- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #139.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rakibem, bu kelebek var ya bizi çok pis dışlamış. Amanın, senin kilo da 70lere iniyor, ben tek kalmam bak.
Kelebekcim, tam tersine sunumda zorlanmanı sağlar şeker. Bir de üzerine bir şey yiyemeyince iyice düşer kan şekerin ve verim alamazsın. Yanlış anlama tatlı yeme demiyorum, insanız yiyeceğiz. Sadece bunu sahurda yapıp kendini zora sokma diye dedim.
Rakibem, bu kelebek var ya bizi çok pis dışlamış. Amanın, senin kilo da 70lere iniyor, ben tek kalmam bak.![]()
yinede güzel kaptanım..canım bugün biraz uyavaş oldu 5 km yi 1 saatte yürüdüm yanımda bir arkadaş vardı o yavaşlattı biraz
geçmiş olsun canımm..Kızlar, çok ciddi ağrım var bugün. Berbat haldeyim. Spor değil, adım atamadım.
Menümü yazayım.
Sabah:
- 2 dilim kepekli ekmek, 1 dilim jambon, az peynir ve bol yeşillik ile sandviç
Öğle:
- 15 badem şekeriRegl mahvetti beni
Akşam:
- 3 sarma
- 1 haşlama içli köfte
- 1 bardak ayran
Ara:
- Yarım muz(Potasyum ağrımı rahatlatır dedim.)
Su: 2.5 litre
geçmiş olsun canımm..
hastalanma rakibem sen..
ben dünün menüsünü yazmayayım..kızdırmayayım sizi şimdi..
ama akşam çok tempolu yürüdüm..4350 m 36 dk..rekordu resmen..
akşam saat 4 gibi evde oluyorum ben bu yeme krizlerine nasıl çözüm bulcam...
hoşgeldin canım ben nerdeyse 3 kg almıştım ama geriye 800 gr kaldı fazlalık inşallah o da gidecek en kısa süredeSizleri çok özledimmmm güneydoguya tatile gitmiştik aman allahım o nasıl bır mutfak külturudur oyleee
valla ne kadar yürüsende yediklerine dikkat etmeyince gitmeyo deryacımyinede güzel kaptanım..
be dün 4350 m yürüdüm..36 dk da
çok yiyince yürüyüşle azıcık telafi etmek istiyorom..ama ne kadar kurtarabilirsem artık..
yok kizzz niye dislayim :):) siz de super kizlardasiniz iste :) valla yalniz kalmamk icin bi an once bizim yanimiza yildiz kizlara gelin derim ben :):)
Beyaz kelebek herseyı yedım gercekten dondugunde tartıldım aynı kılodayım almadım ama şöyle yaptım herseyden abartmadan yedım ayrıca gunduz yedım aksam değil o zaman sıkıntı olmuyor tavsıye ederımm spor yapamamaya ragmen dusununnnn
yinede güzel kaptanım..
be dün 4350 m yürüdüm..36 dk da
çok yiyince yürüyüşle azıcık telafi etmek istiyorom..ama ne kadar kurtarabilirsem artık..
geçmiş olsun canımm..
hastalanma rakibem sen..
ben dünün menüsünü yazmayayım..kızdırmayayım sizi şimdi..
ama akşam çok tempolu yürüdüm..4350 m 36 dk..rekordu resmen..
akşam saat 4 gibi evde oluyorum ben bu yeme krizlerine nasıl çözüm bulcam...
program derken canım anlamadım..Artık Rakibem geçince ben de oramı buramı keser geçerim ne yapalım klebekcim.
Tebrik ediyorum gerçekten, en zorunu başarmışsın.
Ne güzel olmuş yürüyüş. Hangi programla ölçüyorsun rakibem?
Teşekkür ediyorum rakibem. Bugün daha iyiyim de dün geçmek bilmemişti.
Bence kötü menüleri de yaz ki, bir daha yemek isteme.
Ben dünkü badem şekerini utana sıkıla yazdım valla.
Spor çok iyi olmuş.
Benim de 15-16 gibi karnım acıkıyor. O sıralarda birşey yemezsem kaçamak zemini oluşuyor.
Küçük bir kase leblebi-kuruüzüm(yaban mersini, goji berry seçim sana kalmış.) karışımı yiyebilirsin. Az kaloriile kaçamakları önlersin.
doğru diyosun..dünle bugün arasında nerdeyse 1 kilo vardı..ama bugün dengeleyeceğim inşallah..günaydınlarrr
hoşgeldin canım ben nerdeyse 3 kg almıştım ama geriye 800 gr kaldı fazlalık inşallah o da gidecek en kısa sürede
valla ne kadar yürüsende yediklerine dikkat etmeyince gitmeyo deryacım
program derken canım anlamadım..
ben açık alanda yürüyorum..parkurun uzunluğu 435 m..10 tur atıyorum..süreyi ona göre tutuyorum..dün tam olarak 10 tur bitiiğinde 36 dk 5 sn olmuştu![]()
ben runtastic diye bir program var onu kullanıyorum kaç kalori yaktığını hesaplıyor kaç km yürüdüğünü kot farkını falan da gösteriyorBu akıllı telefon uygulamaları var ya onlarla hesapladın zannetmiştim rakibem.
Parkurda yürümek ya da koşmak ayrı güzel oluyor.
Ne zamandır öyle bir imkanım olmadı.