- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #139.261
canım canını sıkan herneyse yemeyi boşver ankarada hava güzelleşti çık deli gibi yürü kulağına da tak bir müzik inan çok daha mutlu olacaksınmeraba biliyorum biraz uzak kaldım ama biraz problemli zamanlar geçiyorum Allah herkese önce sağlık, huzur ve mutluluk versin yoksa hiç bişeyin anlamı kalmıyo. kilo vermenizin bile aslında dün 78 le başladığım macerada 1 ayda 72 ye düşmenin mutluluğunuda yaşamıştım ama dediğim gibi kafa rahat olmayınca bi anlamı kalmıyo perşembe ve cuma menülerimi yazmadım çünkü sapıtmış gibi yedim ben sinirliysem yiyorum hemde zevk almadan sadece yemek için. ama bu günden başlıyarak bundan vazgeçiçem verdiğim emeklerimi boşa harcamıycam ben zaten mutsuzlukla, çaresizlikle yiyip 60 lardan buralara geldim yani bugünden sonra menülerimle burdayım hayatımda bari kilo verme seruvenım güzel geçsin istiyorum.
sapıtmış gibi yemekte benim sorunlarımı çözmüyo hiç bir zamanda çözmüycek. o yüzden herkesin hayatı umarım güzel gider ve herkes bu yolda hiç yılmadan azimle devam eder:)