• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kizlar, speedy cim hosgeldin canim :) callan ve kaptanimin da tam gaz geri donmesine cok sevindim! Canlandi artik takimimiz!! Esmerim de bugun sessiz olsa da yarina duzelir inaniyorum ben :)
Onun disinda ozaly cim haha cok guldum kendi lafimi bana yazmissin evet bana da terapi oluyor bazen sesli soyleyince insan kendini de ikna edebiliyor, benim de kendi icimde bi mucadelem oldu muhakkek bunlari soyleyerek geldim oylece de yazmisim. Oyle iste :)

2 gundur kizim atesli birazdan doktora goturecegiz, simdi de agliyor, sonra yazarim ins...
canım büyük geçmiş olsun kızına çok huysuz oluyıor sıpalar yaa kendi sıpalarımdan biliyorum bu arada sıpa dememe kızmazsın heralde ben hep çocuklarıma öyle derim de
kızlar.iş yoğunluğundan yazamadım. bugünkü menüm
Aldığınız Kalori Miktarı
karnımda tok gibi.akşam pek bişi yiyesim yok
papatyam haftasonu nerdeydin sanırım haftasonunun acısını çıkartmak için bu gün çok az kalorili beslenmişsin ama sebze hiç göremedim ben karbonhidrat da biraz fazla olmuş sanki

canım büyük geçmiş olsun kızına çok huysuz oluyıor sıpalar yaa kendi sıpalarımdan biliyorum bu arada sıpa dememe kızmazsın heralde ben hep çocuklarıma öyle derim de

papatyam haftasonu nerdeydin sanırım haftasonunun acısını çıkartmak için bu gün çok az kalorili beslenmişsin ama sebze hiç göremedim ben karbonhidrat da biraz fazla olmuş sanki

sabah yazmıştım şehirdışındaydım

birde gruba ilk girdiğimde söylemiştim evden girme şansım olmadığı için sadece işten yazabilirim diye.hafta sonu yazamadım hiç bu yüzden:(

evet bugun evde sebze yemeğim yoktu.bugunkü menüm böyle oldu

selam canlar
Sahalara döndüm diyebilirim Allah'ın izniyle artık menü paylaşımım spor ve sularımla aranızda olcam:KK49: Esmerm inşallah senin de sıkıntıların tez zamanda geçer, Allah büyük dualarımız ve kalbimiz seninle. Callenım canım dostum hamile olmadığına sen sevindiğin için bende sevindim herşey gönlünce olsun canımıniçi:KK15: Kaptanım tez zamanda oğluşun toparlayacak bak gör en kötü gününüz böyle olsun, gitsin ve geri gelmesin hastalıklar:KK19:
Menümü yarın yazayım toplu halde birgün geriden gitsin yada gece fırsat bulabilirsem kuzucuklardan yazarım. Bu arada kilo aldım ayrı kaldığım sürede ama moralim iyi tamgaz ilerlicem vericem fazlalıkları ve listeye giricem tekraro_O
Bugün topuklu ayakkabı giydim yürümem değişmiş resmen ya yazık bana :mad:
Hedefim ayda 3 kilo gitmesi çok da imkansız değil inşallah yeniden mecburi bir ayrılık olmaz. Yeni gelen arkadaşlar takımın kıymetini bilin inanılmaz motivasyon kaynağı. Yokluğunda insan arıyor vallaEn Büyük KK
Şimdilik bu kadar ben spor araştırmaya giderr:oops:
moraller yüksek olsun canım benim, kilolar istersek gider:KK60:ayda 3 kilo gayet iyi bir hedef

sabah yazmıştım şehirdışındaydım

birde gruba ilk girdiğimde söylemiştim evden girme şansım olmadığı için sadece işten yazabilirim diye.hafta sonu yazamadım hiç bu yüzden:KK43:

evet bugun evde sebze yemeğim yoktu.bugunkü menüm böyle oldu
yok kız sabah yazdığını gördüm o yüzden sordum aile ziyareti miydi gezmemiydi iş için miydi diye tatlım

Merhaba kizlar, speedy cim hosgeldin canim :) callan ve kaptanimin da tam gaz geri donmesine cok sevindim! Canlandi artik takimimiz!! Esmerim de bugun sessiz olsa da yarina duzelir inaniyorum ben :)
Onun disinda ozaly cim haha cok guldum kendi lafimi bana yazmissin evet bana da terapi oluyor bazen sesli soyleyince insan kendini de ikna edebiliyor, benim de kendi icimde bi mucadelem oldu muhakkek bunlari soyleyerek geldim oylece de yazmisim. Oyle iste :)

