• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

C CallanPinckney callancım bu arada ben t25e başlamak istiyorum şuan indirme girişiminde bulundum bakalım beklicem inmesini sonra da sana danışıcam :)
başka t25e yapmış olan varsa takımımdan destek bekliyorum :KK6:
Çok iyi canım
25 dakikada yapabileceğin en iyi spor bence

günaydın kızlar nasılsınız? hafta sonu hava mis gibiydi kendimizi gezmelere vurduj. menüler de haliyle şaştı. ama bugun yağmurlu bi eskişehire uyandık.
hafta sonu menüm şöyle:

cmt sabah : 1 kaşarlı tost
1 fincan çay

öğle : yok

akşam: 1 servis kaşığı tavuklu mantar sote
1 servis kaşığı yağsız -sossuz spagetti
bol salata

spor: 4 km yürüyüş
su:2 lt

pzr sbh: kahvaltıuya gittik oyuzdne cozuttum
2 dilim peynirli börek
biraz patates kızartması
zeytın-peynir-salatalık
1 tatlı kaşığı nutella
3-4 fincan çay

öğle: yok

ikindi gibi : 1 porsiyon köfte
salata
2 bardak ayran
1 büyük dilimin yarısı köy ekmeği

akşam 8 gibi: 1 dilim bisküvili pasta

spor: normal gezme- tempolu değil
su: çok az

Sağolasın cnm.
Aslında ben kaçamakların kalorisinden çok psikolojik etkisini düşünüyorum.eğer kaçamak yaparsam kendime olan güvenimi ve yapabilirim duygumu kaybedecem. O yüzden hiç bulaşmıyorum. Hem diyolarya bi şeyi bi süre yemezseniz vücut o tadı unutuyor diye ben canlı örneğim. Önceden hertürlü tatlıyı çok seven ben 3.5 aydır meyve dışında tatlı yemedim ve hiç cnm istemiyor buda beni mutlu ediyor. Bi yerde okuduğum bi sözü sizede yazıyım
Ya istediğini ye, Ya istediğini giy
İkisi birarada olmuyor
İrade sende seçimini yap
Canım yazdıkların bana ilham verdi
Peki bir sorum var, diyet bitince tatlı yemeğe başlayaak mısın, yoksa ömür boyu tatlıyı bıraktın mı

kuzlar selam büyük oğluma şeker yüklemesi yaptırıyorum 12 ye kadar hastanedeyim
selam herkese :) ben gruba yeni katıldım callanı tanıyorum ama beni kitaptan silmiştir diye korkuyorum :KK43: iki haftalık komple kaçamaktan sonra buranın önemini anlayıp geldim ve hemen bu gruba girdim teşekkür ederim toplight toplight
öncelikle söyliyim ben diyetisyenin listesini uygulamaya çalışıyorum totalde yavaş da olsa ara ara bırakarak 7 kilo verdim şuan 70 kiloyum hedefim 55 boyun da 159 cm. umarım güzel bi dayanışma olur :KK19:
canım hoşfeldin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup habul etmen gerekiyor

Araştırıp geldim
Şimdi senin hızın 8 km/saat yaklaşık olarak
Saatte 3.2 km düşük tempolu
5,5km/saat tempolu yürüyüş kabul ediliyor
Yani senin yürüyüşün yüksek tempolu oluyor, kalori yakmak açısından gayet iyi
Ama sana daha iyi bir yöntem söyleyeyim 1 dakika koşu 1 dakika yürüyüş, bu daha etkili
hımm..çok saol canım..koşuyu da bu akşam deneyeyim..
gün çok iyiydi..
çok güzel bir kahvaltı yumurta ekmek ebze ve az peynir..öğle ile akşamı birleştirdim..balık roka salata..gerçekten çok verimli bir pazardı..ayrıca 40 dk tempolu yürüyüş

Merhaba herkese, yarışma ile ilgili sayfalarda dolaştım ve sanırım 168cm boy ve 72 kilo ile bu gruba dahil olmam gerekiyor değil mi?
Tek başıma diyet yapamıyorum maalesef. Daha önce gene bu forumda sıvı diyeti gibi diyetler denemek istedim ama olmuyor. Hesap vermem gereken bir yer olduğu buraya katılmaya karar verdim.
Ilk sayfadaki kuralları kabul ediyorum.
Okuduğum onca kitap ve diyet listesinden sonra kendi programımı kafamda oluşturdum az çok. 64 kilo olsam yeter.
Telefonuma Fit well diye bir prg yükledim. gayet iyi.
İşte böyle :) şimdi öncelikle ne yapmam gerek? Yediklerimi yazıp cuma günü da kilomu mu söyleyeceğim sadece

