- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #138.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim
evet canım spor çok önemli
oyyy bak bu harika bir haberrr, yarışalım valaaaaaaaa.. en kısa sürede bu yarış başlamalıııı
cok fenaym motivasyonm sıfır kendme engel olamiorm ya yemek yemekteMerhaba bayanlar umarim heres afiyettedir :)
Dun esim boston a gitti 3 gun yok.. Gece kizim dogru duzgun uyumadi saat 4:30 da kalkti oturdu oynayalim diyor.. Neyseku kynvldm aldi da 7 ye kadar uyuyabildim. Simdi khvlt hazirliycam. 72.0 goremiycem bu iki guncok fena asilmazsam. Bu hafta hiic dogru duzgun spor yapmadim regl olunca hic hoplayasim gelmedi :/
Esmerim rakibem seni eski guzel gunlerimize davet ediyorum :) insan kilo verdikce mutlu oluyor yemek yedikce degill :) hadi bu kadar molayeter :)
çok sevindim
Beni zalimce eleştir lütfen
Cuma kilolarımızı özelden bildirelim
Hedeflerimizi de
Yarış başlasın :)))
tamam cnm her şeye varımTamamdırhatta resmini çekelim tartının
![]()
![]()
kelebeğim aman haa kızın gece uyanınca sakın yüz verme ışığı açma gece oynamalara alışırsa halin harap
Esmerim canim su anda kac kilosun cumaya artida mi cikmak istiyosun iki haft ust uste kilo alan takimdan atiliyor biliyorsun buna ragmen nasil yemeye devam edebiliyorsun canim?? Hadi bklm toparlanma zamani!cok fenaym motivasyonm sıfır kendme engel olamiorm ya yemek yemekte![]()
Dogrudur canim inanirim ben o kadar kalori olduguna..pidenin kalorisi çok yalnız .
okadar fazla olduğunu zannetmiyorum
bugünki menüm
sabah
1 kk peynir
1 diilim ekmek
ara
1 lokma sivas katmeri
öğle
1,5 dilim ekmek
3 köfte
salata
ayran
ara
1 armut
akşam
1 kase çorba
salata
1 porsiyon izmir köfte olacak belki 1 meyve yerim
su
2,5 lt
spor maalesef yok (1,5 km yürüyüşü saymıyorum)
esmerm91 canım ya bende bu hafta çok kötüyüm hiç diyet yapamıyorum neredeyse...tatlı krizine giriyorum
( Bugün motive ettim kendimi ama cumaya az kaldı Tartı da kilo almış olarak çıkmak istemiyorum
![]()
gamzecim şimdiden daha motiveyim :))
iyiki yarışıyoruz,çokk mutlu oldum :)))
ben burcu kabul etmedi sandımBurcucuk da kabul etmisti siz ucunuz rakibe olun bari..
Bu arada benim adim da gamze :))