2 gundur kizim atesli birazdan doktora goturecegiz, simdi de agliyor, sonra yazarim ins...
çok geçmiş olsun cnm

bende çıkmadan bugünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 kk peynir tulum
1 dilim tam buğday
ara
1 keçiboynuzu
1/2 avuç beyaz leblebi
öğle
90 gr ızgara tavuk
1/2 fırın patates
1 biber
ara
1 elma
akşam
1 kase sebze çorba
4 kaşık karnıbahar yemeği
salata
ara
1 adet meyve ya da süt karar vermedim henüz

su şu an 3 lt oldu
spor
4,5 km yürüyüş

sabah
1 yumurta
1 kk peynir tulum
1 dilim tam buğday
ara
1 keçiboynuzu
1/2 avuç beyaz leblebi
öğle
90 gr ızgara tavuk
1/2 fırın patates
1 biber
ara
1 elma
akşam
1 kase sebze çorba
salata
ara

su şu an 3 lt oldu
spor
4,5 km yürüyüş
gayet güzel kaptanım

bugünkü menüm

sabah:1 dilim ev keki, 1 açık çay
ara:sade kahve
öğlen:2 kaşık pilav, 2 kaşık bezelye
akşam:salata, yoğurt
ara:belki şekersiz sütlü kahve

su:2 litre su
spor:1 saat tempolu yürüyüş

hiç iştahım yok...

İyi aksamlar arkadaşlar bugün listemi yazdım güne gayet iyi başladım ama bi sebepten moralim bozuldu canım sıkıldı ve diyeti bozacak derecede yedim :KK43: canım daha da çok sıkıldı moralim hala düzelmedi :KK43::KK43: yarın listemi güzelce uygulayacağım...
yarın için ne tavsiye edersiniz.bugünü telafi edebilecek?

sabah
1 yumurta
1 kk peynir tulum
1 dilim tam buğday
ara
1 keçiboynuzu
1/2 avuç beyaz leblebi
öğle
90 gr ızgara tavuk
1/2 fırın patates
1 biber
ara
1 elma
akşam
1 kase sebze çorba
salata
ara

su şu an 3 lt oldu
spor
4,5 km yürüyüş
aksam salata yerine 2 kasik yogurt ve lahana tursusu oldu meyve olmadi daha dogrusu 1 cilek 1 catalda laz boregi oldu ufakliktan kalan cope atamadim mideme attim maalesef :(

Tesekurler kizlar herpes diye bi virus kapmis ilac verdi dr ins hemen gecer.. Agzinda dudaginda damaklarinda bademciklerinde varmis, hatta emerken sanrm bana da bulastrdi sag gogsum cok fena sizliyor.

Kaptanim menu guzel olmus, hem pzts ye yakismis hem de sana :))

Kb cim rakibem oldugun icin sana ozel yaziyorum hehe :)) menunu buraya yazmak istemiyosan ozel mesaj at :) ona gore bi ceza belirleyelim :)

Morpapatyam 600 kalori baya bi az oz yemissin hadi bklm biraz daha dengeli besinler olsa daha saglikli olur cnm senin icin.. Acikirsan Yatmadan protein sebze bi seyler daha atistir..

Baska kim vardi? Callan cim 1200 kaloriyi butun gune yaymaya calis canim.

Hadi bklm bissuru isim var bugun gec geldim ise ancak biter..

bugünkü menüm

sabah:1 dilim ev keki, 1 açık çay
öğlen:2 kaşık pilav, 2 kaşık bezelye
akşam:salata, yoğurt
ara:belki şekersiz sütlü kahve

su:2 litre su
spor:1 saat tempolu yürüyüş

hiç iştahım yok...
ne güzel

İyi aksamlar arkadaşlar bugün listemi yazdım güne gayet iyi başladım ama bi sebepten moralim bozuldu canım sıkıldı ve diyeti bozacak derecede yedim :KK43: canım daha da çok sıkıldı moralim hala düzelmedi :KK43::KK43: yarın listemi güzelce uygulayacağım...
yarın için ne tavsiye edersiniz.bugünü telafi edebilecek?
duygusal açlık olmuş
böyle ataklardan önce kendine sor gerçekten açmıyım diye ve hedefinni hatırla
yarın çok az ye

Back
X