Merhaba herkese, yarışma ile ilgili sayfalarda dolaştım ve sanırım 168cm boy ve 72 kilo ile bu gruba dahil olmam gerekiyor değil mi?
Tek başıma diyet yapamıyorum maalesef. Daha önce gene bu forumda sıvı diyeti gibi diyetler denemek istedim ama olmuyor. Hesap vermem gereken bir yer olduğu buraya katılmaya karar verdim.
Okuduğum onca kitap ve diyet listesinden sonra kendi programımı kafamda oluşturdum az çok. 64 kilo olsam yeter.
İşte böyle :) şimdi öncelikle ne yapmam gerek? Yediklerimi yazıp cuma günü da kilomu mu söyleyeceğim sadece
hışgeldin canım aramıza o zaman
kızlar hastaneden yeni çuktım işe az sonra gececeğim çok yorgunum az sonra gorüşmek üzere

Canım yazdıkların bana ilham verdi
Peki bir sorum var, diyet bitince tatlı yemeğe başlayaak mısın, yoksa ömür boyu tatlıyı bıraktın mı
Tatlım ömür boyu tatlıyı bırakıcam demem gerçek dışı olur heralde. Şimdiye kadar hep çok Kilo verip, alan biri olduğum için bu sefer sonuna kadar gidip sonrasındada çok dikkatli olmayı düşünüyorum.hedefe ulaştıktan sonra bir süre vücut o kiloyu kabullenmesi lazım.bence işin püf noktası koruma dönemi, ben şimdiye kadar bunu uygulamadım. Ama şimdi daha bilinçliyim, burdan kopmadıktan sonra heralde kontrol altında tutabilirim

Kaptanım sen beni en iyisi izne ayir. Eşim fenalasti hastaneye kaldırdık hemen. Bundan sonra refakatçi gerekiyor, ben kalıcam yaninda, zor günler bizi bekliyor. Arada bir girmeye çalışırım ama diyet spor falan yapamam muhtemelen.
canm cok gecms olsn Allah yar ve yardmcn olsn

Kizlar bugun korkunc bi menum oldu :KK43:(((

Kalorisini hesapladim onu yazayimbari diye o da toparlamadi durumu.. 6 kat merdiven ciktim, evi supurdum, 30 dakika disarda bisiklete bindim, yarin eve elliptik bisiklet gelmesi icin arkadasimla anlastim ve ayarladim ve kayinvalidemle pzt sali cars pers 4 gun oruc tutmaya karar verdik... Yarin hayvanat bahcesine gidecegiz biraz da orda yururuz. Oyle iste haftaya cuma icin hedefim hala 72.0 bu kurtarma plani ile basarabilirim ins.

Esmerim nerdesinn cok kotu durumdayimmm..

Carsamba yine is gorusmem var bi gecse rahatliycam ins..
Hiiiic menü yazmamssn bebism hayrdr abartinca menü yazmktan mi vazgectn kelebekcm saka maka bnde pek cozuttum ya artk kendmize duuuuuuuur deme zamani :stop:
Hoşbulduk ben de elif çok memnun oldum :)
cnm hosgeldn kac kilosn braz kendnden bahsedermsn

hosgeldn cnm hergn düzenli menü spor bildirimi yapman gerekiyo ve gün icinde eeeeennnnnn az 5 msj yazman gerekiyo :cool:

H
Hoşgeldin :) birbirimizin menülerine yolum yapıyoruz sanırım dediklerine ek olarak. Ben de dün katıldım beni de aydınlatın arkadaşlar :)

Teşekkür ederim hoşbuldum. Aklıma estiğinde leslie, bazen yoga bazen de zumba filan yapıyordum. Şimdi bir düzene koymam gerek. Yani hergün düzenli yapmalıyım. Gündüz leslie akşam yoga mı yapsam sizce.

Hoşbulduk :) 21 yaşındayım 70 kiloyum 77 den düştüm. hedefim 55 olmak. Düşük kaloriyle beslenmeye çalışıyorum işe yaramaması imkansız olduğu için
harikaaaa ne kadar sürede vermistn bnde suan 76 kilo civariym

Bu grup bana iyi gelecek çünkü şu anda buzdolabında duran yarım litre kolayı doktum lavaboya yoksa mideye dökerdim :KK39:
harikasn tatlimm tebrk ederm böyle devam:KK54::KK6:

Yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler
İyiki gelmişler ne iyi etmişler
Ben kendimi tanıtayım
1 kızım var memurum 28 yaşındayım
70 ile başladım bu serüvene
5.takım sağolsun geldim 59a ;)
İlk zamanlar patır patır verdimde kaldı 2 Kilo haftalardır veremedim
Takıma girerek zaten zayıflama serüveninizde büyük adım attınız
Buradaki arkadaşlardan ben çok şey öğrendim inanıyorum size de yakın zamanda etkisi olacak

Back
X