet bitti olmamis harikasinn!!!

Yarin gorusmek uzere canim iyi geceler :))

Back
X